Annons: Shoppa min stil

Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Kjol
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Kappa
Grön klänning
Stövel
Linne
Kappa
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Knytblus
Slacks
Kjol
Skjortklänning
Kavaj
Kjol
Jacka
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kappa
Blus
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Knytblus
Slipover vit
Kofta
Ankelboots
T-shirt
Tröja
Kavaj
Kavaj
Kjol
Tröja
Blå knytblus
Väst
Blus
Linne med spets
Kavaj
Skjorta
Basker
Slipover
Kavaj
Linne
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
T-shirt
Väska
Kjol
Blå klänning
Bag
Kofta
Byxor
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Tröja
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Klänning
Sandaler
Väska
Kavaj
Cardigan
Body
Väska
Väska
Tweedklänning
Klänning
tröja
Kappa
Klänning
Skjorta
Kofta
Kostymbyxa
Topp
Väska
Klänning
Trench coat
Rosa kostymbyxor
Kofta
Tröja
Kjol
Kjol
Plisserad kjol
Stickad klänning
Klänning
Knytblus
Slipover
Skinnkjol
Cardigan
Väska
Plisserad kjol
Pullover
Klänning
Byxor
Kavaj
Tröja
Blus
Vit blus
Klänning
Kofta
Kofta
T-shirt
Blus
Väska
Klänning
Pullover
Kofta
Klänning
Knytblus
Slipover
Cape
Halsduk
Kjol
Kavaj
Satinkjol
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Klännning
Skjorta
Pullover
Kofta
Kofta
Väska
Boots
Kofta
Klännning
T-shirt
Kjol
Väska
Skjorta
Blus
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
Kofta
Slingbacks
Kappa
Kappa
T-shirt
Byxor
Pullover
Tweedkavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kappa
Cape
Kappa
Klänning
klänning
Sneakers
tröja
Stickad klänning
Jeans
Topp
Byxor
Skjorta
Kjol
Knytblus
Kjol
Kofta
Klänning
Väska
Svarta jeans
Satinkjol
Gucciskärp
Linne
Väska
Kjol
Klänning
Linne
T-shirt
Slipover
Kavaj

Sommarkänsla i Malmö

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu har vi varit hemma i Malmö i en vecka och det har varit så bra väder här! Man fick riktiga sommarkänslor när man var ute. Så himla härligt! I tisdags träffade jag och Nora Anna på lunchen, så kul att catcha upp. Annars har vi mest hängt utomhus i det härliga vädret. Många promenader har det blivit under veckan.

I torsdags eftermiddag/kväll var det äntligen dags för ett besök hos min frisör Amanda på Larsson och Lange. Alltid lika trevligt där och blir alltid toppennöjd! Vi slingade även denna gång och det blev lite ljusare i topparna så intrycket är lite blondare. Passar perfekt nu i vår tänkte jag! 🤍

I fredags hade jag Nora själv hela dagen och kvällen då Carl hade en jobbmiddag efter sin jobbdag i Köpenhamn. Det var slitigt men gick bra. Nora var på bra humör 🥰. Såg glammiga klänningar på Elle-galan och bytte en massa bajsblöjor samtidigt! Kontraster.

I lördags fyllde Nora 9 månader och vi njöt av det fina vädret hela familjen. Promenerade och lunchade i Västra hamnen och på kvällen premiärgrillade vi. Sen var Nora rätt vild så vi fick lägga oss tidigt då hon var övertrött.

Något som är imponerande och gulligt är att Nora börjat göra tittut till oss. Hon tar något (ofta åkpåsen / täcke) framför sitt ansikte och sen tar hon ner det och när man svarar tittut blir hon jätteglad. 🤍🤍🤍

Sedan har vi faktiskt börjat låta henne sova själv i spjälsängen nu. Den står i vårt rum och vi flyttar över henne dit efter amning. Det går bättre och bättre! Oftast sover hon i den hela natten och ammar kanske två gånger. Natten mot söndag sov hon i den oavbrutet kl 23-04.30. Wow! Det var längesen vi fick sova en hel natt så jag mådde bättre än någonsin sen på söndagen.

Hoppas ni får en toppendag!

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?