Om mig

Hejsan och välkommen till min blogg! Lämna gärna en kommentar då jag är väldigt nyfiken på vilka som läser och besöker mig här! Jag heter Maria Busck, är född och uppvuxen i Hudiksvall i Norrland. Numera bor jag i Malmö i stadsdelen Gamla Väster med min sambo Carl. Här trivs jag himla bra! 🙂

I min blogg får ni följa mig i min vardag och jag kommer även att dela med mig av en massa events, mode, skönhet, inredning och en massa tips på restauranger, butiker och andra smultronställen. Jag har ett stort intresse för mode och särskilt vintage och second hand. Jag handlar i stort sett bara kläder och accessoarer på second hand faktiskt! Det vill jag uppmuntra fler till att göra.

Jag är utbildad civilekonom med inriktning marknadsföring och jobbar heltid med digital marknadsföring på ett logistikbolag här i Malmö. Vid sidan av det jobbet har jag eget företag där jag bland annat jobbar med den här bloggen och min Instagram.

Jag erbjuder företag att synas på min blogg och Instagram i form av sponsrade inlägg. Företag jag jobbat med hittills är till exempel MQ, Saint Tropez, Triumph och Ivyrevel. Vill du synas på min Instagram (@mariabusck) går det också att lösa!

För samarbete med min blogg eller Instagram kontakta mig på info@mariabusck.com.

Trevlig läsning önskar jag er alla! Så glad att just DU har hittat hit :).

Lämna en kommentar

  1. 9 augusti, 2016 / 22:14

    Fortsatt all Lycka till med Dina värv !

Kommentera