Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Ankelboots
Klänning
Kjol
Klänning
Satinkjol
Skjorta
Byxor
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Linne
Väska
Stövel
Väska
Väst
Cape
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Väska
Vit blus
Kjol
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Boots
Skjorta
Svarta jeans
Klänning
Basker
Klännning
Linne
Skjorta
Klänning
Kofta
Pullover
Kavaj
Cape
Blå knytblus
Skinnkjol
Slingbacks
Blus
Väska
Blus
Blus
Knytblus
Bag
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Byxor
Kofta
Väska
Kavaj
Slacks
Kavaj
Tröja
Blå klänning
Body
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Pälsjacka
Jeans
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Pullover
Tröja
Klänning
Knytblus
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Byxor
T-shirt
Kappa
Satinkjol
Väska
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Väska
Sandaler
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Pullover
Slipover
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Slipover
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Halsduk
Kavaj
Kjol
Klännning
Kavaj
Byxor
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Kjol
Slipover
Skjorta
T-shirt
Kappa
Kofta
T-shirt
Kappa
T-shirt
Kofta
Topp
Kofta
Gucciskärp
Klänning
Väska
Blus
Slipover
T-shirt
Klänning
Knytblus
Cardigan
Kofta
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Slipover vit
Kjol
Linne
Plisserad kjol
Kavaj
Grön klänning
Kappa
Kappa
Tyllkjol
Kofta
Kavaj
Kjol
Linne med spets
Tröja
Pullover
Klänning
Kjol
Kappa
T-shirt
Kjol
Sneakers
Skjorta
Väska
Klänning
T-shirt

Out of office och helgen i övrigt

Hej fina. I fredags efter jobbet gick jag till Glasklart för att köa till Out of office. Sist var det ju galen kö men nu när jag var där redan halv fel kom jag till och med långt fram i kön. Jag mötte upp Emma i kön och vi kom in rätt snabbt. Beställde alkoholfri cider och nachos och det tog ett tag innan lokalen fylldes upp med folk. Efter ett tag kom även Frida och Marie-Helene in och joinade oss och det blev mer och mer klubbstämning där inne. Kul event och det gick hur bra som helst att dansa med magen. Blev glad när jag inne på tjejtoan fick beröm av några tjejer för att jag var ute fastän jag är gravid. Mår ju bra så förstår inte varför jag skulle låta bli :).

I lördags var vi och hälsade på Marie och Jocke och deras tvillingar i Staffanstorp. Det var rätt fint väder så vi kunde sitta ute lite. Det blev grillade hamburgare till lunch, så gott :). Mycket trevlig dag med dem. Vi passade också på att köpa lite babyprodukter av dom, bland annat spjälsäng som stått högt upp på inköpslistan ett bra tag nu. Carl monterade den redan när vi kom hem, blev jättefint :).

Igår var jag helt galet trött faktiskt. Carl spelade padel och jag packade till Italien och sen kom vi ut lite i det soliga vädret. Vi åt glass på Drottningtorget men det var inte riktigt så varmt som man ville. Jag var så trött i både huvud och kropp så jag orkade inte göra så mycket mer. Känns som att jag är tillbaka i trimester 1 då jag också var trött.

På onsdag morgon åker jag till Italien och jag kommer nog ha lite paus från sociala medier när jag är där. Jag hoppas jag har koll på allt inför resan, kom långt med packningen igår i alla fall. Är ju lite nervös inför att flyga i vecka 26 (25+0 och 25+3) men enligt vad jag läst ska det inte vara någon som helst risk eller problem med det.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?