Annons: Shoppa min stil

Kofta
T-shirt
Ankelboots
Kavaj
Kofta
Cape
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Stövel
Kjol
Kofta
Stickad klänning
Cardigan
Klänning
Väska
Kavaj
Gucciskärp
Väska
Knytblus
Kappa
Väska
Väska
Skjorta
Boots
Kjol
Kappa
Kofta
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Slipover
Klänning
Kjol
T-shirt
Tröja
Stickad klänning
Slipover
Kavaj
Klänning
Kjol
Linne
Kjol
Skjorta
Väska
Linne med spets
Kofta
Kavaj
Vit blus
Klänning
Klänning
Pullover
T-shirt
Kappa
T-shirt
Blå knytblus
Klänning
Klänning
Väska
Tröja
Skjorta
Blus
Kappa
Cardigan
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Väska
Sandaler
Klänning
Klänning
Klänning
Byxor
Slipover vit
Pullover
Kostymbyxa
Väska
T-shirt
Blus
Skjorta
Svarta jeans
Sneakers
Kavaj
Grön klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Knytblus
T-shirt
Klänning
Väst
Slipover
Skinnkjol
Byxor
Jeans
Kavaj
Klänning
Blå klänning
Skjorta
Halsduk
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Tröja
Cape
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Slingbacks
Klänning
Väska
Linne
Kofta
Linne
Tyllkjol
Skjorta
Skjortklänning
Klännning
Body
Kofta
Klänning
Väska
Grå kavaj
Satinkjol
Basker
Plisserad kjol
Knytblus
Kofta
Kjol
Klänning
Kappa
Kofta
Satinkjol
Klännning
Väska
Byxor
Pullover
Kofta
Rosa kostymbyxor
Slipover
T-shirt
Byxor
Kavaj
Topp
Blus
Skjorta
Blus
Kjol
Slacks
Klänning
Skjorta
Pullover
Kappa
Kjol
Bag

Gravid vecka 29 uppdatering

Hej fina, hoppas ni mår bra. Har ju bloggat en hel del om gravidrelateradeämnen den senaste veckan men här kommer en summering av hur min gravidvecka 29 varit.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 29

Nu är vi inne i tredje trimestern! Wow, nu känns det att det närmar sig :). Har gått upp 7,5 kilo sedan jag plussade och magen känns riktigt stor. För en vecka sedan var jag och Carl och gjorde ett ultraljud och det var verkligen härligt att få se vår bebis igen. Att dessutom se i 3D var en väldigt speciell upplevelse. Ni kan läsa mer om det besöket här. Vi fick bekräftat att hon växer i bra takt och att det är just en tjej. Så skönt att allt såg bra ut och att se henne leva runt där inne. Lever runt känner jag verkligen att hon gör, vissa dagar mer än andra. De senaste dagarna har det verkligen varit full rulle i magen.

På torsdagen var det dags för glukosbelastningstest och det här besöket gav mig ingen bra känsla även om själva testet såg bra ut och visade att jag inte hade eller riskerade att få graviditetsdiabetes. Läs inlägget här. Hann ju bli så himla orolig över att barnmorskan först inte hittade någon hjärtfrekvens, blev mycket grubblandet för min del dagarna direkt efter besöket. Men jag känner mig lugn nu då hon rör sig mer och tydligare för varje dag.

I helgen kände jag mycket värk i kroppen och känner mig rätt säker på att jag börjat få foglossning då. Hade så ont så jag kräktes faktiskt, jag som klarat mig undan illamående tidigare i graviditeten. Jag känner att jag orkar jobba som vanligt och så men på kvällarna är jag extremt trött och har ont i typ hela kroppen. Promenerar till och från jobbet och brukar få ont efter ungefär halva promenaden men sen brukar det vara lugnt under dagen.

Något annat jag märkt är att jag inte orkar äta lika stora portioner mat som jag brukar. Det tar liksom stopp. Kan även känna livmodern högre upp så den nästan kan skapa som ett tryck på bröstet, men det hör väl till antar jag :).

Det är flera jag känner som fött barn de senaste veckorna vilket gör att jag längtar ännu mer till vårt BF. Känner mig inte längre förslossningsrädd vilket är skönt. Vi har köpt lite mer saker, bland annat babyskydd som är bra att ha från start.

Noteringar från appen gravid vecka 29

Fostret är ca 39 cm långt (Så stor ju!) och väger ca 1,2 kilo. Många ligger redan rätt inför förlossning men det är ingen fara om hon inte fixerat sig ännu. På ultraljudet visade det sig att hon fortfarande ligger i säte med rumpa och ben nedåt. Ögonbryn och ögonfransar har vuxit fram och i munnen bildas nu mjölktänder. Livmodern hos mamman är nu så stor att den kan påverka kroppens rörelser och ge obehagligt tryck upptill. Mamman rekommenderas att vara aktiv men undvika hård träning och bära tungt.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?