Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Knytblus
Blus
Väska
Bag
Klänning
Grön klänning
Väska
Tröja
Klänning
Boots
Slipover vit
Pullover
Klänning
Byxor
Kappa
Linne
Kofta
Kavaj
Väska
Knytblus
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
Blå knytblus
Klänning
Kavaj
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kjol
Sandaler
Klänning
Skjorta
Skjorta
Klänning
tröja
Klänning
Halsduk
Kavaj
Basker
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Kjol
Cardigan
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Linne
Kappa
Kjol
Kavaj
Väska
Kappa
Kjol
Knytblus
Linne
Kavaj
Slipover
Pullover
Väska
Kappa
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Väst
Klänning
Slipover
Linne
Slacks
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Trench coat
Cardigan
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta
Stövel
Klänning
Väska
Cape
Ankelboots
Kjol
T-shirt
Blå klänning
Tröja
Vit blus
Skjorta
tröja
Tweedkavaj
Sneakers
T-shirt
Klänning
Knytblus
Kavaj
Plisserad kjol
Pullover
Byxor
Kjol
Kavaj
Kofta
Byxor
Tweedklänning
Kofta
Klänning
Klänning
Topp
Topp
Kavaj
Tröja
Kjol
Kjol
Kappa
T-shirt
Svarta jeans
Kjol
Kofta
T-shirt
Klänning
Tröja
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Satinkjol
Blus
Manolo Blahnik
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Väska
Byxor
Jacka
Kofta
Slipover
Linne
Kappa
Body
Skinnkjol
Kavaj
Gucciskärp
Väska
T-shirt
Kavaj
Klännning
Väska
Kofta
Blus
klänning
Pullover
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Knytblus
Blus
Skjortklänning
Kappa
Skjorta
Plisserad kjol
Klännning
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Slipover
Kofta
Grå kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kavaj
Tröja
Cape
Linne med spets
Klänning
Kofta
T-shirt
Satinkjol
Blus
Jeans
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska

Gravid vecka 25 och 26 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Då jag var på konferensresa med jobbet förra veckan uteblev graviduppdateringen för vecka 25 då så jag kör 25 och 26 i ett och samma inlägg nu. Jag har känt mig tröttare dessa veckor, lite som att vara tillbaka i början av graviditeten. Vet inte om det är vanligt när man närmar sig tredje trimestern eller om jag har brist på något. Mina anteckningar och appens uppdateringar nedan :).

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 25 och 26

Rörelserna i magen har blivit mer sparkar och jag känner henne tydligt flera gånger om dagen. Under hela dagen nu och inte enbart på kvällen. Jag var ute med vänner och dansade på Out of Office vilket var kul och det gick bra. Jag drack alkoholfri cider och började kvällen i heels men bytte sedan till sneakers. Fick beröm inne på tjejtoan att jag var ute fastän jag är gravid. Kul när det är på det hållet :). Vi besökte våra vänner Marie och Jocke och deras tvillingar och kunde även köpa spjälsäng och en del kläder/skor till vår flicka av dom. Känns bra att bocka av mer och mer på inköpslistan för bebis.

Något sämre är att jag börjat ha mer ont i kroppen, framför allt på kvällen. Känner mig ofta helt slut i kroppen och har lite ont i rygg och andra delar. I Italien tyckte jag att det gick bra med det mesta. Var såklart tröttare på kvällarna än mina kollegor men kunde vara med på mycket och hade väldigt trevligt. En av kvällarna dansade jag till halv tolv, annars var det mestadels läggdags vid 22-23tiden för mig.

Såklart blev det flygförsening så jag var inte hemma förrän efter 01 natten mot söndag. Hela söndagen var jag helt slut och låg mest på soffan och vilade. I måndags hade vi tid hos barnmorskan och allt såg bra ut som jag skrev igår :). Min mage är verkligen stor men jag har faktiskt inte gått upp något i vikt de senaste veckorna och ligger på totalt +6 kg sedan jag plussade. Igår tog hon mitt SF mått, ett mått för att mäta magens storlek, och det låg på 26 som hon sa var normalt.

 

Noteringar från appen gravid vecka 25 och 26

Fostret är ca 30 cm långt och väger ca 700 gram i vecka 25. Den tunna huden börjar bli tjockare och täcks av fosterfett och hår. Lungorna utvecklas ett bra tag till och bebisens andningsvägar tar form. Det är först nu bebisen kan börja andas luft om han eller hon skulle födas så här tidigt. Omkring vecka 25 kan fostret börja känna smärta men han/hon är inte medveten o den.

I vecka 26 är fostret ca 33 cm långt och väger runt 800 gram. Känseln utvecklas och bebisen kan nu reagera på beröring. Motoriken fortsätter att utvecklas och bebisen övar på att knyta händer, greppa tag om sina fötter och suga på tummen. Det är även denna tid som näsborrarna öppnar sig. Det är vanligt att börja känna sammandragningar denna tid.

Vi är nu nere på tvåsiffrigt på nedräkningen till BF!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?