Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kofta
Sneakers
T-shirt
Blå knytblus
Väska
klänning
Grå kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Slipover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Knytblus
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kjol
Byxor
Väska
Kofta
Topp
Kjol
Kappa
Klänning
Klänning
Byxor
Vit blus
Slacks
Klänning
Slipover
T-shirt
Kjol
Linne
Tröja
Väska
Gucciskärp
Cape
Kavaj
Skjortklänning
Knytblus
Klänning
Slipover vit
Kofta
Kavaj
Linne
Skjorta
Ankelboots
Tröja
Klänning
Väska
Kofta
Plisserad kjol
Kappa
Kofta
Kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Kjol
Cardigan
Linne
Kofta
Stickad klänning
Knytblus
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Topp
Pullover
Väska
Satinkjol
Blus
T-shirt
Blå klänning
Body
Klännning
Klänning
Väska
Klänning
Grön klänning
Rosa kostymbyxor
Svarta jeans
Väst
Plisserad kjol
Boots
Kofta
Slipover
Skjorta
Tröja
Klänning
Cape
T-shirt
Slingbacks
Väska
Klänning
Pälsjacka
Klännning
Blus
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Tröja
Kappa
Jacka
Blus
Pullover
Kavaj
Cardigan
Tröja
Kofta
Pullover
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Kjol
Stövel
Kjol
tröja
Skjorta
Kjol
Basker
Skjorta
Tweedkavaj
Halsduk
Kappa
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kjol
Klänning
T-shirt
Stickad klänning
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Linne
Byxor
Tweedklänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Trench coat
Slipover
Bag
Klänning
Kappa
Väska
Byxor
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Linne med spets
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Blus
Kavaj
tröja
Klänning
Manolo Blahnik
Sandaler
Kofta
Skjorta
Satinkjol
Blus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Linne
Pullover
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Jeans
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kappa

Gravid vecka 25 och 26 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Då jag var på konferensresa med jobbet förra veckan uteblev graviduppdateringen för vecka 25 då så jag kör 25 och 26 i ett och samma inlägg nu. Jag har känt mig tröttare dessa veckor, lite som att vara tillbaka i början av graviditeten. Vet inte om det är vanligt när man närmar sig tredje trimestern eller om jag har brist på något. Mina anteckningar och appens uppdateringar nedan :).

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 25 och 26

Rörelserna i magen har blivit mer sparkar och jag känner henne tydligt flera gånger om dagen. Under hela dagen nu och inte enbart på kvällen. Jag var ute med vänner och dansade på Out of Office vilket var kul och det gick bra. Jag drack alkoholfri cider och började kvällen i heels men bytte sedan till sneakers. Fick beröm inne på tjejtoan att jag var ute fastän jag är gravid. Kul när det är på det hållet :). Vi besökte våra vänner Marie och Jocke och deras tvillingar och kunde även köpa spjälsäng och en del kläder/skor till vår flicka av dom. Känns bra att bocka av mer och mer på inköpslistan för bebis.

Något sämre är att jag börjat ha mer ont i kroppen, framför allt på kvällen. Känner mig ofta helt slut i kroppen och har lite ont i rygg och andra delar. I Italien tyckte jag att det gick bra med det mesta. Var såklart tröttare på kvällarna än mina kollegor men kunde vara med på mycket och hade väldigt trevligt. En av kvällarna dansade jag till halv tolv, annars var det mestadels läggdags vid 22-23tiden för mig.

Såklart blev det flygförsening så jag var inte hemma förrän efter 01 natten mot söndag. Hela söndagen var jag helt slut och låg mest på soffan och vilade. I måndags hade vi tid hos barnmorskan och allt såg bra ut som jag skrev igår :). Min mage är verkligen stor men jag har faktiskt inte gått upp något i vikt de senaste veckorna och ligger på totalt +6 kg sedan jag plussade. Igår tog hon mitt SF mått, ett mått för att mäta magens storlek, och det låg på 26 som hon sa var normalt.

 

Noteringar från appen gravid vecka 25 och 26

Fostret är ca 30 cm långt och väger ca 700 gram i vecka 25. Den tunna huden börjar bli tjockare och täcks av fosterfett och hår. Lungorna utvecklas ett bra tag till och bebisens andningsvägar tar form. Det är först nu bebisen kan börja andas luft om han eller hon skulle födas så här tidigt. Omkring vecka 25 kan fostret börja känna smärta men han/hon är inte medveten o den.

I vecka 26 är fostret ca 33 cm långt och väger runt 800 gram. Känseln utvecklas och bebisen kan nu reagera på beröring. Motoriken fortsätter att utvecklas och bebisen övar på att knyta händer, greppa tag om sina fötter och suga på tummen. Det är även denna tid som näsborrarna öppnar sig. Det är vanligt att börja känna sammandragningar denna tid.

Vi är nu nere på tvåsiffrigt på nedräkningen till BF!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?