Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Blus
Kofta
Knytblus
Kavaj
Tröja
Väst
Väska
Klänning
Väska
Skinnkjol
Klänning
Kjol
Väska
Slingbacks
Skjorta
Cape
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Slipover
Blus
Blå knytblus
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klännning
Klänning
T-shirt
Klänning
Sandaler
Byxor
Väska
Väska
Kappa
Satinkjol
Klänning
Kjol
Kappa
Kjol
Kjol
Linne med spets
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Body
Väska
T-shirt
Pälsjacka
Blus
Kostymbyxa
Väska
Slipover
Cape
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
Linne
Kofta
Kappa
Sneakers
Kavaj
Klänning
Pullover
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Topp
T-shirt
Blå klänning
Kofta
Kavaj
Tröja
Klänning
Kofta
Kjol
Svarta jeans
Klänning
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Cardigan
Kofta
Kavaj
Slipover vit
Jeans
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kjol
Slacks
Klänning
Cardigan
T-shirt
Klänning
Väska
Linne
Klänning
Väska
Väska
Slipover
Kjol
Vit blus
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Knytblus
Slipover
Bag
Klännning
Klänning
Basker
Kappa
Byxor
Kofta
Klänning
Grön klänning
Pullover
Skjorta
Kofta
Plisserad kjol
Pullover
Kofta
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Ankelboots
Väska
Väska
Boots
Grå kavaj
Knytblus
Kavaj
Satinkjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Väska
Linne
Kofta
Gucciskärp
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Tröja
Skjorta
Kjol
Stövel
Blus
Pullover
Halsduk
Kappa
Plisserad kjol
T-shirt
Byxor
Skjorta
Kavaj

Event med Sleek Atelier och Her Way

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Blogginläggen kommer vid lite olika tidpunkter på dagarna nu, när jag känner att det passar helt enkelt :). 12 dagar kvar till bf idag och jag njuter av att vara ledig. Något som funkar nu när jag inte jobbar är ju att gå på events mitt på dagen. Igår var jag bland annat på ett lunchevent på Atrium som modeföretaget Sleek Atelier och Her Way bjudit in till.

Sleek Atelier skapar tidlösa vackra skjortor, ofta med en speciell twist, för kvinnor. Jag äger en skjorta från dem och upplever att skjortorna är av väldigt bra kvalitet men samtidigt inte dyra. Ofta brukar man ju få välja mellan kvalitet eller billigt men jag tycker faktiskt att Sleek lyckats kombinera båda med sina skjortor. Den skjorta jag har har i alla fall hållit sig vit väldigt länge och fast i tyget.

Det var trevligt att komma ut och träffa folk, lyssna på inspirerande modeföretag och äta god somrig lunch på Atrium som är ett favoritställe i Malmö. Tusen tack Karla, grundaren av Sleek Atelier, och Nathalie, grundare av Her Way, för inbjudan till detta trevliga event <3.

Nästan direkt efter detta event åkte jag vidare till ett annat på en salong som heter Be Lövely. Där fick jag en hudkonsultation och introducerades till lite nya varumärken jag inte testat innan. Min hy är ju lite speciellt utsatt nu då jag är gravid och försöker hantera den här värmeböljan.

Jag är glad att jag tog mig ut men var väldigt trött efteråt. Man är ju höggravid helt enkelt och ibland har jag nog lite hybris gällande hur mycket jag orkar. Så idag blev en betydligt lugnare dag. Sovmorgon följt av en liten tur till stan, sen har jag slappat på balkongen och soffan.


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?