Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Väska
Sneakers
Jeans
Väska
Slingbacks
Stövel
Plisserad kjol
Kavaj
Kofta
Kjol
Skjorta
Cape
T-shirt
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Linne
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Vit blus
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
Kjol
Stickad klänning
Kjol
Kostymbyxa
Slipover
Kappa
Kappa
Kjol
Väska
Bag
T-shirt
T-shirt
Klänning
Väska
Kappa
Blus
Kavaj
Blus
Skjorta
Väska
Byxor
Plisserad kjol
Slipover
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Basker
Kofta
Klänning
T-shirt
Pullover
Väska
Pullover
Kjol
Klänning
Blus
Skjorta
Kjol
Kofta
Tröja
Tröja
Klänning
T-shirt
Pälsjacka
Boots
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Manolo Blahnik
Svarta jeans
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Kappa
Kofta
Blå knytblus
Rosa kostymbyxor
Klänning
Slacks
Cape
Väska
Topp
Ankelboots
Kofta
Linne
Kappa
T-shirt
Väska
Satinkjol
Cardigan
Klännning
Klänning
Byxor
Knytblus
Kofta
Linne med spets
Knytblus
Väska
Satinkjol
Kofta
Kjol
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Blus
Pullover
Cardigan
Kavaj
Kofta
Slipover vit
Väst
Skinnkjol
Väska
Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Slipover
Halsduk
Kofta
Linne
Kappa
Sandaler
Kavaj
Kavaj
Pullover
Grön klänning
Tröja
Slipover
Kofta
Blå klänning
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Byxor
Skjortklänning
Klännning
Kofta
Klänning
Body
Kofta
Klänning
Skjorta
Stickad klänning

SEMESTER och föräldraledighet

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu har jag gått på semester! Helt otrolig känsla, inte minst med tanke på att den efterföljs av föräldraaledighet så jag kommer inte att jobba förrän augusti/september 2023. Galet men på något sätt välbehövligt. Jag jobbade min sista dag i torsdags. Då var det även Carls födelsedag, 35 år och allt! :). På förmiddagen hade vi även besökstid hos barnmorskan så jag jobbade hemma på förmiddagen. Vi hann ha lite födelsedagsfrukost på balkongen tillsammans innan vi jobbade lite och sen gav oss iväg till barnmorskan.

Då jag var inne på kontroll två dagar innan behövde jag inte ta så många prover den här gången, allt har ju dessutom alltid sett bra ut. Något hon kollade var hur vår tjej låg i magen och då hon är väldigt rörlig behövde även denna gång en titt med ultraljud. Perfekt på Carls födelsedag att få en snabb glimt av hon där inne <3. Hon låg fortfarande med huvudet åt rätt håll men var inte fixerad.

Sen gick jag till kontoret där det var väldigt ödsligt, dagen före midsommar. Packade ihop och sa hej då. En konstigt men bra känsla att lämna kontoret för sista gången på ett bra tag. Carl hade inte ätit lunch så vi sågs på sen lunch och glass i saluhallen. Det var fint väder.

På kvällen hade jag bokat bord på Aster, en restaurang som vi velat besöka länge, för att fira Carls födelsedag lite mer. Vi är väldigt nöjda med maten. Till förrätt åt jag majs med ost, vitlök, koriander, olja – löjligt gott och en ny craving! Vi delade en fiskrätt till huvudrätt, även den var väldigt god. Piggvar som serverades med god potatis med en massa smör. Jag hade en väääldigt livlig bebis i magen så hade lite svårt att äta så mycket då hon hade världens fest i magen och sparkade mycket mot mina revben. Tur då att Carl lätt orkar två efterrätter! :).

På midsommarafton var jag helt galet trött. Orkade faktiskt typ ingenting på dagen. Vi hade både dags- och kvällsplaner med Frida och Niklas men dagsplanerna fick Carl åka själv på. Jag hade noll ork. På kvällen kände jag ändå att jag ville komma ut och umgås lite, det var ju trots allt midsommarafton, så då joinade jag dem i slottsträdgården. Vi körde picknickmiddag och deras lille son Wille var också med. Jag var för trött sen för att fortsätta kvällen så Carl följde med dom och jag gick hem och vilade. Jag hoppas verkligen jag får tillbaka lite energi sen när jag fött vår bebis :).

Idag njöt jag av sovmorgon. Unnade mig att sova tills jag vaknade av mig själv – och det blev visst klockan 11.30! Tror jag haft ett stort sömnbehov en längre tid som jag inte riktigt kunnat/har lyssnat på. Det ska jag verkligen göra nu sista tiden innan hon föds. Sen får man se hur det blir med sömn ;).

Ha en underbar måndag i värmen! Ligger med isblock på balkongen nu innan solen kommer fram helt och det blir FÖR varmt. Ska sätta på något sommarprat och lösa Sudoku. Semester <3.

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?