Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Pullover
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Skjortklänning
Knytblus
Kjol
Väska
Stövel
Linne med spets
Cape
Pullover
Väska
Skjorta
Kjol
Kofta
Linne
Kofta
Väska
Vit blus
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Boots
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Svarta jeans
Väska
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Blå knytblus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Cape
Kavaj
Skjorta
Blus
Kappa
Kappa
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kofta
T-shirt
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
Skjorta
Pullover
Pälsjacka
Kappa
Plisserad kjol
Klänning
Blus
Klänning
Klännning
Klänning
Blus
Tyllkjol
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Halsduk
Väska
Kofta
Klänning
Byxor
Kofta
Slipover
Kappa
Väst
Blus
Kofta
Tröja
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Byxor
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Kjol
Byxor
Jeans
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kavaj
Klänning
Kjol
Basker
Skjorta
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Cardigan
Gucciskärp
Topp
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Body
Cardigan
Knytblus
Linne
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Klänning
Slacks
Kavaj
Ankelboots
Bag
Slipover
Tröja
Väska
Väska
Kavaj
Tröja
Kofta
Sneakers
Kavaj
Stickad klänning
Skjorta
Kjol
Kappa
Sandaler
Skjorta
Väska
Klänning
Grön klänning
Linne
Klänning
Slipover vit
Klännning
Kjol
Slipover
Pullover
Kofta
Väska
Satinkjol
Väska
Slipover
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Byxor
Kofta
Blå klänning

Gravid vecka 32 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 33 och bebisen är stor som en ananas enligt appen. 80% av graviditeten har passerat! Det känns lite galet att bf närmar sig faktiskt. Jag blir tröttare och tröttare och tyngre och tyngre men jag försöker leva på som vanligt och vilar mycket på kvällarna. Nedan en uppdatering från gravid vecka 32.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 32

Jag har fått riktigt ont i boobsen, på ett helt annat sätt än jag hade i början av graviditeten. Har totalt gått upp 8,5 kilo och min mage känns riktigt riktigt stor. Något jag märkt är också att mina fötter och ben svullnar upp ibland, ofta syns inte mina fotknölar alls. I lördags var jag på fotvård med Anna och det var riktigt skönt. Jag tror att min flicka ligger och trycker mot urinblåsan för jag känner mig typ konstant kissnödig hehe.

Vi var även hos barnmorskan för ett rutinbesök och allt ser fortsatt bra ut. Jag frågade lite om bebisens position och vändningsförsök och hon sa att det kan dröja ytterligare några veckor innan hon vänder sig rätt. När hon kände på magen trodde hon att hon nu redan vänt sig faktiskt vilket ju även Carl tror. Jag är inte helt övertygad men jag hoppas att de har rätt. Vill inte behöva göra vändningsförsök även om jag litar på att vården vet vad de gör. Vill i alla fall inte föda i säte.

Jag har börjat lyssna på lite förlossningspoddar för att få så bra koll som möjligt på hur det faktiskt är att föda barn. Får lite blandade känslor när jag lyssnar på dem. Det är ju tydligt att det gör riktigt riktigt ont. Jag kommer i alla fall tacka ja till all form av bedövning och hoppas de hinner sätta in det. Det skiftar lite hur jag känner inför förlossningen. Jag kan ha stunder då jag känner mig rädd. Rädd för smärtan och oro över om jag kommer klara av det. Och såklart oro för att vår flicka inte ska må bra när det väl är dags. Sedan har jag stunder då jag känner mig riktigt taggad på barnafödandet. Ja det kommer att göra ont men jag kommer ju snart få träffa henne så självklart kommer jag att klara av det.

En stor grej under vecka 32 var att vi blev med vagn! Kommer berätta lite längre fram om vårt val av vagn och visa upp. Håll tillgodo. På fredag ska vi på ännu en förlossningsförberedande kurs, denna gång en som vår barnmorska bokat in oss på.

 

Noteringar från appen gravid vecka 32

Fostret är ca 43 cm långt och vikten ligger på ungefär 1,8 kilo. Organen är i stort sett färdigutvecklade förutom lungorna som dröjer lite till. Bebisen fokuserar nu mycket på att gå upp i vikt fram till förlossningen. Det är en bra idé att börja skissa på ett förlossningsbrev redan nu.

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?