Annons: Shoppa min stil

Pullover
Linne
Kappa
Kavaj
Jacka
Skjorta
Klännning
Klänning
Stickad klänning
Blus
Slingbacks
T-shirt
Kjol
Kavaj
Blus
Kjol
Väska
Tröja
Kavaj
Tröja
Väska
Tweedklänning
Plisserad kjol
Cardigan
Skinnkjol
Slacks
Linne
Väska
Vit blus
Kofta
Klänning
Skjorta
Kappa
Väska
Blus
Väska
Kofta
Skjorta
Väst
Topp
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Satinkjol
Boots
Kofta
Kjol
Pullover
Skjorta
Tweedkavaj
T-shirt
Knytblus
tröja
T-shirt
Halsduk
Pälsjacka
Skjorta
Kjol
Blå klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Pullover
Manolo Blahnik
Kappa
Kofta
Linne
klänning
Kjol
Kavaj
Plisserad kjol
tröja
Skjorta
Väska
Cardigan
Klännning
Sneakers
Kavaj
Blus
Slipover
Kofta
Satinkjol
Ankelboots
Tröja
Byxor
Kjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Sandaler
Kavaj
Klänning
Stövel
Body
Knytblus
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Byxor
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Knytblus
Gucciskärp
Klänning
Knytblus
Grön klänning
Kjol
Väska
Cape
Klänning
Skjortklänning
Väska
Väska
Linne
Slipover
Kostymbyxa
Kappa
Tröja
Cape
Linne
Topp
Byxor
Klänning
Tröja
Kavaj
Slipover
T-shirt
Kofta
Kavaj
Linne med spets
Rosa kostymbyxor
Kofta
Jeans
Trench coat
Slipover vit
Skjorta
Basker
Klänning
Väska
Kavaj
Bag
Klänning
Svarta jeans
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Blus
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kappa
Kappa
Kofta
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Blå knytblus
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Kjol
Väska
Kjol
Kappa
Slipover
Pullover
Kjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Väska

Gravid vecka 35 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 36 och det är ofta i den här veckan som bebisen fixerar sig! Många säger att den sista tiden känns så långsam men jag tycker att det verklige går undan. Kanske det dröjer ytterligare lite innan det börjar kännas som att tiden står stilla även för mig. Jag har två veckors jobb kvar innan jag går på semester följt av föräldraledighet. Nedan en update om vecka 35.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 35

Jag väger mig varje onsdag och nu verkar faktiskt vikten ha stannat av helt. Har inte gått upp något sedan april även om jag hoppat lite fram och tillbaka något kilo. Ser man till totalen sedan jag plussade har jag gått upp 8 kg. Barnmorskan säger att det inte är något att oroa sig för, att kroppen gör vad den behöver för att ta bäst hand om bebisen i magen.

Den senaste veckan har jag haft mer svullna fötter och vader. Har dock inte riktigt förstått vad det beror på. Trodde de svullnade upp främst när jag rörde mig ute i värmen men i söndags när jag gick mycket i väldigt varm temperatur svullnade dom inte upp. Jaja, det kommer och går lite det där med svullnaden.

Något annat är att mina boobs kliar rätt mycket vilket är lite störigt såklart. Men det är väl naturligt antar jag, händer väl grejer där med. Jag är mer kissnödig igen också. Härom natten var jag uppe tre gånger, något slags rekord under den här graviditeten. Under dagarna känns det som att jag är kissnödig hela tiden.

Något som är skönt är att den där klumpen jag känt uppe vid bröstkorgen i stort sett försvunnit. Kan det vara för att magen börjat sjunka? Har lättare med andningen igen vilket såklart är jätteskönt. Dock har jag börjat må illa mer och har till och med kräkts några gånger. Började googla lite om havandeskapsförgiftning men tror inte att jag har det, ska till barnmorskan imorgon så kommer hon ju kolla bland annat det.

Annars är jag väldigt trött på kvällarna efter jobb och i söndags orkade jag inte mycket alls. Tog i alla fall tag i att skriva förlossningsbrevet :). Känner mig någorlunda klar med det faktiskt.

 

Noteringar från appen gravid vecka 35

Bebisen är ca 46 cm långt och väger omkring 2,3 kilo. Hon räknas ännu som för tidigt född om hon föds denna vecka. Majoriteten av alla bebisar ligger nu med huvudet nedåt inför förlossningen, om inte kan ett vändningsförsök vara aktuellt. Det är vanligt att känna att livmodern oregelbundet drar ihop sig och blir spänd mer ofta. Det beror på att den tränar inför förlossningen. Förvärkar kan komma och gå vilket är normalt men om man upptäcker blod eller att vattnet går ska man kontakta vården.

 
 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?