Annons: Shoppa min stil

Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Trench coat
Tröja
Klänning
Pullover
Tröja
Sandaler
Klänning
Grå kavaj
tröja
Väska
Slipover
Kofta
Väska
Halsduk
Kjol
Skjorta
Kavaj
Plisserad kjol
T-shirt
Kavaj
Väska
T-shirt
Slipover vit
Kostymbyxa
Kofta
Slingbacks
Stickad klänning
Knytblus
Väska
Väska
Bag
Kjol
T-shirt
Kjol
Ankelboots
Gucciskärp
Kappa
Kjol
Kavaj
Blå knytblus
Kavaj
Svarta jeans
Kavaj
Kavaj
Manolo Blahnik
Satinkjol
Klänning
Knytblus
Pullover
Blå klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Klänning
Blus
Väska
Kappa
Pälsjacka
Skjorta
Skjortklänning
Jeans
Sneakers
Klänning
Linne
Kofta
Klännning
Linne
Kappa
Blus
Knytblus
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Grön klänning
Kappa
Byxor
Kavaj
Tröja
Blus
Klänning
Tröja
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kappa
Skjorta
Klänning
Knytblus
Klänning
Väska
Topp
Skjorta
Klänning
Väst
Klänning
Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Väska
Blus
Skjorta
Kjol
Klänning
Cape
Slipover
Knytblus
T-shirt
Basker
Klänning
T-shirt
Cape
Klänning
Slipover
Väska
T-shirt
Kavaj
Linne
Byxor
Skjorta
Kofta
Kofta
Kofta
Blus
Vit blus
Kavaj
Tweedkavaj
Klänning
Linne
tröja
Kjol
Klännning
Cardigan
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Stövel
Jacka
Klänning
T-shirt
Tröja
Pullover
Kofta
Topp
Kofta
Kjol
Linne
Kofta
Kavaj
Väska
Linne med spets
klänning
Väska
Pullover
Klänning
Byxor
Boots
Väska
Slacks
Klänning
Skjorta
Cardigan
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Tweedklänning
Kjol
Väska
Slipover
Kofta
Body
Plisserad kjol
Kjol
Satinkjol
Kappa
Kappa

Egentid för småbarnsföräldrar

Hej fina. Hoppas allt är bra med er! Jag är så glad över att jag, Carl och Nora får så mycket tid tillsammans. Carl har semester nästan hela augusti ut vilket känns väldigt skönt. Vi har mycket tid att landa i föräldralivet och rutiner och jag tror att jag kommer känna mig väldigt redo sen när jag är ensam med henne. Har ju tagit ett bra tag för mig att återhämta mig från förlossningen och tar nog ytterligare lite tid innan jag känner mig helt ”återställd”.

Något som är viktigt för oss som småbarnsföräldrar är egentid. Både jag och Carl behöver egentid, det gör oss till ännu bättre föräldrar och är nog bra för relationen också :). Vi har börjat lite smått, men på hemmaplan. Alltså att jag är själv med Nora när Carl meckar med sina cyklar och han är själv med Nora när jag donar i min garderob t.ex. Men idag har vi även varit iväg utanför hemmet. Jag var iväg och fixade naglarna en timme i eftermiddags och Carl var då själv hemma med Nora. Det gick hur bra som helst. Hon brukar sova på eftermiddagarna och gjorde det även idag. Nu är Carl iväg och spelar volleyboll och jag är själv med Nora och det går jättebra.

Det kändes verkligen speciellt att vara iväg i eftermiddags. Skönt att göra något helt för min egen skull men jag saknade ju samtidigt Nora och Carl jättemycket och det kändes så bra att komma hem till dem sen. Men det kändes bra att unna mig något på egen hand och jag njöt till fullo. Köpte mig en islatte och gick till en nagelsalong som ligger två minuter från vår lägenhet. Röda naglar fick det bli, så nöjd. Var noga med att de inte blev för långa och hon nagelterapeuten gjorde dem rundade och inte alls vassa så det ska funka bra med Nora :).

Tidigare idag var vi även på BVC och Nora fortsätter att gå upp i vikt, utvecklas och må bra vilket känns skönt. Imorgon åker vi uppåt i landet för att hälsa på våra familjer som längtar mycket framför allt efter Nora =). Ska bli spännande att åka bil med henne en längre sträcka, de kortare sträckor hon åkt bil hittills har gått hur bra som helst.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?