Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klänning
Skjorta
Väska
Kofta
Bag
Pullover
Väska
Gucciskärp
Kavaj
Kofta
Body
Kjol
Stövel
Linne
Kavaj
Kostymbyxa
Boots
Väska
Blus
Klänning
Pullover
Halsduk
T-shirt
Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Blus
Kjol
Byxor
Slipover
Byxor
Kappa
Väska
Klänning
Slipover
T-shirt
Pullover
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Topp
Tröja
Skjorta
Klänning
Stickad klänning
Plisserad kjol
Manolo Blahnik
Skjortklänning
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kjol
Tyllkjol
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Klänning
Pullover
Klänning
Klänning
Cardigan
Kjol
Kofta
Kavaj
Linne med spets
Kappa
Väska
Slipover
Klänning
Cape
Väska
T-shirt
Kofta
Kofta
Kjol
Byxor
Kofta
Kjol
Skjorta
Kappa
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kavaj
Slipover vit
Satinkjol
Kappa
Tröja
T-shirt
Klännning
Kavaj
Jeans
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Väska
Satinkjol
T-shirt
Pälsjacka
Svarta jeans
Skjorta
Slacks
Blus
Grön klänning
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Slingbacks
Vit blus
Klänning
Cardigan
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Ankelboots
Plisserad kjol
Tröja
Linne
Kofta
Kjol
Kofta
Stickad klänning
Väska
Klännning
T-shirt
Kjol
Kofta
Blus
Väska
Kjol
Väst
Klänning
Kavaj
Kavaj
Byxor
Sandaler
Kappa
Kavaj
Sneakers
Linne
Basker
Grå kavaj
Väska
Cape
Klänning
Blå knytblus
Klänning
Klänning
Knytblus
Blå klänning
Kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Klänning
Slipover
Klänning
Väska
Knytblus
Kofta
Klänning

Så gravid!

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår hade jag en sådan där dag då jag verkligen kände mig SÅ gravid! Jag var galet trött på morgonen, sov lite längre men somnade ändå i soffan och promenerade mot jobbet strax efter åtta. På väg till jobbet kände jag att jag var TVUNGEN att svänga in på Seven Eleven och köpa yoghurt som fick bli min frukost.

Hela dagen på jobbet var jag väldigt trött, kände mig tung och hade ont i kroppen. Var helt slut vid tre men stannade ändå till fyra. På promenaden hem fick jag stanna och vila vid en bänk. När jag kom hem var mina ben och fötter rejält svullna och mina bröst, särskilt det vänstra av någon anledning, gjorde så ont! Försökte hänga på balkongen men blev för varm. Lyssnade på mama-podden och grät floder.

När jag skulle sova hade jag ont överallt och ingen position kändes bra. Var även tungt med andningen, fastän det blivit lättare nu när magen börjat sjunka lite. En riktig graviddag från start till slut =). Är ändå i vecka 37 så det är väl normalt att det är tungt och jobbigt nu men jag vill ju gärna tro att jag ska slippa sådana här krämpor hehe.

Ett riktigt klagoinlägg men det är ju min blogg så ;). Nu ska jag göra mig iordning och bege mig till jobbet för frukost med kollegorna och sen lite möten och deadlines. Ikväll ska jag på en liten AW på Kasai. Just nu skiner solen så hoppas vädret håller i sig även till kvällen :). Ha en fin fredag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Paulina
  18 juni, 2022 / 07:48

  Så fin blus 💙

  paulinageidenmark.devote.se

  • mariabusck
   Författare
   18 juni, 2022 / 17:24

   Stort tack 🙂

Kommentera


Looking for Something?