Annons: Shoppa min stil

Väska
Cardigan
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Stickad klänning
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Kjol
Blå klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Slipover
Linne
Kofta
Blus
Ankelboots
Pullover
Väska
T-shirt
Kjol
Body
Jacka
Skinnkjol
Pälsjacka
Blus
Klänning
Väska
Kofta
Linne
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Byxor
Kappa
Kofta
Tröja
Byxor
Knytblus
Kjol
Knytblus
Kjol
Kjol
Skjorta
T-shirt
Kappa
Klänning
klänning
Tweedkavaj
Klännning
Kjol
Klänning
Blå knytblus
Kavaj
Väska
Cape
Kavaj
Tröja
Klänning
Slacks
Skjorta
Sneakers
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Blus
Väska
Slipover vit
Väska
Grön klänning
Kappa
Kavaj
Pullover
Manolo Blahnik
Halsduk
Linne
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kofta
Linne
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Kjol
tröja
Kjol
Kofta
Klänning
Tweedklänning
Knytblus
Bag
Slipover
Kofta
T-shirt
Cape
Väst
Kostymbyxa
Klänning
Topp
Skjorta
Boots
Kappa
Klänning
Klänning
Trench coat
Klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Tröja
Skjorta
Grå kavaj
Satinkjol
Klänning
Skjorta
Pullover
Vit blus
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Byxor
Kofta
Kjol
Tröja
Klännning
Väska
Stövel
Kofta
Klänning
Väska
tröja
Topp
Tröja
Skjorta
T-shirt
Slingbacks
Slipover
Väska
Satinkjol
Linne
Klänning
Basker
Svarta jeans
Stickad klänning
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Blus
Klänning
Knytblus
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Gucciskärp
Byxor
Kofta
Sandaler
Klänning
Slipover
Kjol
Linne med spets
T-shirt
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Jeans
Pullover
Kjol
T-shirt
Kappa
Kavaj

Gravid vecka 27 och 28 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Här kommer en uppdatering om de senaste två veckorna som gravid. Idag går jag in i vecka 29 och tredje trimestern och jag har börjat bli så himla trött. Det verkar vara bra med min hypotyreos och järnvärden så jag vet inte anledningen till min trötthet, kanske man bara är trött nu i slutet av graviditeten? Bebisen är ändå lika stor som en pumpa nu. En summering av vecka 27 och 28 nedan.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 27 och 28

Dessa veckor har jag framför allt varit rejält trött! Det är rätt jobbigt att känna att kroppen inte är som den brukar fastän det egentligen inte är så konstigt. Jag skapar ändå en människa där inne. Magen känns rejält stor vilket även personer i min omgivning påpekar Det har jag inga problem med :). När vi åkte till Hudiksvall från Malmö med tåg kände jag att min kropp verkligen inte orkade en sådan lång resa. Fick ont i hela kroppen och jag var helt slut i huvudet efter resan också. Var nog sista resan på 8 timmar innan BF. När jag är ute och går behöver jag pausa ibland då jag blir trött och andfådd lättare nu.

Utöver trötthet har jag även börjat märka att min mage och kanske även fler kroppsdelar börjat klia mycket. Även brösten är mer ömma och på kvällarna har jag ont typ överallt i hela kroppen. Carl får ge mig mycket massage vilket känns skönt. Jag har gått upp 7 kg sedan jag plussade så jag bär ju runt på en del extravikt så kanske inte så konstigt att jag har mer ont.

Hon rör sig rejält mycket inne i magen och rörelserna känns annorlunda nu jämfört med tidigare i graviditeten. Det liksom känns att hon är större så det är mer stora rörelser än små sparkar jag känner.

 

Noteringar från appen gravid vecka 27 och 28

I vecka 27 är fostret ca 35 cm långt och väger omkring 900 gram. Hon har utvecklat en näthinna för att kunna reagera på ljus och mörker. Utvecklingen av lungorna fortsätter och nu tränar hon på att kunna andas luft vid födseln. Häftigt! För mamman är det vanligt att utveckla åderbråck men det kan jag inte se att jag gjort. Vissa blodådror är mer synliga men inte så de ”sticker ut”. Jag har även så här långt sluppit bristningar på magen m.m, kanske är det oljan jag smörjer in den med? Eller är det kanske en myt att det hjälper? 🙂

I vecka 28 är fostret ca 37 cm långt och väger ca 1 kilo. Hon samlar på sig mer underhudsfett och tarmarna är så utvecklade så hon med stor sannolikhet skulle överleva om hon föddes den här veckan.

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?