Annons: Shoppa min stil

Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Kofta
Slacks
Kofta
Klänning
Blå klänning
Kjol
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
T-shirt
Knytblus
Topp
Topp
Pullover
Cardigan
Skjorta
Klänning
Grön klänning
T-shirt
Byxor
Ankelboots
Byxor
Pullover
Väska
Tröja
Blus
Kappa
Kavaj
Skjorta
Väska
Kappa
Pälsjacka
Väst
Slipover vit
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Body
Kofta
Kjol
T-shirt
Vit blus
Rosa kostymbyxor
Blus
Skjorta
Skjorta
Byxor
Kjol
Pullover
Tröja
Väska
Väska
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
T-shirt
Kappa
Blus
Manolo Blahnik
Väska
Skjortklänning
Kofta
Halsduk
Tröja
Knytblus
T-shirt
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Cape
Tröja
Kjol
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Stickad klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Kjol
Trench coat
tröja
Kofta
Skjorta
T-shirt
Tweedkavaj
Kavaj
Slipover
Kjol
Grå kavaj
Kappa
Linne med spets
Skjorta
Cardigan
Stickad klänning
Kjol
Gucciskärp
Kofta
Linne
Kappa
Kjol
Slipover
Blå knytblus
Knytblus
Jacka
klänning
Svarta jeans
Väska
Klänning
Jeans
T-shirt
Stövel
Linne
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Väska
tröja
T-shirt
Linne
Kofta
Klännning
Slingbacks
T-shirt
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Plisserad kjol
Kappa
Cape
Väska
Klänning
Basker
Kostymbyxa
Skjorta
Knytblus
Klänning
Skinnkjol
Linne
Kavaj
Slipover
Kappa
Kofta
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Väska
Tweedklänning
Kappa
Tröja
Plisserad kjol
Bag
Sneakers
Klänning
Boots
Kavaj
Kavaj
Klänning
Sandaler
Pullover
Blus
Kofta
Väska
Linne
Satinkjol
Slipover
Kavaj

Gravid vecka 39 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag går idag in i vecka 40, hur galet är inte det? 6 dagar till bf. Det har känts så skönt att ha semester då jag har varit så himla trött så att jobba längre än jag gjorde hade känts väldigt tungt. Jag hade ju en massa planer för vad jag skulle göra under min semester men nu blir jag ansträngd för minsta lilla. En update från vecka 39 nedan.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 39

Glömde väga mig imorse men gjorde det senare, dock precis efter lunch så blir ju inte samma referens riktigt men vågen visar ett kilo upp så är nu uppe på 10 kilos viktuppgång exakt sedan jag plussade.  Ska väga mig ändå imorgon i samband med besök hos barnmorskan. I vecka 39 upplever jag att magen sjunkit, det är som ett ”hål” precis nedan för bröstkorgen nu där det tidigare varit ett extremt tryck. Jag känner på något sätt att hennes huvud är långt nere, framför allt när jag rör på mig. Ibland tror jag nästan att hon är på väg ut hehe. Jag har fått väldigt mycket fräknar i ansiktet trots supernoga med spf 50, det sägs ju att man är känsligare mot solen nu som gravid och att man lättare får olika typer av pigmentfläckar.

Jag har varit väääldigt trött i vecka 39, inte haft mycket energi alls, har mest legat på balkongen eller i soffan och vilat. I onsdags var jag på events och det var kul men jag var verkligen helt slut efteråt. Inga fler events efter det. Det känns verkligen att det är sluttampen nu. Jag och Carl förbereder oss också mer tillsammans inför förlossningen. Gör andningsövningar och pratar igenom hur vi bäst kan kommunicera och jobba som ett team när det är dags. När vi gick en promenad i helgen träffade vi på en kvinna helt random på stan. Hon var något slags medium och trodde att vår bebis skulle komma tidigare så vi får se om hon har rätt. Det var även många som kommenterade att ”nu måste det vara dags när som helst” så man ser nog riktigt höggravid ut nu haha.

Igår pratade jag med min kompis Alice i telefon. Hon födde nyligen och kom med en massa bra tips och framför allt pepp inför min kommande förlossning :). Lyssnar även på en massa förlossningspoddar och jag och Carl såg även en förlossningsvlogg tillsammans så även Carl har sett hur det faktiskt kan vara på en förlossning. Tror att han kommer vara ett mycket bra stöd och jag hoppas att jag kommer kunna låta honom vara det och inte blir alltför svår när jag har ont.

Jag har inga förvärkar eller så så egentligen har jag väl inga tecken på att förlossningen närmar sig mer än det där tunga nedtill. Hon är fortfarande väääldigt rörlig och ibland gör det rätt ont när hon rör sig mycket. Men jag har sagt att jag aldrig ska klaga på det, är ju tecken på att hon mår bra där inne :).

 

Noteringar från appen gravid vecka 39

Bebisen är ca 49 cm lång och väger omkring 3,2 kilo enl appen. Dock har de på ultraljud sagt till mig att hon kommer väga ca 3,1-3,2 kilo när hon kommer ut om det blir på bf så vi får se. Fram till förlossningen kommer bebisen att fortsätta växa och lägga på sig mer fett. Det ludna hår och vita fettlager som tidigare funnits på huden är i stort sett borta. För att underlätta förlossningen börjar mammans livmodertapp att mjukas upp, förkortas och öppna sig. Att slemproppen lossnar kan vara ett tecken på att förlossningen är på gång men långt ifrån alla gravida märker ens när så sker.

Följ:
Dela

Lämna ett svar


Looking for Something?