Annons: Shoppa min stil

Jeans
Väska
Klänning
Kappa
Blus
Kavaj
T-shirt
Body
T-shirt
T-shirt
Kappa
Tröja
Kofta
Kofta
Stövel
Kofta
Vit blus
Kappa
Väska
Pullover
tröja
T-shirt
Pullover
Skinnkjol
Svarta jeans
Jacka
Kavaj
Stickad klänning
Sandaler
Byxor
Klänning
Kavaj
klänning
Linne med spets
Väska
Skjorta
Klänning
Knytblus
Kjol
Byxor
Kjol
Kappa
T-shirt
Grå kavaj
Väska
Pullover
Klänning
Slacks
Kappa
Knytblus
Grön klänning
Kjol
Knytblus
Kappa
Tweedklänning
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Slipover
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Satinkjol
Kofta
Basker
Linne
Klänning
Tröja
Slipover
Väska
Kjol
Tweedkavaj
Blus
Klänning
Pälsjacka
Kjol
Väska
Satinkjol
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Sneakers
Klänning
Klännning
Kavaj
Linne
Knytblus
Linne
Kofta
Knytblus
Väska
T-shirt
Slipover
Gucciskärp
Kavaj
Topp
Blus
Kostymbyxa
Skjorta
Kappa
tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Ankelboots
Kjol
Väst
Kofta
Pullover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
T-shirt
Slipover vit
Kjol
T-shirt
Topp
Cardigan
Kavaj
Plisserad kjol
T-shirt
Kofta
Byxor
Manolo Blahnik
Skjortklänning
Byxor
Cape
Skjorta
Tröja
Kavaj
Skjorta
Bag
Slipover
Kavaj
Väska
Tröja
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Kofta
Väska
Stickad klänning
Kofta
Plisserad kjol
Kavaj
Slingbacks
Blå klänning
Kofta
Linne
Klänning
Kavaj
Cape
Klänning
Skjorta
T-shirt
Trench coat
Cardigan
Blå knytblus
Kofta
Väska
Skjorta
Kjol
Boots
Klännning
Tröja
Klänning
Skjorta
Väska
Rosa kostymbyxor
Blus
Blus
Klänning
Kappa
Linne
Kofta
Klänning
Kjol
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Kofta

Gravid vecka 30 uppdatering

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er denna torsdag. Tänk att det redan är dags för en summering av vecka 30, jag är ju riktigt långt gången nu! Det både syns och märks antar jag, men har inte helt fattat att det börjar närmar sig BF och att vi snart får träffa vår flicka.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 30

Nu i tredje trimestern är jag tröttare men jag måste faktiskt säga att jag den här veckan varit något piggare än veckorna strax innan. Får en del frågor om jag orkar jobba och det känner jag verkligen att jag gör, inga problem. Hoppas det håller i sig. Jag har sedan jag plussade gått upp totalt 7,5 kilo och jag gissar att det kommer ”gå undan” lite nu på slutet, alltså att jag kommer gå upp mer och magen kommer växa mer än tidigare i graviditeten. Men vad vet jag :).

Brösten har börjat kännas ömma igen, lite som under första tiden som gravid. Jag får fortsatt lite ont när jag promenerar men även det tycker jag är bättre jämfört med förra veckan. Skönt! Var ju iväg på konferens med jobbet mån-tis och jag kände tt jag orkade vara med även på kvällen. Jag var den som la mig först men då var klockan ändå elva.

I lördags hade jag min babyshower och det var verkligen en magisk upplevelse. Man blir ju helt rörd över hur fina vänner man har. Det inlägget kan ni läsa här.

I övrigt känner jag verkligen att hon sparkar allt hårdare och rörelsemönstret är lite annorlunda då hon ju är rätt stor nu. Hon sträcker på sig och jag kan tydligt känna var hennes huvud är. Så mysigt att känna hennes rörelser även om de kan göra lite ont ibland. Hon verkar ha huvudet högt uppe, ibland mot revbenen och ibland sparkar hon neråt mot min urinblåsa hehe.

 

Noteringar från appen gravid vecka 30

Nu är fostret ca 40 cm långt och väger ca 1,4 kilo. Tittar man på storlek och utseende ser hon nu ut som en liten bebis. De närmsta veckorna kommer fostret att dubbla sin vikt vilket också innebär att mammans mage kommer att växa mycket. Smärta och sammandragningar när bebis sparkar mot revben och urinblåsa är vanligt. Att se rörelserna och utbuktningar på magen är också vanligt vid den här tiden.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?