Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Klännning
Ankelboots
Kjol
Cardigan
Svarta jeans
Halsduk
Kavaj
Slipover
Kavaj
Kjol
Cape
Skjorta
Väska
Blus
Slingbacks
Skjorta
Klänning
Pullover
Kjol
Manolo Blahnik
Gucciskärp
Pullover
Kjol
Kjol
Kofta
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Klänning
Topp
Kappa
Kofta
Pälsjacka
Kappa
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Blus
Kappa
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Väska
Slipover
Väska
Klänning
Kappa
Klänning
Byxor
T-shirt
Boots
Skinnkjol
Blus
Tröja
Tröja
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Kjol
Kofta
Blus
Väska
Linne
Knytblus
Byxor
Stickad klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Linne
Basker
Body
Linne med spets
Byxor
Knytblus
Grön klänning
Skjorta
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kofta
Väska
Väst
Kavaj
Grå kavaj
T-shirt
Vit blus
Väska
Väska
T-shirt
Plisserad kjol
Klänning
T-shirt
T-shirt
Bag
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Slacks
Klänning
Kofta
T-shirt
Linne
Klänning
Väska
Väska
Slipover
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Klännning
Väska
Kappa
Skjorta
Kjol
Jeans
Skjorta
Kavaj
Blå knytblus
Stövel
Klänning
Väska
Knytblus
Plisserad kjol
Skjortklänning
T-shirt
T-shirt
Cape
Sneakers
Skjorta
Klänning
Pullover
Klänning
T-shirt
Kjol
Kappa
Satinkjol
Kofta
Väska
Blå klänning
Pullover
Klänning
Slipover
Sandaler
Klänning
Slipover vit
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Satinkjol

Modell för Najells skötväskor

Hej fina. Nu kan jag berätta mer om photoshooten jag skrev att jag skulle vara med på. Jag frontar Najells kampanj för skötväskor som de precis lanserat. Det var en så rolig och spännande upplevelse att vara med på en sådan här photoshoot. Vilka proffs jag fick jobba med!

När jag var tonåring drömde jag om att bli modell (kanske gjorde alla det någon gång i tonåren?) och jobbade med en del fotografer (framför allt hobbyfotografer) och denna photoshoot gav mig lite flashbacks haha. Jag brukar ju oftast le på bild, men här ville de förmedla attityd vilket blev en riktig utmaning för mig :D.

Bilderna ligger redan uppe på Najells hemsida och här är också några av bilderna :).

Att göra detta jobb för just Najell är verkligen något jag kan stå bakom. Jag ÄLSKAR deras produkter. Deras babynest / Sleep Carrier är den babyprodukt vi använder allra mest här hemma. Så himla praktisk! Kul också att de är lokala, det vill man ju också gärna supporta! Tack för denna möjlighet <3.


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?