Annons: Shoppa min stil

Linne
Sandaler
Kjol
Satinkjol
Blus
Väska
Svarta jeans
Väska
Kappa
Blus
Kofta
Slipover
Pullover
Kavaj
Blus
Cape
Kjol
Klänning
Klänning
Stövel
Väska
Kofta
Kappa
Boots
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
Slipover
Slipover
Skjorta
Kjol
Kofta
Kjol
Klänning
T-shirt
Skjorta
Tyllkjol
Byxor
Blus
Rosa kostymbyxor
Jeans
Ankelboots
Skjorta
Klännning
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Blå klänning
Kofta
Klänning
Knytblus
Pullover
Slingbacks
Gucciskärp
Kavaj
Skjortklänning
Pullover
Klännning
Väska
Väska
Cardigan
Kavaj
Tröja
Klänning
Kofta
Topp
Kofta
Blå knytblus
Kofta
Klänning
Byxor
Väska
Kappa
Knytblus
T-shirt
Linne
Klänning
Kavaj
Klänning
Byxor
Skjorta
Kappa
Skjorta
T-shirt
Pullover
Klänning
Manolo Blahnik
Pälsjacka
Kostymbyxa
T-shirt
Kofta
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Grön klänning
Klänning
Kjol
Plisserad kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
T-shirt
T-shirt
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Linne
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Slipover
Sneakers
Kjol
Väska
Body
Skjorta
Halsduk
Knytblus
Väska
Linne med spets
Vit blus
Väska
Kavaj
Kavaj
Plisserad kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Tröja
Kavaj
Slipover vit
Cape
Grå kavaj
T-shirt
Kjol
Kjol
Kappa
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Stickad klänning
Slacks
Basker
Bag
Tröja
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kjol
T-shirt
Väst
Klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kappa
Klänning
Kofta

Flyttfirma för hjälp med flytt

Flyttfirma för hjälp med flytt
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Grabbarna Flytt

Hej fina ni. Hoppas ni njuter av er söndag. Idag vill jag tipsa er om en flyttfirma för hjälp med flytt, nämligen Grabbarna Flytt.  Grabbarna Flytt finns i Stockholm och Helsingfors och grundades av tre grabbar som hjälpte vänner och familj att flytta, som ett extraknäck vid sidan av studier.  Deras engagemang, bra arbete och flexibla inställning till skillnad från andra aktörer i flyttbranschen bidrog till att fler hörde av sig för att få deras hjälp och nu har deras verksamhet växt kraftigt under de senaste åren.  Idag är de över 100 anställda i bolaget och tillväxten fortsätter.

Att ta hjälp av flyttfirma när man flyttar är verkligen det bästa man kan göra enligt mig då det spar så mycket tid och ork. Man har ju nog med att packa ner och upp allt. Sedan att bo i flyttkaos både inför och efter flytt kan ju också ta på krafterna så det är verkligen så värt att ta hjälp med själva flytten om man har möjlighet till det. Grabbarna Flytt erbjuder inte bara själva flyttransporten med in- och utbärning utan kan utöver det även hjälpa till med packning om man även vill slippa den biten. Detta gäller även känsliga ägodelar som porslin och de kan även ordna med skyddsinpackning av stora möbler som kan vara svårt att få till själv.

När vi flyttade efter sommaren var vi ganska slut efter bröllopsfix och mycket jobb under våren och tidiga sommaren. Så skönt att flyttfirman flyttade ut och in allt på några timmar så vi kunde fokusera på att bo in oss i nya hemmet.

Bor du i Stockholm eller Helsingfors och planerar en flytt rekommenderar jag att du skickar en offertförfrågan till Grabbarna Flytt. Du gör det enkelt och helt kostnadsfritt på deras hemsida Grabbarnaflytt.se.

Lycka till!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?