Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Linne
Väska
Väska
Skjorta
Väst
Slipover
Kofta
Grön klänning
Basker
Klänning
Trench coat
Skjorta
Kostymbyxa
Linne
Kofta
Blus
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Byxor
Väska
Kavaj
Kofta
Linne
Kappa
Kjol
T-shirt
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Stövel
Tweedkavaj
Kofta
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Boots
Knytblus
Kofta
Jeans
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Klännning
Skjorta
Pullover
Kavaj
Satinkjol
Kappa
Plisserad kjol
Jacka
Kavaj
Klänning
Kavaj
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Kjol
Klänning
Kjol
Skjorta
Kappa
Kofta
Slingbacks
Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Tröja
Kavaj
Knytblus
Topp
Sneakers
Pullover
T-shirt
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Knytblus
Klänning
Slipover vit
Väska
Kjol
tröja
Tröja
T-shirt
Kofta
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Kavaj
Blå knytblus
Klänning
Väska
Väska
Slacks
Linne
Kappa
Byxor
Knytblus
Slipover
Väska
Klänning
Pälsjacka
Kjol
Kofta
Klänning
Kappa
Tweedklänning
Blus
Plisserad kjol
Manolo Blahnik
Kappa
Tröja
klänning
Klänning
Kofta
Cape
Topp
Kjol
Klänning
Linne med spets
Tröja
Kjol
tröja
Skjorta
Blå klänning
Cardigan
Väska
Skjorta
Slipover
Kavaj
T-shirt
Väska
Pullover
Kjol
Blus
Väska
Slipover
Klänning
Bag
Byxor
Halsduk
Byxor
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjortklänning
Cardigan
Kjol
Body
Kavaj
Klännning
Svarta jeans
Klänning
Gucciskärp
Väska
Klänning
Klänning
Blus
Kavaj
Väska
Linne
Tröja
Blus
Cape
Kofta
Skjorta
Stickad klänning
Vit blus
Klänning
Sandaler
Kavaj
Kjol
Kofta
Kofta
Grå kavaj
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Skjorta

Gravid vecka 29 uppdatering

Hej fina, hoppas ni mår bra. Har ju bloggat en hel del om gravidrelateradeämnen den senaste veckan men här kommer en summering av hur min gravidvecka 29 varit.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 29

Nu är vi inne i tredje trimestern! Wow, nu känns det att det närmar sig :). Har gått upp 7,5 kilo sedan jag plussade och magen känns riktigt stor. För en vecka sedan var jag och Carl och gjorde ett ultraljud och det var verkligen härligt att få se vår bebis igen. Att dessutom se i 3D var en väldigt speciell upplevelse. Ni kan läsa mer om det besöket här. Vi fick bekräftat att hon växer i bra takt och att det är just en tjej. Så skönt att allt såg bra ut och att se henne leva runt där inne. Lever runt känner jag verkligen att hon gör, vissa dagar mer än andra. De senaste dagarna har det verkligen varit full rulle i magen.

På torsdagen var det dags för glukosbelastningstest och det här besöket gav mig ingen bra känsla även om själva testet såg bra ut och visade att jag inte hade eller riskerade att få graviditetsdiabetes. Läs inlägget här. Hann ju bli så himla orolig över att barnmorskan först inte hittade någon hjärtfrekvens, blev mycket grubblandet för min del dagarna direkt efter besöket. Men jag känner mig lugn nu då hon rör sig mer och tydligare för varje dag.

I helgen kände jag mycket värk i kroppen och känner mig rätt säker på att jag börjat få foglossning då. Hade så ont så jag kräktes faktiskt, jag som klarat mig undan illamående tidigare i graviditeten. Jag känner att jag orkar jobba som vanligt och så men på kvällarna är jag extremt trött och har ont i typ hela kroppen. Promenerar till och från jobbet och brukar få ont efter ungefär halva promenaden men sen brukar det vara lugnt under dagen.

Något annat jag märkt är att jag inte orkar äta lika stora portioner mat som jag brukar. Det tar liksom stopp. Kan även känna livmodern högre upp så den nästan kan skapa som ett tryck på bröstet, men det hör väl till antar jag :).

Det är flera jag känner som fött barn de senaste veckorna vilket gör att jag längtar ännu mer till vårt BF. Känner mig inte längre förslossningsrädd vilket är skönt. Vi har köpt lite mer saker, bland annat babyskydd som är bra att ha från start.

Noteringar från appen gravid vecka 29

Fostret är ca 39 cm långt (Så stor ju!) och väger ca 1,2 kilo. Många ligger redan rätt inför förlossning men det är ingen fara om hon inte fixerat sig ännu. På ultraljudet visade det sig att hon fortfarande ligger i säte med rumpa och ben nedåt. Ögonbryn och ögonfransar har vuxit fram och i munnen bildas nu mjölktänder. Livmodern hos mamman är nu så stor att den kan påverka kroppens rörelser och ge obehagligt tryck upptill. Mamman rekommenderas att vara aktiv men undvika hård träning och bära tungt.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?