Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Slingbacks
tröja
Väska
Klänning
Linne med spets
T-shirt
Linne
T-shirt
Slipover
Pullover
Väska
Kavaj
Sandaler
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Linne
Tröja
Trench coat
Tweedklänning
Knytblus
Slipover
Kjol
Halsduk
Väska
Klänning
Jacka
Kjol
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Byxor
Blus
Kofta
Kappa
Klänning
Byxor
Skjorta
Tweedkavaj
Stövel
T-shirt
Boots
Blus
Satinkjol
T-shirt
Knytblus
Väska
Skjorta
Skjorta
Blus
T-shirt
Kjol
Klänning
Tröja
Kjol
Byxor
Svarta jeans
Kavaj
klänning
Kjol
Kappa
Linne
Cape
Väska
Vit blus
Slacks
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Basker
Slipover vit
Kofta
T-shirt
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Body
Klänning
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Klänning
tröja
Kappa
T-shirt
Knytblus
Pälsjacka
Väska
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Satinkjol
Grön klänning
Slipover
Väst
Skjorta
Blus
Klänning
Kavaj
Cardigan
Grå kavaj
Klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Linne
Kjol
Kofta
Kjol
Skjorta
Pullover
Klänning
Gucciskärp
Väska
Slipover
Sneakers
Kavaj
Knytblus
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Väska
Blå klänning
Klänning
Kappa
Kappa
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
Blus
Kofta
Plisserad kjol
Skinnkjol
Klänning
Skjortklänning
Kofta
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Cape
Kostymbyxa
Cardigan
Kavaj
Blå knytblus
Kofta
Topp
Klänning
Pullover
T-shirt
Klänning
Ankelboots
Stickad klänning
Skjorta
Topp
Kavaj
Jeans
Byxor
Kavaj
Tröja
Tröja
Kjol
Bag
Klänning
Klännning
Klännning
Kavaj
Pullover
Manolo Blahnik
Kappa
Kofta
Linne
Kofta
Kofta
Klänning
Tröja
Kofta

Gravid vecka 39 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag går idag in i vecka 40, hur galet är inte det? 6 dagar till bf. Det har känts så skönt att ha semester då jag har varit så himla trött så att jobba längre än jag gjorde hade känts väldigt tungt. Jag hade ju en massa planer för vad jag skulle göra under min semester men nu blir jag ansträngd för minsta lilla. En update från vecka 39 nedan.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 39

Glömde väga mig imorse men gjorde det senare, dock precis efter lunch så blir ju inte samma referens riktigt men vågen visar ett kilo upp så är nu uppe på 10 kilos viktuppgång exakt sedan jag plussade.  Ska väga mig ändå imorgon i samband med besök hos barnmorskan. I vecka 39 upplever jag att magen sjunkit, det är som ett ”hål” precis nedan för bröstkorgen nu där det tidigare varit ett extremt tryck. Jag känner på något sätt att hennes huvud är långt nere, framför allt när jag rör på mig. Ibland tror jag nästan att hon är på väg ut hehe. Jag har fått väldigt mycket fräknar i ansiktet trots supernoga med spf 50, det sägs ju att man är känsligare mot solen nu som gravid och att man lättare får olika typer av pigmentfläckar.

Jag har varit väääldigt trött i vecka 39, inte haft mycket energi alls, har mest legat på balkongen eller i soffan och vilat. I onsdags var jag på events och det var kul men jag var verkligen helt slut efteråt. Inga fler events efter det. Det känns verkligen att det är sluttampen nu. Jag och Carl förbereder oss också mer tillsammans inför förlossningen. Gör andningsövningar och pratar igenom hur vi bäst kan kommunicera och jobba som ett team när det är dags. När vi gick en promenad i helgen träffade vi på en kvinna helt random på stan. Hon var något slags medium och trodde att vår bebis skulle komma tidigare så vi får se om hon har rätt. Det var även många som kommenterade att ”nu måste det vara dags när som helst” så man ser nog riktigt höggravid ut nu haha.

Igår pratade jag med min kompis Alice i telefon. Hon födde nyligen och kom med en massa bra tips och framför allt pepp inför min kommande förlossning :). Lyssnar även på en massa förlossningspoddar och jag och Carl såg även en förlossningsvlogg tillsammans så även Carl har sett hur det faktiskt kan vara på en förlossning. Tror att han kommer vara ett mycket bra stöd och jag hoppas att jag kommer kunna låta honom vara det och inte blir alltför svår när jag har ont.

Jag har inga förvärkar eller så så egentligen har jag väl inga tecken på att förlossningen närmar sig mer än det där tunga nedtill. Hon är fortfarande väääldigt rörlig och ibland gör det rätt ont när hon rör sig mycket. Men jag har sagt att jag aldrig ska klaga på det, är ju tecken på att hon mår bra där inne :).

 

Noteringar från appen gravid vecka 39

Bebisen är ca 49 cm lång och väger omkring 3,2 kilo enl appen. Dock har de på ultraljud sagt till mig att hon kommer väga ca 3,1-3,2 kilo när hon kommer ut om det blir på bf så vi får se. Fram till förlossningen kommer bebisen att fortsätta växa och lägga på sig mer fett. Det ludna hår och vita fettlager som tidigare funnits på huden är i stort sett borta. För att underlätta förlossningen börjar mammans livmodertapp att mjukas upp, förkortas och öppna sig. Att slemproppen lossnar kan vara ett tecken på att förlossningen är på gång men långt ifrån alla gravida märker ens när så sker.

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?