Annons: Shoppa min stil

Slipover
Grön klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Sandaler
Klänning
Väska
Slipover
Kofta
tröja
Blus
Klänning
Satinkjol
Kofta
Jeans
Väska
Kjol
Halsduk
Topp
Tröja
Body
Blus
Kjol
Kavaj
Kofta
Byxor
T-shirt
Pullover
Slingbacks
Skjorta
Väska
Väska
Knytblus
Kavaj
Stickad klänning
Byxor
Kavaj
Kjol
Skinnkjol
Knytblus
Skjortklänning
Tröja
Bag
Klänning
T-shirt
Klänning
Kappa
Skjorta
Kappa
Tröja
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Blå klänning
Kofta
Kappa
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kjol
tröja
Boots
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Kjol
Kavaj
Klännning
Väska
Satinkjol
Klänning
klänning
Tröja
Kofta
Kavaj
Slipover vit
Kjol
Klänning
Linne
Skjorta
Slipover
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Slipover
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Tweedklänning
Pullover
Kjol
Tweedkavaj
Blus
Sneakers
Topp
Knytblus
Kavaj
Linne med spets
Kavaj
Skjorta
Kappa
Skjorta
Skjorta
Cape
Klänning
Väska
Kjol
Cardigan
Klänning
Klänning
Slacks
Knytblus
Ankelboots
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Blus
Kofta
Kavaj
Blå knytblus
Kjol
Cardigan
Väska
Manolo Blahnik
Byxor
Vit blus
Pullover
Väska
Skjorta
Kappa
Klänning
Kjol
Väska
Linne
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Basker
Kofta
Kofta
Klännning
Linne
Skjorta
Väska
Tröja
T-shirt
Svarta jeans
Kofta
Grå kavaj
Cape
Trench coat
Byxor
Klänning
T-shirt
Blus
Kappa
T-shirt
Kappa
Klänning
Stövel
Knytblus
Väska
Kostymbyxa
Väska
Linne
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kofta
Kavaj
Linne
T-shirt
T-shirt
Gucciskärp
Jacka
Plisserad kjol
Klänning
Väst
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Klänning

Gravid vecka 33 uppdatering

Hej fina. Hoppas det är bra med er idag. Idag börjar vecka 34 och enligt appen är bebisen lika stor som en cantaloupemelon. Att vara gravid tar mer på krafterna nu än tidigare i graviditeten. Försöker hålla igång allt med jobb och sociala aktiviteter men jag måste säga att jag blir väldigt trött och behöver återhämtning av båda. Nedan en update från vecka 33.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 33

Dagens vägning visade att jag gått ner ett kilo sedan förra veckan så status nu är att jag gått upp 7,5 kilo. Jag märker att jag inte orkar äta lika mycket mat som innan då det liksom inte får plats så mycket mat i magen längre. Dock brukar pizza kunna gå ner hehe. Det är på något sätt jobbigt att tugga vilket ju känns riktigt dåligt för hälsan. Äter gärna yoghurt och bröd medan sallad känns jobbigt att få i sig.

Den senaste veckan har jag hunnit med en gravidfotografering med Aras som är tillsammans med Annas syster. Riktigt fina bilder, känner mig väldigt fin i min gravidkropp. Något jag märkt är att min hy börjat bli sämre, framför allt runt mun och på hakan. Bytte nyligen dagkräm och serum så kanske har det med det att göra. Eller så är det hormonerna som spökar! Det börjar ordna upp sig nu i alla fall,

Jag har börjat få rejält ont i ryggen vissa dagar. Det är fortfarande kvällarna som är värst. Vi har köpt hem en pilatesboll som är skön att sitta på. Sedan sover jag ibland med vetekudde vid ryggen/skulderbladen vilket också kan kännas skönt. Jag är typ kissnödig hela tiden även om det inte kommer så mycket åt gången. Hon har börjat röra sig mycket i sidled i magen nu också vilket känns lite speciellt. Känner starka rörelser i sidan nästan bak mot ryggen. Hon har det ju lite trångt där inne nu då hon ändå är ca 44 cm lång. Galet att en sådan stor bebis får plats där inne egentligen. Får även ont i revbenen då hon trycker mot dem, eller om det är livmodern. Har svårt att böja mig ner i alla fall, det blir som ett träningspass att knyta skorna typ.

I fredags hade vår barnmorska bokat in oss på föräldrakurs/förlossningsförberedande kurs. Vi har ju gått profylaxkurs men på den här fick vi med oss lite annat bra. Det känns bra att gå på lite sådant där, särskilt nu när bf närmar sig.

 

Noteringar från appen gravid vecka 33

Fostret är ca 44 cm långt och väger omkring 2 kilo. Utrymmet i fostervattnet blir allt trängre och fostret får anstränga sig allt mer för att röra sig fritt där inne. Ofta känner man mer knuffar än sparkar då fostret nu är så pass stort. Fostret fokuserar på att utveckla hjärnan och anslutning mellan nervceller. De fem sinnena är fullt utvecklade och fungerande. Hon kan uppfatta ljud, ljus och känna smärta och smak. Lukt kommer när hon tar sitt första andetag utanför magen.


Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   27 maj, 2022 / 07:05

   Ja den är så stor nu 😀

Kommentera


Looking for Something?