Annons: Shoppa min stil

tröja
T-shirt
T-shirt
Väska
Klänning
Skjorta
Linne
Väska
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Byxor
Kjol
T-shirt
Klänning
klänning
Byxor
Klänning
Blus
Sandaler
Bag
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Pullover
Kofta
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Topp
Väska
Knytblus
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Svarta jeans
Kjol
Väska
Slipover
Pullover
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Grön klänning
Väska
Linne
Kofta
Kjol
Plisserad kjol
Jeans
Slipover vit
Manolo Blahnik
Väska
Pälsjacka
Byxor
Plisserad kjol
Slacks
Slipover
Blus
Blus
Väska
Kavaj
Kappa
Ankelboots
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Halsduk
Klänning
Stickad klänning
Sneakers
Klänning
Kavaj
Tröja
Kavaj
T-shirt
Gucciskärp
Kavaj
Tröja
Vit blus
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Skjorta
Pullover
Klänning
Kjol
Klänning
Body
Kjol
Kofta
Kofta
Topp
T-shirt
Kavaj
Kofta
tröja
Boots
Stövel
Kofta
Väska
Väska
Kjol
Tröja
Kavaj
Skjorta
Klänning
Blus
Skjorta
Slipover
Klänning
Kjol
Cape
Trench coat
T-shirt
Kofta
Klänning
Väst
Byxor
Stickad klänning
Klännning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kavaj
Väska
Pullover
Kofta
Tröja
Cardigan
Klänning
Kofta
Knytblus
Väska
Skjorta
Klännning
Klänning
Slipover
Cardigan
Blus
Jacka
Kappa
Klänning
Kjol
Skjorta
Kjol
Skjorta
Kjol
Tweedkavaj
Väska
T-shirt
Knytblus
Basker
Kofta
Cape
Väska
Blå klänning
Kavaj
Linne
Linne
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Grå kavaj
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kofta
Tweedklänning
Väska
Linne med spets
Kappa
T-shirt
Satinkjol
Tröja
Knytblus
Skinnkjol
Slingbacks
Linne
Blå knytblus
Knytblus
Kofta

Out of office och helgen i övrigt

Hej fina. I fredags efter jobbet gick jag till Glasklart för att köa till Out of office. Sist var det ju galen kö men nu när jag var där redan halv fel kom jag till och med långt fram i kön. Jag mötte upp Emma i kön och vi kom in rätt snabbt. Beställde alkoholfri cider och nachos och det tog ett tag innan lokalen fylldes upp med folk. Efter ett tag kom även Frida och Marie-Helene in och joinade oss och det blev mer och mer klubbstämning där inne. Kul event och det gick hur bra som helst att dansa med magen. Blev glad när jag inne på tjejtoan fick beröm av några tjejer för att jag var ute fastän jag är gravid. Mår ju bra så förstår inte varför jag skulle låta bli :).

I lördags var vi och hälsade på Marie och Jocke och deras tvillingar i Staffanstorp. Det var rätt fint väder så vi kunde sitta ute lite. Det blev grillade hamburgare till lunch, så gott :). Mycket trevlig dag med dem. Vi passade också på att köpa lite babyprodukter av dom, bland annat spjälsäng som stått högt upp på inköpslistan ett bra tag nu. Carl monterade den redan när vi kom hem, blev jättefint :).

Igår var jag helt galet trött faktiskt. Carl spelade padel och jag packade till Italien och sen kom vi ut lite i det soliga vädret. Vi åt glass på Drottningtorget men det var inte riktigt så varmt som man ville. Jag var så trött i både huvud och kropp så jag orkade inte göra så mycket mer. Känns som att jag är tillbaka i trimester 1 då jag också var trött.

På onsdag morgon åker jag till Italien och jag kommer nog ha lite paus från sociala medier när jag är där. Jag hoppas jag har koll på allt inför resan, kom långt med packningen igår i alla fall. Är ju lite nervös inför att flyga i vecka 26 (25+0 och 25+3) men enligt vad jag läst ska det inte vara någon som helst risk eller problem med det.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?