Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klännning
Väska
Slingbacks
Vit blus
Väska
Väska
Plisserad kjol
Kjol
Väska
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Kappa
Kavaj
Knytblus
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Body
Väska
Pullover
T-shirt
tröja
tröja
Kjol
Klänning
Knytblus
Kofta
Tweedklänning
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Tröja
T-shirt
Slacks
Grå kavaj
Klänning
Skjorta
Sandaler
Trench coat
Pullover
Cardigan
Ankelboots
Linne
Kavaj
Byxor
Stickad klänning
Pälsjacka
Kjol
Väska
Linne med spets
Kavaj
Topp
Linne
Blus
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
T-shirt
Gucciskärp
Cape
Slipover
Skjorta
klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Bag
Skjorta
Halsduk
Svarta jeans
Slipover vit
Kostymbyxa
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Kjol
Kavaj
Cape
Väska
Jacka
Kofta
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Linne
Väska
Kappa
Satinkjol
Slipover
Blus
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Linne
Kavaj
Kjol
Boots
Klänning
Klänning
Stickad klänning
T-shirt
Blå knytblus
Kofta
Kavaj
Satinkjol
Tröja
Byxor
Knytblus
Kavaj
Slipover
Kappa
Slipover
Kavaj
Sneakers
T-shirt
Kofta
Klänning
Pullover
Skjorta
Klänning
Väska
Blus
Blå klänning
Grön klänning
Knytblus
Kofta
Cardigan
Väska
Basker
Kappa
Väst
T-shirt
Klänning
Tröja
Byxor
Klänning
Blus
Tröja
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kjol
Kavaj
Väska
Knytblus
Byxor
Kjol
Kjol
Kavaj
Väska
Tweedkavaj
Kjol
Stövel
Väska
Kofta
Skjorta
Jeans
Kofta
Klänning
Kappa
Pullover
Kavaj
Tröja
Klänning
Blus
Kofta
Kjol
Kofta
Skinnkjol
Klännning
Kavaj
Kofta
Topp
Skjortklänning
Väska
Skjorta
Linne

Egentid för småbarnsföräldrar

Hej fina. Hoppas allt är bra med er! Jag är så glad över att jag, Carl och Nora får så mycket tid tillsammans. Carl har semester nästan hela augusti ut vilket känns väldigt skönt. Vi har mycket tid att landa i föräldralivet och rutiner och jag tror att jag kommer känna mig väldigt redo sen när jag är ensam med henne. Har ju tagit ett bra tag för mig att återhämta mig från förlossningen och tar nog ytterligare lite tid innan jag känner mig helt ”återställd”.

Något som är viktigt för oss som småbarnsföräldrar är egentid. Både jag och Carl behöver egentid, det gör oss till ännu bättre föräldrar och är nog bra för relationen också :). Vi har börjat lite smått, men på hemmaplan. Alltså att jag är själv med Nora när Carl meckar med sina cyklar och han är själv med Nora när jag donar i min garderob t.ex. Men idag har vi även varit iväg utanför hemmet. Jag var iväg och fixade naglarna en timme i eftermiddags och Carl var då själv hemma med Nora. Det gick hur bra som helst. Hon brukar sova på eftermiddagarna och gjorde det även idag. Nu är Carl iväg och spelar volleyboll och jag är själv med Nora och det går jättebra.

Det kändes verkligen speciellt att vara iväg i eftermiddags. Skönt att göra något helt för min egen skull men jag saknade ju samtidigt Nora och Carl jättemycket och det kändes så bra att komma hem till dem sen. Men det kändes bra att unna mig något på egen hand och jag njöt till fullo. Köpte mig en islatte och gick till en nagelsalong som ligger två minuter från vår lägenhet. Röda naglar fick det bli, så nöjd. Var noga med att de inte blev för långa och hon nagelterapeuten gjorde dem rundade och inte alls vassa så det ska funka bra med Nora :).

Tidigare idag var vi även på BVC och Nora fortsätter att gå upp i vikt, utvecklas och må bra vilket känns skönt. Imorgon åker vi uppåt i landet för att hälsa på våra familjer som längtar mycket framför allt efter Nora =). Ska bli spännande att åka bil med henne en längre sträcka, de kortare sträckor hon åkt bil hittills har gått hur bra som helst.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?