Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Slipover vit
Klänning
Kjol
T-shirt
Skinnkjol
Body
Väska
tröja
Pälsjacka
Stickad klänning
Blus
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
T-shirt
Kjol
Sneakers
Byxor
Klänning
Cape
Kjol
Pullover
Byxor
Cardigan
Blus
Klänning
Kofta
Knytblus
Väska
Slipover
Klänning
Kappa
Kjol
Blå knytblus
Knytblus
Klänning
Skjorta
Knytblus
Pullover
klänning
Kofta
Blus
Klännning
Kappa
Tweedkavaj
Kavaj
Svarta jeans
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Kjol
Kofta
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Cardigan
Kjol
T-shirt
Kofta
Klänning
T-shirt
Tröja
tröja
Kofta
Kjol
Byxor
Väska
Stickad klänning
Tröja
Skjorta
Kavaj
Tröja
Klänning
Skjorta
Kavaj
Tröja
Slingbacks
Manolo Blahnik
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Slipover
Kofta
Boots
Vit blus
Pullover
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Byxor
Slipover
Väska
Väska
Skjorta
Linne
Halsduk
Kjol
Kofta
Jacka
Kofta
Kofta
Skjorta
Kavaj
Tröja
Grå kavaj
Kavaj
Topp
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Plisserad kjol
Slipover
Topp
Väska
T-shirt
T-shirt
Blus
Linne med spets
Kavaj
Sandaler
Linne
Knytblus
Väska
Klänning
Skjorta
Blå klänning
Cape
Väska
Väst
Väska
Kappa
Pullover
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Linne
Skjorta
Kavaj
Kappa
Bag
Grön klänning
Väska
T-shirt
Linne
Klänning
Kavaj
Slacks
Kappa
Stövel
Kofta
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kjol
T-shirt
Kavaj
Trench coat
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
T-shirt
Ankelboots
Klänning
Kjol
Väska
Klännning
Blus
Linne
Klänning
Tweedklänning
Väska
Knytblus
Satinkjol
Klänning
Basker
Jeans
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Klänning

Gravid vecka 40 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Hoppades att jag skulle slippa göra ett sådant här inlägg men nej, här kommer det. Idag har jag gått en dag över tiden och är alltså inne i vecka 41 (40+0). Jag känner mig sååå klar med att vara gravid nu. Har ju älskat graviditeten hela vägen men nu är jag less och vill bara ha ut henne. Har en sådan konstigt känsla, galet rastlös samtidigt som jag inte orkar någonting. Förhoppningsvis kan det komma igång relativt snart, förhoppningsvis före 41+0-kontrollen man har inför eventuell igångsättning. Jaja här kommer i alla fall ett par noteringar från vecka 40 som jag gjort och från appen jag använder.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 40

Helt sjukt nog har jag visst gått ner ett kilo sedan förra veckan, total viktuppgång sedan plus på stickan 9 kg. Jag som börjat leva på skräpmat samtidigt som jag knappt rör mig något alls om dagarna. Magen är fortfarande gigantisk. Men ja det tar väl en massa energi av en att vara preggo helt enkelt.

Vi var hos barnmorskan förra veckan och allt såg bra ut. Min mage växer i stadig bra takt med sf mått 38. Övriga prover såg också bra ut. Jag har faktiskt inte gjort så mkt anteckningar den här veckan då jag mest gått och väntat på att något ska hända och känt mig helt galet trött och less på att vara gravid. Hoppas hoppas något drar igång snart <3.

 

Noteringar från appen gravid vecka 40

Bebisen är ca 50 cm långt och väger ca 3,5 kilo (generellt, inte specifika uppskattningar för vår bebis). Nu samlar bebisen på sig mycket energi och antikroppar via moderkakan som skyddar henne första tiden utanför magen. Vid en påfrestande förlossning har bebisen lagrat energi för att kunna kompensera för olika påfrestningar såsom syrebrist. För mamman är det nu vanligt att brösten läcker bröstmjölk (har inte hänt mig).

 
Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Looking for Something?