Annons: Shoppa min stil

Väska
Gucciskärp
Väska
T-shirt
Kappa
Tröja
Skjorta
Knytblus
Väska
Blå klänning
Stickad klänning
Kjol
Sandaler
Slipover
Pullover
Jeans
Klänning
Kofta
Kjol
T-shirt
Kappa
Skinnkjol
Väska
Kappa
Cardigan
Bag
Pälsjacka
Boots
Kjol
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kappa
Grå kavaj
Slipover
Klänning
Skjorta
Slipover
Slipover vit
Pullover
Sneakers
Kavaj
Kappa
Byxor
Kofta
Satinkjol
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Blus
Grön klänning
Slipover
Cardigan
Kavaj
Skjorta
Klänning
Topp
Kjol
Byxor
Basker
Halsduk
Väska
Väska
Blus
Cape
Väska
T-shirt
Väska
Tröja
Blus
Tröja
T-shirt
Kjol
Plisserad kjol
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Blå knytblus
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Slacks
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Kostymbyxa
Linne med spets
Väska
Ankelboots
Vit blus
Byxor
Plisserad kjol
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Pullover
Klänning
Klänning
Linne
Klänning
Klännning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Klännning
Kjol
Kjol
Svarta jeans
Klänning
Kavaj
Linne
Skjorta
T-shirt
Linne
Kofta
Manolo Blahnik
Cape
Kavaj
T-shirt
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kofta
Skjorta
Knytblus
Kofta
Byxor
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Blus
Kofta
Väst
T-shirt
Kofta
Kjol
Knytblus
Body
Klänning
Tyllkjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Pullover
Klänning
Stövel
Klänning
T-shirt
Slingbacks
Klänning

Gravid vecka 22 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 23 av min graviditet vilket innebär en summering här av vecka 22. Har mått bra men har faktiskt börjat få lite små krämpor nu.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 22

Den här veckan visade vågen att jag gått upp nästan 6 kilo totalt sedan jag plussade och jag märker verkligen hur stor min mage är. Den känns ofta väldigt spänd nästan som om hon som bor där inne inte får plats så att liksom magen MÅSTE töja ut sig. Har även börjat känna ännu mer att jag liksom vill vara med Carl hela tiden, är det något biologiskt tro? Jag har börjat få lite ont ibland när jag promenerar, särskilt längst ner på magen och ibland även långt ner på ryggen. En gång kändes det som att det även strålade ner på benet. Har känt mig lite illamående då och då men har aldrig kräkts under min graviditet och hoppas jag slipper göra det.

Vi har fortsatt att känna hennes små rörelser/sparkar i magen, varje dag den här graviditetsveckan faktiskt. Det är så mysigt! Gillar att vi båda kan känna ibland, mestadels är det jag men när hon är igång ordentligt syns och känns det tydligt utanpå magen också. I slutet av veckan har jag kunnat känna henne även på morgnar och under dagtid, tidigare var det främst kvällarna.

När jag var iväg med Anna i helgen blev jag “akut” sugen på frozen yoghurt med strössel så vi fick gå till Yogiboost på Väla och köpa helt enkelt. På vår SPA-helg testade jag att beställa en well done köttbit för första gången och det var ju verkligen inte gott. Brukar gilla rare men som gravid väljer jag well done för att vara på säkra sidan. Blir något annat än kött nästa gång jag äter ute.

Jag älskar förresten att vara på SPA nu som gravid. Så avkopplande och skönt att bada i varma pooler. Får en del kommentarer om att man inte ska bada bubbelpool som gravid med det är inget man längre avråder från.

Noteringar från appen gravid vecka 22

Fostret är ca 26 cm långt och väger drygt 400 gram. Hon kan reagera på ljud och ljus och sover ca 16 timmar per dygn. Fostret rör sig fritt i fostervattnet och man kan ofta känna små sparkar nere vid blygdbenet och omkring naveln. Vid den tiden kan det börja läcka vätska från blivande mammans bröstvårtor då kroppen förbereder sig på att kunna amma det kommande barnet. Detta är inget jag upplevt ännu.

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?