Annons: Shoppa min stil

Klännning
Byxor
Basker
Kavaj
Slipover
Väska
T-shirt
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Manolo Blahnik
Kavaj
Kavaj
Väska
Slacks
Blus
Klänning
Klänning
Byxor
Slipover
Klänning
Knytblus
Klännning
Blå knytblus
Skjortklänning
Blå klänning
Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
Kjol
Kappa
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Linne
Satinkjol
Topp
Kavaj
Cape
Blus
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Trench coat
Kappa
Klänning
Kjol
klänning
Byxor
Cardigan
Kostymbyxa
Klänning
Skjorta
Tweedkavaj
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Tröja
Kofta
T-shirt
Kofta
Skjorta
Sandaler
Blus
Väska
Väska
Kjol
Slipover vit
Jacka
Stickad klänning
Tröja
Tröja
Kavaj
Skjorta
Kofta
Slipover
Stövel
Linne
Svarta jeans
Kappa
tröja
Klänning
Topp
Pullover
Tweedklänning
Klänning
Väska
Tröja
Väska
Bag
Väska
Kofta
tröja
Kavaj
Kofta
Byxor
Klänning
Väska
Skinnkjol
Pullover
Cape
Kjol
Linne
Kavaj
Kavaj
Kappa
Ankelboots
Klänning
Linne
Grå kavaj
Väska
Slipover
Väst
Kjol
Kavaj
Kappa
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Linne
Kofta
Boots
Grön klänning
Body
Kofta
Klänning
Knytblus
Väska
Pullover
T-shirt
Kjol
Vit blus
Väska
Kofta
Knytblus
Cardigan
Blus
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Slingbacks
Kavaj
Blus
Kofta
Kappa
T-shirt
Linne med spets
Kjol
Kofta
Kavaj
Kofta
Halsduk
Gucciskärp
Kappa
Jeans
Väska
Tröja
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Väska
T-shirt
T-shirt
Pullover
Kjol
Klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Sneakers
Plisserad kjol
Knytblus
Kavaj

Gravidkrämpor och helgaktiviteter

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Vi har haft en lugn och skön helg men ändå hunnit med en hel del. I fredags hann jag luncha med Anja som också jobbar med marknadsföring, främst PR och kommunikation. Var längesedan vi sågs så det var mycket trevligt. Vi unnade oss finlunch på Johan P och jag valde deras vegetariska soppa med sparris. Mycket gott!

Jag hämtade även ut min nya telefon på Fridhem. Det var verkligen på tiden att jag skaffade en ny. Så många sprickor på skärmen och den hade några år på nacken också. På kvällen kom Frida och Niklas hit en sväng för balkonghäng. Jag älskar verkligen vår balkong. Har mycket hellre sol på eftermiddag och kväll än på morgonen. Deras lille Ville var på riktigt bra humör, så söt.

I lördags gick vi till Stadium och köpte en pilatesboll till mig. Har börjat få mer ont och framför allt på kvällarna och det är skönt att sitta på en sådan boll då. Vi hade också en plan på att gå ut och äta middag men vi valde att stanna hemma och äta tacos istället. Mycket mysigt. Vi såg filmen Toscana som är ny på Netflix, en riktig feel good-film. I söndags hade vi hantverkare här som äntligen fick klart vårt kök. Den sista biten var en bänkskiva. Äntligen kan vi leva med ett komplett kök! 🙂

Igår kväll testade vi restaurang La Trattoria, en italiensk restaurang som ligger vid Drottningtorget. Den kändes riktigt genuin, som att gå in på en restaurang i Italien. Då jag sällan orkar äta upp nuförtiden pga trångt i magen valde vi en rätt vardera. Jag valde skaldjurspasta och Carl åt ravioli. Så gott. Ett plus var att restaurangen bjöd alla gäster på efterrätt då de testade en ny variant. Trevlig grej! 🙂Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?