Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Satinkjol
Stickad klänning
Klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Kjol
Jeans
Knytblus
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Blå klänning
Byxor
Klänning
Väska
Blå knytblus
Stövel
Kavaj
Kavaj
Linne
Knytblus
Väska
T-shirt
Kavaj
Pullover
Skjorta
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Linne
Vit blus
Kofta
Kavaj
Väska
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Byxor
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Stickad klänning
Klännning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Body
Kappa
Sandaler
Kofta
Kappa
Boots
Skjortklänning
Kostymbyxa
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kjol
Blus
Väska
Cardigan
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Kofta
Pullover
Väst
Väska
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Kjol
Slipover
Plisserad kjol
Kavaj
Slipover
Kofta
Väska
Klänning
Byxor
Tröja
Svarta jeans
Linne med spets
Klänning
Kavaj
Kappa
Pullover
Linne
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
Satinkjol
Skjorta
Klänning
Sneakers
Slipover vit
Kappa
Kofta
Topp
Kofta
Tröja
T-shirt
Klänning
Cape
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Plisserad kjol
Klänning
Kjol
Väska
Slingbacks
Skjorta
Ankelboots
Halsduk
Kjol
T-shirt
Tröja
Väska
Slacks
Klänning
Skjorta
Väska
Blus
Kjol
Väska
Pullover
Skjorta
Slipover
Kavaj
Kappa
Kjol
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Blus
Kofta
Blus
Basker
Cape
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klännning
Skinnkjol
Klänning
Knytblus
Slipover
Grön klänning
Väska
Bag

Gravid vecka 29 uppdatering

Hej fina, hoppas ni mår bra. Har ju bloggat en hel del om gravidrelateradeämnen den senaste veckan men här kommer en summering av hur min gravidvecka 29 varit.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 29

Nu är vi inne i tredje trimestern! Wow, nu känns det att det närmar sig :). Har gått upp 7,5 kilo sedan jag plussade och magen känns riktigt stor. För en vecka sedan var jag och Carl och gjorde ett ultraljud och det var verkligen härligt att få se vår bebis igen. Att dessutom se i 3D var en väldigt speciell upplevelse. Ni kan läsa mer om det besöket här. Vi fick bekräftat att hon växer i bra takt och att det är just en tjej. Så skönt att allt såg bra ut och att se henne leva runt där inne. Lever runt känner jag verkligen att hon gör, vissa dagar mer än andra. De senaste dagarna har det verkligen varit full rulle i magen.

På torsdagen var det dags för glukosbelastningstest och det här besöket gav mig ingen bra känsla även om själva testet såg bra ut och visade att jag inte hade eller riskerade att få graviditetsdiabetes. Läs inlägget här. Hann ju bli så himla orolig över att barnmorskan först inte hittade någon hjärtfrekvens, blev mycket grubblandet för min del dagarna direkt efter besöket. Men jag känner mig lugn nu då hon rör sig mer och tydligare för varje dag.

I helgen kände jag mycket värk i kroppen och känner mig rätt säker på att jag börjat få foglossning då. Hade så ont så jag kräktes faktiskt, jag som klarat mig undan illamående tidigare i graviditeten. Jag känner att jag orkar jobba som vanligt och så men på kvällarna är jag extremt trött och har ont i typ hela kroppen. Promenerar till och från jobbet och brukar få ont efter ungefär halva promenaden men sen brukar det vara lugnt under dagen.

Något annat jag märkt är att jag inte orkar äta lika stora portioner mat som jag brukar. Det tar liksom stopp. Kan även känna livmodern högre upp så den nästan kan skapa som ett tryck på bröstet, men det hör väl till antar jag :).

Det är flera jag känner som fött barn de senaste veckorna vilket gör att jag längtar ännu mer till vårt BF. Känner mig inte längre förslossningsrädd vilket är skönt. Vi har köpt lite mer saker, bland annat babyskydd som är bra att ha från start.

Noteringar från appen gravid vecka 29

Fostret är ca 39 cm långt (Så stor ju!) och väger ca 1,2 kilo. Många ligger redan rätt inför förlossning men det är ingen fara om hon inte fixerat sig ännu. På ultraljudet visade det sig att hon fortfarande ligger i säte med rumpa och ben nedåt. Ögonbryn och ögonfransar har vuxit fram och i munnen bildas nu mjölktänder. Livmodern hos mamman är nu så stor att den kan påverka kroppens rörelser och ge obehagligt tryck upptill. Mamman rekommenderas att vara aktiv men undvika hård träning och bära tungt.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?