Annons: Shoppa min stil

Väska
Vit blus
Klänning
Skjorta
Svarta jeans
Kofta
Satinkjol
Manolo Blahnik
Kofta
Grön klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Blus
Blus
Kavaj
Skjorta
Pullover
Linne
Kjol
Tröja
Kavaj
T-shirt
Linne med spets
Klänning
Knytblus
Kjol
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Skinnkjol
Linne
Kofta
Kappa
Kavaj
Slipover
Skjorta
Boots
Knytblus
Kofta
Skjorta
Bag
Stövel
Väska
Kjol
Blå knytblus
Kavaj
Sneakers
Slipover
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Plisserad kjol
Klänning
Kostymbyxa
Tyllkjol
Pullover
Kofta
Stickad klänning
Klännning
Väst
Klänning
Blå klänning
Cape
Slacks
Kappa
Skjorta
Klänning
Pullover
Väska
Jeans
Slipover
Sandaler
Basker
Kjol
Väska
Blus
Rosa kostymbyxor
Halsduk
Klänning
Klänning
Satinkjol
Pullover
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Byxor
Slipover vit
Väska
Kavaj
Knytblus
Kofta
Väska
Klänning
T-shirt
Slingbacks
Kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Pälsjacka
Skjorta
Blus
Kavaj
Kappa
Cardigan
Klänning
Kofta
Klännning
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kappa
T-shirt
Kjol
Tröja
Väska
T-shirt
Body
Cape
Kjol
Cardigan
Kappa
Kjol
Klänning
Kappa
Ankelboots
Grå kavaj
Kavaj
Tröja
Klänning
Skjortklänning
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Byxor
Byxor
Kavaj
Byxor
Linne
Slipover
Kofta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Topp

Inne för kontroll igår kväll

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Igår mådde jag lite konstigt hela dagen. Kände mig inte alls närvarande på jobbet och det var dessutom en väldigt stressig och strulig dag, väldigt jobbigt och extra när man är höggravid (går in i vecka 38 idag) kan jag tänka mig. Direkt efter jobb mötte jag upp Anna för en snabb middag på stan och sedan åkte vi till Emporia för pedikyr. Det var härligt men jag blev rätt andfådd av att bara sitta ner och vi var inte klara förrän vid åtta så jag var galet trött.

Kom hem och la mig på soffan, Carl hade ett sent jobbmöte. Vid halv tio kände jag att jag behövde kräkas vilket jag även gjort flera gånger den senaste veckan på kvällarna. Igår kväll kände jag även att jag hade någon form av synbortfall. När jag försökte läsa sms eller text i en bok/tidning var det vissa fält jag inte alls såg. Det var så på båda ögonen. Jag såg ju, men inte allt. Tänkte att jag det kanske beror på en lång och stressig dag men när jag skulle lägga mig kände jag mig yr och hade fortfarande synbortfall. Vi googlade lite och såg att just illamående sent i graviditeten och även synbortfall kunde vara tecken på havandeskapsförgiftning så Carl ringde faktiskt in till förlossningen och de bad oss komma in på en kontroll.

Vi kom in vid kanske halv elva, det var lugnt på avdelningen så vi slapp vänta innan vi fick hjälp. Fick göra urinprov, kolla blodtryck, lyssna på bebis och mitt hjärta, stämma av fosterrörelser och annat. Allt såg bra ut med både mig och bebis och de gissade att det hela berodde på stress, vätskebrist eller att jag varit ute i sol/värme för länge under dagen. Hade ju mest varit instängd på ett kontor så gissar på stress eller att jag druckit för dåligt. Skönt att allt såg bra ut i alla fall. Det var två sköterskor och sedan en läkare som tittade på mig och jag kunde åka hem igen strax före tolv.

Idag är synen som den ska, illamåendet känner jag av litegrann men det är mest när hon rör sig mycket i magen och att det ät som trångt/ett tryck upptill på magen. Är nöjd med upplevelsen och mottagandet på förlossningen i Malmö vilket känns bra. Det är första gången vi tar kontakt med dem under denna graviditet och jag hoppas att jag får må bra de sista veckorna nu.

Idag är näst sista jobbdagen och vid halv nio på morgonen ska de ha avtackningsfrukost för mig. Tänker att jag jobbar hela dagen idag och även jobbar en del under morgondagen även om det mest kanske blir att packa ihop och stämma av det sista med min vikarie nu dessa dagar. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?