Annons: Shoppa min stil

Väst
Väska
Pälsjacka
Plisserad kjol
Bag
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Blå klänning
Klänning
klänning
Kappa
Grå kavaj
Klänning
tröja
Tröja
Väska
Slipover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
tröja
Knytblus
Tröja
Skjorta
Väska
Blus
Blå knytblus
Kappa
Tweedkavaj
Vit blus
Kofta
Kofta
Topp
Linne med spets
Kjol
Kavaj
Body
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Cape
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Gucciskärp
Trench coat
Boots
Klännning
Väska
Kappa
Kavaj
Ankelboots
Jeans
Kofta
Linne
Kofta
T-shirt
Klänning
Tröja
Kofta
Svarta jeans
Väska
Kappa
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Stövel
Väska
Kappa
Sneakers
Knytblus
Pullover
Byxor
Väska
Slipover vit
Klänning
Knytblus
Jacka
Knytblus
Linne
Kavaj
Pullover
Kofta
Kappa
Kjol
Väska
Skjorta
Skjorta
Cardigan
Slacks
Skinnkjol
Linne
Väska
Kjol
Kjol
Kofta
Sandaler
Väska
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Byxor
Kavaj
Blus
Halsduk
T-shirt
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Slipover
Klänning
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Väska
Satinkjol
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kappa
Klännning
Kjol
Plisserad kjol
Klänning
Stickad klänning
Cape
Blus
Klänning
Kavaj
Pullover
Skjorta
Satinkjol
Kjol
Basker
Kofta
Skjorta
Byxor
Slipover
Kofta
T-shirt
Klänning
Linne
Knytblus
Kavaj
Kofta
Blus
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Cardigan
Kofta
Pullover
Kjol
Kofta
Väska
Tweedklänning
Klänning
Kjol
Slipover
Väska
Slingbacks
Kavaj
T-shirt
Kofta
Skjorta
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Tröja
Kjol
Blus
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Tröja
Kavaj
Grön klänning
Skjortklänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Byxor
Linne
Topp

Gravid vecka 22 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 23 av min graviditet vilket innebär en summering här av vecka 22. Har mått bra men har faktiskt börjat få lite små krämpor nu.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 22

Den här veckan visade vågen att jag gått upp nästan 6 kilo totalt sedan jag plussade och jag märker verkligen hur stor min mage är. Den känns ofta väldigt spänd nästan som om hon som bor där inne inte får plats så att liksom magen MÅSTE töja ut sig. Har även börjat känna ännu mer att jag liksom vill vara med Carl hela tiden, är det något biologiskt tro? Jag har börjat få lite ont ibland när jag promenerar, särskilt längst ner på magen och ibland även långt ner på ryggen. En gång kändes det som att det även strålade ner på benet. Har känt mig lite illamående då och då men har aldrig kräkts under min graviditet och hoppas jag slipper göra det.

Vi har fortsatt att känna hennes små rörelser/sparkar i magen, varje dag den här graviditetsveckan faktiskt. Det är så mysigt! Gillar att vi båda kan känna ibland, mestadels är det jag men när hon är igång ordentligt syns och känns det tydligt utanpå magen också. I slutet av veckan har jag kunnat känna henne även på morgnar och under dagtid, tidigare var det främst kvällarna.

När jag var iväg med Anna i helgen blev jag ”akut” sugen på frozen yoghurt med strössel så vi fick gå till Yogiboost på Väla och köpa helt enkelt. På vår SPA-helg testade jag att beställa en well done köttbit för första gången och det var ju verkligen inte gott. Brukar gilla rare men som gravid väljer jag well done för att vara på säkra sidan. Blir något annat än kött nästa gång jag äter ute.

Jag älskar förresten att vara på SPA nu som gravid. Så avkopplande och skönt att bada i varma pooler. Får en del kommentarer om att man inte ska bada bubbelpool som gravid med det är inget man längre avråder från.

Noteringar från appen gravid vecka 22

Fostret är ca 26 cm långt och väger drygt 400 gram. Hon kan reagera på ljud och ljus och sover ca 16 timmar per dygn. Fostret rör sig fritt i fostervattnet och man kan ofta känna små sparkar nere vid blygdbenet och omkring naveln. Vid den tiden kan det börja läcka vätska från blivande mammans bröstvårtor då kroppen förbereder sig på att kunna amma det kommande barnet. Detta är inget jag upplevt ännu.

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?