Annons: Shoppa min stil

tröja
Cardigan
Gucciskärp
Kjol
Sandaler
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Linne
Väska
Klänning
Linne
Byxor
Kavaj
Jeans
Klänning
Skjorta
T-shirt
Linne
Skjorta
Kofta
Kappa
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Byxor
Body
Väska
Kostymbyxa
Bag
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kofta
Tröja
Blus
Slipover
Väska
Klänning
Skinnkjol
klänning
Klänning
Blå knytblus
T-shirt
Trench coat
Kappa
Klänning
Boots
Slingbacks
Väska
Tröja
Satinkjol
Kappa
Pullover
Knytblus
Byxor
Kjol
Kavaj
Slipover
Linne
Kappa
Slacks
Skjorta
Väska
Grön klänning
Kofta
Skjorta
Tweedkavaj
Klänning
Kappa
Topp
Kavaj
Kappa
Kappa
Väska
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Satinkjol
Blå klänning
Kjol
Skjorta
Cape
Kjol
Pullover
T-shirt
Klänning
Skjorta
Blus
Svarta jeans
Slipover vit
Basker
Kjol
Väska
Väst
Kjol
T-shirt
Tweedklänning
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Linne med spets
Blus
Kavaj
Linne
Ankelboots
Sneakers
Kofta
Knytblus
Väska
Kappa
Skjorta
Tröja
Jacka
Väska
tröja
Cardigan
Klännning
Kjol
Väska
Väska
Väska
Kofta
Cape
Tröja
Kofta
Klänning
Topp
Slipover
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Blus
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Stövel
Kofta
Klännning
Klänning
Slipover
T-shirt
Knytblus
Kjol
Knytblus
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Manolo Blahnik
Skjortklänning
Grå kavaj
Pälsjacka
Byxor
Halsduk
Kofta
Klänning
Klänning
Pullover
Kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Stickad klänning
Kofta
Pullover
Kjol
Blus
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Tröja
Kjol
Skjorta

Playdates och zoo

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Det börjar gå riktigt bra att lägga Nora i spjälsängen om kvällarna. Tar dock lite olika lång tid innan hon vaknar och vi flyttar över henne till oss. Ibland är det halv två, ibland halv fem. Men det går väl ändå framåt får jag säga.

Förra veckan hann jag med några träffar med andra mammor. Nora är en väldigt social bebis just nu så måste verkligen se till att vi kommer ut och träffar andra barn mer och mer. Hann även med två lunchdejter med Carl på Gerege och Marie Antoinette. Lunchdate är betydligt enklare än middagsdate nu med Nora så blir en trevlig grej de dagar när Carl jobbar hemma.

I fredags hade Carl middag med volleybollgänget här hemma och jag och Nora gick till Anna och umgicks med henne och hennes barn. De är ju många år äldre än Nora men det gick verkligen hur bra som helst. Valentino visade lite olika leksaker och så för henne. Så gulligt! Vi snacksade och la annars mycket tid på att hålla koll på min lilla vilding haha. Hon är överallt just nu, så nyfiken på allt. Hon trivdes jättebra hos Anna, Matteo och Valentino. Mycket trevlig kväll 🥰.

I lördags var vi ute mycket. Gick till Möllan som hade marknad men var för mycket folk för oss hehe. Vi gick sen vidare till Kronprinsen där Carls kompisar spelade volleybollturnering. Var lite paus när vi kom så vi blev inte där så länge. Sen hade vi mysig tacomiddag här hemma.

I söndags åkte vi till Köpenhamn där vi gick på Köpenhamns zoo med Katy, Emil och deras dotter Selma. Det var en supermysig dag och vi hade verkligen vädret med oss! En riktig vårdag. Tittade på gulliga djur och det var mysigt att se hur barnen gillade det. Getterna som man fick gå in till och klappa var helt klart favoriten! Nora somnade tidigt igår kväll efter alla intryck.

Idag är det härligt väder igen och jag och Nora har promenerat och hängt på lekplatser. Inga barn i hennes ålder där idag tyvärr. Men hon gillar att krypa runt i sanden och in i lekbyggnaderna hehe. Helt orädd!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?