Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Svarta jeans
Halsduk
Klänning
Skjorta
Linne
Kavaj
Kappa
Kofta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Väska
Cape
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Linne
Väska
Byxor
Klänning
Klännning
Kjol
Blus
Kofta
Väska
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kjol
Slipover
Skjorta
Skjorta
Byxor
Väska
Body
Rosa kostymbyxor
Kofta
Basker
Klänning
Klänning
Vit blus
Pullover
Pullover
Kofta
T-shirt
Skjortklänning
Kappa
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Stövel
Kavaj
Kofta
Väska
Sandaler
Klänning
Tröja
T-shirt
Slipover vit
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
Skinnkjol
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Blus
Kavaj
Cardigan
Byxor
Kappa
Skjorta
Blus
Kostymbyxa
Jeans
Blå knytblus
Kjol
Kappa
Blus
Satinkjol
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Skjorta
Kappa
Klänning
Kofta
Kavaj
Slingbacks
Väska
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Grå kavaj
Bag
T-shirt
Väska
Klänning
Skjorta
Kjol
Cape
Klänning
Cardigan
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Byxor
T-shirt
Väska
Plisserad kjol
Linne
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Väska
Topp
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Tröja
Boots
Manolo Blahnik
Kjol
Ankelboots
T-shirt
Kappa
Klännning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Sneakers
Grön klänning
Skjorta
Slipover
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Slipover
Slipover
Knytblus
Väska
Slacks
Kjol
Kjol
Satinkjol
Klänning
Blå klänning
Linne med spets
Pälsjacka
Tröja
Knytblus
T-shirt
Tyllkjol
Väst
Kjol

Gravid vecka 25 och 26 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Då jag var på konferensresa med jobbet förra veckan uteblev graviduppdateringen för vecka 25 då så jag kör 25 och 26 i ett och samma inlägg nu. Jag har känt mig tröttare dessa veckor, lite som att vara tillbaka i början av graviditeten. Vet inte om det är vanligt när man närmar sig tredje trimestern eller om jag har brist på något. Mina anteckningar och appens uppdateringar nedan :).

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 25 och 26

Rörelserna i magen har blivit mer sparkar och jag känner henne tydligt flera gånger om dagen. Under hela dagen nu och inte enbart på kvällen. Jag var ute med vänner och dansade på Out of Office vilket var kul och det gick bra. Jag drack alkoholfri cider och började kvällen i heels men bytte sedan till sneakers. Fick beröm inne på tjejtoan att jag var ute fastän jag är gravid. Kul när det är på det hållet :). Vi besökte våra vänner Marie och Jocke och deras tvillingar och kunde även köpa spjälsäng och en del kläder/skor till vår flicka av dom. Känns bra att bocka av mer och mer på inköpslistan för bebis.

Något sämre är att jag börjat ha mer ont i kroppen, framför allt på kvällen. Känner mig ofta helt slut i kroppen och har lite ont i rygg och andra delar. I Italien tyckte jag att det gick bra med det mesta. Var såklart tröttare på kvällarna än mina kollegor men kunde vara med på mycket och hade väldigt trevligt. En av kvällarna dansade jag till halv tolv, annars var det mestadels läggdags vid 22-23tiden för mig.

Såklart blev det flygförsening så jag var inte hemma förrän efter 01 natten mot söndag. Hela söndagen var jag helt slut och låg mest på soffan och vilade. I måndags hade vi tid hos barnmorskan och allt såg bra ut som jag skrev igår :). Min mage är verkligen stor men jag har faktiskt inte gått upp något i vikt de senaste veckorna och ligger på totalt +6 kg sedan jag plussade. Igår tog hon mitt SF mått, ett mått för att mäta magens storlek, och det låg på 26 som hon sa var normalt.

 

Noteringar från appen gravid vecka 25 och 26

Fostret är ca 30 cm långt och väger ca 700 gram i vecka 25. Den tunna huden börjar bli tjockare och täcks av fosterfett och hår. Lungorna utvecklas ett bra tag till och bebisens andningsvägar tar form. Det är först nu bebisen kan börja andas luft om han eller hon skulle födas så här tidigt. Omkring vecka 25 kan fostret börja känna smärta men han/hon är inte medveten o den.

I vecka 26 är fostret ca 33 cm långt och väger runt 800 gram. Känseln utvecklas och bebisen kan nu reagera på beröring. Motoriken fortsätter att utvecklas och bebisen övar på att knyta händer, greppa tag om sina fötter och suga på tummen. Det är även denna tid som näsborrarna öppnar sig. Det är vanligt att börja känna sammandragningar denna tid.

Vi är nu nere på tvåsiffrigt på nedräkningen till BF!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?