Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Linne
Kjol
Klänning
Blus
Kavaj
Väska
Tweedklänning
Knytblus
Kjol
Kappa
T-shirt
Kofta
Gucciskärp
Cardigan
Stickad klänning
Plisserad kjol
Väska
Topp
Klänning
Ankelboots
Kofta
Väska
Kappa
Pullover
Slipover
Byxor
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Jacka
Body
Väska
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Knytblus
Väska
Pullover
Skjorta
Kavaj
Linne
Knytblus
Kappa
Vit blus
Kofta
Jeans
Kavaj
Topp
Slipover
Slacks
Kjol
Kappa
Kofta
Tröja
Tweedkavaj
Slipover vit
Knytblus
Klänning
Cape
Skjorta
Byxor
Kofta
Byxor
tröja
Sandaler
Slipover
Cape
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Linne med spets
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Klänning
Bag
Kavaj
Stövel
Klänning
Kofta
Blus
Kjol
Klänning
Trench coat
Väska
T-shirt
Satinkjol
Klännning
Halsduk
Kappa
Kofta
Kjol
Blå klänning
Tröja
Skjorta
Linne
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Pullover
Klänning
Kjol
Väska
Svarta jeans
Klänning
Klännning
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kavaj
T-shirt
Tröja
Linne
Kappa
Grön klänning
Basker
Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Blus
Blå knytblus
Kjol
Kofta
Kavaj
Kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Tröja
T-shirt
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Skjortklänning
Cardigan
Väska
T-shirt
Klänning
tröja
Klänning
Kappa
Tröja
Kofta
Slipover
Grå kavaj
Blus
Kofta
Väska
Knytblus
Slingbacks
Linne
Skjorta
Plisserad kjol
Satinkjol
Kjol
Skjorta
Skjorta
Sneakers
Kjol
T-shirt
Blus
Kostymbyxa
Skjorta
T-shirt
Boots
Väst
klänning
T-shirt
Kappa

Ponte di Legno i Italien med kollegorna

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag tog en paus från bloggen förra veckan då jag var i Italien med jobbet. Vi var i Ponte di Legno, en skidort utanför Milano. Som gravid valde jag att avstå från skidåkning men jag hade himla trevligt ändå!

Jag, Moa, Catrin och Louise åkte till Köpenhamn redan på tisdagskvällen då vi skulle upp så tidigt på onsdagsmorgonen. Vi åt middag på Kitchen & Table – jättegod risotto – och sedan la vi oss rätt tidigt. Det gick bra att kliva upp vid fem morgonen efter och då mötte vi upp resten av kollegorna på Kastrup. Allt gick bra med incheckning osv och vi lyfte vid halv nio.

När vi landade i Milano hade vi en 3,5 timme lång bussresa som tog oss till Ponte di Legno. Alla kontor i Skåne var där onsdag till lördag och vi hade verkligen kul! Jag var väl den enda nyktra i sällskapet och kände mig tröttare än de andra festglada kollegorna men hade ändå jättetrevligt.

På onsdagskvällen blev det middag på hotellet men på torsdagen åkte vi sittlift upp till en restaurang i bergen. Jag hade bestämt mig för att detta skulle vara min festkväll så jag stannade faktiskt och dansade till ca halv tolv. På fredagskvällen la jag mig efter efterrätten medan kollegorna festade halva natten. Jag har ibland lite svårt att acceptera att jag inte riktigt orkar lika mycket som alla andra nu men det är ju inte så konstigt att jag inte orkar hålla samma tempo som annars.

De flesta åkte skidor men jag ägnade tiden åt att strosa runt i byn med de andra som inte åkte. Sedan unnade jag mig även gravidmassage som verkligen var så skönt! Han var riktigt proffsig han som masserade, en gubbe i 70-årsåldern kanske? 😀 Hängde även lite i hotellets spa.

Såklart blev det en del flygförseningar så vi kom till Köpenhamn efter midnatt. Hann med tåget 00.42 och Carl mötte mig på Malmö C, så gulligt. Igår var jag helt galet trött i kropp och knopp. Har aldrig känt mig så gravid som jag gjorde igår, orkade ingenting. Idag ska vi till barnmorskan så jag jobbar hemifrån.

Ha en underbar måndag!
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?