Annons: Shoppa min stil

Klänning
Linne
Byxor
Kofta
T-shirt
Linne med spets
Slingbacks
T-shirt
T-shirt
Väska
Blus
Väska
Kavaj
Kavaj
Tröja
Kavaj
Väska
Skjorta
Gucciskärp
Kavaj
Klännning
Grå kavaj
Klänning
Skjorta
Blus
Kjol
Cardigan
T-shirt
Slipover
Kjol
Kjol
Klänning
Skjortklänning
Väska
Skjorta
Kofta
Knytblus
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Klännning
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Tröja
Klänning
Klänning
Byxor
Klänning
Kofta
Skjorta
Blå klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Blå knytblus
Kjol
Kofta
Satinkjol
T-shirt
Vit blus
Kofta
Slacks
Kavaj
Kappa
Skjorta
Pälsjacka
Klänning
Skinnkjol
Kjol
Rosa kostymbyxor
Slipover
Slipover
Kavaj
Pullover
Klänning
Tröja
Skjorta
Byxor
Kofta
Kofta
Knytblus
Halsduk
Kofta
Skjorta
Sandaler
Kavaj
Stövel
Klänning
T-shirt
Sneakers
Kappa
Plisserad kjol
Kjol
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Linne
Klänning
Klänning
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Väska
Svarta jeans
Manolo Blahnik
Väska
Linne
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Boots
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Cape
Pullover
Väska
Väska
Väska
Kostymbyxa
Bag
Kofta
Slipover vit
Kavaj
T-shirt
Topp
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Pullover
T-shirt
Kavaj
Väska
Slipover
Klänning
Klänning
Body
T-shirt
Jeans
Kappa
Grön klänning
Kjol
Väska
Kofta
Satinkjol
T-shirt
Kappa
Väst
Kjol
Cape
Blus
Väska
Ankelboots
Klänning
Väska
Basker
Kappa
Knytblus
Kofta
Klänning
Kofta
Blus
Kappa

Gravid vecka 24 uppdatering

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er. Idag går jag in i vecka 25, det går så snabbt nu :). Jag älskar att känna att min mage blir större och hennes rörelser som blir allt tydligare. Nedan en uppdatering om vecka 24. Har känt mig rätt trött, lite som att vara tillbaka i första trimestern igen, kanske behöver jag mer Levaxin men senaste proverna visade okej värden även om de ändrats lite.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 24

Den här veckan har jag noterat att jag får mer och mer krämpor. Får ont när jag promenerar ibland men osäker på om det är foglossning? Gör ju inte alltid ont utan vissa dagar (var tredje eller fjärde dag kanske?). Har köpt ett foglossningsbälte jag kan testa. Jag har även märkt att min kropp och energi känns bra under dagarna men på kvällarna kan jag känna mig så himla trött och tung i hela kroppen. Kan även ha ont lite överallt men så morgonen efter är det bra igen.

Jag känner hennes rörelser varje dag, lite på dagtid och mer på kvällstid. Jag älskar det! Blir lika glad varje gång och drar igång där inne. Jag blir nästan lite obsessed. Om vi ser en TV-serie måste jag liksom pausa för att kolla och känna på min mage hur hon sparkar och har sig. Supermysigt!

 

Noteringar från appen gravid vecka 24

Fostret är ca 28 cm långt och väger omkring 600 gram. Mer än ett halvt kilo alltså. Och 28 cm känns ju långt! Huden är genomskinlig eftersom fostret växer snabbare än fettlagerna hinner fyllas på. Snart blir huden fylligare och fettdepåerna kommer fyllas på och bebisen ökar i vikt. Från och med denna vecka tillhör man förlossningen och känner man oro kan man alltså ringa dit.

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?