Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Kofta
Klänning
Tröja
Linne med spets
Väska
Klänning
Stövel
Tweedkavaj
Kjol
Knytblus
Klänning
Cape
Skjorta
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Cardigan
Väska
Pälsjacka
Väska
Kofta
Kavaj
Jeans
Slipover
Kappa
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
Pullover
Basker
Sneakers
Väst
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Bag
Klänning
Skjortklänning
Slacks
Skjorta
Kappa
Kappa
Plisserad kjol
Väska
Kjol
T-shirt
Väska
Skjorta
T-shirt
Klänning
Byxor
Boots
Kofta
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Kjol
Vit blus
Blus
Väska
Kavaj
T-shirt
Cape
Topp
Tweedklänning
T-shirt
Jacka
Cardigan
tröja
Kostymbyxa
Knytblus
Klänning
Skjorta
Pullover
Kjol
Ankelboots
Kofta
Klänning
Slipover
Kavaj
Pullover
Svarta jeans
Väska
Slipover vit
Pullover
Väska
Kavaj
Halsduk
Klänning
Linne
Kappa
Slingbacks
Blå klänning
T-shirt
Kappa
Klänning
Kavaj
Blus
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kjol
klänning
Kappa
Satinkjol
Kofta
Kofta
Knytblus
Klännning
Linne
Stickad klänning
Plisserad kjol
Kofta
Grå kavaj
Blus
Kappa
Body
Kofta
Slipover
tröja
Kjol
Väska
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Topp
Kavaj
Kjol
T-shirt
Klänning
Byxor
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Grön klänning
Knytblus
Satinkjol
T-shirt
Linne
Kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Blå knytblus
Kavaj
Sandaler
Kavaj
Skjorta
Blus
Slipover
Kjol
Tröja
T-shirt
Kofta
Knytblus
Stickad klänning
Gucciskärp
Klänning
Kofta
Kjol
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Linne
Byxor
Tröja
Skjorta
Blus
Linne
Skjorta
Trench coat
Klänning
Kavaj
Tröja
Klännning
Tröja
Kavaj
Väska
Väska

Out of office och helgen i övrigt

Hej fina. I fredags efter jobbet gick jag till Glasklart för att köa till Out of office. Sist var det ju galen kö men nu när jag var där redan halv fel kom jag till och med långt fram i kön. Jag mötte upp Emma i kön och vi kom in rätt snabbt. Beställde alkoholfri cider och nachos och det tog ett tag innan lokalen fylldes upp med folk. Efter ett tag kom även Frida och Marie-Helene in och joinade oss och det blev mer och mer klubbstämning där inne. Kul event och det gick hur bra som helst att dansa med magen. Blev glad när jag inne på tjejtoan fick beröm av några tjejer för att jag var ute fastän jag är gravid. Mår ju bra så förstår inte varför jag skulle låta bli :).

I lördags var vi och hälsade på Marie och Jocke och deras tvillingar i Staffanstorp. Det var rätt fint väder så vi kunde sitta ute lite. Det blev grillade hamburgare till lunch, så gott :). Mycket trevlig dag med dem. Vi passade också på att köpa lite babyprodukter av dom, bland annat spjälsäng som stått högt upp på inköpslistan ett bra tag nu. Carl monterade den redan när vi kom hem, blev jättefint :).

Igår var jag helt galet trött faktiskt. Carl spelade padel och jag packade till Italien och sen kom vi ut lite i det soliga vädret. Vi åt glass på Drottningtorget men det var inte riktigt så varmt som man ville. Jag var så trött i både huvud och kropp så jag orkade inte göra så mycket mer. Känns som att jag är tillbaka i trimester 1 då jag också var trött.

På onsdag morgon åker jag till Italien och jag kommer nog ha lite paus från sociala medier när jag är där. Jag hoppas jag har koll på allt inför resan, kom långt med packningen igår i alla fall. Är ju lite nervös inför att flyga i vecka 26 (25+0 och 25+3) men enligt vad jag läst ska det inte vara någon som helst risk eller problem med det.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?