Annons: Shoppa min stil

Slacks
Kjol
Väska
Väska
Cardigan
Kavaj
Klänning
Tröja
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Knytblus
Skjorta
Halsduk
Kappa
Grön klänning
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Kappa
tröja
Skinnkjol
Blus
Väska
Väska
Kofta
Väska
Trench coat
Kappa
Skjorta
Kofta
Väska
T-shirt
Kjol
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Cardigan
Cape
Knytblus
Kofta
Linne
Byxor
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kjol
Ankelboots
Jeans
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Svarta jeans
Pullover
Klännning
Klänning
Gucciskärp
Knytblus
Kavaj
Linne
Sneakers
Kofta
Plisserad kjol
Skjorta
Kavaj
Blå knytblus
Väska
Tröja
Kjol
Klännning
Boots
Klänning
Blus
Kavaj
Väst
Slipover vit
Kjol
Klänning
Topp
Kofta
Klänning
Klänning
Body
Bag
Slingbacks
Kofta
Kappa
Skjorta
Klänning
Linne
Kjol
Pullover
Kappa
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kofta
Linne
Blå klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Pullover
Kofta
Tweedkavaj
Tröja
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Slipover
Blus
Kofta
Klänning
Kjol
Plisserad kjol
Kjol
Byxor
Väska
Klänning
Basker
Tröja
Linne med spets
Byxor
Tröja
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Jacka
Pälsjacka
Klänning
Stövel
Blus
Pullover
Kofta
Kavaj
Vit blus
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Slipover
Tweedklänning
T-shirt
Slipover
Kavaj
Kappa
Kjol
Klänning
Kappa
Sandaler
Klänning
Väska
Linne
Stickad klänning
Klänning
Slipover
Väska
tröja
Kjol
klänning
Byxor
T-shirt
Knytblus
T-shirt
Blus
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Satinkjol
Kappa
Topp
Cape
Kofta
Skjortklänning
Väska

Gravid vecka 38 uppdatering

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra. Alltså galet, idag går jag in i vecka 39. Det går verkligen sååå snabbt nu. Hon kan ju verkligen komma när som helst. Idag är det 13 dagar till beräknat datum och bebisen är lika stor som en vattenmelon. Dags att summera förra veckan, vecka 38 :). Inte många sådana här inlägg kvar nu.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 38

Vikten står stilla sedan förra vägningen, total viktuppgång fortfarande 9 kilo sedan jag fick veta att jag var gravid. Förra veckan var vi hos barnmorskan på rutinbesök men det var inte så mycket prover som togs då jag ju var inne för kontroll två dagar innan. Allt såg i alla fall fortsatt bra ut, magen växer i sin (snabba) takt. Sf måttet ökar med 1 cm i veckan typ. Nu var vi hos barnmorskan på Carls födelsedag och därför var det extra kul att vi fick se vår tjej snabbt på ultraljud då de ville dubbelkolla att hon låg i bra position i magen. På kvällen var vi på restaurang och jag hade lite svårt att äta då hon var vääääldigt vild i magen. Känns som att hon verkligen rör sig annorlunda nu. Har till och med funderat på om det kan vara förvärkar jag känner men det verkar inte som det, är en livlig bebis helt enkelt.

På midsommarafton hade jag noll energi dock, kände mig nästan lite deppig för att jag liksom inte orkade. Var galet trött, hade ont i huvudet och misstänkte att jag hade en förkylning på gång men nej det blev inget mer med det. Är väl bara gravid. I lördags när jag tittade ner på mina händer och underarmar fick jag en chock då jag hade väldigt synliga ådror och benen stack ut mer på armarna såg det ut som. Det verkar inte vara något gravidrelaterat utan värmen som kan få ådrorna att bli mer synliga. Enligt många följare på Instagram, så det stämmer nog:). Det har ju varit över 30 dagar många dagar i rad, försöker kyla mig med isblock från kylen och dricka mycket vatten.

I torsdags checkade jag ju ut från jobbet också för ett bra tag framöver. Så märklig känsla, men känns bra att nu kunna fokusera helt på bebis :).

 

Noteringar från appen gravid vecka 38

Bebisen är ca 48 cm långt och väger ca 3 kilo. Från denna vecka räknas graviditeten som fullgången men bebis fortsätter att träna på att andas genom att svälja fostervatten och hicka, övar sugreflexer genom att suga på tummen för att kunna amma och samlar extra näring i sina organ.

 
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?