Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Blus
Väska
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Knytblus
T-shirt
Klänning
Slipover
Väska
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Cardigan
Byxor
Klänning
Väska
Blus
Klännning
Kjol
Skjorta
Byxor
Satinkjol
Klännning
Kappa
Skjorta
Väska
Klänning
T-shirt
Sneakers
Kofta
Kavaj
Jacka
Kjol
Halsduk
Kavaj
Kjol
Blus
Byxor
Svarta jeans
Skjorta
Kjol
Topp
Kappa
Linne
Väska
Cardigan
Kappa
Skjorta
Knytblus
Klänning
Satinkjol
Linne
Tweedkavaj
tröja
Cape
Kavaj
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Blus
Blus
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Topp
Kofta
Slingbacks
Kjol
Kjol
Kofta
Kappa
Skjorta
Pälsjacka
Tröja
Vit blus
Pullover
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Blå knytblus
Väska
Kofta
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kjol
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Manolo Blahnik
Pullover
Väska
Skjorta
Tröja
Skjorta
Klänning
Basker
Kavaj
Klänning
T-shirt
Plisserad kjol
Skjorta
Grön klänning
Kofta
Trench coat
Väska
Skinnkjol
Kjol
Bag
Tröja
Body
Tröja
Väska
Klänning
T-shirt
T-shirt
Slipover
Kavaj
Slacks
Kofta
klänning
Slipover vit
Kavaj
Slipover
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Byxor
Kappa
T-shirt
Sandaler
Klänning
Väska
Slipover
Blå klänning
Väska
Pullover
T-shirt
Kjol
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Väska
Gucciskärp
Linne
Cape
Stickad klänning
Linne med spets
Klänning
Linne
Kavaj
tröja
Klänning
Stövel
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Väst
Kappa
Väska
Tweedklänning
T-shirt
Tröja
Plisserad kjol
Jeans
Kjol
Kappa
Linne
Klänning
Kofta
Knytblus
Boots
Kappa

Noras utveckling och egentid

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Är inte jättebra på att uppdatera bloggen men det får vara så en period nu. Svårt att hitta tid och amningshjärnan gör att jag glömmer haha. Det är full fart här hemma. Nora har ju vaknat en till två gånger i timmen på nätterna ett tag nu men den här veckan har det mer blivit en gång varannan timme så plötsligt känns det som att jag får sova igen. Allt är relativt liksom.

Vi har varit lite mer sociala nu när jag är frisk igen. Vi har hängt på biblioteket och Carl har varit på badhuset med henne. Jag har även börjaat springa lite med Nora i vagnen. Blev två gånger förra veckan, 5 km vid respektive tillfälle. Springer från oss och ett varv runt i Pildammsparken, blir typ exakt 5 km. Blir ju lite tyngre när man springer med vagn men det gick väldigt bra.

I helgen var Carls mamma och moster i Malmö så vi hängde lite med dem såklart. Jag fick en hel del egentid i helgen vilket var skönt då jag sov väldigt dåligt förra veckan. I lördags gick jag på ett secondhand shoppingevent på Swop Shop. Lämnade in lite babykläder som Nora växt ur och kunde byta till mig kläder i hennes nuvarande storlek (74-80) plus hittade två plagg till mig själv. Trevligt event och jättebra affärsidé!

I söndags var jag och Anna på SPA på Ystad Saltsjöbad. Välbehövligt! Så skönt och så trevligt. Vi tog det lugnt och snackade om det senaste. Blir ju något annat att umgås utan barnen, man kan fokusera på varandra och samtalsämnena på ett helt annat sätt.

Noras utveckling då. Hon kryper runt för fullt och hennes senaste grej är att ställa sig mot ALLT. Hon har även kunnat ta ett par första steg med gåvagnen som stöd. Stora tjejen som kan så mycket och lär sig nytt hela tiden. Och vi föräldrar får barnsäkra allt eftersom hehe.

Apropå barnsäkra har vi hembesök av BVC på fredag där de ska berätta om barnsäkerhet i hemmet. På tiden hehe. Hon älskar ju att krypa till diskmaskinen när den är öppen, är fascinerad av eluttag (de är såklart säkrade men ändå), sladdar och hushållspapper, kartong och annat gjort på papper är favorit att stoppa i munnen. Sen ställer hon sig mot allt och öppnar gärna skåp och luckor. Så ja, inte en lugn stund här hemma nu!

Idag har jag varit på Öppen Förskola med Nora för första gången. Vi var där en gång när hon var jätteliten men detta var första gången sedan dess och nu är hon ju mer medveten om allt och alla runt omkring sig. Hon gillade att träffa andra bebisar och testa lite andra leksaker och så 🙂 De hade specialöppet för endast 0-10 månaders bebisar nu under eftermiddagen så det blev perfekt. Kanske vi fortsätter gå dit 1-2 ggr i veckan eller så.


Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?