Annons: Shoppa min stil

tröja
Pullover
Slipover
Linne med spets
Kofta
Skjorta
Väska
Satinkjol
Väska
Klänning
Pullover
Kappa
Slipover
Stövel
Kavaj
Slacks
Väska
Tweedkavaj
Bag
Stickad klänning
Skjortklänning
Klänning
Plisserad kjol
Gucciskärp
klänning
Linne
Halsduk
Blus
Kofta
Kappa
Tweedklänning
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Satinkjol
Grå kavaj
Kofta
Kofta
Byxor
Jeans
Grön klänning
Klänning
Väska
Blus
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Kappa
Skjorta
T-shirt
Kostymbyxa
Väska
Topp
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kjol
Linne
Tröja
Kjol
Kavaj
Blus
T-shirt
Kofta
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Ankelboots
Skjorta
Klännning
Kappa
Knytblus
Linne
Väska
Slipover vit
Kavaj
Kavaj
Body
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kjol
Kofta
Byxor
Kofta
Sandaler
Stickad klänning
Slipover
Klänning
Cape
T-shirt
Tröja
Kjol
Pullover
Topp
Skjorta
Kjol
Väska
Skjorta
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Pullover
T-shirt
Klänning
Kjol
Tröja
Knytblus
Kavaj
Blå knytblus
Kofta
Kappa
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Cape
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Klännning
Knytblus
Knytblus
Väska
Kavaj
Linne
Kjol
Vit blus
Kappa
Blus
Kappa
Väska
Kavaj
Kjol
Cardigan
Väska
Skjorta
Svarta jeans
Sneakers
Byxor
Trench coat
Tröja
Tröja
Linne
Väst
Kavaj
T-shirt
tröja
Kappa
Basker
Kavaj
Blus
Byxor
Skinnkjol
Kavaj
Boots
Väska
Skjorta
Plisserad kjol
Blå klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
Cardigan
Kofta
Jacka
Slipover
Kavaj
Klänning

Provtagning och Noras utveckling

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Det har varit lite tuffa mammadagar nu med många amningstillfällen på natten och lite onöjd Nora på dagarna. Hon utvecklas mycket och det kräver mycket energi av henne säkert. Igår kom jag i alla fall iväg en snabbis och tog prover för min hypotyreos. Har ju inte fått helt bra dos på Levaxin sedan graviditeten så därför får jag gå och ta prover rätt ofta. Får se om det äntligen blivit stabilt.

Nora får smaka mer och mer mat. Favorit är fortfarande det som är åt det söta hållet (banan, fruktpuréer m.m), men hon smakar på det mesta som vi får lov att bjuda henne på. Snart är hon ju sex månader och då får hon ju prova ännu mer mat. Känner att jag vill fortsätta amma så mycket som möjligt men ändå introducera henne för mat.

Hon lär sig mer och mer. Kan nästan hasa sig bakåt och minst en gång har hon satt sig upp själv från liggläge. Hon gör lite nya ljud och börjar förstå hoppgungan mer och mer. Hon kan även göra fart själv i babysittern nu, men oftast tycker hon det är rätt tråkigt att sitta i den – i alla fall en längre stund. Hon sover som bäst på förmiddagarna. Ofta vaknar hon för dagen mellan 9.30 och 11.30! Jag väcker henne inte, tycker hon ska få sova när hon vill när hon är så här liten.

Hon är rätt mammig nu också. Somnar typ inte för kvällen utan att jag ligger nära henne i sängen och även under dagarna vill hon helst vara på mig. Blir många frukost- och lunchmåltider med Nora i knät. Ligger hon på mattan rullar hon in under bordet mot mig hela vägen till mina fötter så jag ska lyfta upp henne. Går ju inte att motstå henne då direkt 🥰. Spännande att följa henne 🥰. Hoppas ni har en trevlig kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?