Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Slipover
T-shirt
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Stövel
Kofta
Ankelboots
Väska
Kavaj
Cape
Pullover
Väska
Gucciskärp
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Kofta
Kofta
Klänning
Kappa
Kavaj
Linne med spets
T-shirt
T-shirt
tröja
Kavaj
Topp
Grön klänning
Rosa kostymbyxor
Kjol
Pälsjacka
Klänning
Byxor
Väska
Väska
Knytblus
Skjorta
Slipover
Tröja
Skjorta
Tweedklänning
Byxor
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Kjol
T-shirt
Väska
Kappa
Kjol
T-shirt
Byxor
Klänning
Knytblus
Tweedkavaj
Pullover
Kappa
Blus
Linne
Väska
Klännning
Väska
Sneakers
T-shirt
Kjol
Kofta
Tröja
Halsduk
Skjorta
klänning
Bag
Stickad klänning
Kjol
Skjorta
Jeans
Kavaj
Klänning
Blus
Satinkjol
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Slingbacks
Klänning
Trench coat
tröja
Vit blus
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
Cape
Topp
Klänning
Cardigan
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Slacks
Klänning
Slipover
Kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Kavaj
Tröja
Knytblus
Kofta
Kappa
T-shirt
Kappa
Klänning
Linne
Klänning
Skjorta
Kofta
Kostymbyxa
Blå klänning
Tröja
Manolo Blahnik
Väska
Klännning
Sandaler
Väst
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Svarta jeans
Kjol
Kofta
Skjorta
Klänning
Pullover
Linne
Jacka
Kofta
Kofta
Kavaj
Basker
Grå kavaj
Blus
Body
Kavaj
Kjol
Byxor
Blus
Blå knytblus
Linne
Kofta
Tröja
Väska
Skjorta
T-shirt
Klänning
Plisserad kjol
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Knytblus
Väska
Skinnkjol
Slipover vit
Kofta
Kappa
Skjorta
Satinkjol
Slipover
Klänning
Blus
Pullover
Kjol
Boots
Kavaj
Plisserad kjol

Gravid vecka 37 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu är jag inne i vecka 38 (!!) och min bebis anses vara fullbakad. Dock kan hon ju få stanna inne lite till :). BF är ju den 12 juli. Dags att summera vecka 37 som tyvärr präglats av diverse krämpor.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 37

Jag har gått ner ett halvt kilo den senaste veckan så min totala viktuppgång sedan plus på stickan är nu 9 kilo. Jag har känt mig så himla gravid i vecka 37. Har känt mig väldigt trött, haft ett stort sömnbehov, mina ben och fötter har kunnat svullna upp rejält och boobsen har börjat göra galet ont. Kommer på mig själv med att sitta och ta på dem, även på jobbet ibland haha. Fötterna var så svullna i fredags så de gjorde ont när jag sträckte på dem och böjde dem.

I vecka 37 har jag även mått illa och kräkts en del. Det har sällan att göra med att jag precis ätit utan det kan komma när det var ett bra tag sedan jag åt vilket innebär att det inte finns mycket att kräkas upp. Det är det där trycket upptill som främst orsakar hosta, illamående följt av kräkning. Jag har börjat känna att hon ligger ännu längre ner så kanske är hon nu helt fixerad?

Igår skrev jag ju om att vi åkte in till förlossningen sent på kvällen i tisdags för att undersöka mitt synbortfall och yrsel jag kände tidigare på kvällen. Allt såg ju bra ut och de hittade egentligen inget men sa det kunde bero på vätskebrist, värme eller annat relaterat till det varma sommarvädret vi har nu. Pappa (som är läkare) trodde att det kunde vara någon form av migrän och sådana symtom passar ju in bra på hur jag kände mig.

 

Noteringar från appen gravid vecka 37

Bebisen är ca 47 cm långt och väger omkring 2,8 kilo. Hjärnan är redo för förlossning och kritiska fasen är över. Blodcirkulationen funkar som den ska och immunförsvaret också och kan skydda barnet från virus, bakterier och sjukdomar utanför magen. Bebisen förbereder sig för förlossning har nu längre aktivitetsperioder och sömnperioder. Mammans mage börjar nu sjunka och andningen kan förhoppningsvis lätta. Det är vanligt att kissa ofta, lite åt gången. Många upplever att det är svårt att sova och kroppen förbereder sig på att kunna vara vaken på natten.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?