Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Väska
Väska
Pullover
Stickad klänning
Linne
Kappa
Topp
Kavaj
Bag
T-shirt
Cape
Väska
Slipover
Stövel
Kavaj
Väska
T-shirt
Blå knytblus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kjol
T-shirt
Tröja
Jeans
Kavaj
Kjol
Pullover
Basker
Väska
Skjorta
Knytblus
Klänning
Byxor
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Kjol
Slipover
Skjorta
Kavaj
Klännning
Gucciskärp
Kavaj
Väska
Klänning
Pullover
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
Skjorta
Cardigan
Halsduk
Väska
Cardigan
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Kappa
Linne med spets
Cape
Klänning
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Blus
Byxor
Väst
Klänning
Byxor
T-shirt
Kjol
Väska
Skjorta
Blå klänning
Kjol
Slingbacks
Kofta
Väska
Pullover
Blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Tröja
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kofta
Satinkjol
Kjol
Skjortklänning
Klännning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kjol
Plisserad kjol
Blus
Kofta
Grå kavaj
Linne
Kostymbyxa
Ankelboots
Kavaj
Kofta
Kappa
Sandaler
Klänning
Kofta
Svarta jeans
Pälsjacka
Kavaj
Knytblus
Kofta
Slipover
Kappa
Linne
Kofta
Klänning
Skjorta
Blus
Boots
Plisserad kjol
Kappa
Kofta
Tyllkjol
Klänning
Sneakers
Väska
Knytblus
Satinkjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Tröja
Stickad klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Body
Väska
Klänning
Slacks
Manolo Blahnik
Byxor
Slipover
Klänning
Grön klänning
Vit blus
Kofta
Slipover vit
Klänning

Doula i Malmö – Din gravidcoach

Doula i Malmö – Din gravidcoach

Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Din Gravidcoach

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag vill känna mig väl förberedd till förlossningen och i lördags testade jag och Carl privatkurs hemma med Aniara som är doula / gravidcoach på Din Gravidcoach. Den var annorlunda mot profylaxkurser vi gått. Dels var det skönt att kursen var på hemmaplan. Sedan var det en inledande del där vi pratade om förlossningsbrevet och att våga bygga upp sin drömförlossning. Vi hade möjlighet att ställa frågor vi tidigare inte fått svar på och vi gick igenom viktiga delar för stödpersonen (Carl).

Sedan var det en mer praktisk del där vi bland annat fick lära oss bra spinning babies övningar man kan göra för att bebisen enklare ska komma neråt. Väldigt bra att lära sig redan nu så inte allt är nytt väl på plats. Också mysigt att det var så många övningar jag och Carl kunde göra tillsammans. Sedan var det också tips på övningar/positioner som hjälper för att hantera värkarna. Jag har ju känt mig rätt rädd för själva smärtan, den går ju liksom inte att föreställa sig hur ont det faktiskt kommer att göra. Men jag känner att jag nu fått till mig bra sätt att hantera värkarna så nu blir fokus på att gå igenom allt vi lärt oss och förbereda mer mentalt för det som ska komma.

Det var jättebra att få en uppfattning av vilka övningar man gillar och hur Carl på bästa sätt kan vara ett stöd för mig sen när det väl är dags. På bilderna nedan ser ni ett par övningar jag verkligen gillade så de ska vi absolut ta med oss!

Rekommenderar förresten det här med hemmakurs / privatkurs när det kommer till gravidcoachning och profylax. Din Gravidcoach erbjuder förlossningsförberedelse och doulastöd i Skåne och vill man inte att de kommer hem till en finns även möjlighet att få digital kurs.


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?