Annons: Shoppa min stil

Blus
Stickad klänning
Stickad klänning
Kofta
Tröja
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Knytblus
Kavaj
Blus
Knytblus
Kjol
Ankelboots
Linne
Väska
Cape
Kavaj
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Väska
Linne
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Klännning
Kjol
Pullover
Kjol
Klänning
Sneakers
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Jacka
klänning
Cape
Slipover
Cardigan
Klänning
Kavaj
Topp
T-shirt
Väska
Byxor
Stövel
Klänning
Pullover
Väska
Linne
Kjol
Väska
Vit blus
Cardigan
Pullover
Tröja
Linne
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Kjol
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Byxor
Jeans
Knytblus
Kappa
Blus
Linne med spets
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Sandaler
Kjol
Kofta
Skjorta
Kjol
Blus
T-shirt
Kostymbyxa
Blå knytblus
Satinkjol
Klänning
Body
Boots
Slipover
Knytblus
Slacks
Klännning
Kofta
Plisserad kjol
Kappa
Blus
Grön klänning
Väska
Bag
T-shirt
tröja
Väska
Tröja
Klänning
Halsduk
Kappa
Tweedklänning
Klänning
Tröja
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Kavaj
tröja
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Kappa
T-shirt
T-shirt
Kappa
Skjorta
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Svarta jeans
Skjorta
Grå kavaj
Väska
Skjorta
T-shirt
Kjol
Byxor
Kofta
Väst
Slipover vit
Kofta
Klänning
Trench coat
Klänning
Blå klänning
T-shirt
Slingbacks
Rosa kostymbyxor
Slipover
Basker
Skjorta
Kavaj
Pälsjacka
Kjol
Skjorta
Kappa
Väska
Slipover
Topp
Klänning
Tweedkavaj
Klänning
Linne
Kofta
Tröja
Plisserad kjol
Byxor
T-shirt
Väska
Knytblus
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Klänning
T-shirt
Kappa

Gravid vecka 27 och 28 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Här kommer en uppdatering om de senaste två veckorna som gravid. Idag går jag in i vecka 29 och tredje trimestern och jag har börjat bli så himla trött. Det verkar vara bra med min hypotyreos och järnvärden så jag vet inte anledningen till min trötthet, kanske man bara är trött nu i slutet av graviditeten? Bebisen är ändå lika stor som en pumpa nu. En summering av vecka 27 och 28 nedan.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 27 och 28

Dessa veckor har jag framför allt varit rejält trött! Det är rätt jobbigt att känna att kroppen inte är som den brukar fastän det egentligen inte är så konstigt. Jag skapar ändå en människa där inne. Magen känns rejält stor vilket även personer i min omgivning påpekar Det har jag inga problem med :). När vi åkte till Hudiksvall från Malmö med tåg kände jag att min kropp verkligen inte orkade en sådan lång resa. Fick ont i hela kroppen och jag var helt slut i huvudet efter resan också. Var nog sista resan på 8 timmar innan BF. När jag är ute och går behöver jag pausa ibland då jag blir trött och andfådd lättare nu.

Utöver trötthet har jag även börjat märka att min mage och kanske även fler kroppsdelar börjat klia mycket. Även brösten är mer ömma och på kvällarna har jag ont typ överallt i hela kroppen. Carl får ge mig mycket massage vilket känns skönt. Jag har gått upp 7 kg sedan jag plussade så jag bär ju runt på en del extravikt så kanske inte så konstigt att jag har mer ont.

Hon rör sig rejält mycket inne i magen och rörelserna känns annorlunda nu jämfört med tidigare i graviditeten. Det liksom känns att hon är större så det är mer stora rörelser än små sparkar jag känner.

 

Noteringar från appen gravid vecka 27 och 28

I vecka 27 är fostret ca 35 cm långt och väger omkring 900 gram. Hon har utvecklat en näthinna för att kunna reagera på ljus och mörker. Utvecklingen av lungorna fortsätter och nu tränar hon på att kunna andas luft vid födseln. Häftigt! För mamman är det vanligt att utveckla åderbråck men det kan jag inte se att jag gjort. Vissa blodådror är mer synliga men inte så de ”sticker ut”. Jag har även så här långt sluppit bristningar på magen m.m, kanske är det oljan jag smörjer in den med? Eller är det kanske en myt att det hjälper? 🙂

I vecka 28 är fostret ca 37 cm långt och väger ca 1 kilo. Hon samlar på sig mer underhudsfett och tarmarna är så utvecklade så hon med stor sannolikhet skulle överleva om hon föddes den här veckan.

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?