Annons: Shoppa min stil

Kofta
Knytblus
Kappa
Knytblus
Grå kavaj
T-shirt
Byxor
Kavaj
klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Pullover
Klänning
Blus
T-shirt
Byxor
Skjorta
Väska
Kavaj
Trench coat
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Klännning
Kappa
Kjol
Skjorta
Kofta
Slipover
Skjorta
Kavaj
Byxor
Klänning
Cardigan
Klänning
Skjorta
Väst
Pälsjacka
Tröja
Kofta
Kavaj
Väska
Linne med spets
Kofta
Skjorta
Klänning
Sandaler
Väska
Klänning
Linne
Byxor
Väska
Väska
Grön klänning
Linne
Klänning
Klänning
Tröja
Slipover vit
Stickad klänning
Svarta jeans
Klänning
Cape
Klännning
tröja
Cardigan
Väska
Sneakers
Kjol
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Slipover
Kavaj
Klänning
Pullover
Kofta
Kavaj
Kofta
Kappa
Tröja
Halsduk
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Body
Gucciskärp
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjortklänning
Kjol
Slingbacks
Satinkjol
Väska
Blus
Stickad klänning
Klänning
Linne
Basker
Kjol
Kjol
Rosa kostymbyxor
Plisserad kjol
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Blus
Kjol
Kappa
Kjol
Cape
Väska
Kappa
Kappa
Linne
Tweedkavaj
Blå knytblus
Väska
Blus
Skjorta
Klänning
Bag
T-shirt
Kjol
Stövel
Väska
Kofta
Kjol
Boots
Slipover
Kjol
Tröja
Vit blus
Väska
Knytblus
Kostymbyxa
Kavaj
Slipover
Slacks
Blus
Manolo Blahnik
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Plisserad kjol
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Jeans
T-shirt
tröja
Kavaj
Klänning
Tweedklänning
Kappa
Kofta
Skjorta
Knytblus
Blå klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
Pullover
Kjol
Pullover
Kofta
Jacka
Kofta
Linne
Topp
Kappa
Topp
T-shirt
Kofta
Knytblus
Tröja

Gravid vecka 32 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 33 och bebisen är stor som en ananas enligt appen. 80% av graviditeten har passerat! Det känns lite galet att bf närmar sig faktiskt. Jag blir tröttare och tröttare och tyngre och tyngre men jag försöker leva på som vanligt och vilar mycket på kvällarna. Nedan en uppdatering från gravid vecka 32.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 32

Jag har fått riktigt ont i boobsen, på ett helt annat sätt än jag hade i början av graviditeten. Har totalt gått upp 8,5 kilo och min mage känns riktigt riktigt stor. Något jag märkt är också att mina fötter och ben svullnar upp ibland, ofta syns inte mina fotknölar alls. I lördags var jag på fotvård med Anna och det var riktigt skönt. Jag tror att min flicka ligger och trycker mot urinblåsan för jag känner mig typ konstant kissnödig hehe.

Vi var även hos barnmorskan för ett rutinbesök och allt ser fortsatt bra ut. Jag frågade lite om bebisens position och vändningsförsök och hon sa att det kan dröja ytterligare några veckor innan hon vänder sig rätt. När hon kände på magen trodde hon att hon nu redan vänt sig faktiskt vilket ju även Carl tror. Jag är inte helt övertygad men jag hoppas att de har rätt. Vill inte behöva göra vändningsförsök även om jag litar på att vården vet vad de gör. Vill i alla fall inte föda i säte.

Jag har börjat lyssna på lite förlossningspoddar för att få så bra koll som möjligt på hur det faktiskt är att föda barn. Får lite blandade känslor när jag lyssnar på dem. Det är ju tydligt att det gör riktigt riktigt ont. Jag kommer i alla fall tacka ja till all form av bedövning och hoppas de hinner sätta in det. Det skiftar lite hur jag känner inför förlossningen. Jag kan ha stunder då jag känner mig rädd. Rädd för smärtan och oro över om jag kommer klara av det. Och såklart oro för att vår flicka inte ska må bra när det väl är dags. Sedan har jag stunder då jag känner mig riktigt taggad på barnafödandet. Ja det kommer att göra ont men jag kommer ju snart få träffa henne så självklart kommer jag att klara av det.

En stor grej under vecka 32 var att vi blev med vagn! Kommer berätta lite längre fram om vårt val av vagn och visa upp. Håll tillgodo. På fredag ska vi på ännu en förlossningsförberedande kurs, denna gång en som vår barnmorska bokat in oss på.

 

Noteringar från appen gravid vecka 32

Fostret är ca 43 cm långt och vikten ligger på ungefär 1,8 kilo. Organen är i stort sett färdigutvecklade förutom lungorna som dröjer lite till. Bebisen fokuserar nu mycket på att gå upp i vikt fram till förlossningen. Det är en bra idé att börja skissa på ett förlossningsbrev redan nu.

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?