Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Kofta
Klänning
Boots
Klänning
Topp
Klänning
Svarta jeans
Kappa
Väska
Kappa
Sneakers
Linne
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Kjol
Blå klänning
Klänning
Väska
Kappa
Linne
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
T-shirt
Cardigan
Pullover
Väska
Klänning
Väska
Linne
Knytblus
Linne med spets
Klänning
Kjol
Kjol
Rosa kostymbyxor
Slipover vit
Kappa
T-shirt
Kostymbyxa
Cardigan
Kofta
Bag
Väska
Klänning
Kofta
Sandaler
Kavaj
Byxor
Tröja
Slingbacks
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Kjol
Pullover
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Byxor
Klänning
Stövel
Kavaj
Kjol
Cape
Vit blus
Väska
Body
Skjorta
Kavaj
Väska
Ankelboots
Kofta
Kjol
Väska
Kofta
Blå knytblus
Skjorta
T-shirt
Satinkjol
Cape
Kofta
Byxor
T-shirt
Klänning
T-shirt
Klänning
Basker
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Skinnkjol
Slacks
Blus
Blus
Grön klänning
Slipover
Klänning
Väska
Kofta
Plisserad kjol
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Slipover
Kjol
T-shirt
Slipover
T-shirt
Klännning
Halsduk
T-shirt
Blus
Kofta
Kavaj
Tröja
Klänning
Satinkjol
Knytblus
Skjorta
Gucciskärp
Klänning
Skjortklänning
Blus
Plisserad kjol
Kappa
Klänning
Klänning
Kappa
Pälsjacka
Slipover
Manolo Blahnik
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Klännning
Väska
Kofta
Pullover
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Tröja
Jeans
Kofta
Knytblus
Väst
Pullover

Influencerträff på Marie Antoinette

Hej fina. Hoppas ni mår bra. I tisdags gjorde jag något himla trevligt. Jag träffade mina influencerkollegor Vicktoria och Malin på restaurang Marie Antoinette. Jag har stött på Vicktoria ett par gånger men framför allt har jag haft kontakt med både henne och Malin på sociala medier. Nu var det jättekul att ses och lära känna varandra irl.

Jag föreslog såklart att vi skulle ses på mitt favoritställe Marie Antoinette och de hade nu en rätt meny med en massa gott. Alex som är en av ägarna lärde mig att man kan äta ostron som gravid. Alltså varför har jag inte kollat upp det? Älskar ju ostron och brukade äta det varje vecka innan jag blev gravid. Nu som gravid har jag helt avstått då jag liksom tagit för givet att det kan vara skadligt för fostret. Men så är det visst inte alls enligt Livsmedelsverket och andra pålitliga källor. Så… här ska ätas ostron! Självklart valde även jag att beställa in ett par ostron som en starter.

Jag valde två mellanrätter från menyn. Först grön sparris, jordgubb och marconamandel. Alltså så gott. Jag älskar sparris och råvarorna kändes verkligen toppklass. Min andra rätt var ankägg med spritärtor, blomkål och svart tryffel. Mums! Jag drack alkoholfritt bubbel genom hela middagen.

En riktigt trevlig kväll. Så kul att umgås med personer med lika intressen som jag själv. Vi gjorde upp lite planer och kommer absolut att börja ses då och då.

Idag ska jag jobba men kommer göra det hemifrån. Jag ska till barnmorskan en sväng vid halv elva, den här gången går jag själv. Hoppas allt går bra, hade inte alls en bra känsla sist jag var där själv men nu är det ett vanligt rutinbesök så ska nog gå bra. Sen fortsätter jag jobba lite till innan jag tar helg. På måndag börjar min vikarie och jag behöver förbereda en del till introduktionen, samt få ut lite kampanjer innan helgen.

Ha en underbar fredag!
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Lise
  28 maj, 2022 / 17:44

  Hej! Tittar på menyn Marie Antoinette då jag är gravid o är bjuden dit nästa vecka. Hur kände du med ankägget-var väl löskokt? O bad du om sparrisen utan osten? Så fina bilder!

  • mariabusck
   Författare
   30 maj, 2022 / 07:04

   Skippade osten men åt ägget. Svenska ägg är inga problem att äta råa/löskokta ägg 🙂

Kommentera


Looking for Something?