Annons: Shoppa min stil

Väska
Slacks
Byxor
Kjol
Kofta
Vit blus
Jacka
Kofta
Linne
klänning
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Väska
Slipover
Grå kavaj
Kofta
Väska
Linne
Kjol
Kjol
Kjol
T-shirt
Väska
Kappa
Slingbacks
Knytblus
Kavaj
Kjol
Klänning
Slipover
Skjorta
Gucciskärp
Klänning
Pullover
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Jeans
Kofta
Kjol
T-shirt
Väska
Stickad klänning
Skjorta
Väska
Byxor
Kjol
Skinnkjol
Tröja
Linne med spets
Kavaj
Knytblus
Klänning
Tweedkavaj
Topp
Kavaj
Skjorta
Väst
Tröja
tröja
Tröja
Kofta
Kappa
Kofta
Byxor
Kofta
Manolo Blahnik
Body
Klännning
Kavaj
Grön klänning
Kjol
T-shirt
Väska
Pullover
Skjorta
Basker
Cardigan
T-shirt
T-shirt
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Pullover
Cape
Bag
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Linne
Satinkjol
Sandaler
Linne
Kappa
Slipover
Tröja
Halsduk
Skjortklänning
Pullover
Väska
Kavaj
Kjol
Blus
Klännning
Väska
Blå knytblus
Kjol
Klänning
Kavaj
Blus
Topp
Klänning
Kavaj
Cardigan
Satinkjol
Knytblus
Kostymbyxa
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
tröja
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Svarta jeans
Klänning
Kappa
Väska
Kappa
T-shirt
Kappa
Klänning
Blå klänning
Trench coat
Väska
Kavaj
Slipover
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Boots
Stövel
Stickad klänning
Kjol
Sneakers
Kofta
Klänning
Blus
Slipover vit
Kofta
Cape
Kofta
Kofta
Klänning
Tweedklänning
Kavaj
Pälsjacka
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Byxor
Linne
Rosa kostymbyxor
Kjol
Skjorta
Väska
Kofta
Ankelboots
Klänning
Kofta
Blus
Kavaj
Tröja
Blus
Kavaj
Väska
Väska

Glukosbelastningstest och oro

God morgon fina. Igår förmiddag var jag på barnmorskemottagningen för att göra glukosbelastningstest, ta olika prover och få en spruta då jag och min bebis har olika blodgrupper. Man hade ju hört att den här drycken man får för att testa blodsockret är superäcklig men jag kände mig inte så nervös för det faktiskt. Den här gången var första gången jag gick själv och inte hade Carl med mig, skulle ju vara där ett tag så kändes lite onödigt att han skulle ta ledigt för att följa med.

Jag hade en sisådär upplevelse på mottagningen igår. Vi var väldigt många blivande mammor på plats och personalen verkade stressad. Jag blev inkallad hos en helt annan barnmorska än den jag brukar träffa, utan att få veta varför. Hon stack mig och gav mig sen drycken utan att förklara närmare hur det hela kommer att gå till och fungera. Sen kallade min ordinarie barnmorska in mig. Vi pratade lite som vanligt men allt kändes som att det snabbspolades på något sätt. Snabba frågor och diskussioner, snabba provtagningar.

Den värsta upplevelsen hittills under denna graviditet var nu när hon skulle lyssna på bebisens hjärta. Det har ju alltid gått så bra med det så jag var inte alls orolig. Men så säger barnmorskan ”Jag har lite svårt att höra en normal hjärtfrekvens, har du känt rörelser de senaste dagarna?”. Jag har verkligen känt rörelser, starka sådana, vilket jag sa. Sedan hade vi ju sett henne på ultraljud dagen innan och allt såg bra ut. Sen flyttade hon runt mätverktyget lite och till slut sa hon att hon fick fram en normal hjärtfrekvens, 138. Hon lyssnade lite extra länge för att vara säker och för att jag skulle känna mig lugn. Det gjorde jag, för stunden.

Sen fick jag sitta i väntrummet och vänta på svaret på glukosbelastningstestet. Totalt var jag nog där i 2 timmar. Kunde sitta och jobba litegrann. Sen blev jag inkallad och hon berättade att allt såg bra ut, ingen graviditetsdiabetes eller risk för det. Skönt!

Sen gick jag till jobbet och hade en vanlig jobbdag utan att tänka på besöket så mycket. När jag kom hem och var ensam hemma (Carl jobbade och sportade) började jag grubbla. Tänkte mycket på det där med att barnmorskan först inte kände min flickas hjärta eller om det var att det lät som att hjärtat slog långsamt. Det gick så snabbt när jag var där så hann inte helt processa vad hon faktiskt sa då. Kände mig orolig i alla fall men lite lugnare när jag kände och såg hennes rörelser i magen. Det är nog ingen fara men svårt att inte vara orolig. Får se hur jag känner efter helgen, om jag vill göra en ny kontroll på det.

När Carl kom hem försökte han lugna mig vilket han nästan lyckades med. Hoppas jag kommer känna mig trygg nu under helgen. Ska bli skönt med lite ledighet, att vila och sova ut.

Ha en underbar dag!Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?