Annons: Shoppa min stil

Väska
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Svarta jeans
T-shirt
Kjol
Bag
Plisserad kjol
Pullover
Grön klänning
Kavaj
Kappa
Sandaler
Väska
Kappa
Kavaj
Kappa
Slipover vit
Slingbacks
Kofta
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Klänning
Blå klänning
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Topp
Kavaj
Klänning
T-shirt
T-shirt
Kofta
Tröja
Kjol
Kjol
Linne
Klänning
Kjol
Cardigan
Kofta
Kofta
Slacks
Stövel
T-shirt
Sneakers
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Blus
Satinkjol
Knytblus
Klänning
Kavaj
Byxor
Linne med spets
Vit blus
Kofta
Väska
Väska
Byxor
Cape
Grå kavaj
Skjorta
Kappa
Pullover
T-shirt
Linne
Kofta
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Byxor
Linne
Kavaj
Väska
Kjol
Ankelboots
Klänning
Slipover
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Boots
Kavaj
Kostymbyxa
Kofta
Skjorta
Pullover
Väska
T-shirt
Klännning
Body
Blå knytblus
Kavaj
Klänning
Väst
Slipover
Jeans
Klänning
Klänning
Slipover
Klänning
Skjorta
Tröja
Pullover
Klänning
T-shirt
T-shirt
Slipover
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Skjorta
Knytblus
Skjorta
Väska
Blus
Kjol
Väska
Tröja
Pälsjacka
Kofta
Väska
Kofta
Skinnkjol
Cape
Kappa
Kofta
Kappa
Basker
Halsduk
Väska
Klänning
Kjol
Manolo Blahnik
Blus
Blus
Stickad klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klännning
T-shirt
Klänning
Kappa
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning

Gravid vecka 40 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Hoppades att jag skulle slippa göra ett sådant här inlägg men nej, här kommer det. Idag har jag gått en dag över tiden och är alltså inne i vecka 41 (40+0). Jag känner mig sååå klar med att vara gravid nu. Har ju älskat graviditeten hela vägen men nu är jag less och vill bara ha ut henne. Har en sådan konstigt känsla, galet rastlös samtidigt som jag inte orkar någonting. Förhoppningsvis kan det komma igång relativt snart, förhoppningsvis före 41+0-kontrollen man har inför eventuell igångsättning. Jaja här kommer i alla fall ett par noteringar från vecka 40 som jag gjort och från appen jag använder.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 40

Helt sjukt nog har jag visst gått ner ett kilo sedan förra veckan, total viktuppgång sedan plus på stickan 9 kg. Jag som börjat leva på skräpmat samtidigt som jag knappt rör mig något alls om dagarna. Magen är fortfarande gigantisk. Men ja det tar väl en massa energi av en att vara preggo helt enkelt.

Vi var hos barnmorskan förra veckan och allt såg bra ut. Min mage växer i stadig bra takt med sf mått 38. Övriga prover såg också bra ut. Jag har faktiskt inte gjort så mkt anteckningar den här veckan då jag mest gått och väntat på att något ska hända och känt mig helt galet trött och less på att vara gravid. Hoppas hoppas något drar igång snart <3.

 

Noteringar från appen gravid vecka 40

Bebisen är ca 50 cm långt och väger ca 3,5 kilo (generellt, inte specifika uppskattningar för vår bebis). Nu samlar bebisen på sig mycket energi och antikroppar via moderkakan som skyddar henne första tiden utanför magen. Vid en påfrestande förlossning har bebisen lagrat energi för att kunna kompensera för olika påfrestningar såsom syrebrist. För mamman är det nu vanligt att brösten läcker bröstmjölk (har inte hänt mig).

 
Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Looking for Something?