Annons: Shoppa min stil

Kjol
Stickad klänning
Kofta
Plisserad kjol
Klänning
Tröja
Kofta
Kappa
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kappa
Slacks
Cardigan
Kavaj
Väska
Pullover
Plisserad kjol
Kavaj
Byxor
Jeans
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Sneakers
Skjorta
Kjol
Kofta
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Blå knytblus
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Boots
Topp
Kavaj
Blus
T-shirt
Slipover
Grå kavaj
Svarta jeans
Bag
Väska
Skjorta
Klännning
Blus
Kostymbyxa
T-shirt
Väska
Linne
Byxor
Kavaj
Kofta
Skjorta
Sandaler
Cape
Kofta
Klänning
Kofta
Knytblus
Kofta
Klänning
Kofta
Linne
Väska
Väska
Blus
Kjol
Manolo Blahnik
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Blå klänning
Slipover
Väska
Klänning
Pullover
Kofta
Väska
Klänning
Basker
Cape
Slipover vit
T-shirt
Klänning
Ankelboots
Byxor
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Linne med spets
Blus
Klänning
Kappa
Skjorta
Linne
Kjol
Slipover
Kavaj
T-shirt
Klänning
T-shirt
Väska
Skjorta
Kjol
T-shirt
Knytblus
Kappa
Kavaj
Stövel
Klänning
Klänning
Tröja
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
Väska
Tröja
Klänning
Slipover
Vit blus
Pälsjacka
Kappa
Pullover
Body
Kofta
Klänning
Väst
Klänning
Klänning
Kofta
Gucciskärp
T-shirt
Klänning
Stickad klänning
Klännning
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Satinkjol
Väska
Halsduk
Kofta
Grön klänning
Kjol
Kappa
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Klänning
Väska

Två veckor kvar till beräknat förlossningdatum – hur känns det?

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er. Idag är det exakt två veckor kvar till beräknad förlossning. 14 dagar. Kan knappt tro. Jag känner mig förberedd på ett sätt men på ett annat sätt inte alls. Rent praktiskt har vi väl allt klart känns det som. Vi har allt som behövs till bebis ankomst och lite till. Mentalt vet jag inte om jag lika redo. Det är kanske först nu när jag inte jobbar längre som jag har börjat tänka på förlossningen och livet efter på riktigt.

Min primära känsla inför förlossningen är att jag är väldigt taggad, motiverad och verkligen ser fram emot att möta vår lilla tjej. Men det känns ju lite overkligt att det är så snart. Jag funderar mycket på om jag kommer att klara det? På om hon kommer att må bra när det väl är dags? Kommer jag må bra då och efter? Tänk om jag går över tiden, det kan väl vara lite riskfyllt? Tänk om det är fullt på förlossningen i både Malmö och Lund, om vi behöver ta oss ända till Ystad? Kommer man hinna in i tid? Mycket tankar som snurrar men ändå är jag framför allt väldigt exalterad att hon är här så snart. Vill gå in med inställningen ”nu jäklar ska jag få ut henne” så tänker jag att jag klarar smärtan bra.

Dessa två veckor som är kvar ska jag fokusera mycket på mig själv, att förbereda mig så mycket jag kan genom att vila, lyssna på kroppen, bara ta del av solskenshistorier och försöka att inte jämföra mig med andra mammor och blivande mammor.

Innan har jag känt att hon nog kommer att komma innan planerat datum, sedan började jag känna att hon skulle komma on time men nu känner jag att jag nog kommer att gå över tiden och det vill jag inte. Ska man ta till sådana där flummiga metoder då för att starta igång ”naturligt”? Får väl se. Känner att jag liksom vill ha ut henne nu :). Vecka 39 imorgon, det är galet varmt ute, känner mig trött. Men snart så… snart är hon hos oss <3.


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Mariëlle
  28 juni, 2022 / 16:25

  Bästa Maria,

  Ta det lungt, bebisen bestämmer när hon vill komma. Är det ditt första barn? Så ska det nog gå för snabbt, oroa dig inte. För sent…när det börjar bli lite riskfyllt går du till sjukhuset och bevakar man barnet och dig. Försök bara att njuta dessa dagar: dem vill aldrig komma tillbaka…så tjock som du är nu…unik!
  När dagarna är varma är det bra att ställa fötterna i vattnet. Jag önskar dig mycket starkheten och frid…
  Mitt svenska kan vara lite roligt eller otydligt eftersom jag kommer från Nederländerna. Jag lär mig svenska, att läsa dina berättelser hjälper mig med det.

  Hälsning, Mariëlle

  • mariabusck
   Författare
   29 juni, 2022 / 19:05

   Åh tack för dina fina ord, känner mig betydligt lugnare nu 🙂 Och din svenska är jättebra, kul att du gillar mina blogginlägg :).

Kommentera


Looking for Something?