Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Grön klänning
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Knytblus
Body
Kofta
Väska
Knytblus
Kappa
Plisserad kjol
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Kjol
Klänning
Kappa
T-shirt
Tröja
Klänning
Slacks
Kjol
Klänning
Linne
Tröja
Kjol
Byxor
Kavaj
Kjol
Satinkjol
Manolo Blahnik
Kavaj
Topp
Klänning
Pullover
Slipover
Kjol
Skjorta
Kavaj
Linne
Knytblus
Väska
Kappa
Slipover vit
Knytblus
Klänning
Kjol
Klänning
Ankelboots
tröja
Stickad klänning
Kofta
Sandaler
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Skjorta
Väska
Kappa
Kofta
Kappa
Linne
Pullover
Väska
Väska
tröja
Klänning
Tweedkavaj
Bag
Slipover
Kappa
Kjol
Gucciskärp
Jeans
Skjorta
Kavaj
Kofta
Halsduk
Kofta
Cape
T-shirt
Skjortklänning
Sneakers
Tweedklänning
Slipover
Kjol
Cardigan
Skjorta
Byxor
Tröja
Pullover
T-shirt
Väska
Kavaj
Byxor
Stickad klänning
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Väst
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Blus
Kavaj
Skjorta
Pälsjacka
Kavaj
Kjol
Kofta
klänning
Kofta
Skinnkjol
Grå kavaj
Kofta
Klännning
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Topp
Blus
Väska
Linne
Tröja
Kavaj
Kofta
Klänning
Blus
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Blus
Byxor
Tröja
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Boots
T-shirt
Linne
Basker
Stövel
Kostymbyxa
Kofta
Cardigan
Kofta
Väska
Cape
Blå knytblus
Blå klänning
Klänning
Kjol
Knytblus
Kofta
Klänning
Klännning
Väska
Klänning
Svarta jeans
Linne med spets
Trench coat
Kavaj
Pullover
Skjorta
Klänning
T-shirt
Jacka
Plisserad kjol
Väska
Slingbacks
Slipover
Kofta
Kjol
Vit blus

Gravid vecka 32 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 33 och bebisen är stor som en ananas enligt appen. 80% av graviditeten har passerat! Det känns lite galet att bf närmar sig faktiskt. Jag blir tröttare och tröttare och tyngre och tyngre men jag försöker leva på som vanligt och vilar mycket på kvällarna. Nedan en uppdatering från gravid vecka 32.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 32

Jag har fått riktigt ont i boobsen, på ett helt annat sätt än jag hade i början av graviditeten. Har totalt gått upp 8,5 kilo och min mage känns riktigt riktigt stor. Något jag märkt är också att mina fötter och ben svullnar upp ibland, ofta syns inte mina fotknölar alls. I lördags var jag på fotvård med Anna och det var riktigt skönt. Jag tror att min flicka ligger och trycker mot urinblåsan för jag känner mig typ konstant kissnödig hehe.

Vi var även hos barnmorskan för ett rutinbesök och allt ser fortsatt bra ut. Jag frågade lite om bebisens position och vändningsförsök och hon sa att det kan dröja ytterligare några veckor innan hon vänder sig rätt. När hon kände på magen trodde hon att hon nu redan vänt sig faktiskt vilket ju även Carl tror. Jag är inte helt övertygad men jag hoppas att de har rätt. Vill inte behöva göra vändningsförsök även om jag litar på att vården vet vad de gör. Vill i alla fall inte föda i säte.

Jag har börjat lyssna på lite förlossningspoddar för att få så bra koll som möjligt på hur det faktiskt är att föda barn. Får lite blandade känslor när jag lyssnar på dem. Det är ju tydligt att det gör riktigt riktigt ont. Jag kommer i alla fall tacka ja till all form av bedövning och hoppas de hinner sätta in det. Det skiftar lite hur jag känner inför förlossningen. Jag kan ha stunder då jag känner mig rädd. Rädd för smärtan och oro över om jag kommer klara av det. Och såklart oro för att vår flicka inte ska må bra när det väl är dags. Sedan har jag stunder då jag känner mig riktigt taggad på barnafödandet. Ja det kommer att göra ont men jag kommer ju snart få träffa henne så självklart kommer jag att klara av det.

En stor grej under vecka 32 var att vi blev med vagn! Kommer berätta lite längre fram om vårt val av vagn och visa upp. Håll tillgodo. På fredag ska vi på ännu en förlossningsförberedande kurs, denna gång en som vår barnmorska bokat in oss på.

 

Noteringar från appen gravid vecka 32

Fostret är ca 43 cm långt och vikten ligger på ungefär 1,8 kilo. Organen är i stort sett färdigutvecklade förutom lungorna som dröjer lite till. Bebisen fokuserar nu mycket på att gå upp i vikt fram till förlossningen. Det är en bra idé att börja skissa på ett förlossningsbrev redan nu.

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?