Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Väska
Slipover vit
Grön klänning
Klännning
Kappa
Linne
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Plisserad kjol
Satinkjol
Skjorta
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Kjol
T-shirt
Kjol
Kappa
T-shirt
Gucciskärp
Kappa
Cape
Väska
Skjortklänning
Sneakers
Cardigan
Väska
T-shirt
Kofta
Jacka
Kavaj
Klänning
Topp
Linne
Kjol
Knytblus
Knytblus
Kofta
Slipover
Klänning
Blus
Ankelboots
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Linne
Bag
Kofta
Skjorta
Kappa
Kofta
Tweedklänning
Byxor
Stickad klänning
Byxor
Kavaj
Väska
Knytblus
Stickad klänning
Svarta jeans
Cape
T-shirt
Slacks
Skjorta
Väska
Linne
Skjorta
Topp
Klänning
Skjorta
tröja
Knytblus
Klänning
Blus
Väst
Basker
Kofta
Linne
T-shirt
Kjol
Blus
T-shirt
Kappa
Klänning
Kofta
Klännning
Klänning
Blus
Plisserad kjol
Satinkjol
Väska
Tröja
Kavaj
Tröja
Klänning
Klänning
tröja
Väska
Väska
Kavaj
Kappa
Tröja
Kofta
Klänning
Kjol
Rosa kostymbyxor
Klänning
Slingbacks
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Kappa
Skjorta
Grå kavaj
Kjol
Byxor
Knytblus
Väska
Kappa
Slipover
Klänning
T-shirt
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Kjol
T-shirt
Pullover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Blå knytblus
Slipover
Klänning
Tweedkavaj
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Pullover
Jeans
Byxor
Body
Boots
Klänning
Kofta
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Pullover
Kjol
Kjol
Kofta
Halsduk
Linne med spets
klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Tröja
Kofta
Blå klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Trench coat
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Tröja
Kofta
Väska
Skjorta
Kofta
Cardigan
Pullover
Sandaler
Stövel
Vit blus
Kavaj
Slipover

Senaste dagarna i bilder

God morgon fina. Hoppas ni mår bra. Bloggen blir lite lidande nu när min kropp blir tröttare och jag har även varit iväg mycket, med jobb och privat. Här kommer i alla fall en update kring de senaste dagarna :).

I torsdags efter jobbet kom Anna och hämtade mig då vi var inbjudna till ett trevligt event på Clarion Malmö Live. Apollonia skulle hålla en inspirerande föreläsning kring hur man bygger sitt personliga varumärke och flera lokala influencers var på plats. Vissa hade man träffat tidigare, andra inte, så det var mycket trevligt.

Vi började med att åka upp till Zlatan-sviten som verkligen var stilig! Där bjöds det på dryck och snacks och det var även där själva föreläsningen var. Vi minglade även ett tag innan vi tog hissen vidare till The Terrace som är Malmö lives senaste bar ute på terrassen. Vilket najs ställe, där vill jag hänga mycket nu i sommar. Där bjöds det på bbq-mat och mer dryck. Jag drog med Anna vid sjutiden, orken är inte som innan för mig. Lång jobbdag plus event gör mig rätt trött nuförtiden. Sedan var jag även tvungen att packa till helgen.

I fredags morse tog jag mig till kontoret där en buss väntade på mig och mina kollegor. Den tog oss till Båstad och hotell Skansen där vi skulle ha konferens och sommarfest fredag-lördag. Konferensdagen inleddes med frukost och sedan var det dags att lyssna på ansvariga från våra olika avdelningar och prisa de mäklare som presterat bäst de senaste månaderna. Jag gillar sådana här möten faktiskt, att få en insikt i hur det går för alla avdelningar och vad som är på gång.

Efter konferensen hann vi hänga i anläggningens spa och ha ”after beach” med liveband. Hade egentligen tänkt hinna med en vila innan sittningen senare på kvällen men jag kände att jag ville vara med. Det var skönt att bada varmt med magen och sedan älskar jag ju liveband. Min bebis gick igång lite väl mycket i magen så fick flytta mig lite längre bak efter ett tag.

På kvällen var det sittning och Måns Möller var hemlig gäst och stod för underhållningen. Alltså han är ju så rolig, skrattade nog mest av alla som var på plats. Jag gick och la mig vid elvatiden efter middagen. Kände mig lite duktig som inte hakade på till nattklubben. Är ju trots alls gravid i nionde månaden, 90% av graviditeten har nu passerat.

I lördags morse åkte kollegorna hem med bokade bussar men Carl kom och hämtade mig då vi skulle till hans farbrors 60-årsfest i Halland. Hann vila lite på vårt rum innan vi åkte till lunchen och träffade alla. Det var fint väder så vi hängde ute i trädgården. Sedan hann vi vila lite till innan själva festen började vid halv sju. Det var en god somrig buffémiddag i trädgården med många fina tal. Jag och Carl promenerade hem strax före elva, det var en härlig sommarkväll så det var skönt att promenera även om det var en liten bit.

På söndagen var det gemensam lunch på vandrarhemmet som hade supermysig trädgård som vi satt i. Det var ett par som bodde i Köpenhamn som var på festen som jag och Carl kunde lifta med till Malmö senare under eftermiddagen. Himla smidigt!

Idag börjar min näst sista arbetsvecka innan föräldraledigheten. Känns lite konstigt men väldigt bra. En massa bilder från helgen nedan. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?