Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Väska
Ankelboots
Topp
Tröja
Kofta
Kofta
Kjol
Sandaler
Knytblus
Kofta
Kappa
Skjorta
Kofta
Väska
Body
Halsduk
Väska
Skjorta
Byxor
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Linne
Väska
Kavaj
Skjorta
Bag
Kappa
Väska
Klänning
tröja
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Cape
Knytblus
tröja
Skjortklänning
Kappa
Kofta
Byxor
Plisserad kjol
Kofta
Kavaj
Tweedklänning
Klänning
Skjorta
Blus
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Klänning
Basker
Kavaj
Blå klänning
Satinkjol
T-shirt
Kofta
Väska
Klännning
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Grön klänning
Kjol
Pälsjacka
Klännning
Klänning
Kavaj
Slipover vit
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Cardigan
Kofta
Stickad klänning
Trench coat
Skinnkjol
Slacks
Manolo Blahnik
Kappa
Svarta jeans
Jeans
Tröja
Linne med spets
Klänning
Väska
T-shirt
Skjorta
Pullover
Jacka
Väska
Vit blus
Tröja
Cardigan
Kappa
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kjol
Boots
T-shirt
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
T-shirt
Väska
Kjol
T-shirt
Klänning
Blus
Byxor
Rosa kostymbyxor
Blå knytblus
Tröja
Kappa
Klänning
Slipover
Kofta
Väska
Kjol
Kavaj
Tweedkavaj
Stövel
Knytblus
Kappa
Kofta
Topp
Kjol
Gucciskärp
Linne
Blus
Kavaj
Kofta
Kofta
Slipover
klänning
Pullover
Kavaj
Väst
Kappa
Linne
Pullover
Kavaj
Klänning
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Cape
Linne
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Stickad klänning
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Knytblus
Väska
Klänning
T-shirt
Kjol
Byxor
Knytblus
Linne
Kavaj
Slipover
Klänning
Blus
Kavaj
Slipover
Kjol
Klänning
Blus
Kjol
Sneakers
Tröja
T-shirt

Gravid vecka 40 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Hoppades att jag skulle slippa göra ett sådant här inlägg men nej, här kommer det. Idag har jag gått en dag över tiden och är alltså inne i vecka 41 (40+0). Jag känner mig sååå klar med att vara gravid nu. Har ju älskat graviditeten hela vägen men nu är jag less och vill bara ha ut henne. Har en sådan konstigt känsla, galet rastlös samtidigt som jag inte orkar någonting. Förhoppningsvis kan det komma igång relativt snart, förhoppningsvis före 41+0-kontrollen man har inför eventuell igångsättning. Jaja här kommer i alla fall ett par noteringar från vecka 40 som jag gjort och från appen jag använder.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 40

Helt sjukt nog har jag visst gått ner ett kilo sedan förra veckan, total viktuppgång sedan plus på stickan 9 kg. Jag som börjat leva på skräpmat samtidigt som jag knappt rör mig något alls om dagarna. Magen är fortfarande gigantisk. Men ja det tar väl en massa energi av en att vara preggo helt enkelt.

Vi var hos barnmorskan förra veckan och allt såg bra ut. Min mage växer i stadig bra takt med sf mått 38. Övriga prover såg också bra ut. Jag har faktiskt inte gjort så mkt anteckningar den här veckan då jag mest gått och väntat på att något ska hända och känt mig helt galet trött och less på att vara gravid. Hoppas hoppas något drar igång snart <3.

 

Noteringar från appen gravid vecka 40

Bebisen är ca 50 cm långt och väger ca 3,5 kilo (generellt, inte specifika uppskattningar för vår bebis). Nu samlar bebisen på sig mycket energi och antikroppar via moderkakan som skyddar henne första tiden utanför magen. Vid en påfrestande förlossning har bebisen lagrat energi för att kunna kompensera för olika påfrestningar såsom syrebrist. För mamman är det nu vanligt att brösten läcker bröstmjölk (har inte hänt mig).

 
Följ:
Dela

1 kommentar

Lämna ett svar


Looking for Something?