Annons: Shoppa min stil

Tweedkavaj
Tröja
T-shirt
Kavaj
Topp
Byxor
Byxor
Skjorta
Kofta
Kavaj
Knytblus
Vit blus
Klänning
Linne
Pullover
Skjorta
Cape
Blus
Jeans
Byxor
Slacks
Kappa
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Byxor
Pullover
Klänning
Blus
Kofta
Topp
Kofta
Body
Kappa
Linne
Klänning
Kjol
Klänning
Kjol
Kavaj
Stickad klänning
Kjol
Kappa
Sneakers
Slingbacks
Kjol
Pullover
Skjortklänning
Sandaler
Satinkjol
Cape
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Slipover
Cardigan
Väska
Kavaj
Väska
tröja
Kostymbyxa
Kofta
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Ankelboots
Väska
Basker
Blå klänning
Klänning
Plisserad kjol
Stövel
Linne
Klänning
Slipover
Skjorta
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
klänning
Väska
Bag
Klänning
Klänning
Blus
Plisserad kjol
T-shirt
tröja
Skjorta
Klänning
Klännning
Kappa
Pälsjacka
T-shirt
Kappa
Knytblus
Tröja
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Grå kavaj
Manolo Blahnik
Klännning
Kavaj
Cardigan
Klänning
Kjol
Stickad klänning
Väska
Väst
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Slipover vit
Kofta
Kofta
Skjorta
Kofta
Blus
T-shirt
Knytblus
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Blå knytblus
Väska
Kjol
Kappa
Blus
Klänning
Tweedklänning
Klänning
Halsduk
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Linne
Kofta
Trench coat
Kavaj
Jacka
Kavaj
Skjorta
Kjol
Väska
Slipover
Pullover
Satinkjol
Kavaj
Tröja
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Tröja
Kjol
Knytblus
Kavaj
Linne
Linne med spets
T-shirt
Slipover
Gucciskärp
T-shirt
Kofta
T-shirt
Tröja
Boots
Grön klänning
Kavaj
Svarta jeans

Gravid vecka 37 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu är jag inne i vecka 38 (!!) och min bebis anses vara fullbakad. Dock kan hon ju få stanna inne lite till :). BF är ju den 12 juli. Dags att summera vecka 37 som tyvärr präglats av diverse krämpor.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 37

Jag har gått ner ett halvt kilo den senaste veckan så min totala viktuppgång sedan plus på stickan är nu 9 kilo. Jag har känt mig så himla gravid i vecka 37. Har känt mig väldigt trött, haft ett stort sömnbehov, mina ben och fötter har kunnat svullna upp rejält och boobsen har börjat göra galet ont. Kommer på mig själv med att sitta och ta på dem, även på jobbet ibland haha. Fötterna var så svullna i fredags så de gjorde ont när jag sträckte på dem och böjde dem.

I vecka 37 har jag även mått illa och kräkts en del. Det har sällan att göra med att jag precis ätit utan det kan komma när det var ett bra tag sedan jag åt vilket innebär att det inte finns mycket att kräkas upp. Det är det där trycket upptill som främst orsakar hosta, illamående följt av kräkning. Jag har börjat känna att hon ligger ännu längre ner så kanske är hon nu helt fixerad?

Igår skrev jag ju om att vi åkte in till förlossningen sent på kvällen i tisdags för att undersöka mitt synbortfall och yrsel jag kände tidigare på kvällen. Allt såg ju bra ut och de hittade egentligen inget men sa det kunde bero på vätskebrist, värme eller annat relaterat till det varma sommarvädret vi har nu. Pappa (som är läkare) trodde att det kunde vara någon form av migrän och sådana symtom passar ju in bra på hur jag kände mig.

 

Noteringar från appen gravid vecka 37

Bebisen är ca 47 cm långt och väger omkring 2,8 kilo. Hjärnan är redo för förlossning och kritiska fasen är över. Blodcirkulationen funkar som den ska och immunförsvaret också och kan skydda barnet från virus, bakterier och sjukdomar utanför magen. Bebisen förbereder sig för förlossning har nu längre aktivitetsperioder och sömnperioder. Mammans mage börjar nu sjunka och andningen kan förhoppningsvis lätta. Det är vanligt att kissa ofta, lite åt gången. Många upplever att det är svårt att sova och kroppen förbereder sig på att kunna vara vaken på natten.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?