Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Pullover
Kavaj
Pullover
Blus
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Kjol
T-shirt
tröja
Slipover
Kappa
Knytblus
Grön klänning
Tröja
Skjorta
Kavaj
Pullover
Väska
Cardigan
Stickad klänning
Kjol
Tröja
Ankelboots
Klänning
Knytblus
Kjol
Kavaj
Byxor
Blus
Skinnkjol
Linne
Halsduk
Slipover
Klännning
Skjorta
Väska
Topp
Linne
Kappa
Linne
Sandaler
Jeans
Väst
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Klänning
Slacks
Blus
klänning
Tröja
Väska
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Stövel
Pullover
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Kjol
T-shirt
Klänning
Kappa
Slipover
Tröja
Klänning
Klänning
Jacka
Cape
Knytblus
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kappa
Tweedkavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kjol
Blus
Cape
Plisserad kjol
Klänning
Tweedklänning
Byxor
Kofta
Klännning
Väska
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Väska
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kostymbyxa
Kjol
Linne med spets
Kjol
Satinkjol
Sneakers
Kavaj
Slingbacks
Linne
Väska
Väska
Gucciskärp
Kavaj
Kofta
Kjol
Kofta
Blå knytblus
Vit blus
Klänning
Väska
T-shirt
Skjortklänning
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Bag
Klänning
Cardigan
Basker
Byxor
Kjol
Klänning
Kavaj
Body
Väska
Skjorta
Plisserad kjol
Klänning
Trench coat
Slipover vit
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Tröja
Kofta
Väska
Linne
Kavaj
Kjol
Kofta
Svarta jeans
Kofta
Knytblus
Kofta
Boots
Väska
Slipover
Kappa
Klänning
Kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
T-shirt
T-shirt
Topp
Kofta
Blus
Kjol
Klänning
Blå klänning
tröja
Skjorta
Kofta
Pälsjacka
T-shirt
Skjorta
Kappa
Väska
Skjorta

Gravid vecka 36 uppdatering

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Veckorna flyger fram, det känns som att det var igår jag skrev en sådan här veckouppdatering men tydligen var det en hel vecka sedan och jag går nu in i vecka 37. Dagens notis från appen är ”nu kan din bebis komma när som helst”. Nedan en update från vecka 36 och det här med att min bebis kan komma när som helst var något även min barnmorska sa förra veckan.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 36

Jag vägde mig imorse och nu har jag faktiskt gått upp så total viktökning sedan jag plussade visar idag 9,5 kilo. Känner att jag fått in ankgången nu haha. I torsdags var jag hos barnmorskan och allt gick bra. Hon blev faktiskt lite orolig när jag berättade att jag skulle iväg till Båstad och Halland så ”nära inpå” att en förlossning faktiskt kan starta så hon skickade med mig lite viktiga papper om jag skulle behöva åka in och föda under helgen. Fast så blev det ju inte. in viktkurva ligger under snittet medan mitt sf-mått ligger över. Stor mage har jag och det känns!

Barnmorskan tyckte att magen sjunkit och att det är lite tidigare än standard och ville dubbelkolla hur hon låg i magen. Hon kallade på en kollega som visade mig in till ett annat rum där jag faktiskt fick ett ultraljud. Ett väldigt snabbt sådant som bekräftade att hon låg ”redo” som de sa. Så himla mysigt att få se henne igen, trots att det bara vara typ en halv minut. ”Vi får se om vi hinner med fler besök” sa barnmorskan också, har två kvar innan BF men saker kan ju hända både tidigare och efter.

 

Noteringar från appen gravid vecka 36

Bebisen är ca 47 cm långt och har en vikt på cirka 2,6 kilo. Underhudsfettet har ökat och kroppen är täckt med skyddade fosterfett. Föds hon nu skulle huden vara vit, insmord och kletig av fett. Livmodern känns upp till revbenen och brukar stå som högst denna vecka (kanske ligger jag någon vecka före då jag känner att det lättat nu jämfört med för två veckor sedan). När magen börjar sjunka kommer andningen kännas lättare igen. Det som händer när magen sjunker är att barnets huvud tränger djupare ner i bäckenet.

 Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?