Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Kjol
Blus
Knytblus
Satinkjol
Pullover
Kavaj
Skjorta
Svarta jeans
Klänning
Linne med spets
Kjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Slipover
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Knytblus
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Kappa
Stövel
Linne
Klänning
Väska
Grön klänning
Klänning
Pullover
Klänning
Boots
Jeans
Pullover
Stickad klänning
Väska
Blå klänning
Bag
Byxor
Slingbacks
Skjorta
Stickad klänning
Kavaj
Slipover
Klänning
Klänning
Linne
Klänning
Knytblus
Skjorta
Kjol
Gucciskärp
Blus
Kappa
Ankelboots
Klänning
Kofta
Slipover
Skjorta
Skjortklänning
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Sneakers
Väska
Klänning
Kavaj
Klännning
Grå kavaj
Kavaj
Cardigan
Klänning
Kappa
Skjorta
Tröja
Kofta
Basker
Halsduk
Väska
Väska
Kjol
Plisserad kjol
Skinnkjol
Kavaj
T-shirt
Cape
Manolo Blahnik
Linne
Kavaj
Kjol
Plisserad kjol
Klänning
Blus
T-shirt
T-shirt
Byxor
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Kjol
Blus
Body
Slipover vit
Blå knytblus
Tyllkjol
Väska
Väska
Väst
Topp
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Väska
Cardigan
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Klännning
Klänning
Vit blus
Väska
Satinkjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Cape
Kofta
Pullover
Kavaj
Kofta
Tröja
Klänning
Kjol
Skjorta
Kofta
T-shirt
Slacks
Väska
Kofta
Kofta
Tröja
Slipover
Sandaler
T-shirt
Klänning
Byxor
Byxor
Kappa
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Kappa
Kjol
Väska
Kappa

Gravid vecka 27 och 28 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Här kommer en uppdatering om de senaste två veckorna som gravid. Idag går jag in i vecka 29 och tredje trimestern och jag har börjat bli så himla trött. Det verkar vara bra med min hypotyreos och järnvärden så jag vet inte anledningen till min trötthet, kanske man bara är trött nu i slutet av graviditeten? Bebisen är ändå lika stor som en pumpa nu. En summering av vecka 27 och 28 nedan.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 27 och 28

Dessa veckor har jag framför allt varit rejält trött! Det är rätt jobbigt att känna att kroppen inte är som den brukar fastän det egentligen inte är så konstigt. Jag skapar ändå en människa där inne. Magen känns rejält stor vilket även personer i min omgivning påpekar Det har jag inga problem med :). När vi åkte till Hudiksvall från Malmö med tåg kände jag att min kropp verkligen inte orkade en sådan lång resa. Fick ont i hela kroppen och jag var helt slut i huvudet efter resan också. Var nog sista resan på 8 timmar innan BF. När jag är ute och går behöver jag pausa ibland då jag blir trött och andfådd lättare nu.

Utöver trötthet har jag även börjat märka att min mage och kanske även fler kroppsdelar börjat klia mycket. Även brösten är mer ömma och på kvällarna har jag ont typ överallt i hela kroppen. Carl får ge mig mycket massage vilket känns skönt. Jag har gått upp 7 kg sedan jag plussade så jag bär ju runt på en del extravikt så kanske inte så konstigt att jag har mer ont.

Hon rör sig rejält mycket inne i magen och rörelserna känns annorlunda nu jämfört med tidigare i graviditeten. Det liksom känns att hon är större så det är mer stora rörelser än små sparkar jag känner.

 

Noteringar från appen gravid vecka 27 och 28

I vecka 27 är fostret ca 35 cm långt och väger omkring 900 gram. Hon har utvecklat en näthinna för att kunna reagera på ljus och mörker. Utvecklingen av lungorna fortsätter och nu tränar hon på att kunna andas luft vid födseln. Häftigt! För mamman är det vanligt att utveckla åderbråck men det kan jag inte se att jag gjort. Vissa blodådror är mer synliga men inte så de “sticker ut”. Jag har även så här långt sluppit bristningar på magen m.m, kanske är det oljan jag smörjer in den med? Eller är det kanske en myt att det hjälper? 🙂

I vecka 28 är fostret ca 37 cm långt och väger ca 1 kilo. Hon samlar på sig mer underhudsfett och tarmarna är så utvecklade så hon med stor sannolikhet skulle överleva om hon föddes den här veckan.

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?