Annons: Shoppa min stil

Byxor
Linne med spets
Klänning
Skjorta
T-shirt
Väst
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kappa
Linne
Kappa
Kjol
Kofta
Slipover vit
Slipover
Väska
Kavaj
Byxor
Kofta
Boots
Klänning
Skjorta
Kofta
Knytblus
Väska
Klänning
T-shirt
Pullover
Slipover
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Tröja
Kofta
Väska
Tröja
Blus
Skjorta
Sandaler
Väska
Väska
Väska
Blå knytblus
Kjol
Kjol
Klänning
T-shirt
Kjol
Pullover
Klännning
Skinnkjol
Cardigan
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Byxor
Svarta jeans
Kofta
Blus
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kappa
Satinkjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kofta
Tyllkjol
Kjol
Kofta
Kappa
Plisserad kjol
Topp
Kappa
Klänning
Skjorta
Cape
Kofta
Basker
Slacks
Byxor
Linne
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Manolo Blahnik
Kappa
Knytblus
Vit blus
Kofta
Väska
Knytblus
Bag
Klänning
Blus
T-shirt
Halsduk
Kappa
Slingbacks
Klännning
Kofta
Klänning
Tröja
Kavaj
Kofta
Kavaj
Slipover
Väska
Body
Kjol
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Blå klänning
Kofta
Sneakers
Kofta
Grön klänning
Pälsjacka
Väska
Slipover
Kjol
Ankelboots
Linne
Pullover
Klänning
T-shirt
Stickad klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Cape
Skjorta
Skjorta
Stickad klänning
Jeans
Stövel
Väska
Gucciskärp
T-shirt
Skjortklänning
Skjorta
T-shirt
Blus
Klänning

Gravid vecka 35 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 36 och det är ofta i den här veckan som bebisen fixerar sig! Många säger att den sista tiden känns så långsam men jag tycker att det verklige går undan. Kanske det dröjer ytterligare lite innan det börjar kännas som att tiden står stilla även för mig. Jag har två veckors jobb kvar innan jag går på semester följt av föräldraledighet. Nedan en update om vecka 35.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 35

Jag väger mig varje onsdag och nu verkar faktiskt vikten ha stannat av helt. Har inte gått upp något sedan april även om jag hoppat lite fram och tillbaka något kilo. Ser man till totalen sedan jag plussade har jag gått upp 8 kg. Barnmorskan säger att det inte är något att oroa sig för, att kroppen gör vad den behöver för att ta bäst hand om bebisen i magen.

Den senaste veckan har jag haft mer svullna fötter och vader. Har dock inte riktigt förstått vad det beror på. Trodde de svullnade upp främst när jag rörde mig ute i värmen men i söndags när jag gick mycket i väldigt varm temperatur svullnade dom inte upp. Jaja, det kommer och går lite det där med svullnaden.

Något annat är att mina boobs kliar rätt mycket vilket är lite störigt såklart. Men det är väl naturligt antar jag, händer väl grejer där med. Jag är mer kissnödig igen också. Härom natten var jag uppe tre gånger, något slags rekord under den här graviditeten. Under dagarna känns det som att jag är kissnödig hela tiden.

Något som är skönt är att den där klumpen jag känt uppe vid bröstkorgen i stort sett försvunnit. Kan det vara för att magen börjat sjunka? Har lättare med andningen igen vilket såklart är jätteskönt. Dock har jag börjat må illa mer och har till och med kräkts några gånger. Började googla lite om havandeskapsförgiftning men tror inte att jag har det, ska till barnmorskan imorgon så kommer hon ju kolla bland annat det.

Annars är jag väldigt trött på kvällarna efter jobb och i söndags orkade jag inte mycket alls. Tog i alla fall tag i att skriva förlossningsbrevet :). Känner mig någorlunda klar med det faktiskt.

 

Noteringar från appen gravid vecka 35

Bebisen är ca 46 cm långt och väger omkring 2,3 kilo. Hon räknas ännu som för tidigt född om hon föds denna vecka. Majoriteten av alla bebisar ligger nu med huvudet nedåt inför förlossningen, om inte kan ett vändningsförsök vara aktuellt. Det är vanligt att känna att livmodern oregelbundet drar ihop sig och blir spänd mer ofta. Det beror på att den tränar inför förlossningen. Förvärkar kan komma och gå vilket är normalt men om man upptäcker blod eller att vattnet går ska man kontakta vården.

 
 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?