Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Knytblus
Blå knytblus
Väska
Kjol
Kavaj
T-shirt
Body
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
klänning
Väst
T-shirt
Kjol
Blå klänning
Väska
T-shirt
Väska
Tweedklänning
T-shirt
Klänning
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Topp
Skjorta
Klänning
Slipover
T-shirt
Klänning
Kavaj
Bag
Byxor
Kjol
tröja
Blus
Blus
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Plisserad kjol
Sneakers
Klänning
Byxor
Klänning
Grå kavaj
Väska
Skjorta
Kjol
Tweedkavaj
Kofta
Kjol
T-shirt
Basker
Skjorta
Halsduk
Linne med spets
Väska
Manolo Blahnik
Slipover
Klänning
Kjol
Kappa
Boots
T-shirt
Satinkjol
Tröja
Jacka
Byxor
Klänning
Stickad klänning
Pälsjacka
Klänning
Kappa
Klänning
Kostymbyxa
Vit blus
Linne
Klänning
Slingbacks
Gucciskärp
Klänning
Byxor
Slipover
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Grön klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Satinkjol
Knytblus
Kofta
Väska
Kappa
T-shirt
Kappa
Cape
Pullover
Väska
Klänning
Kofta
Tröja
Blus
Kofta
Kavaj
Topp
Linne
Linne
Klänning
Sandaler
Klännning
Väska
Cardigan
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kjol
Klänning
Tröja
Blus
Knytblus
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Stövel
Kjol
Kofta
Knytblus
Kavaj
Linne
Tröja
Kjol
Skjorta
Kavaj
Linne
Kofta
Pullover
Klänning
Cape
Kappa
Svarta jeans
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Pullover
Kappa
Skjortklänning
Jeans
Slacks
Kofta
Cardigan
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Slipover vit
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Trench coat
Väska
Slipover
Blus
Tröja
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
tröja
Stickad klänning
Pullover
Klännning
Väska
Ankelboots

Bio, Noras utveckling och mord

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra. Här hemma är det full rulle med en vild Nora som kryper, ställer sig mot saker och babblar på. För ett tag sedan sa hon mamma och det gör hon ännu mer nu. Då blir man ju helt varm 🥰. Idag blir hon sju månader och det märks att hon är inne i en ny fas / språng. Det blir sällan mer än två timmars sömn i sträck och hon vill alltid se oss, går knappt att lämna henne en sekund utan att hon skriker till.

I söndags var jag med Anna på bio. Vi såg senaste Magic Mike på Nordisk Film bio på Mobilia. Inte lika mycket naket som de tidigare filmerna men bra ändå hehe. Föredrar Nordisk Films biografer framför Filmstadens då det är betydligt skönare säten och man kan lägga upp benen, sänka ner ryggstödet m.m. Lyxigt!

Nu till något riktigt hemskt. Knivdådet som ägde rum igår tidig eftermiddag i Malmö. Det är precis vid oss! vi bor på Fabriksgatan och den nu avlidne mannen föll ihop i korsningen Baltzargatan/Fabriksgatan. Jag var hemma med Nora och vi lekte på golvet när jag plötsligt hörde höga skrik nere på gatan. Vi bor ju högst upp så lite svårt att avgöra hur högt men ja, man hörde att det var rejält stökigt/bråkigt där nere.

Jag tänkte ju verkligen inte att det var så illa som det var! Någon timme senare skulle jag på promenad med Nora och möts då av avspärrningarna här utanför. Inte vår port men porten bredvid var avspärrad. Ingen i vår förening är knuten till dådet med i fastigheten intill ska det hela ha börjat. Jag känner mig inte rädd men det är klart att det är läskigt det som hänt, och så nära, mitt på ljusa dagen. Och särskilt nu när man har en liten bebis tänker man ju extra på att man vill känna sig trygg här. Och tänk att vi faktiskt hörde när någon blev mördad. Hemskt 😞.

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?