Annons: Shoppa min stil

Kjol
Pullover
Tröja
Basker
Byxor
Väska
Knytblus
Klänning
Skjorta
Kofta
Manolo Blahnik
Skjorta
Kappa
Kappa
Boots
Kofta
Stövel
T-shirt
Klänning
Kofta
Plisserad kjol
Grå kavaj
Kofta
Blå knytblus
Kofta
Linne
Slipover
tröja
Plisserad kjol
Slipover
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Slipover
Svarta jeans
Kjol
Jacka
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Kofta
Tröja
tröja
T-shirt
Väska
Stickad klänning
Byxor
Väska
Skjorta
Kavaj
Pullover
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Halsduk
Ankelboots
Pälsjacka
Väska
Byxor
Blus
Tröja
Kjol
Väska
Tweedklänning
Tweedkavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Sandaler
Kjol
Klänning
Jeans
Kappa
Byxor
Cape
Kavaj
Blus
Slingbacks
Kjol
Kofta
Kofta
Skjorta
Kjol
Slipover vit
Body
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Pullover
Kjol
Knytblus
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Blus
Kjol
Väska
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
T-shirt
Linne med spets
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
Blå klänning
Klänning
Kavaj
Knytblus
Bag
Klänning
Skjorta
Kappa
Kavaj
T-shirt
Grön klänning
Kjol
Satinkjol
Kostymbyxa
Klänning
Kappa
Kavaj
Klännning
Skjortklänning
Väska
Kappa
Trench coat
Tröja
Väska
Tröja
Cardigan
Blus
Gucciskärp
Vit blus
Linne
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kjol
Cape
Klänning
Linne
Väska
Kjol
Klännning
Sneakers
Kofta
Väst
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Klänning
Knytblus
Slacks
Väska
Kavaj
Kjol
Topp
Topp
Kavaj
Slipover
klänning
Linne
Väska
Klänning
Linne
Väska
Pullover
Klänning
T-shirt
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Blus
Klänning
Cardigan

Gravid vecka 23 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 24 och min mage börjar bli så stor haha. Här delar jag en uppdatering om hur min gravid vecka 23 var. Vi fortsätter att känna fosterrörelser från vår lilla tjej varje dag och rörelserna blir mer och mer tydliga. Samtidigt har jag känt mig lite orolig då hon en dag inte var så rörlig. Läs uppdateringen nedan 🙂

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 23

Min mage växer mycket men vågen visar fortfarande + 6 kg sedan jag plussade. Vi har känt mycket rörelser som blivit allt mer intensiva. Man kan se hur det rör sig utanpå magen och Carl kan känna tydligt när hon sparkar/rör sig. Det är framför allt på kvällarna men även lite på morgonen och under jobbdagen ibland. Det var cirka ett dygn då jag knappt kände henne alls och då blev jag såklart väldigt orolig. Man har hört att bebisen kan ha mer och mindre rörliga dagar men från att ha känt henne tydligt till nästan inget alls blev jag orolig. Vi sa att vi ger det en dag till innan vi ringer in/ser om vi kan få komma på kontroll. Men så började hon röra sig lite och då blev vi lugnare. Dagen efter hade hon helt vilda rörelser som kände och såg helt crazy ut :). Så glad för det. Jag kommer aldrig att klaga på att jag får ont när hon rör sig/sparkar mig, blir så glad när hon visar tecken på att hon har det bra. Påminn mig om jag framöver klagar någon gång! 🙂

 

Noteringar från appen gravid vecka 23

Fostret är ca 27 cm långt och väger ungefär 500 gram. Med dagens sjukvård kan man faktiskt rädda barn från vecka 23 (22+0) och om det föds räknas det just som ett barn nu. Fostret fortsätter att utveckla sin hjärna, sinnen och kropp och har bildat sin egen dygnsrytm. När mamman tar det lugnt brukar hon kunna vara piggare och du kan känna hennes rörelser, men när hon är igång och rör sig under dagen blir det som att bebisen vaggas till sömn. Bebisens ögon är stängda men kan se ljus och mörker.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?