Annons: Shoppa min stil

Kappa
Ankelboots
Boots
Bag
Topp
Kjol
Plisserad kjol
Svarta jeans
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Jeans
Väska
Väska
Kofta
Linne
Väska
Stickad klänning
Knytblus
Klänning
Tröja
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Linne
Plisserad kjol
Klännning
Tröja
Knytblus
Väska
Väska
Slipover vit
Jacka
Tröja
Knytblus
Kofta
Klänning
Skjorta
Blus
Skjorta
Väska
tröja
Kavaj
Vit blus
Kjol
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Body
Pullover
Kofta
Cape
Tweedklänning
Kjol
Väska
Slipover
Väska
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Kjol
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Satinkjol
Slipover
Grön klänning
Linne
Stickad klänning
Cardigan
Kjol
Linne
Klänning
Väska
klänning
Kavaj
Byxor
Pullover
Klänning
T-shirt
Topp
Skjorta
Kjol
Linne med spets
T-shirt
Manolo Blahnik
Sandaler
Tweedkavaj
Gucciskärp
T-shirt
Kjol
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kjol
Kofta
Kofta
Halsduk
T-shirt
Tröja
Skjorta
Kappa
Blus
Kavaj
Slacks
Väska
Blus
Slipover
Klänning
Kofta
Blus
Byxor
Slipover
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Byxor
Cape
Byxor
Klännning
Kavaj
Blå klänning
Kappa
Klänning
Pullover
Cardigan
Klänning
Väska
Slingbacks
Kofta
Kofta
Kappa
Knytblus
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Pälsjacka
Kostymbyxa
Kofta
Blus
Satinkjol
Skjorta
Grå kavaj
Blå knytblus
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Tröja
T-shirt
Skjorta
Väska
Skjorta
Trench coat
Väska
Kappa
Kavaj
Klänning
Väst
Kofta
Stövel
Sneakers
tröja
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kavaj
Basker
Kappa
Kavaj
Kavaj
Linne
Väska
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Kappa
Klänning

Gravid vecka 23 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 24 och min mage börjar bli så stor haha. Här delar jag en uppdatering om hur min gravid vecka 23 var. Vi fortsätter att känna fosterrörelser från vår lilla tjej varje dag och rörelserna blir mer och mer tydliga. Samtidigt har jag känt mig lite orolig då hon en dag inte var så rörlig. Läs uppdateringen nedan 🙂

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 23

Min mage växer mycket men vågen visar fortfarande + 6 kg sedan jag plussade. Vi har känt mycket rörelser som blivit allt mer intensiva. Man kan se hur det rör sig utanpå magen och Carl kan känna tydligt när hon sparkar/rör sig. Det är framför allt på kvällarna men även lite på morgonen och under jobbdagen ibland. Det var cirka ett dygn då jag knappt kände henne alls och då blev jag såklart väldigt orolig. Man har hört att bebisen kan ha mer och mindre rörliga dagar men från att ha känt henne tydligt till nästan inget alls blev jag orolig. Vi sa att vi ger det en dag till innan vi ringer in/ser om vi kan få komma på kontroll. Men så började hon röra sig lite och då blev vi lugnare. Dagen efter hade hon helt vilda rörelser som kände och såg helt crazy ut :). Så glad för det. Jag kommer aldrig att klaga på att jag får ont när hon rör sig/sparkar mig, blir så glad när hon visar tecken på att hon har det bra. Påminn mig om jag framöver klagar någon gång! 🙂

 

Noteringar från appen gravid vecka 23

Fostret är ca 27 cm långt och väger ungefär 500 gram. Med dagens sjukvård kan man faktiskt rädda barn från vecka 23 (22+0) och om det föds räknas det just som ett barn nu. Fostret fortsätter att utveckla sin hjärna, sinnen och kropp och har bildat sin egen dygnsrytm. När mamman tar det lugnt brukar hon kunna vara piggare och du kan känna hennes rörelser, men när hon är igång och rör sig under dagen blir det som att bebisen vaggas till sömn. Bebisens ögon är stängda men kan se ljus och mörker.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?