Annons: Shoppa min stil

Väst
Kofta
Kjol
Byxor
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Klänning
Vit blus
Satinkjol
Blus
Klänning
Cape
Skjorta
Klänning
Blå knytblus
Skjorta
Topp
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Klännning
T-shirt
Slipover vit
Kjol
T-shirt
Linne med spets
Väska
Väska
Slacks
Väska
Grå kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Kjol
Gucciskärp
Klännning
T-shirt
Klänning
Stickad klänning
Skjorta
Kofta
Skjorta
Kappa
Klänning
Väska
Basker
Knytblus
Kofta
Slingbacks
Bag
Kofta
Väska
Trench coat
Kjol
Väska
Kjol
Satinkjol
Klänning
Svarta jeans
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Kappa
Stövel
Jeans
Kjol
Kjol
Väska
Slipover
Kavaj
Kavaj
Linne
Kavaj
Kavaj
Linne
Cape
Knytblus
Klänning
Slipover
Kavaj
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Boots
T-shirt
T-shirt
Väska
Klänning
Linne
Byxor
Tröja
Kavaj
Blus
T-shirt
Skjorta
Plisserad kjol
Pullover
Klänning
Manolo Blahnik
Väska
Skjortklänning
Pullover
Klänning
Cardigan
Blus
Kofta
Tröja
Byxor
Tweedkavaj
Kofta
Knytblus
Halsduk
Grön klänning
tröja
Klänning
Tröja
Kofta
T-shirt
Kappa
Jacka
Klänning
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kappa
Klänning
Väska
klänning
Kavaj
Kofta
Tweedklänning
Knytblus
Kavaj
Kjol
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Body
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Linne
Kappa
Kavaj
Ankelboots
Byxor
Skjorta
Kavaj
Klänning
Blå klänning
Klänning
Pullover
Tröja
Blus
Skinnkjol
Sandaler
Topp
Blus
Väska
tröja
T-shirt
Slipover
Kavaj
Väska
Linne
Slipover
Sneakers
Kavaj
Pullover
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Cardigan
Tröja
T-shirt
Kappa
Kofta
Plisserad kjol
Knytblus
Klänning

Doula i Malmö – Din gravidcoach

Doula i Malmö – Din gravidcoach

Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Din Gravidcoach

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag vill känna mig väl förberedd till förlossningen och i lördags testade jag och Carl privatkurs hemma med Aniara som är doula / gravidcoach på Din Gravidcoach. Den var annorlunda mot profylaxkurser vi gått. Dels var det skönt att kursen var på hemmaplan. Sedan var det en inledande del där vi pratade om förlossningsbrevet och att våga bygga upp sin drömförlossning. Vi hade möjlighet att ställa frågor vi tidigare inte fått svar på och vi gick igenom viktiga delar för stödpersonen (Carl).

Sedan var det en mer praktisk del där vi bland annat fick lära oss bra spinning babies övningar man kan göra för att bebisen enklare ska komma neråt. Väldigt bra att lära sig redan nu så inte allt är nytt väl på plats. Också mysigt att det var så många övningar jag och Carl kunde göra tillsammans. Sedan var det också tips på övningar/positioner som hjälper för att hantera värkarna. Jag har ju känt mig rätt rädd för själva smärtan, den går ju liksom inte att föreställa sig hur ont det faktiskt kommer att göra. Men jag känner att jag nu fått till mig bra sätt att hantera värkarna så nu blir fokus på att gå igenom allt vi lärt oss och förbereda mer mentalt för det som ska komma.

Det var jättebra att få en uppfattning av vilka övningar man gillar och hur Carl på bästa sätt kan vara ett stöd för mig sen när det väl är dags. På bilderna nedan ser ni ett par övningar jag verkligen gillade så de ska vi absolut ta med oss!

Rekommenderar förresten det här med hemmakurs / privatkurs när det kommer till gravidcoachning och profylax. Din Gravidcoach erbjuder förlossningsförberedelse och doulastöd i Skåne och vill man inte att de kommer hem till en finns även möjlighet att få digital kurs.


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?