Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Väska
Svarta jeans
Pälsjacka
Boots
Slipover vit
Väska
Kofta
Jeans
Klänning
Klänning
Kavaj
Linne
Topp
T-shirt
Blus
Klänning
Skjorta
Slipover
Body
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Slacks
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Väska
T-shirt
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Slipover
Kofta
Kavaj
Klänning
Blå knytblus
Skjorta
Tröja
Blå klänning
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Kofta
Kofta
Kjol
Kappa
Kjol
Skjorta
Slingbacks
Pullover
Kavaj
Kappa
Kavaj
Klänning
Klännning
Cape
Kofta
Väska
Skjortklänning
Knytblus
Kappa
Skjorta
Kavaj
Klänning
Tröja
Kofta
Slipover
Klänning
Kjol
Kappa
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Kofta
Byxor
Väst
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Blus
Kofta
Klänning
Blus
Skjorta
Stövel
Klännning
Grå kavaj
Klänning
Byxor
Väska
Knytblus
Väska
Byxor
Cardigan
Manolo Blahnik
Stickad klänning
Blus
Halsduk
T-shirt
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Linne med spets
Kappa
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Bag
Klänning
Pullover
Tröja
Cape
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Sandaler
T-shirt
Kjol
Kofta
T-shirt
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Basker
Väska
Linne
Vit blus
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Satinkjol
Slipover
Kavaj
Gucciskärp
Linne
Klänning
Klänning
Sneakers
Kjol
Cardigan
Ankelboots
Pullover
Pullover
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Skjorta
Kjol
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Väska
Kjol
Skinnkjol
Plisserad kjol
Väska
Kofta
Grön klänning

Gravid vecka 34 uppdatering

Hej fina. Idag går jag in i vecka 35 och enligt appen är min bebis lungor nu helt utvecklade. Min kropp känns allt tyngre och promenaderna till och från jobbet tar allt längre tid. Nedan en summering av vecka 34.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 34

Jag väger mig en gång i veckan och imorse visade vågen att jag gått upp 8,5 kilo. Så jag har fått tillbaka mitt kilo som jag tappade kan man säga. I fredags var jag hos barnmorskan och allt ser fortsatt bra ut med mig och bebis. Hennes hjärtfrekvens låg på 140 vilket enligt barnmorskan var bra. Även mina värden ser fortsatt bra ut. Skönt!

Något som var riktigt skönt att höra var att barnmorskan nu var säker på att huvudet ligger nedåt så hon har verkligen vänt sig. Jag tror och hoppas att hon ligger kvar så och jag slipper vändningsförsök. Jag känner verkligen att huvudet är där nere nu. Det märks när jag rör mig och även på hennes rörelser som fortfarande är starka. Det kan göra lite ont ibland men ska inte klaga, så skönt att känna mycket rörelser under dagarna (och nätterna).

Den här veckan kräktes jag faktiskt en gång. Det var i helgen när jag var vaken sent och kanske åt/drack senare än jag nu är van vid. Det där trycket vid bröstet är rätt jobbigt och det är svårt att ligga på sidan så blir ofta på rygg för mig som i och för sig också kan vara riktigt jobbigt. Dessa krämpor haha.

Jag har fortsatt ont i mina bröst och benen svullnar upp då och då. Jag ser ofta märken när jag haft strumpor på mig. Magen putar utåt mer och mer och nu även naveln.

I lördags hade vi ju en doula här hemma som visade oss olika övningar och berättade om hur vi kan lägga upp förlossningsbrevet. Väldigt givande.

 

Noteringar från appen gravid vecka 34

Bebisen är ca 45 cm långt och väger ungefär 2,2 kilo. Det finns nu ca 1 liter fostervatten vilket betyder att det är mer bebis än vatten i livmodern nu. Fostrets naglar har vuxit och täcker nu fingertopparna. Det är vanligt att den blivande mamman blir mer glömsk och klumpig vilket är helt normalt och beror på gravidhormonerna.Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?