Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Svarta jeans
Slipover vit
Kofta
Kofta
Kofta
Basker
Cardigan
Klänning
Skjorta
Kjol
Tweedkavaj
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
klänning
Pullover
Kjol
Skjortklänning
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Sandaler
Klänning
Kofta
Väska
Linne
Trench coat
Kavaj
Satinkjol
Kappa
Grön klänning
Slacks
Halsduk
Cardigan
Kjol
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
Blus
Plisserad kjol
Slipover
Blus
Väska
Klänning
Klännning
Byxor
Kofta
Klänning
Kavaj
Topp
Stickad klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
Plisserad kjol
Jacka
Kofta
Kjol
Blus
tröja
Blå knytblus
Cape
Kavaj
Slipover
Kappa
Blå klänning
Boots
Klänning
Knytblus
Kofta
Blus
Skinnkjol
Linne
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Knytblus
Kjol
Väst
T-shirt
Byxor
Väska
Väska
Jeans
Kavaj
Gucciskärp
Skjorta
tröja
Väska
Kavaj
T-shirt
Linne med spets
Linne
Väska
Väska
Tröja
Klänning
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kofta
Ankelboots
T-shirt
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kjol
Satinkjol
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Tröja
Tröja
Kavaj
Kavaj
Kappa
Stövel
Kavaj
T-shirt
Klänning
Skjorta
Knytblus
Skjorta
Väska
Slingbacks
Kavaj
Tröja
Slipover
Kavaj
Topp
Väska
Kofta
Kjol
Byxor
Tweedklänning
Slipover
Linne
T-shirt
Kappa
Sneakers
Kjol
Stickad klänning
Linne
Kappa
Skjorta
Byxor
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Klännning
Knytblus
Klänning
Skjorta
Kjol
Kappa
Bag
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Pullover
Grå kavaj
Kjol
Pullover
Väska
Cape
Klänning
Tröja
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
Knytblus
Vit blus
Kofta
Kavaj
Pullover
Klänning
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
Body
Väska
Klänning

Gravid vecka 30 uppdatering

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er denna torsdag. Tänk att det redan är dags för en summering av vecka 30, jag är ju riktigt långt gången nu! Det både syns och märks antar jag, men har inte helt fattat att det börjar närmar sig BF och att vi snart får träffa vår flicka.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 30

Nu i tredje trimestern är jag tröttare men jag måste faktiskt säga att jag den här veckan varit något piggare än veckorna strax innan. Får en del frågor om jag orkar jobba och det känner jag verkligen att jag gör, inga problem. Hoppas det håller i sig. Jag har sedan jag plussade gått upp totalt 7,5 kilo och jag gissar att det kommer ”gå undan” lite nu på slutet, alltså att jag kommer gå upp mer och magen kommer växa mer än tidigare i graviditeten. Men vad vet jag :).

Brösten har börjat kännas ömma igen, lite som under första tiden som gravid. Jag får fortsatt lite ont när jag promenerar men även det tycker jag är bättre jämfört med förra veckan. Skönt! Var ju iväg på konferens med jobbet mån-tis och jag kände tt jag orkade vara med även på kvällen. Jag var den som la mig först men då var klockan ändå elva.

I lördags hade jag min babyshower och det var verkligen en magisk upplevelse. Man blir ju helt rörd över hur fina vänner man har. Det inlägget kan ni läsa här.

I övrigt känner jag verkligen att hon sparkar allt hårdare och rörelsemönstret är lite annorlunda då hon ju är rätt stor nu. Hon sträcker på sig och jag kan tydligt känna var hennes huvud är. Så mysigt att känna hennes rörelser även om de kan göra lite ont ibland. Hon verkar ha huvudet högt uppe, ibland mot revbenen och ibland sparkar hon neråt mot min urinblåsa hehe.

 

Noteringar från appen gravid vecka 30

Nu är fostret ca 40 cm långt och väger ca 1,4 kilo. Tittar man på storlek och utseende ser hon nu ut som en liten bebis. De närmsta veckorna kommer fostret att dubbla sin vikt vilket också innebär att mammans mage kommer att växa mycket. Smärta och sammandragningar när bebis sparkar mot revben och urinblåsa är vanligt. Att se rörelserna och utbuktningar på magen är också vanligt vid den här tiden.

 

 

Följ:
Dela

Lämna ett svar


Looking for Something?