Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Pullover
Väska
Slingbacks
Sandaler
Blus
Väska
Satinkjol
Slacks
Klänning
Skjorta
Byxor
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kjol
Byxor
Klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Gucciskärp
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Klänning
Boots
Kappa
Kjol
Skjorta
Tyllkjol
Pälsjacka
Klänning
Kjol
Slipover
Kappa
Knytblus
T-shirt
Kofta
Pullover
Tröja
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Kjol
Blå knytblus
Skjorta
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Kofta
Tröja
Kappa
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Klänning
Linne
Kjol
Kavaj
Väska
Cardigan
Blus
Satinkjol
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Vit blus
Slipover
Skinnkjol
Slipover
Väska
Klännning
Blus
Kavaj
Klänning
Body
Kavaj
Kofta
Tröja
Kavaj
Väska
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Linne
Väska
Jeans
Klänning
Kofta
Väska
Väst
Kofta
Väska
Kappa
Blus
Skjortklänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Knytblus
Väska
Väska
Slipover vit
Plisserad kjol
Kavaj
Kappa
Blå klänning
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Linne
Kjol
Kjol
Cape
Pullover
Cape
Kappa
Klänning
Väska
Sneakers
Kofta
Slipover
Svarta jeans
Basker
Kjol
Väska
Skjorta
Kofta
Kappa
Byxor
Bag
Klänning
Väska
Linne med spets
Kofta
Topp
Klänning
T-shirt
Skjorta
Stickad klänning
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Halsduk
Cardigan
Klänning
Kofta
Skjorta
Klännning
Stövel
Grön klänning
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Byxor

Gravidkrämpor och helgaktiviteter

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Vi har haft en lugn och skön helg men ändå hunnit med en hel del. I fredags hann jag luncha med Anja som också jobbar med marknadsföring, främst PR och kommunikation. Var längesedan vi sågs så det var mycket trevligt. Vi unnade oss finlunch på Johan P och jag valde deras vegetariska soppa med sparris. Mycket gott!

Jag hämtade även ut min nya telefon på Fridhem. Det var verkligen på tiden att jag skaffade en ny. Så många sprickor på skärmen och den hade några år på nacken också. På kvällen kom Frida och Niklas hit en sväng för balkonghäng. Jag älskar verkligen vår balkong. Har mycket hellre sol på eftermiddag och kväll än på morgonen. Deras lille Ville var på riktigt bra humör, så söt.

I lördags gick vi till Stadium och köpte en pilatesboll till mig. Har börjat få mer ont och framför allt på kvällarna och det är skönt att sitta på en sådan boll då. Vi hade också en plan på att gå ut och äta middag men vi valde att stanna hemma och äta tacos istället. Mycket mysigt. Vi såg filmen Toscana som är ny på Netflix, en riktig feel good-film. I söndags hade vi hantverkare här som äntligen fick klart vårt kök. Den sista biten var en bänkskiva. Äntligen kan vi leva med ett komplett kök! 🙂

Igår kväll testade vi restaurang La Trattoria, en italiensk restaurang som ligger vid Drottningtorget. Den kändes riktigt genuin, som att gå in på en restaurang i Italien. Då jag sällan orkar äta upp nuförtiden pga trångt i magen valde vi en rätt vardera. Jag valde skaldjurspasta och Carl åt ravioli. Så gott. Ett plus var att restaurangen bjöd alla gäster på efterrätt då de testade en ny variant. Trevlig grej! 🙂Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?