Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Kavaj
Grön klänning
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Kjol
T-shirt
Kavaj
Blus
Kavaj
Linne med spets
Kofta
Väska
Väst
T-shirt
Väska
T-shirt
Sneakers
Kofta
Väska
Plisserad kjol
Kjol
Topp
Byxor
Kofta
Väska
Knytblus
Pullover
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Plisserad kjol
Väska
Sandaler
Väska
Linne
Skjorta
Byxor
Väska
Klänning
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Bag
Klänning
T-shirt
Kappa
Slipover
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Byxor
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Klänning
Gucciskärp
Cape
Blus
Boots
Kofta
Klänning
Pullover
Kofta
Tyllkjol
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Väska
Pullover
Kofta
Slacks
Tröja
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Kappa
Kappa
Cape
Cardigan
Slipover
Väska
Knytblus
Kjol
Stövel
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Kjol
Blus
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Kjol
T-shirt
Slingbacks
T-shirt
Kappa
Klänning
Klänning
Pullover
Skjortklänning
Skjorta
Blå klänning
Kofta
Cardigan
T-shirt
Pälsjacka
Linne
Satinkjol
Kappa
Kavaj
Skjorta
Linne
Väska
Svarta jeans
Skinnkjol
Tröja
Jeans
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Body
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Väska
Kjol
Klännning
Knytblus
Skjorta
Blus
Ankelboots
Vit blus
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Kofta
Slipover vit
Kofta
Klänning
Tröja
Kavaj
Slipover
Slipover
Kavaj
Basker
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Byxor
Kjol
Blå knytblus
Klännning
Stickad klänning

Gravid vecka 33 uppdatering

Hej fina. Hoppas det är bra med er idag. Idag börjar vecka 34 och enligt appen är bebisen lika stor som en cantaloupemelon. Att vara gravid tar mer på krafterna nu än tidigare i graviditeten. Försöker hålla igång allt med jobb och sociala aktiviteter men jag måste säga att jag blir väldigt trött och behöver återhämtning av båda. Nedan en update från vecka 33.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 33

Dagens vägning visade att jag gått ner ett kilo sedan förra veckan så status nu är att jag gått upp 7,5 kilo. Jag märker att jag inte orkar äta lika mycket mat som innan då det liksom inte får plats så mycket mat i magen längre. Dock brukar pizza kunna gå ner hehe. Det är på något sätt jobbigt att tugga vilket ju känns riktigt dåligt för hälsan. Äter gärna yoghurt och bröd medan sallad känns jobbigt att få i sig.

Den senaste veckan har jag hunnit med en gravidfotografering med Aras som är tillsammans med Annas syster. Riktigt fina bilder, känner mig väldigt fin i min gravidkropp. Något jag märkt är att min hy börjat bli sämre, framför allt runt mun och på hakan. Bytte nyligen dagkräm och serum så kanske har det med det att göra. Eller så är det hormonerna som spökar! Det börjar ordna upp sig nu i alla fall,

Jag har börjat få rejält ont i ryggen vissa dagar. Det är fortfarande kvällarna som är värst. Vi har köpt hem en pilatesboll som är skön att sitta på. Sedan sover jag ibland med vetekudde vid ryggen/skulderbladen vilket också kan kännas skönt. Jag är typ kissnödig hela tiden även om det inte kommer så mycket åt gången. Hon har börjat röra sig mycket i sidled i magen nu också vilket känns lite speciellt. Känner starka rörelser i sidan nästan bak mot ryggen. Hon har det ju lite trångt där inne nu då hon ändå är ca 44 cm lång. Galet att en sådan stor bebis får plats där inne egentligen. Får även ont i revbenen då hon trycker mot dem, eller om det är livmodern. Har svårt att böja mig ner i alla fall, det blir som ett träningspass att knyta skorna typ.

I fredags hade vår barnmorska bokat in oss på föräldrakurs/förlossningsförberedande kurs. Vi har ju gått profylaxkurs men på den här fick vi med oss lite annat bra. Det känns bra att gå på lite sådant där, särskilt nu när bf närmar sig.

 

Noteringar från appen gravid vecka 33

Fostret är ca 44 cm långt och väger omkring 2 kilo. Utrymmet i fostervattnet blir allt trängre och fostret får anstränga sig allt mer för att röra sig fritt där inne. Ofta känner man mer knuffar än sparkar då fostret nu är så pass stort. Fostret fokuserar på att utveckla hjärnan och anslutning mellan nervceller. De fem sinnena är fullt utvecklade och fungerande. Hon kan uppfatta ljud, ljus och känna smärta och smak. Lukt kommer när hon tar sitt första andetag utanför magen.


Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   27 maj, 2022 / 07:05

   Ja den är så stor nu 😀

Kommentera


Looking for Something?