Annons: Shoppa min stil

Blus
Stickad klänning
Tweedkavaj
Knytblus
Tröja
Jeans
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Tröja
Kofta
Kofta
Blus
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
tröja
Pullover
Kjol
T-shirt
Blus
Knytblus
Väska
Slingbacks
Skjorta
Linne
Klänning
Kjol
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Plisserad kjol
Kjol
Slipover
Cardigan
Kjol
Stövel
Väska
Slipover
Linne
Klännning
Basker
Byxor
Kavaj
Linne med spets
klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Halsduk
Tweedklänning
Kofta
Blå klänning
Pullover
Väska
Tröja
Topp
Kappa
Väska
Kjol
Kavaj
Linne
Topp
Tröja
Svarta jeans
Blus
Kavaj
Kofta
Knytblus
Klänning
Sandaler
Byxor
Klänning
Kappa
Väska
Plisserad kjol
Väska
T-shirt
Slacks
Linne
Kappa
Kavaj
Gucciskärp
Skjorta
Kappa
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Ankelboots
Kappa
Cardigan
Slipover
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Sneakers
Byxor
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Cape
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Vit blus
Klänning
T-shirt
Trench coat
Cape
Väska
Knytblus
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Manolo Blahnik
Kappa
Kjol
Kofta
Klänning
Satinkjol
Pälsjacka
Väska
Kofta
Knytblus
Kavaj
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Kofta
Blus
Kappa
Slipover
Klänning
Linne
Pullover
Kofta
Grå kavaj
Kofta
Slipover vit
Kofta
Kavaj
Byxor
Kjol
Kofta
Skjorta
Bag
Kofta
Body
Boots
Klännning
Stickad klänning
Blå knytblus
Kappa
Klänning
T-shirt
Skjorta
tröja
T-shirt
Väst
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Kavaj
Grön klänning
Jacka
Väska
Kjol
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Kjol
Pullover
Klänning
Väska
Klänning
Tröja

SEMESTER och föräldraledighet

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu har jag gått på semester! Helt otrolig känsla, inte minst med tanke på att den efterföljs av föräldraaledighet så jag kommer inte att jobba förrän augusti/september 2023. Galet men på något sätt välbehövligt. Jag jobbade min sista dag i torsdags. Då var det även Carls födelsedag, 35 år och allt! :). På förmiddagen hade vi även besökstid hos barnmorskan så jag jobbade hemma på förmiddagen. Vi hann ha lite födelsedagsfrukost på balkongen tillsammans innan vi jobbade lite och sen gav oss iväg till barnmorskan.

Då jag var inne på kontroll två dagar innan behövde jag inte ta så många prover den här gången, allt har ju dessutom alltid sett bra ut. Något hon kollade var hur vår tjej låg i magen och då hon är väldigt rörlig behövde även denna gång en titt med ultraljud. Perfekt på Carls födelsedag att få en snabb glimt av hon där inne <3. Hon låg fortfarande med huvudet åt rätt håll men var inte fixerad.

Sen gick jag till kontoret där det var väldigt ödsligt, dagen före midsommar. Packade ihop och sa hej då. En konstigt men bra känsla att lämna kontoret för sista gången på ett bra tag. Carl hade inte ätit lunch så vi sågs på sen lunch och glass i saluhallen. Det var fint väder.

På kvällen hade jag bokat bord på Aster, en restaurang som vi velat besöka länge, för att fira Carls födelsedag lite mer. Vi är väldigt nöjda med maten. Till förrätt åt jag majs med ost, vitlök, koriander, olja – löjligt gott och en ny craving! Vi delade en fiskrätt till huvudrätt, även den var väldigt god. Piggvar som serverades med god potatis med en massa smör. Jag hade en väääldigt livlig bebis i magen så hade lite svårt att äta så mycket då hon hade världens fest i magen och sparkade mycket mot mina revben. Tur då att Carl lätt orkar två efterrätter! :).

På midsommarafton var jag helt galet trött. Orkade faktiskt typ ingenting på dagen. Vi hade både dags- och kvällsplaner med Frida och Niklas men dagsplanerna fick Carl åka själv på. Jag hade noll ork. På kvällen kände jag ändå att jag ville komma ut och umgås lite, det var ju trots allt midsommarafton, så då joinade jag dem i slottsträdgården. Vi körde picknickmiddag och deras lille son Wille var också med. Jag var för trött sen för att fortsätta kvällen så Carl följde med dom och jag gick hem och vilade. Jag hoppas verkligen jag får tillbaka lite energi sen när jag fött vår bebis :).

Idag njöt jag av sovmorgon. Unnade mig att sova tills jag vaknade av mig själv – och det blev visst klockan 11.30! Tror jag haft ett stort sömnbehov en längre tid som jag inte riktigt kunnat/har lyssnat på. Det ska jag verkligen göra nu sista tiden innan hon föds. Sen får man se hur det blir med sömn ;).

Ha en underbar måndag i värmen! Ligger med isblock på balkongen nu innan solen kommer fram helt och det blir FÖR varmt. Ska sätta på något sommarprat och lösa Sudoku. Semester <3.

 


Följ:
Dela

Lämna ett svar


Looking for Something?