Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Kavaj
Kjol
Byxor
Kofta
Cardigan
Skjortklänning
tröja
Kofta
Kjol
T-shirt
Knytblus
Linne
Pälsjacka
Blå knytblus
Väska
Skjorta
Kjol
Pullover
Knytblus
Skjorta
Kjol
Kappa
Kostymbyxa
Byxor
Topp
Kjol
Kofta
Väska
Slipover
Skjorta
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kappa
Sandaler
Väska
Pullover
Blå klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Slipover vit
tröja
Väska
Byxor
Kjol
Kofta
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
Linne med spets
Kavaj
Kavaj
Klänning
Linne
T-shirt
Knytblus
Kofta
Skinnkjol
Skjorta
Väska
Blus
Kjol
Kofta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Blus
Kavaj
Kavaj
Tweedklänning
Klänning
Väska
Vit blus
Plisserad kjol
Väska
Pullover
Slipover
Klänning
Linne
Kofta
Klänning
Klänning
Satinkjol
Klänning
Stövel
Knytblus
Byxor
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Cape
Jacka
Klänning
T-shirt
Tröja
Klänning
Tweedkavaj
Kofta
Grön klänning
Jeans
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Väska
Slingbacks
Kavaj
Ankelboots
Boots
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Blus
Trench coat
Tröja
Svarta jeans
Kappa
T-shirt
Slipover
Klänning
Kofta
Kofta
Blus
Klänning
Tröja
Blus
Väska
Linne
Cardigan
T-shirt
Klänning
Kofta
Slacks
Kavaj
Stickad klänning
Gucciskärp
Klännning
Kofta
Väska
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kjol
Kjol
Slipover
Tröja
Kavaj
Bag
klänning
Klännning
Klänning
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Satinkjol
Kappa
Klänning
Knytblus
Halsduk
Body
Kofta
Väska
Manolo Blahnik
Plisserad kjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Topp
Kappa
Linne
Cape
Basker
Klänning
Väska
Skjorta
Tröja
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Väst
Klänning
T-shirt

SEMESTER och föräldraledighet

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu har jag gått på semester! Helt otrolig känsla, inte minst med tanke på att den efterföljs av föräldraaledighet så jag kommer inte att jobba förrän augusti/september 2023. Galet men på något sätt välbehövligt. Jag jobbade min sista dag i torsdags. Då var det även Carls födelsedag, 35 år och allt! :). På förmiddagen hade vi även besökstid hos barnmorskan så jag jobbade hemma på förmiddagen. Vi hann ha lite födelsedagsfrukost på balkongen tillsammans innan vi jobbade lite och sen gav oss iväg till barnmorskan.

Då jag var inne på kontroll två dagar innan behövde jag inte ta så många prover den här gången, allt har ju dessutom alltid sett bra ut. Något hon kollade var hur vår tjej låg i magen och då hon är väldigt rörlig behövde även denna gång en titt med ultraljud. Perfekt på Carls födelsedag att få en snabb glimt av hon där inne <3. Hon låg fortfarande med huvudet åt rätt håll men var inte fixerad.

Sen gick jag till kontoret där det var väldigt ödsligt, dagen före midsommar. Packade ihop och sa hej då. En konstigt men bra känsla att lämna kontoret för sista gången på ett bra tag. Carl hade inte ätit lunch så vi sågs på sen lunch och glass i saluhallen. Det var fint väder.

På kvällen hade jag bokat bord på Aster, en restaurang som vi velat besöka länge, för att fira Carls födelsedag lite mer. Vi är väldigt nöjda med maten. Till förrätt åt jag majs med ost, vitlök, koriander, olja – löjligt gott och en ny craving! Vi delade en fiskrätt till huvudrätt, även den var väldigt god. Piggvar som serverades med god potatis med en massa smör. Jag hade en väääldigt livlig bebis i magen så hade lite svårt att äta så mycket då hon hade världens fest i magen och sparkade mycket mot mina revben. Tur då att Carl lätt orkar två efterrätter! :).

På midsommarafton var jag helt galet trött. Orkade faktiskt typ ingenting på dagen. Vi hade både dags- och kvällsplaner med Frida och Niklas men dagsplanerna fick Carl åka själv på. Jag hade noll ork. På kvällen kände jag ändå att jag ville komma ut och umgås lite, det var ju trots allt midsommarafton, så då joinade jag dem i slottsträdgården. Vi körde picknickmiddag och deras lille son Wille var också med. Jag var för trött sen för att fortsätta kvällen så Carl följde med dom och jag gick hem och vilade. Jag hoppas verkligen jag får tillbaka lite energi sen när jag fött vår bebis :).

Idag njöt jag av sovmorgon. Unnade mig att sova tills jag vaknade av mig själv – och det blev visst klockan 11.30! Tror jag haft ett stort sömnbehov en längre tid som jag inte riktigt kunnat/har lyssnat på. Det ska jag verkligen göra nu sista tiden innan hon föds. Sen får man se hur det blir med sömn ;).

Ha en underbar måndag i värmen! Ligger med isblock på balkongen nu innan solen kommer fram helt och det blir FÖR varmt. Ska sätta på något sommarprat och lösa Sudoku. Semester <3.

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?