Annons: Shoppa min stil

Plisserad kjol
Grön klänning
Kavaj
Basker
Byxor
Kjol
Tröja
Kavaj
Väst
Kofta
Grå kavaj
Klänning
Halsduk
Kappa
Tröja
Väska
Väska
Kjol
Skjorta
Kjol
Kavaj
T-shirt
Slingbacks
Skinnkjol
T-shirt
Boots
Klänning
T-shirt
Klänning
Blus
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Sandaler
Väska
Byxor
Linne med spets
Väska
Blå knytblus
Kjol
Ankelboots
Skjortklänning
Kofta
Klännning
Pälsjacka
Väska
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Cape
Vit blus
Kappa
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Rosa kostymbyxor
Kofta
Blus
Kjol
Klänning
Kappa
Stövel
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Blå klänning
Skjorta
Svarta jeans
Klänning
Linne
Bag
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Kjol
Pullover
Väska
Skjorta
Linne
Skjorta
Väska
Väska
Satinkjol
Tröja
Väska
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kappa
T-shirt
Slipover
Kappa
Slipover
T-shirt
Pullover
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Byxor
Slipover
Väska
Kappa
Klänning
Jeans
Skjorta
Väska
Kofta
T-shirt
T-shirt
Manolo Blahnik
Klänning
Blus
Klänning
Topp
Kofta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Body
Kofta
Knytblus
Knytblus
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Slipover
Skjorta
Knytblus
Väska
T-shirt
Pullover
Slipover vit
T-shirt
Slacks
Kavaj
Klänning
Pullover
Klännning
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Kappa
Kjol
Väska
Cape
Cardigan
Blus
Linne
Kavaj
T-shirt

Gravid vecka 38 uppdatering

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra. Alltså galet, idag går jag in i vecka 39. Det går verkligen sååå snabbt nu. Hon kan ju verkligen komma när som helst. Idag är det 13 dagar till beräknat datum och bebisen är lika stor som en vattenmelon. Dags att summera förra veckan, vecka 38 :). Inte många sådana här inlägg kvar nu.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 38

Vikten står stilla sedan förra vägningen, total viktuppgång fortfarande 9 kilo sedan jag fick veta att jag var gravid. Förra veckan var vi hos barnmorskan på rutinbesök men det var inte så mycket prover som togs då jag ju var inne för kontroll två dagar innan. Allt såg i alla fall fortsatt bra ut, magen växer i sin (snabba) takt. Sf måttet ökar med 1 cm i veckan typ. Nu var vi hos barnmorskan på Carls födelsedag och därför var det extra kul att vi fick se vår tjej snabbt på ultraljud då de ville dubbelkolla att hon låg i bra position i magen. På kvällen var vi på restaurang och jag hade lite svårt att äta då hon var vääääldigt vild i magen. Känns som att hon verkligen rör sig annorlunda nu. Har till och med funderat på om det kan vara förvärkar jag känner men det verkar inte som det, är en livlig bebis helt enkelt.

På midsommarafton hade jag noll energi dock, kände mig nästan lite deppig för att jag liksom inte orkade. Var galet trött, hade ont i huvudet och misstänkte att jag hade en förkylning på gång men nej det blev inget mer med det. Är väl bara gravid. I lördags när jag tittade ner på mina händer och underarmar fick jag en chock då jag hade väldigt synliga ådror och benen stack ut mer på armarna såg det ut som. Det verkar inte vara något gravidrelaterat utan värmen som kan få ådrorna att bli mer synliga. Enligt många följare på Instagram, så det stämmer nog:). Det har ju varit över 30 dagar många dagar i rad, försöker kyla mig med isblock från kylen och dricka mycket vatten.

I torsdags checkade jag ju ut från jobbet också för ett bra tag framöver. Så märklig känsla, men känns bra att nu kunna fokusera helt på bebis :).

 

Noteringar från appen gravid vecka 38

Bebisen är ca 48 cm långt och väger ca 3 kilo. Från denna vecka räknas graviditeten som fullgången men bebis fortsätter att träna på att andas genom att svälja fostervatten och hicka, övar sugreflexer genom att suga på tummen för att kunna amma och samlar extra näring i sina organ.

 
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?