Annons: Shoppa min stil

Sandaler
Väska
Stickad klänning
Linne
T-shirt
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kjol
Cape
Kavaj
Väska
Klänning
Blå klänning
Linne med spets
Linne
klänning
T-shirt
Kofta
Knytblus
Kofta
Pullover
Klänning
Kavaj
Kjol
Satinkjol
Kofta
Tröja
Väska
Skjorta
Väska
Topp
Väska
Blus
Kofta
Skjorta
Boots
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Knytblus
Skinnkjol
Kjol
Kjol
Jacka
Gucciskärp
Cape
Linne
Klänning
T-shirt
Tweedkavaj
Slipover
Plisserad kjol
T-shirt
Tröja
Klänning
Kofta
Byxor
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Cardigan
Rosa kostymbyxor
Grön klänning
Blus
Klänning
Tweedklänning
Klänning
Kappa
Klänning
Kappa
Pullover
Väska
Slipover vit
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Linne
T-shirt
Sneakers
Väska
Topp
Skjorta
Kavaj
tröja
Kofta
Kofta
Kappa
Stickad klänning
Kappa
Klänning
T-shirt
Trench coat
Kofta
Tröja
T-shirt
Klänning
Skjorta
Slipover
Skjorta
Klännning
Skjorta
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Kofta
Tröja
Ankelboots
Kavaj
Plisserad kjol
Skjorta
Blus
Svarta jeans
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
T-shirt
Blå knytblus
Kjol
Kappa
Kofta
Pälsjacka
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Slingbacks
Stövel
Kavaj
Pullover
Kofta
Byxor
Klänning
Byxor
Skjortklänning
Byxor
tröja
Kjol
Slipover
Kavaj
Jeans
Blus
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Vit blus
Väska
Kjol
Klänning
Kappa
Väska
Kostymbyxa
Kappa
Cardigan
Pullover
Skjorta
Slipover
Klänning
Kavaj
Kofta
Manolo Blahnik
Väska
Slacks
Väska
Väska
Blus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kjol
T-shirt
Body
Kjol
Väst
Knytblus
Basker
Kjol
Tröja
Klännning
Klänning
Väska
Halsduk
Bag
Knytblus
Kappa

Gravidkrämpor och helgaktiviteter

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Vi har haft en lugn och skön helg men ändå hunnit med en hel del. I fredags hann jag luncha med Anja som också jobbar med marknadsföring, främst PR och kommunikation. Var längesedan vi sågs så det var mycket trevligt. Vi unnade oss finlunch på Johan P och jag valde deras vegetariska soppa med sparris. Mycket gott!

Jag hämtade även ut min nya telefon på Fridhem. Det var verkligen på tiden att jag skaffade en ny. Så många sprickor på skärmen och den hade några år på nacken också. På kvällen kom Frida och Niklas hit en sväng för balkonghäng. Jag älskar verkligen vår balkong. Har mycket hellre sol på eftermiddag och kväll än på morgonen. Deras lille Ville var på riktigt bra humör, så söt.

I lördags gick vi till Stadium och köpte en pilatesboll till mig. Har börjat få mer ont och framför allt på kvällarna och det är skönt att sitta på en sådan boll då. Vi hade också en plan på att gå ut och äta middag men vi valde att stanna hemma och äta tacos istället. Mycket mysigt. Vi såg filmen Toscana som är ny på Netflix, en riktig feel good-film. I söndags hade vi hantverkare här som äntligen fick klart vårt kök. Den sista biten var en bänkskiva. Äntligen kan vi leva med ett komplett kök! 🙂

Igår kväll testade vi restaurang La Trattoria, en italiensk restaurang som ligger vid Drottningtorget. Den kändes riktigt genuin, som att gå in på en restaurang i Italien. Då jag sällan orkar äta upp nuförtiden pga trångt i magen valde vi en rätt vardera. Jag valde skaldjurspasta och Carl åt ravioli. Så gott. Ett plus var att restaurangen bjöd alla gäster på efterrätt då de testade en ny variant. Trevlig grej! 🙂Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?