Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
T-shirt
Kavaj
Linne
Skjorta
Gucciskärp
Klänning
Slipover
Kofta
Pullover
Kappa
Kjol
Kavaj
Tröja
Topp
Skjorta
Kjol
Satinkjol
Kofta
Kjol
Kappa
Väska
Manolo Blahnik
Kjol
klänning
Jacka
Väst
Kavaj
Klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Slacks
Skjorta
Tweedklänning
Klänning
Tröja
Pullover
Klänning
Väska
Linne med spets
Pullover
Cape
Cardigan
Byxor
Sneakers
Stickad klänning
Väska
Svarta jeans
Kappa
Kjol
Kofta
Klänning
Klännning
Klännning
Väska
T-shirt
Skjortklänning
Väska
Blå knytblus
Knytblus
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Tröja
Grå kavaj
Kappa
Slipover
Stickad klänning
Tröja
Kavaj
Slipover
Kavaj
Väska
tröja
Klänning
Plisserad kjol
Tweedkavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Stövel
Kappa
Skjorta
Kjol
Väska
Pälsjacka
Linne
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Blus
Blå klänning
Cardigan
Klänning
Kofta
Klänning
Grön klänning
Skjorta
Väska
Body
Klänning
Kofta
Linne
Väska
Slingbacks
Blus
Kappa
Klänning
Kappa
Skjorta
Jeans
Skjorta
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Knytblus
Väska
Basker
Byxor
Kofta
Halsduk
Kofta
Byxor
Tröja
Klänning
tröja
Kostymbyxa
T-shirt
Väska
Blus
Väska
Skjorta
Knytblus
Satinkjol
Kjol
Sandaler
Kavaj
Vit blus
Klänning
T-shirt
Blus
Klänning
Kofta
Kofta
Knytblus
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Slipover vit
Kjol
Väska
Kofta
Cape
Kofta
Kappa
Väska
Slipover
Byxor
Klänning
Klänning
Linne
Pullover
T-shirt
Trench coat
T-shirt
T-shirt
Knytblus
Kjol
Blus
Klänning
Topp
Väska
Plisserad kjol
Boots
Kjol
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Bag
Kavaj

Doula i Malmö – Din gravidcoach

Doula i Malmö – Din gravidcoach

Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Din Gravidcoach

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag vill känna mig väl förberedd till förlossningen och i lördags testade jag och Carl privatkurs hemma med Aniara som är doula / gravidcoach på Din Gravidcoach. Den var annorlunda mot profylaxkurser vi gått. Dels var det skönt att kursen var på hemmaplan. Sedan var det en inledande del där vi pratade om förlossningsbrevet och att våga bygga upp sin drömförlossning. Vi hade möjlighet att ställa frågor vi tidigare inte fått svar på och vi gick igenom viktiga delar för stödpersonen (Carl).

Sedan var det en mer praktisk del där vi bland annat fick lära oss bra spinning babies övningar man kan göra för att bebisen enklare ska komma neråt. Väldigt bra att lära sig redan nu så inte allt är nytt väl på plats. Också mysigt att det var så många övningar jag och Carl kunde göra tillsammans. Sedan var det också tips på övningar/positioner som hjälper för att hantera värkarna. Jag har ju känt mig rätt rädd för själva smärtan, den går ju liksom inte att föreställa sig hur ont det faktiskt kommer att göra. Men jag känner att jag nu fått till mig bra sätt att hantera värkarna så nu blir fokus på att gå igenom allt vi lärt oss och förbereda mer mentalt för det som ska komma.

Det var jättebra att få en uppfattning av vilka övningar man gillar och hur Carl på bästa sätt kan vara ett stöd för mig sen när det väl är dags. På bilderna nedan ser ni ett par övningar jag verkligen gillade så de ska vi absolut ta med oss!

Rekommenderar förresten det här med hemmakurs / privatkurs när det kommer till gravidcoachning och profylax. Din Gravidcoach erbjuder förlossningsförberedelse och doulastöd i Skåne och vill man inte att de kommer hem till en finns även möjlighet att få digital kurs.


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?