Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Kavaj
Blus
Linne
Tröja
Blå klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Jeans
Kofta
Topp
Rosa kostymbyxor
Klännning
Klänning
Knytblus
Kofta
Tweedklänning
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Sneakers
T-shirt
Skjorta
Cardigan
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Väska
Kavaj
Satinkjol
Pullover
Slingbacks
Linne
Blå knytblus
Ankelboots
Svarta jeans
Knytblus
Väska
Tröja
Klänning
Gucciskärp
Slacks
Klännning
tröja
Kjol
Kappa
Kappa
Grå kavaj
Byxor
Klänning
Kjol
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Klänning
T-shirt
Topp
Tröja
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Kofta
Skjortklänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Stickad klänning
Väska
Blus
Kavaj
Väska
tröja
Linne
Kjol
Kavaj
Plisserad kjol
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Body
Kofta
Kavaj
Kofta
Tweedkavaj
Klänning
Linne med spets
Kofta
Trench coat
Linne
Kavaj
Kofta
Väst
Kappa
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Stövel
Slipover
Klänning
T-shirt
Kappa
Linne
Kjol
Kappa
Kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Plisserad kjol
Klänning
Halsduk
Skjorta
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Kappa
Vit blus
Pullover
klänning
Väska
Satinkjol
Sandaler
Grön klänning
Kappa
Boots
Slipover
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kjol
Byxor
Kappa
Pullover
Slipover
Skjorta
Skjorta
Kjol
Blus
Väska
Slipover vit
Klänning
Basker
Cape
Väska
Väska
Byxor
Klänning
T-shirt
Bag
Cape
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Jacka
Tröja
Blus
Blus
Skjorta
Pullover
Kjol
Byxor
Cardigan
Slipover
Tröja
Kofta
Knytblus
Kjol
Väska
Klänning
Skinnkjol

Första dejten sedan Nora kom

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Tänkte berätta om en del grejer jag hittade på förra veckan, förutom babysim som fick ett eget inlägg. I måndags, för en vecka sedan, träffade jag Anna för middag på Le Croissant. Nora var med fram till att Carl kom hem från jobbet och kunde ”ta över”. Då åkte jag och Anna till Emporia för fotvård. Vilken lyx för en mamma med en tre månader gammal bebis. Satsade på en ljus beige färg denna gång.

Även i tisdags blev det egentid för mig mellan 17 och 19. Var på ett supertrevligt event hos A Piece Lux med bl.a Marie Olsson Nylander som släppt boken Det rosa rummet. Eventet bjöd på trevligt mingel, god mat och vintagemode. Så lyxigt och roligt att komma iväg på det mitt i veckan.

I torsdags var jag och Nora och träffade en fotograf på Ribban. En ukrainsk tjej som numera bor i Staffanstorp och fotograferar familj, bröllop, graviditet med mera här i Skåne. Hon var jättetrevlig och superduktig. Hon skickade över några bilder redan samma kväll och om 1-2 veckor får jag resten.

Den här helgen och fram till imorgon har vi mina föräldrar på besök. Vi har hängt en hel del hos oss, kommit ut på promenader och lunchat på stan. Igår kväll fick jag och Carl även komma ut på vår första middagsdejt på tu man hand sedan Nora kom. Vi hamnade på Ruths, en mysig och trevlig restaurang mitt i centrala Malmö. Jag åt ostron till förrätt och torsk till varmrätt. Carl åt lax till förrätt och lammribs till varmrätt. Gott och trevligt!

Idag har jag, mamma, pappa och Nora promenerat i Pildammsparken och lunchat på konstmuséet. Nu passar mina föräldrar Nora medan jag sitter på Espresso House med en islatte och laptoppen i högsta hugg. Carl jobbar idag men kommer hem vid sextiden gissar jag. Ha en underbar dag!

 


 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?