Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
klänning
Svarta jeans
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Pullover
Väska
Skjortklänning
Klännning
Gucciskärp
Kavaj
Pullover
T-shirt
Kjol
Skjorta
Grön klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Cape
Väska
Väska
Stickad klänning
Sneakers
Kappa
Klänning
Tröja
Kavaj
Kofta
Byxor
Klänning
Kavaj
Kappa
Kofta
Byxor
Kavaj
Kappa
Boots
Kavaj
Väska
Blå klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Slipover
Plisserad kjol
Tröja
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Linne
Knytblus
T-shirt
Linne
Blus
Skjorta
Kjol
Väska
Kofta
Plisserad kjol
Vit blus
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Halsduk
Klänning
Byxor
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Knytblus
Skjorta
Kappa
Pullover
Kappa
Kofta
Jeans
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Stövel
Kofta
Cardigan
Blus
Bag
Pullover
Väska
Klänning
Grå kavaj
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klänning
Slacks
Skjorta
Stickad klänning
Kjol
Knytblus
Kjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Linne
T-shirt
Väska
Blå knytblus
Skjorta
Kappa
T-shirt
Slingbacks
Topp
Väst
Väska
tröja
Satinkjol
Cape
Klänning
T-shirt
Topp
Tröja
Klänning
Klänning
Kappa
Body
Blus
Skjorta
Tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Linne
Kjol
Jacka
Basker
Manolo Blahnik
Kavaj
Byxor
Skjorta
Cardigan
Klänning
T-shirt
Klänning
Kjol
Klännning
Klänning
Kappa
Kjol
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Blus
Slipover
Kjol
Väska
Knytblus
Sandaler
Linne med spets
Slipover
Tweedklänning
Slipover
Blus
Trench coat
Tröja
Knytblus
Väska
Klänning
Slipover vit
Kjol
Linne
Rosa kostymbyxor
Tweedkavaj
Kavaj
tröja
T-shirt
Väska
Skjorta
Ankelboots

Inne för kontroll igår kväll

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Igår mådde jag lite konstigt hela dagen. Kände mig inte alls närvarande på jobbet och det var dessutom en väldigt stressig och strulig dag, väldigt jobbigt och extra när man är höggravid (går in i vecka 38 idag) kan jag tänka mig. Direkt efter jobb mötte jag upp Anna för en snabb middag på stan och sedan åkte vi till Emporia för pedikyr. Det var härligt men jag blev rätt andfådd av att bara sitta ner och vi var inte klara förrän vid åtta så jag var galet trött.

Kom hem och la mig på soffan, Carl hade ett sent jobbmöte. Vid halv tio kände jag att jag behövde kräkas vilket jag även gjort flera gånger den senaste veckan på kvällarna. Igår kväll kände jag även att jag hade någon form av synbortfall. När jag försökte läsa sms eller text i en bok/tidning var det vissa fält jag inte alls såg. Det var så på båda ögonen. Jag såg ju, men inte allt. Tänkte att jag det kanske beror på en lång och stressig dag men när jag skulle lägga mig kände jag mig yr och hade fortfarande synbortfall. Vi googlade lite och såg att just illamående sent i graviditeten och även synbortfall kunde vara tecken på havandeskapsförgiftning så Carl ringde faktiskt in till förlossningen och de bad oss komma in på en kontroll.

Vi kom in vid kanske halv elva, det var lugnt på avdelningen så vi slapp vänta innan vi fick hjälp. Fick göra urinprov, kolla blodtryck, lyssna på bebis och mitt hjärta, stämma av fosterrörelser och annat. Allt såg bra ut med både mig och bebis och de gissade att det hela berodde på stress, vätskebrist eller att jag varit ute i sol/värme för länge under dagen. Hade ju mest varit instängd på ett kontor så gissar på stress eller att jag druckit för dåligt. Skönt att allt såg bra ut i alla fall. Det var två sköterskor och sedan en läkare som tittade på mig och jag kunde åka hem igen strax före tolv.

Idag är synen som den ska, illamåendet känner jag av litegrann men det är mest när hon rör sig mycket i magen och att det ät som trångt/ett tryck upptill på magen. Är nöjd med upplevelsen och mottagandet på förlossningen i Malmö vilket känns bra. Det är första gången vi tar kontakt med dem under denna graviditet och jag hoppas att jag får må bra de sista veckorna nu.

Idag är näst sista jobbdagen och vid halv nio på morgonen ska de ha avtackningsfrukost för mig. Tänker att jag jobbar hela dagen idag och även jobbar en del under morgondagen även om det mest kanske blir att packa ihop och stämma av det sista med min vikarie nu dessa dagar. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?