Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Väska
Kofta
Kavaj
Kappa
Body
Slipover
Skjorta
Klänning
Skjorta
Jacka
Knytblus
Ankelboots
Klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Blus
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Väska
tröja
Väska
Knytblus
Slipover vit
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Blus
Kofta
Skjorta
T-shirt
Basker
T-shirt
Väska
Kofta
Blus
Kappa
Slipover
T-shirt
Väska
Kofta
Linne
Boots
Kjol
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Halsduk
Klänning
Väska
Kavaj
Linne
Klänning
Topp
Slingbacks
Kofta
Klänning
Väska
Tröja
Kofta
Cape
Pälsjacka
Satinkjol
Kofta
Tröja
Väska
Pullover
Väska
T-shirt
Kjol
Linne
Blå knytblus
Klänning
Kjol
Kavaj
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Tröja
Väska
Klänning
Byxor
Kjol
Pullover
Grå kavaj
Satinkjol
Kavaj
Cape
Väska
Bag
Klänning
Kofta
Pullover
T-shirt
Klänning
Kappa
Linne
Stövel
Väska
Tröja
Cardigan
Skjorta
Cardigan
Väska
Jeans
Kofta
Svarta jeans
Klänning
Byxor
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
T-shirt
Sneakers
tröja
Kavaj
Linne
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Kjol
Sandaler
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Skjortklänning
Klännning
Klänning
Slipover
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kappa
Trench coat
Tweedklänning
Kofta
Pullover
Väst
Kavaj
Gucciskärp
Kavaj
Byxor
Topp
Kjol
Kjol
Slipover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Linne med spets
Kofta
Grön klänning
Blus
Tweedkavaj
Väska
Tröja
Stickad klänning
Kofta
klänning
Plisserad kjol
Kjol
Vit blus
Knytblus
Kofta
Klänning
Blå klänning
Skjorta
Kostymbyxa
Klännning
Kjol
Kappa
Plisserad kjol
Väska
Väska
Slacks

Senaste dagarna i bilder

God morgon fina. Hoppas ni mår bra. Bloggen blir lite lidande nu när min kropp blir tröttare och jag har även varit iväg mycket, med jobb och privat. Här kommer i alla fall en update kring de senaste dagarna :).

I torsdags efter jobbet kom Anna och hämtade mig då vi var inbjudna till ett trevligt event på Clarion Malmö Live. Apollonia skulle hålla en inspirerande föreläsning kring hur man bygger sitt personliga varumärke och flera lokala influencers var på plats. Vissa hade man träffat tidigare, andra inte, så det var mycket trevligt.

Vi började med att åka upp till Zlatan-sviten som verkligen var stilig! Där bjöds det på dryck och snacks och det var även där själva föreläsningen var. Vi minglade även ett tag innan vi tog hissen vidare till The Terrace som är Malmö lives senaste bar ute på terrassen. Vilket najs ställe, där vill jag hänga mycket nu i sommar. Där bjöds det på bbq-mat och mer dryck. Jag drog med Anna vid sjutiden, orken är inte som innan för mig. Lång jobbdag plus event gör mig rätt trött nuförtiden. Sedan var jag även tvungen att packa till helgen.

I fredags morse tog jag mig till kontoret där en buss väntade på mig och mina kollegor. Den tog oss till Båstad och hotell Skansen där vi skulle ha konferens och sommarfest fredag-lördag. Konferensdagen inleddes med frukost och sedan var det dags att lyssna på ansvariga från våra olika avdelningar och prisa de mäklare som presterat bäst de senaste månaderna. Jag gillar sådana här möten faktiskt, att få en insikt i hur det går för alla avdelningar och vad som är på gång.

Efter konferensen hann vi hänga i anläggningens spa och ha ”after beach” med liveband. Hade egentligen tänkt hinna med en vila innan sittningen senare på kvällen men jag kände att jag ville vara med. Det var skönt att bada varmt med magen och sedan älskar jag ju liveband. Min bebis gick igång lite väl mycket i magen så fick flytta mig lite längre bak efter ett tag.

På kvällen var det sittning och Måns Möller var hemlig gäst och stod för underhållningen. Alltså han är ju så rolig, skrattade nog mest av alla som var på plats. Jag gick och la mig vid elvatiden efter middagen. Kände mig lite duktig som inte hakade på till nattklubben. Är ju trots alls gravid i nionde månaden, 90% av graviditeten har nu passerat.

I lördags morse åkte kollegorna hem med bokade bussar men Carl kom och hämtade mig då vi skulle till hans farbrors 60-årsfest i Halland. Hann vila lite på vårt rum innan vi åkte till lunchen och träffade alla. Det var fint väder så vi hängde ute i trädgården. Sedan hann vi vila lite till innan själva festen började vid halv sju. Det var en god somrig buffémiddag i trädgården med många fina tal. Jag och Carl promenerade hem strax före elva, det var en härlig sommarkväll så det var skönt att promenera även om det var en liten bit.

På söndagen var det gemensam lunch på vandrarhemmet som hade supermysig trädgård som vi satt i. Det var ett par som bodde i Köpenhamn som var på festen som jag och Carl kunde lifta med till Malmö senare under eftermiddagen. Himla smidigt!

Idag börjar min näst sista arbetsvecka innan föräldraledigheten. Känns lite konstigt men väldigt bra. En massa bilder från helgen nedan. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?