Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Grå kavaj
Kappa
Cardigan
Väska
Skjortklänning
Kjol
Basker
Väska
Slipover
Kofta
Kappa
Väska
T-shirt
Slipover
Kjol
Pullover
T-shirt
Topp
Grön klänning
Kofta
Halsduk
Byxor
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Cape
Kofta
Stickad klänning
Body
Väska
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Väska
Klänning
Kjol
Blus
Väska
Kofta
Klänning
Pullover
Klänning
T-shirt
Kavaj
Pullover
Stickad klänning
Klännning
Manolo Blahnik
Slingbacks
Kappa
Blå klänning
Slipover vit
T-shirt
Klänning
Skjorta
Boots
Knytblus
Kavaj
Satinkjol
Väska
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Pullover
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kostymbyxa
Kofta
Gucciskärp
Väska
Kappa
Slipover
Skjorta
Kavaj
Klänning
Cardigan
Klänning
Kjol
Väska
Slipover
Skjorta
Bag
Knytblus
Linne
Kavaj
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Plisserad kjol
Blus
Kavaj
Plisserad kjol
Väst
Satinkjol
Cape
Kjol
Kjol
Pälsjacka
Tröja
Blus
Klänning
Blå knytblus
Kavaj
Kofta
T-shirt
Sandaler
Klänning
Kappa
Tröja
Kofta
Väska
Byxor
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Byxor
Kofta
Tröja
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Ankelboots
Sneakers
Kavaj
Kjol
Kappa
Väska
Kavaj
Jeans
Klänning
Knytblus
Blus
Svarta jeans
Linne
Klännning
Väska
Klänning
Linne med spets
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Kappa
Linne
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Slacks
Stövel

Ponte di Legno i Italien med kollegorna

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag tog en paus från bloggen förra veckan då jag var i Italien med jobbet. Vi var i Ponte di Legno, en skidort utanför Milano. Som gravid valde jag att avstå från skidåkning men jag hade himla trevligt ändå!

Jag, Moa, Catrin och Louise åkte till Köpenhamn redan på tisdagskvällen då vi skulle upp så tidigt på onsdagsmorgonen. Vi åt middag på Kitchen & Table – jättegod risotto – och sedan la vi oss rätt tidigt. Det gick bra att kliva upp vid fem morgonen efter och då mötte vi upp resten av kollegorna på Kastrup. Allt gick bra med incheckning osv och vi lyfte vid halv nio.

När vi landade i Milano hade vi en 3,5 timme lång bussresa som tog oss till Ponte di Legno. Alla kontor i Skåne var där onsdag till lördag och vi hade verkligen kul! Jag var väl den enda nyktra i sällskapet och kände mig tröttare än de andra festglada kollegorna men hade ändå jättetrevligt.

På onsdagskvällen blev det middag på hotellet men på torsdagen åkte vi sittlift upp till en restaurang i bergen. Jag hade bestämt mig för att detta skulle vara min festkväll så jag stannade faktiskt och dansade till ca halv tolv. På fredagskvällen la jag mig efter efterrätten medan kollegorna festade halva natten. Jag har ibland lite svårt att acceptera att jag inte riktigt orkar lika mycket som alla andra nu men det är ju inte så konstigt att jag inte orkar hålla samma tempo som annars.

De flesta åkte skidor men jag ägnade tiden åt att strosa runt i byn med de andra som inte åkte. Sedan unnade jag mig även gravidmassage som verkligen var så skönt! Han var riktigt proffsig han som masserade, en gubbe i 70-årsåldern kanske? 😀 Hängde även lite i hotellets spa.

Såklart blev det en del flygförseningar så vi kom till Köpenhamn efter midnatt. Hann med tåget 00.42 och Carl mötte mig på Malmö C, så gulligt. Igår var jag helt galet trött i kropp och knopp. Har aldrig känt mig så gravid som jag gjorde igår, orkade ingenting. Idag ska vi till barnmorskan så jag jobbar hemifrån.

Ha en underbar måndag!
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?