Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Tröja
Ankelboots
Väska
Klännning
Blå klänning
Klänning
Jeans
Pullover
Kofta
T-shirt
T-shirt
Linne
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Klänning
Pälsjacka
Grå kavaj
Kappa
Cape
Kavaj
Slipover
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Linne
Väska
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Plisserad kjol
Kavaj
T-shirt
Kofta
Byxor
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Knytblus
Väska
Klännning
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Kappa
Cardigan
Skinnkjol
Byxor
Basker
Skjorta
Kjol
Kjol
Slacks
Skjorta
Klänning
T-shirt
Slipover
Kavaj
Kofta
Slipover vit
Kjol
Kjol
Blus
Tyllkjol
Kappa
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Bag
Klänning
Byxor
Tröja
T-shirt
Svarta jeans
Linne
Kjol
Skjorta
T-shirt
Blus
Slipover
Gucciskärp
Skjortklänning
Kjol
Pullover
Tröja
Klänning
Cardigan
Skjorta
Byxor
Blus
Kofta
Kappa
Klänning
Slingbacks
Kostymbyxa
Pullover
Slipover
Halsduk
Cape
Sandaler
Topp
Stickad klänning
Kofta
Kjol
Blus
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Klänning
Vit blus
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kavaj
Skjorta
Boots
Klänning
Kavaj
Body
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Stickad klänning
Väst
Blå knytblus
Väska
Grön klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Stövel
Satinkjol
Väska
Kofta
Kofta
Linne med spets
Kofta
Väska
Sneakers
Kjol
Knytblus

Gravid vecka 31 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 32, nu känns det som att veckorna går rätt snabbt fram. Samtidigt gissar jag att de allra sista veckorna kommer att kännas långsamma. Nedan en uppdatering från gravid vecka 31.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 31

Jag har nu gått upp totalt 8 kg sedan jag plussade i november. I vecka 31 känns det som att jag mer “på riktigt” börjat tänka på förlossningen. Jag har mest känt mig taggad men vissa stunder även orolig då det ändå är en stor grej min kropp ska klara av och det finns ju såklart risker. Men jag försöker hitta trygghet i att svensk sjukvård verkligen är bra och har koll på läget. Skulle något hända kan jag nog lita på att de vet vad de ska göra och det kommer att lösa sig.

En grej jag funderat mycket på är vändningsförsök. Vad jag vet ligger hon fortfarande i säte och borde vända sig snart. men om hon inte gör det antar jag att de kommer vilja göra vändningsförsök inför förlossningen. Man har ju hört att det finns vissa risker med det, men jag får lita på att de vet vad de gör och sätter in rätt resurser vid behov. Hoppas hon vänder sig själv inför bf. Jag känner att hennes rörelser är stora där inne i magen så kanske är hon igång med att vända sig. Igår kunde till och med min kollega se hur det rörde sig mycket i min mage, då hade jag ändå en stickad klänning på mig.

Det kändes som en bra grej att gå profylaxkursen tillsammans i lördags och söndags. Måste erkänna att jag efter första tillfället kände mig rätt osäker. Tyckte inte jag fick rätt på andningen och blev lite obsessed med att lära mig och tränade mycket på kvällen. Nu kanske inte andningen är avgörande men jag fick lite prestationsångest och ville verkligen lära mig. Det gick betydligt bättre på söndagens session. Annars var det framför allt bra att få mer information om hur det går till när förlossningen startar, vad som sker inför, under och efter själva förlossningen. Det var även bra att gå den tillsammans och jag fick bättre koll på vilket stöd jag vill att Carl ska vara för mig när det är dags. Läs mer om vår upplevelse av profylaxkurs här.

I övrigt den senaste veckan har jag känt lite mer krämpor i min kropp. Lite mer ont när jag rör mig och har ganska mycket ont i brösten.

Noteringar från appen gravid vecka 31

Fostret är ca 41 cm långt och vikten ligger på ungefär 1,6 kilo. Fram till förlossningen kommer bebisens vikt att öka med cirka 200 gram i veckan. Fostret har tidigare varit täckt med lanugohår men det börjar nu försvinna då hjärnan och fettcellerna nu kontrollerar kroppens temperatur. Det är vanligt att känna strålande smärta från livmodern ner mot ljumsken och blygdläpparna – ligamentsmärtor. Det beror på att livmodern växer.
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?