Annons: Shoppa min stil

Blå knytblus
Väska
Linne
Manolo Blahnik
Klänning
Cape
Kavaj
Väska
Slingbacks
T-shirt
Blus
Kjol
Kofta
Kjol
Kavaj
Blå klänning
Blus
Klänning
Klänning
Tröja
Klänning
Blus
Skjorta
Kofta
Grå kavaj
Topp
Skjorta
Byxor
Slipover
Kjol
Byxor
Klänning
Kappa
Skjorta
Body
Kavaj
Kavaj
Kappa
Basker
tröja
Pullover
Stövel
Väska
Väska
Linne
Väska
Kavaj
Tröja
Klänning
T-shirt
Cape
Satinkjol
Linne med spets
Grön klänning
Väska
Kappa
Kappa
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Plisserad kjol
Klänning
Tröja
Skjortklänning
Kappa
klänning
Satinkjol
Linne
Tröja
Svarta jeans
Kofta
Klänning
Sandaler
Klänning
Kappa
Blus
Knytblus
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
Trench coat
Kjol
Klänning
Kjol
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Cardigan
Pullover
Klänning
Slipover vit
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kjol
Ankelboots
T-shirt
Kavaj
Kappa
Cardigan
Byxor
Pullover
Kjol
Kjol
Kofta
Linne
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Väst
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Knytblus
Skjorta
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Slipover
Väska
Tweedkavaj
Vit blus
Knytblus
Kofta
Klännning
Slipover
Skjorta
Väska
Kjol
Slipover
Bag
Blus
Knytblus
Kjol
Byxor
Linne
Klännning
Väska
Boots
Jeans
tröja
Kostymbyxa
Kappa
Pälsjacka
Kofta
Plisserad kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kofta
Klänning
Gucciskärp
Kofta
T-shirt
Topp
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Slacks
Klänning
Klänning
Väska
Halsduk
Väska
Skinnkjol
Knytblus
Jacka
Kjol
Kofta
Tweedklänning
Tröja
Kofta
Väska
Sneakers

Mina tankar om amning

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Tänkte berätta lite om hur jag tänker kring amning i detta blogginlägg. Jag tycker framför allt att alla sätt att ge sin bebis den näring han/hon behöver är bra sätt, genom amning eller ersättning. För min egen del känner jag att jag verkligen vill amma och kommer vilja anstränga mig mycket för att kunna göra det. Jag hoppas att jag kommer kunna producera bröstmjölk och tillräckligt mycket för att mätta min bebis när hon är hungrig.

Än så länge har jag inte sett några tecken på att jag har någon bröstmjölk. Vissa läcker ju mjölk flera veckor innan bf, jag har inte märkt att en endaste liten droppe kommit ut från mina bröst än. Sedan verkar vissa personers bröst växa något enormt på slutet av graviditeten men njae, så mkt större är nog inte mina. Brösten har gjort ont och på slutet har jag känt en brännande känsla i dem så förhoppningsvis kan det ändå vara på grund av mjölkproduktion men who knows.

Jag kommer vilja ta emot hjälp för att få det att fungera. Men. Jag ska verkligen försöka att inte känna mig som en dålig mamma om jag inte får rätt på det, det händer ju att det faktiskt inte fungerar alls och då är det ju bättre att satsa på ersättning istället. Men ja, tanken på att amma henne gillar jag. Det känns mysigt och praktiskt, man har alltid mat redo till henne liksom. Har börjat titta på ett par amningsinstruktionsvideos och skrivit i mitt förlossningsbrev att jag gärna vill ha hjälp med att få igång amningen.

Mammor får göra precis som de vill, välja det sätt som passar och funkar bäst för just en själv. Det är det enda rätta när det kommer till att mata sin bebis. För min del hoppas jag på amning men jag har ingen rätt att lägga mig i eller tycka till om hur andra väljer att göra. Det är en individuell sak.

Det var lite om hur jag tänker kring amningen 🙂

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Aniara Din Gravidcoach
  5 juli, 2022 / 20:32

  Vill tipsa om babybaby.se och Elins amningsstöd på Insta 🌺🌺 Minns inte om jag sa det när vi sågs- men till andra som läser iaf ☺️ och att komma ihåg att Oxytocin (dvs lugn och ro, trygghet) är avgörande (precis som vid födseln) för att mjölken ska lämna bröstet. Heja dej, ser fram emot att följa resan!

  • mariabusck
   Författare
   6 juli, 2022 / 13:07

   Tack 🙂 Ja det ska jag spana in. Kikade på någon video från babybaby och har nog även haft kontakt med Elin. 🙂

Kommentera


Looking for Something?