Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kofta
Slipover
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Pullover
Vit blus
Klänning
Sneakers
Bag
Skinnkjol
Kofta
Kappa
Kappa
T-shirt
Satinkjol
Väska
Cardigan
Knytblus
Pullover
Kavaj
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Skjorta
Halsduk
Klänning
Väska
Kjol
Skjorta
Linne
Väska
Kavaj
Stövel
Väska
Väska
Kofta
Tyllkjol
Skjortklänning
Slacks
Cape
Byxor
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Blå knytblus
Klänning
Blus
Slipover
Pullover
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
T-shirt
Jeans
Blå klänning
Kofta
Väska
Tröja
Kappa
Klänning
T-shirt
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kjol
Blus
Cape
Kjol
Väska
Sandaler
Väska
Kavaj
Kjol
Body
Grön klänning
Kjol
Tröja
Byxor
Kavaj
Kostymbyxa
Slipover
Blus
Gucciskärp
Svarta jeans
Klänning
Kofta
Väst
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Klänning
Kjol
Pälsjacka
T-shirt
Kofta
Väska
Skjorta
Klännning
Klänning
Cardigan
Basker
Klänning
Väska
Boots
Klänning
Ankelboots
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Byxor
Linne
T-shirt
Kavaj
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Topp
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
T-shirt
Väska
Kappa
Klänning
Blus
Kjol
Klänning
Knytblus
Väska
Stickad klänning
Kjol
Tröja
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Knytblus
Plisserad kjol
Slingbacks
Kappa
Pullover
Linne med spets
Klännning
Slipover
Linne
Slipover vit
Kavaj
Väska

Gravid vecka 37 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu är jag inne i vecka 38 (!!) och min bebis anses vara fullbakad. Dock kan hon ju få stanna inne lite till :). BF är ju den 12 juli. Dags att summera vecka 37 som tyvärr präglats av diverse krämpor.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 37

Jag har gått ner ett halvt kilo den senaste veckan så min totala viktuppgång sedan plus på stickan är nu 9 kilo. Jag har känt mig så himla gravid i vecka 37. Har känt mig väldigt trött, haft ett stort sömnbehov, mina ben och fötter har kunnat svullna upp rejält och boobsen har börjat göra galet ont. Kommer på mig själv med att sitta och ta på dem, även på jobbet ibland haha. Fötterna var så svullna i fredags så de gjorde ont när jag sträckte på dem och böjde dem.

I vecka 37 har jag även mått illa och kräkts en del. Det har sällan att göra med att jag precis ätit utan det kan komma när det var ett bra tag sedan jag åt vilket innebär att det inte finns mycket att kräkas upp. Det är det där trycket upptill som främst orsakar hosta, illamående följt av kräkning. Jag har börjat känna att hon ligger ännu längre ner så kanske är hon nu helt fixerad?

Igår skrev jag ju om att vi åkte in till förlossningen sent på kvällen i tisdags för att undersöka mitt synbortfall och yrsel jag kände tidigare på kvällen. Allt såg ju bra ut och de hittade egentligen inget men sa det kunde bero på vätskebrist, värme eller annat relaterat till det varma sommarvädret vi har nu. Pappa (som är läkare) trodde att det kunde vara någon form av migrän och sådana symtom passar ju in bra på hur jag kände mig.

 

Noteringar från appen gravid vecka 37

Bebisen är ca 47 cm långt och väger omkring 2,8 kilo. Hjärnan är redo för förlossning och kritiska fasen är över. Blodcirkulationen funkar som den ska och immunförsvaret också och kan skydda barnet från virus, bakterier och sjukdomar utanför magen. Bebisen förbereder sig för förlossning har nu längre aktivitetsperioder och sömnperioder. Mammans mage börjar nu sjunka och andningen kan förhoppningsvis lätta. Det är vanligt att kissa ofta, lite åt gången. Många upplever att det är svårt att sova och kroppen förbereder sig på att kunna vara vaken på natten.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?