Annons: Shoppa min stil

Svarta jeans
Kjol
Väska
Vit blus
Kappa
Blus
Blus
Knytblus
Blå knytblus
Byxor
Kofta
Klännning
Kofta
Byxor
Väska
Klänning
Skjorta
tröja
Kofta
Grön klänning
Kappa
Kofta
Tröja
Slingbacks
Cardigan
Plisserad kjol
Linne
Kavaj
Tröja
Topp
Kavaj
Väska
Pullover
Knytblus
Klänning
T-shirt
Body
Skjorta
Cardigan
Manolo Blahnik
Klänning
klänning
Tröja
Sneakers
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Stickad klänning
Kjol
T-shirt
Trench coat
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Klänning
Knytblus
Väska
Kavaj
Halsduk
Cape
Klänning
Klänning
Väska
Tröja
Byxor
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Kjol
Blus
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kjol
Blå klänning
Kappa
Väska
Jeans
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Basker
tröja
Knytblus
Klänning
Kavaj
Slipover vit
Väska
Topp
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Jacka
Klänning
Kappa
Kofta
Satinkjol
Kjol
Väst
Kappa
Tröja
Pullover
Väska
Slipover
Knytblus
T-shirt
Skjorta
Väska
Kjol
Kofta
Slipover
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Stövel
Kappa
Linne med spets
Klänning
Klänning
Kofta
Pullover
Ankelboots
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kavaj
Slipover
Skjorta
Kofta
Blus
Kavaj
Väska
Slacks
Linne
Väska
Kostymbyxa
Plisserad kjol
Kjol
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Byxor
Kappa
Skjorta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Skjortklänning
Bag
Cape
Kofta
Kofta
Tweedkavaj
Skjorta
Klännning
Tweedklänning
Linne
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Blus
Väska
Linne
Kjol
Kjol
Skinnkjol
Kjol
T-shirt
Pälsjacka
Linne
T-shirt
Kavaj
Kofta
Gucciskärp
Klänning
Sandaler
Boots
Klänning
Slipover

Gravid vecka 33 uppdatering

Hej fina. Hoppas det är bra med er idag. Idag börjar vecka 34 och enligt appen är bebisen lika stor som en cantaloupemelon. Att vara gravid tar mer på krafterna nu än tidigare i graviditeten. Försöker hålla igång allt med jobb och sociala aktiviteter men jag måste säga att jag blir väldigt trött och behöver återhämtning av båda. Nedan en update från vecka 33.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 33

Dagens vägning visade att jag gått ner ett kilo sedan förra veckan så status nu är att jag gått upp 7,5 kilo. Jag märker att jag inte orkar äta lika mycket mat som innan då det liksom inte får plats så mycket mat i magen längre. Dock brukar pizza kunna gå ner hehe. Det är på något sätt jobbigt att tugga vilket ju känns riktigt dåligt för hälsan. Äter gärna yoghurt och bröd medan sallad känns jobbigt att få i sig.

Den senaste veckan har jag hunnit med en gravidfotografering med Aras som är tillsammans med Annas syster. Riktigt fina bilder, känner mig väldigt fin i min gravidkropp. Något jag märkt är att min hy börjat bli sämre, framför allt runt mun och på hakan. Bytte nyligen dagkräm och serum så kanske har det med det att göra. Eller så är det hormonerna som spökar! Det börjar ordna upp sig nu i alla fall,

Jag har börjat få rejält ont i ryggen vissa dagar. Det är fortfarande kvällarna som är värst. Vi har köpt hem en pilatesboll som är skön att sitta på. Sedan sover jag ibland med vetekudde vid ryggen/skulderbladen vilket också kan kännas skönt. Jag är typ kissnödig hela tiden även om det inte kommer så mycket åt gången. Hon har börjat röra sig mycket i sidled i magen nu också vilket känns lite speciellt. Känner starka rörelser i sidan nästan bak mot ryggen. Hon har det ju lite trångt där inne nu då hon ändå är ca 44 cm lång. Galet att en sådan stor bebis får plats där inne egentligen. Får även ont i revbenen då hon trycker mot dem, eller om det är livmodern. Har svårt att böja mig ner i alla fall, det blir som ett träningspass att knyta skorna typ.

I fredags hade vår barnmorska bokat in oss på föräldrakurs/förlossningsförberedande kurs. Vi har ju gått profylaxkurs men på den här fick vi med oss lite annat bra. Det känns bra att gå på lite sådant där, särskilt nu när bf närmar sig.

 

Noteringar från appen gravid vecka 33

Fostret är ca 44 cm långt och väger omkring 2 kilo. Utrymmet i fostervattnet blir allt trängre och fostret får anstränga sig allt mer för att röra sig fritt där inne. Ofta känner man mer knuffar än sparkar då fostret nu är så pass stort. Fostret fokuserar på att utveckla hjärnan och anslutning mellan nervceller. De fem sinnena är fullt utvecklade och fungerande. Hon kan uppfatta ljud, ljus och känna smärta och smak. Lukt kommer när hon tar sitt första andetag utanför magen.


Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   27 maj, 2022 / 07:05

   Ja den är så stor nu 😀

Kommentera


Looking for Something?