Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kappa
Kostymbyxa
Kofta
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
T-shirt
Pullover
Kjol
Klänning
Kappa
Väska
Grå kavaj
Tyllkjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Linne
Knytblus
Knytblus
Kavaj
Slacks
Kjol
Kofta
T-shirt
Knytblus
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Linne
Skjorta
Kofta
Boots
Cape
Kavaj
Skjorta
Byxor
Jeans
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Satinkjol
Slipover vit
Gucciskärp
Skjorta
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Blus
Väst
Klännning
Klänning
Tröja
Väska
Grön klänning
Blus
Blå klänning
Byxor
Rosa kostymbyxor
Slipover
Tröja
Klänning
Väska
Body
Kappa
Skjorta
Kavaj
Klänning
Pullover
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
Halsduk
Satinkjol
Väska
Kavaj
Blå knytblus
Stövel
Pullover
Klännning
Skjorta
Cardigan
Klänning
Pullover
Bag
Plisserad kjol
Kappa
Kjol
Kavaj
Kjol
Väska
Sneakers
Cardigan
Pälsjacka
Skinnkjol
Kjol
Slingbacks
Skjortklänning
Byxor
Stickad klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
Skjorta
Topp
T-shirt
Kofta
Linne med spets
Väska
Slipover
Linne
Kjol
Klänning
T-shirt
Blus
T-shirt
Tröja
T-shirt
Kofta
Byxor
Väska
Skjorta
Sandaler
Kofta
Kavaj
Klänning
Basker
Klänning
Svarta jeans
Kjol
Klänning
Slipover
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Blus
Manolo Blahnik
Väska
Kappa
Cape
Kappa
Plisserad kjol
Klänning
Kofta
Vit blus
Slipover
Väska
Klänning
Stickad klänning
T-shirt
Kappa
Klänning

Gravid vecka 36 uppdatering

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Veckorna flyger fram, det känns som att det var igår jag skrev en sådan här veckouppdatering men tydligen var det en hel vecka sedan och jag går nu in i vecka 37. Dagens notis från appen är “nu kan din bebis komma när som helst”. Nedan en update från vecka 36 och det här med att min bebis kan komma när som helst var något även min barnmorska sa förra veckan.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 36

Jag vägde mig imorse och nu har jag faktiskt gått upp så total viktökning sedan jag plussade visar idag 9,5 kilo. Känner att jag fått in ankgången nu haha. I torsdags var jag hos barnmorskan och allt gick bra. Hon blev faktiskt lite orolig när jag berättade att jag skulle iväg till Båstad och Halland så “nära inpå” att en förlossning faktiskt kan starta så hon skickade med mig lite viktiga papper om jag skulle behöva åka in och föda under helgen. Fast så blev det ju inte. in viktkurva ligger under snittet medan mitt sf-mått ligger över. Stor mage har jag och det känns!

Barnmorskan tyckte att magen sjunkit och att det är lite tidigare än standard och ville dubbelkolla hur hon låg i magen. Hon kallade på en kollega som visade mig in till ett annat rum där jag faktiskt fick ett ultraljud. Ett väldigt snabbt sådant som bekräftade att hon låg “redo” som de sa. Så himla mysigt att få se henne igen, trots att det bara vara typ en halv minut. “Vi får se om vi hinner med fler besök” sa barnmorskan också, har två kvar innan BF men saker kan ju hända både tidigare och efter.

 

Noteringar från appen gravid vecka 36

Bebisen är ca 47 cm långt och har en vikt på cirka 2,6 kilo. Underhudsfettet har ökat och kroppen är täckt med skyddade fosterfett. Föds hon nu skulle huden vara vit, insmord och kletig av fett. Livmodern känns upp till revbenen och brukar stå som högst denna vecka (kanske ligger jag någon vecka före då jag känner att det lättat nu jämfört med för två veckor sedan). När magen börjar sjunka kommer andningen kännas lättare igen. Det som händer när magen sjunker är att barnets huvud tränger djupare ner i bäckenet.

 Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?