Annons: Shoppa min stil

Blå klänning
Grön klänning
Kjol
Väska
Halsduk
Kavaj
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Byxor
Satinkjol
Väska
Kavaj
Body
Klänning
Slipover vit
Kappa
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Stickad klänning
T-shirt
Blus
Stickad klänning
Klänning
Cape
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
Kjol
Tröja
Väska
Väska
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kjol
Klännning
Linne med spets
Kjol
Skjorta
Pullover
Väska
Kappa
Kappa
Ankelboots
Klänning
Slipover
Pullover
Kofta
Kofta
Slacks
Skjorta
Kavaj
Plisserad kjol
Blus
Pullover
Basker
Kostymbyxa
Klänning
Linne
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Cape
Plisserad kjol
Klänning
Kofta
Vit blus
Skinnkjol
Kjol
Väst
Slingbacks
Kofta
Kofta
Pullover
Kofta
Klänning
Slipover
Slipover
Kavaj
Byxor
Väska
Väska
Kappa
Satinkjol
Klänning
Jeans
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Topp
Stövel
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kofta
Cardigan
Skjorta
Tröja
T-shirt
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
T-shirt
Slipover
Kofta
Svarta jeans
Väska
Knytblus
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Blus
Linne
Väska
Grå kavaj
Tröja
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Knytblus
Klänning
Byxor
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Bag
Boots
Kjol
Linne
Klänning
Klännning
Rosa kostymbyxor
Sandaler
Knytblus
Pälsjacka
Kjol
Blå knytblus
Skjortklänning
Kappa
Kavaj
T-shirt
Blus
Kofta
Sneakers

Mina tankar om amning

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Tänkte berätta lite om hur jag tänker kring amning i detta blogginlägg. Jag tycker framför allt att alla sätt att ge sin bebis den näring han/hon behöver är bra sätt, genom amning eller ersättning. För min egen del känner jag att jag verkligen vill amma och kommer vilja anstränga mig mycket för att kunna göra det. Jag hoppas att jag kommer kunna producera bröstmjölk och tillräckligt mycket för att mätta min bebis när hon är hungrig.

Än så länge har jag inte sett några tecken på att jag har någon bröstmjölk. Vissa läcker ju mjölk flera veckor innan bf, jag har inte märkt att en endaste liten droppe kommit ut från mina bröst än. Sedan verkar vissa personers bröst växa något enormt på slutet av graviditeten men njae, så mkt större är nog inte mina. Brösten har gjort ont och på slutet har jag känt en brännande känsla i dem så förhoppningsvis kan det ändå vara på grund av mjölkproduktion men who knows.

Jag kommer vilja ta emot hjälp för att få det att fungera. Men. Jag ska verkligen försöka att inte känna mig som en dålig mamma om jag inte får rätt på det, det händer ju att det faktiskt inte fungerar alls och då är det ju bättre att satsa på ersättning istället. Men ja, tanken på att amma henne gillar jag. Det känns mysigt och praktiskt, man har alltid mat redo till henne liksom. Har börjat titta på ett par amningsinstruktionsvideos och skrivit i mitt förlossningsbrev att jag gärna vill ha hjälp med att få igång amningen.

Mammor får göra precis som de vill, välja det sätt som passar och funkar bäst för just en själv. Det är det enda rätta när det kommer till att mata sin bebis. För min del hoppas jag på amning men jag har ingen rätt att lägga mig i eller tycka till om hur andra väljer att göra. Det är en individuell sak.

Det var lite om hur jag tänker kring amningen 🙂

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Aniara Din Gravidcoach
  5 juli, 2022 / 20:32

  Vill tipsa om babybaby.se och Elins amningsstöd på Insta 🌺🌺 Minns inte om jag sa det när vi sågs- men till andra som läser iaf ☺️ och att komma ihåg att Oxytocin (dvs lugn och ro, trygghet) är avgörande (precis som vid födseln) för att mjölken ska lämna bröstet. Heja dej, ser fram emot att följa resan!

  • mariabusck
   Författare
   6 juli, 2022 / 13:07

   Tack 🙂 Ja det ska jag spana in. Kikade på någon video från babybaby och har nog även haft kontakt med Elin. 🙂

Kommentera


Looking for Something?