Annons: Shoppa min stil

Skjortklänning
Väska
Halsduk
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Pälsjacka
Grå kavaj
Linne med spets
Väska
Kjol
Väska
Cape
Klännning
Kavaj
Kavaj
Slipover
Vit blus
Kavaj
Kofta
Blå klänning
Kostymbyxa
Blus
Kavaj
Klänning
Jeans
Skjorta
Kappa
Linne
Satinkjol
Klänning
Pullover
Stickad klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Blus
Kavaj
Klänning
Sneakers
Klänning
Slipover
Pullover
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klännning
Klänning
Klänning
Kofta
Tröja
Cardigan
Pullover
Kavaj
Stövel
Väska
Manolo Blahnik
Kappa
Cardigan
Väska
Klänning
Byxor
T-shirt
Klänning
Kofta
T-shirt
Kjol
Body
Kofta
Slipover vit
Kavaj
Väst
Kofta
Klänning
Knytblus
Svarta jeans
Blus
Väska
Gucciskärp
Satinkjol
Linne
Byxor
Klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
Klänning
Blå knytblus
Kavaj
Skjorta
Ankelboots
Kofta
Kjol
Skjorta
Skjorta
Cape
Väska
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Byxor
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kjol
Slingbacks
Skjorta
Plisserad kjol
Slipover
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Kappa
Väska
Slipover
Linne
T-shirt
Slacks
Sandaler
Kofta
T-shirt
Väska
Kjol
Kjol
Bag
Väska
Grön klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Tröja
Boots
Kjol
Kofta
Pullover
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kappa
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Tröja
Blus
Basker
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Kappa
Skinnkjol
Topp
Väska
Skjorta

Gravid vecka 31 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 32, nu känns det som att veckorna går rätt snabbt fram. Samtidigt gissar jag att de allra sista veckorna kommer att kännas långsamma. Nedan en uppdatering från gravid vecka 31.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 31

Jag har nu gått upp totalt 8 kg sedan jag plussade i november. I vecka 31 känns det som att jag mer ”på riktigt” börjat tänka på förlossningen. Jag har mest känt mig taggad men vissa stunder även orolig då det ändå är en stor grej min kropp ska klara av och det finns ju såklart risker. Men jag försöker hitta trygghet i att svensk sjukvård verkligen är bra och har koll på läget. Skulle något hända kan jag nog lita på att de vet vad de ska göra och det kommer att lösa sig.

En grej jag funderat mycket på är vändningsförsök. Vad jag vet ligger hon fortfarande i säte och borde vända sig snart. men om hon inte gör det antar jag att de kommer vilja göra vändningsförsök inför förlossningen. Man har ju hört att det finns vissa risker med det, men jag får lita på att de vet vad de gör och sätter in rätt resurser vid behov. Hoppas hon vänder sig själv inför bf. Jag känner att hennes rörelser är stora där inne i magen så kanske är hon igång med att vända sig. Igår kunde till och med min kollega se hur det rörde sig mycket i min mage, då hade jag ändå en stickad klänning på mig.

Det kändes som en bra grej att gå profylaxkursen tillsammans i lördags och söndags. Måste erkänna att jag efter första tillfället kände mig rätt osäker. Tyckte inte jag fick rätt på andningen och blev lite obsessed med att lära mig och tränade mycket på kvällen. Nu kanske inte andningen är avgörande men jag fick lite prestationsångest och ville verkligen lära mig. Det gick betydligt bättre på söndagens session. Annars var det framför allt bra att få mer information om hur det går till när förlossningen startar, vad som sker inför, under och efter själva förlossningen. Det var även bra att gå den tillsammans och jag fick bättre koll på vilket stöd jag vill att Carl ska vara för mig när det är dags. Läs mer om vår upplevelse av profylaxkurs här.

I övrigt den senaste veckan har jag känt lite mer krämpor i min kropp. Lite mer ont när jag rör mig och har ganska mycket ont i brösten.

Noteringar från appen gravid vecka 31

Fostret är ca 41 cm långt och vikten ligger på ungefär 1,6 kilo. Fram till förlossningen kommer bebisens vikt att öka med cirka 200 gram i veckan. Fostret har tidigare varit täckt med lanugohår men det börjar nu försvinna då hjärnan och fettcellerna nu kontrollerar kroppens temperatur. Det är vanligt att känna strålande smärta från livmodern ner mot ljumsken och blygdläpparna – ligamentsmärtor. Det beror på att livmodern växer.
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?