Annons: Shoppa min stil

Väska
Ankelboots
Klänning
Pullover
Klänning
Jacka
Kjol
Byxor
Kofta
Kofta
Skjorta
Väska
Väska
Knytblus
Kappa
Kofta
T-shirt
Klännning
Cardigan
Kofta
Sneakers
Kjol
Klänning
Skjorta
Kappa
Grön klänning
Klänning
Tröja
Linne med spets
Pullover
Kappa
Slipover
Klänning
Kjol
Blus
Blus
Blus
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kjol
Klänning
Slipover
Väska
Byxor
Väska
Stickad klänning
Slingbacks
Cardigan
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Body
tröja
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kjol
Väst
Kavaj
Skjorta
Kjol
Cape
Väska
Linne
Kjol
Kjol
Knytblus
Klänning
Knytblus
Kjol
Pullover
Kofta
Linne
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kofta
tröja
Skinnkjol
Väska
Väska
Slacks
Väska
Klänning
Boots
Klänning
Tweedklänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klännning
Byxor
Tröja
Plisserad kjol
Tweedkavaj
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Tröja
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Jeans
Blå klänning
klänning
Skjorta
Kofta
Byxor
Plisserad kjol
Manolo Blahnik
Cape
Blus
Skjorta
Väska
Kjol
Väska
Svarta jeans
Klänning
Kavaj
Vit blus
Kappa
Blus
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Pullover
Linne
Grå kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Bag
Slipover
Linne
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kappa
Linne
Kofta
Satinkjol
Topp
Sandaler
Kofta
Tröja
Topp
Klänning
Stövel
T-shirt
Kofta
Basker
Tröja
Skjorta
Kavaj
Kappa
Knytblus
Kofta
Kofta
Gucciskärp
T-shirt
Kavaj
Slipover
Kavaj
Trench coat
Blå knytblus
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Slipover vit
Kjol
Väska
Halsduk
Väska
Klänning

Gravid vecka 36 uppdatering

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Veckorna flyger fram, det känns som att det var igår jag skrev en sådan här veckouppdatering men tydligen var det en hel vecka sedan och jag går nu in i vecka 37. Dagens notis från appen är ”nu kan din bebis komma när som helst”. Nedan en update från vecka 36 och det här med att min bebis kan komma när som helst var något även min barnmorska sa förra veckan.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 36

Jag vägde mig imorse och nu har jag faktiskt gått upp så total viktökning sedan jag plussade visar idag 9,5 kilo. Känner att jag fått in ankgången nu haha. I torsdags var jag hos barnmorskan och allt gick bra. Hon blev faktiskt lite orolig när jag berättade att jag skulle iväg till Båstad och Halland så ”nära inpå” att en förlossning faktiskt kan starta så hon skickade med mig lite viktiga papper om jag skulle behöva åka in och föda under helgen. Fast så blev det ju inte. in viktkurva ligger under snittet medan mitt sf-mått ligger över. Stor mage har jag och det känns!

Barnmorskan tyckte att magen sjunkit och att det är lite tidigare än standard och ville dubbelkolla hur hon låg i magen. Hon kallade på en kollega som visade mig in till ett annat rum där jag faktiskt fick ett ultraljud. Ett väldigt snabbt sådant som bekräftade att hon låg ”redo” som de sa. Så himla mysigt att få se henne igen, trots att det bara vara typ en halv minut. ”Vi får se om vi hinner med fler besök” sa barnmorskan också, har två kvar innan BF men saker kan ju hända både tidigare och efter.

 

Noteringar från appen gravid vecka 36

Bebisen är ca 47 cm långt och har en vikt på cirka 2,6 kilo. Underhudsfettet har ökat och kroppen är täckt med skyddade fosterfett. Föds hon nu skulle huden vara vit, insmord och kletig av fett. Livmodern känns upp till revbenen och brukar stå som högst denna vecka (kanske ligger jag någon vecka före då jag känner att det lättat nu jämfört med för två veckor sedan). När magen börjar sjunka kommer andningen kännas lättare igen. Det som händer när magen sjunker är att barnets huvud tränger djupare ner i bäckenet.

 Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?