Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Kjol
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Knytblus
Knytblus
Blå knytblus
Tröja
Kappa
Blus
Blus
Tweedkavaj
Slacks
Kjol
Trench coat
Slipover
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Manolo Blahnik
Kjol
Svarta jeans
Topp
Blus
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Vit blus
Klänning
Linne
Skjorta
Pullover
Tröja
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Skjorta
Linne
Klänning
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kappa
Sandaler
Byxor
Blus
Kavaj
Kofta
Topp
Väska
Linne med spets
Klänning
Ankelboots
Bag
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Knytblus
Linne
Halsduk
Skjorta
Skjortklänning
Väska
Kofta
Skjorta
Kjol
Väska
Väska
Pullover
Kappa
T-shirt
Grön klänning
Klännning
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kappa
Klänning
tröja
Väska
Klänning
Skjorta
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Slipover
Klänning
Kappa
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Tröja
T-shirt
Jacka
Väska
Cardigan
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Sneakers
Kjol
Kavaj
Slipover
Skinnkjol
Linne
Kappa
Linne
Klänning
Kjol
Byxor
Väska
Satinkjol
Slipover
Klänning
Jeans
Kofta
Plisserad kjol
Byxor
Stövel
Pullover
Kavaj
Tröja
Klännning
Cape
Blå klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Cardigan
Klänning
klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Body
Satinkjol
Stickad klänning
Plisserad kjol
Kjol
Väska
Tweedklänning
Boots
Väska
Basker
Kofta
Kofta
Skjorta
Kostymbyxa
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Tröja
Kofta
Cape
Kofta
Klänning
Klänning
Knytblus
Väst
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Slipover vit
Kappa
Kjol
Pullover
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Blus
Slingbacks
Byxor
Klänning
Kofta
Kofta
tröja
Skjorta
Klänning

Event med Sleek Atelier och Her Way

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Blogginläggen kommer vid lite olika tidpunkter på dagarna nu, när jag känner att det passar helt enkelt :). 12 dagar kvar till bf idag och jag njuter av att vara ledig. Något som funkar nu när jag inte jobbar är ju att gå på events mitt på dagen. Igår var jag bland annat på ett lunchevent på Atrium som modeföretaget Sleek Atelier och Her Way bjudit in till.

Sleek Atelier skapar tidlösa vackra skjortor, ofta med en speciell twist, för kvinnor. Jag äger en skjorta från dem och upplever att skjortorna är av väldigt bra kvalitet men samtidigt inte dyra. Ofta brukar man ju få välja mellan kvalitet eller billigt men jag tycker faktiskt att Sleek lyckats kombinera båda med sina skjortor. Den skjorta jag har har i alla fall hållit sig vit väldigt länge och fast i tyget.

Det var trevligt att komma ut och träffa folk, lyssna på inspirerande modeföretag och äta god somrig lunch på Atrium som är ett favoritställe i Malmö. Tusen tack Karla, grundaren av Sleek Atelier, och Nathalie, grundare av Her Way, för inbjudan till detta trevliga event <3.

Nästan direkt efter detta event åkte jag vidare till ett annat på en salong som heter Be Lövely. Där fick jag en hudkonsultation och introducerades till lite nya varumärken jag inte testat innan. Min hy är ju lite speciellt utsatt nu då jag är gravid och försöker hantera den här värmeböljan.

Jag är glad att jag tog mig ut men var väldigt trött efteråt. Man är ju höggravid helt enkelt och ibland har jag nog lite hybris gällande hur mycket jag orkar. Så idag blev en betydligt lugnare dag. Sovmorgon följt av en liten tur till stan, sen har jag slappat på balkongen och soffan.


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?