Annons: Shoppa min stil

Halsduk
Knytblus
Kofta
Väska
Cardigan
Blå knytblus
Knytblus
Väska
Kofta
Kavaj
Byxor
Plisserad kjol
Slipover
Stövel
Slipover
Kjol
Kavaj
Kavaj
Väst
Klänning
Klänning
Sneakers
T-shirt
Bag
Klänning
Cape
Manolo Blahnik
Kappa
Byxor
Skjorta
Vit blus
Boots
Skjorta
Tweedkavaj
Väska
Tröja
Blus
Skjorta
Linne med spets
Stickad klänning
Tröja
Klänning
Klänning
T-shirt
Tröja
Väska
Satinkjol
Blus
Kjol
Tröja
Pälsjacka
Kofta
Kjol
Tröja
Blus
Kjol
Klänning
Kofta
Linne
Klänning
Knytblus
Skjorta
Grön klänning
Skjorta
Väska
Cape
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Linne
Kjol
T-shirt
Kjol
Topp
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Kappa
Linne
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kappa
Plisserad kjol
Väska
Kofta
Klännning
Kjol
Väska
Ankelboots
Kofta
Kavaj
tröja
Skinnkjol
Väska
Klänning
Basker
Body
Väska
Klänning
Trench coat
Kavaj
Linne
Slingbacks
Kofta
Skjortklänning
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Kjol
Blus
Byxor
Pullover
Skjorta
Kappa
Klänning
Grå kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Blus
Väska
Kappa
Slipover
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
tröja
Klänning
Kofta
Väska
Slacks
Klänning
Slipover vit
Kavaj
Knytblus
Jeans
Kavaj
Satinkjol
Byxor
Kavaj
Kjol
Kjol
Kavaj
Topp
Klännning
Kappa
Kappa
Linne
Sandaler
Kappa
Blå klänning
T-shirt
Kofta
T-shirt
Väska
Kofta
Jacka
Rosa kostymbyxor
klänning
Kjol
Väska
T-shirt
Skjorta
Väska
Kofta
Pullover
Kofta
Tweedklänning
Klänning
Slipover
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Pullover
Klänning
Knytblus
Svarta jeans
Pullover
Cardigan
T-shirt
Väska
Klänning

Event med Sleek Atelier och Her Way

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Blogginläggen kommer vid lite olika tidpunkter på dagarna nu, när jag känner att det passar helt enkelt :). 12 dagar kvar till bf idag och jag njuter av att vara ledig. Något som funkar nu när jag inte jobbar är ju att gå på events mitt på dagen. Igår var jag bland annat på ett lunchevent på Atrium som modeföretaget Sleek Atelier och Her Way bjudit in till.

Sleek Atelier skapar tidlösa vackra skjortor, ofta med en speciell twist, för kvinnor. Jag äger en skjorta från dem och upplever att skjortorna är av väldigt bra kvalitet men samtidigt inte dyra. Ofta brukar man ju få välja mellan kvalitet eller billigt men jag tycker faktiskt att Sleek lyckats kombinera båda med sina skjortor. Den skjorta jag har har i alla fall hållit sig vit väldigt länge och fast i tyget.

Det var trevligt att komma ut och träffa folk, lyssna på inspirerande modeföretag och äta god somrig lunch på Atrium som är ett favoritställe i Malmö. Tusen tack Karla, grundaren av Sleek Atelier, och Nathalie, grundare av Her Way, för inbjudan till detta trevliga event <3.

Nästan direkt efter detta event åkte jag vidare till ett annat på en salong som heter Be Lövely. Där fick jag en hudkonsultation och introducerades till lite nya varumärken jag inte testat innan. Min hy är ju lite speciellt utsatt nu då jag är gravid och försöker hantera den här värmeböljan.

Jag är glad att jag tog mig ut men var väldigt trött efteråt. Man är ju höggravid helt enkelt och ibland har jag nog lite hybris gällande hur mycket jag orkar. Så idag blev en betydligt lugnare dag. Sovmorgon följt av en liten tur till stan, sen har jag slappat på balkongen och soffan.


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?