Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Väska
Cape
Klänning
Väska
Topp
Knytblus
Klänning
Kappa
Boots
Body
Klännning
Byxor
Slacks
Klänning
Pullover
Pullover
Skjorta
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Satinkjol
Slipover
Klänning
Väska
Kavaj
Tyllkjol
Kjol
Slingbacks
T-shirt
Kofta
Kofta
Grå kavaj
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Slipover
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Jeans
Linne med spets
Cape
Väska
Kavaj
Blus
Blus
Byxor
Skinnkjol
Klänning
Plisserad kjol
Cardigan
Kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Stickad klänning
Bag
Kofta
Blå knytblus
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Kappa
Slipover vit
Linne
Kappa
Kavaj
Byxor
Kjol
Kofta
Väska
Skjorta
Kappa
Skjorta
Tröja
Väska
Slipover
Väska
Skjorta
Skjorta
Kjol
Basker
T-shirt
Byxor
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kjol
Pullover
Vit blus
Skjorta
Linne
Tröja
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Klännning
Kavaj
Väst
Kavaj
Kjol
Satinkjol
T-shirt
Grön klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Blå klänning
Kavaj
Skjorta
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Skjortklänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Cardigan
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Kjol
Blus
Knytblus
Ankelboots
Tröja
Stövel
Kofta
Slipover
T-shirt
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Gucciskärp
Pälsjacka
Kappa
Pullover
Kofta
Kavaj
Kavaj
Blus
Kjol
Halsduk
Linne
Sandaler
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Skjorta
Svarta jeans
Kofta
Klänning

Gravid vecka 30 uppdatering

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er denna torsdag. Tänk att det redan är dags för en summering av vecka 30, jag är ju riktigt långt gången nu! Det både syns och märks antar jag, men har inte helt fattat att det börjar närmar sig BF och att vi snart får träffa vår flicka.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 30

Nu i tredje trimestern är jag tröttare men jag måste faktiskt säga att jag den här veckan varit något piggare än veckorna strax innan. Får en del frågor om jag orkar jobba och det känner jag verkligen att jag gör, inga problem. Hoppas det håller i sig. Jag har sedan jag plussade gått upp totalt 7,5 kilo och jag gissar att det kommer “gå undan” lite nu på slutet, alltså att jag kommer gå upp mer och magen kommer växa mer än tidigare i graviditeten. Men vad vet jag :).

Brösten har börjat kännas ömma igen, lite som under första tiden som gravid. Jag får fortsatt lite ont när jag promenerar men även det tycker jag är bättre jämfört med förra veckan. Skönt! Var ju iväg på konferens med jobbet mån-tis och jag kände tt jag orkade vara med även på kvällen. Jag var den som la mig först men då var klockan ändå elva.

I lördags hade jag min babyshower och det var verkligen en magisk upplevelse. Man blir ju helt rörd över hur fina vänner man har. Det inlägget kan ni läsa här.

I övrigt känner jag verkligen att hon sparkar allt hårdare och rörelsemönstret är lite annorlunda då hon ju är rätt stor nu. Hon sträcker på sig och jag kan tydligt känna var hennes huvud är. Så mysigt att känna hennes rörelser även om de kan göra lite ont ibland. Hon verkar ha huvudet högt uppe, ibland mot revbenen och ibland sparkar hon neråt mot min urinblåsa hehe.

 

Noteringar från appen gravid vecka 30

Nu är fostret ca 40 cm långt och väger ca 1,4 kilo. Tittar man på storlek och utseende ser hon nu ut som en liten bebis. De närmsta veckorna kommer fostret att dubbla sin vikt vilket också innebär att mammans mage kommer att växa mycket. Smärta och sammandragningar när bebis sparkar mot revben och urinblåsa är vanligt. Att se rörelserna och utbuktningar på magen är också vanligt vid den här tiden.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?