Annons: Shoppa min stil

Blus
Skjorta
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Halsduk
Klänning
Basker
Väska
tröja
Satinkjol
Trench coat
Väska
Kofta
Pälsjacka
Kjol
Linne med spets
Väska
Topp
T-shirt
Knytblus
Blå knytblus
Tröja
Klänning
Skjorta
Skjorta
Väska
Väska
Byxor
Slipover
Kofta
Kjol
Klänning
Skinnkjol
T-shirt
Klänning
Jacka
Kjol
Kofta
Slipover vit
Svarta jeans
Slipover
Linne
Stickad klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Boots
T-shirt
Slacks
Kappa
Plisserad kjol
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kappa
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Knytblus
Cape
Tweedklänning
Klänning
Klänning
Väska
Blå klänning
Linne
Väska
Manolo Blahnik
Gucciskärp
Väska
Byxor
Kofta
Pullover
Cardigan
Väska
Knytblus
T-shirt
Kjol
Kavaj
Stövel
Klänning
Skjorta
Kjol
Kostymbyxa
Klänning
Slingbacks
Satinkjol
Kjol
Väska
Kjol
Klänning
Byxor
Pullover
Väska
Klännning
Kappa
Tröja
Kavaj
Blus
Väska
Klänning
Topp
Kappa
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kappa
Klännning
Linne
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Pullover
Väst
Ankelboots
Väska
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Klänning
Linne
Skjorta
Tröja
Linne
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Slipover
Body
Sandaler
Byxor
Kavaj
Blus
Bag
Kavaj
tröja
Vit blus
Kappa
Jeans
Grön klänning
Skjortklänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Tröja
Slipover
Kofta
T-shirt
Väska
Skjorta
Knytblus
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Blus
Kavaj
Tweedkavaj
Kappa
T-shirt
Kjol
Klänning
Sneakers
Stickad klänning
Blus
Klänning
Cardigan
Väska
Klänning
Pullover
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Kjol
Cape
Kofta
Kjol
Kofta
Tröja
Skjorta
Klänning
Knytblus

Flyttstädning i Stockholm

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er denna höstdag. Idag vill jag tipsa er om Excellent Moving som erbjuder effektiv flyttstädning i Stockholm.

Det här med att flytta kan ju ta mycket på krafterna, både mentalt och fysiskt. Det kan kännas stressigt att hinna med allt med en flytt, inte minst flyttstädningen är något jag själv stressat mycket med de gånger jag flyttat. Och jag har ändå flyttat rätt många gånger i mitt liv. Sen är det ju såklart även tungt och man tänker själv oftast inte på ergonomin när man försöker städa själv. Och i ärlighetens namn, städningen är ju verkligen det tråkigaste med en flytt i min mening.

Den senaste gången vi flyttade anlitade vi företag som gjorde själva flyttstädningen åt oss och det var det bästa vi kunde göra. Vi hade fullt upp med bröllopsplanering och fix i nya lägenheten så att låta experter som brinner för städning sköta den delen av flytten var så skönt. Det blev ju också verkligen så mycket bättre än om vi skulle ha gjort flyttstädningen helt själva. Med RUT-avdrag blir det inte heller särskilt dyrt med att anlita flyttfirma för flyttstädning. Man drar ju av halva arbetskostnaden vilket blir en hel del av det totala priset.

Excellent Moving erbjuder flyttstädning i Stockholm och utför fler än 100 flyttstädningar varje månad. När man ska anlita en städfirma brukar man ju ofta börja med att söka information och ta del av recensioner och omdömen om olika företag innan man bestämmer sig. Det är ju viktigt att välja en pålitlig och trygg städfirma. Excellent Moving har fått hundratals omdömen på olika sajter och man kan säga att de talar för sig själv – Excellent Movings kunder är oerhört nöjda.

 

Flyttstädning i Stockholm med Excellent Moving

Hur går då en flyttstädning i Stockholm med Excellent Moving till? Flyttstädningen utförs av ett erfaret och proffessionellt team som är experter på just städning inför flytt. De tar med all städutrustning som behövs för att uppnå ett skinande rent hem till den nya ägaren / köparen av bostaden. Alla städprodukter och material är miljövänliga vilket såklart är ett stort plus.

Flyttstädningen anses vara färdig först när bostaden när bostaden är helt rent och helt fri från smuts, fläckar och damm. De gör det lilla extra för att du som kund ska bli 100% nöjd, bland annat ingår fönsterputs och rengöring av fönsterkarmar när du bokar flyttstädning med Excellent Moving. Av omdömena som finns att läsa verkar de lyckas med det.

 

Hur bokar man flyttstädning med Excellent Moving?

Det är väldigt enkelt att boka flyttstädning i Stockholm med Excellent Moving. Du bokar din flyttstädning snabbt online genom att fylla i ett formulär med diverse uppgifter om bostaden. Du får snabbt ett grundpris för flyttstädningen genom att fylla i hur stor bostaden är. Sedan kan du även göra olika tillval om du till exempel vill lägga till städning av inglasad balkong eller avfrostning av frys. Sedan fyller du i din adress och väljer önskat datum för flyttstädningen. Enklare än så kan det väl inte bli? Boka din flyttstädning på Excellentmoving.se

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?