Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Skjorta
Slingbacks
Klänning
T-shirt
Tröja
Skjorta
Skjortklänning
Skjorta
Knytblus
Slipover vit
Linne
Väska
Klänning
Slipover
Kappa
Kappa
Basker
T-shirt
Kavaj
Blå klänning
Kavaj
Linne
Kjol
Klänning
Tröja
Stövel
Kavaj
Sneakers
Kappa
Knytblus
Pälsjacka
Kjol
Blus
Plisserad kjol
Skjorta
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Tröja
Kofta
Kofta
Kavaj
Trench coat
Knytblus
Klänning
Kofta
Klännning
Väska
Knytblus
Klänning
Byxor
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Grå kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Väska
Linne
Kostymbyxa
Kofta
Gucciskärp
Kappa
Pullover
Kappa
Sandaler
Bag
Kavaj
Klänning
T-shirt
Blus
Väska
Väska
Klänning
Cardigan
Kofta
Klänning
Topp
Klänning
Blus
klänning
Pullover
Kjol
Vit blus
Kavaj
Väska
Halsduk
Klänning
Tweedkavaj
Blus
Kappa
Blå knytblus
Kofta
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Väska
Byxor
Klänning
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Kjol
Satinkjol
Jeans
Klänning
Kjol
Kofta
Body
Kjol
Klänning
T-shirt
Väska
Skinnkjol
Skjorta
Boots
Väska
Slipover
Linne med spets
Kofta
Väska
Väst
Kavaj
tröja
Kofta
Kavaj
Cape
Kjol
Slipover
Väska
Slipover
Topp
T-shirt
Väska
Tröja
tröja
Kappa
T-shirt
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Skjorta
Tweedklänning
Knytblus
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Byxor
Klänning
Jacka
Linne
Blus
Cape
Väska
Grön klänning
Kofta
Kavaj
Pullover
Väska
Skjorta
Skjorta
Klänning
Tröja
T-shirt
Klännning
Kofta
Byxor
Kjol
Skjorta
Kjol
Svarta jeans
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Linne
Kappa
Kavaj
Klänning
Väska
Satinkjol
Pullover
Slacks
Cardigan

Gravid vecka 22 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 23 av min graviditet vilket innebär en summering här av vecka 22. Har mått bra men har faktiskt börjat få lite små krämpor nu.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 22

Den här veckan visade vågen att jag gått upp nästan 6 kilo totalt sedan jag plussade och jag märker verkligen hur stor min mage är. Den känns ofta väldigt spänd nästan som om hon som bor där inne inte får plats så att liksom magen MÅSTE töja ut sig. Har även börjat känna ännu mer att jag liksom vill vara med Carl hela tiden, är det något biologiskt tro? Jag har börjat få lite ont ibland när jag promenerar, särskilt längst ner på magen och ibland även långt ner på ryggen. En gång kändes det som att det även strålade ner på benet. Har känt mig lite illamående då och då men har aldrig kräkts under min graviditet och hoppas jag slipper göra det.

Vi har fortsatt att känna hennes små rörelser/sparkar i magen, varje dag den här graviditetsveckan faktiskt. Det är så mysigt! Gillar att vi båda kan känna ibland, mestadels är det jag men när hon är igång ordentligt syns och känns det tydligt utanpå magen också. I slutet av veckan har jag kunnat känna henne även på morgnar och under dagtid, tidigare var det främst kvällarna.

När jag var iväg med Anna i helgen blev jag ”akut” sugen på frozen yoghurt med strössel så vi fick gå till Yogiboost på Väla och köpa helt enkelt. På vår SPA-helg testade jag att beställa en well done köttbit för första gången och det var ju verkligen inte gott. Brukar gilla rare men som gravid väljer jag well done för att vara på säkra sidan. Blir något annat än kött nästa gång jag äter ute.

Jag älskar förresten att vara på SPA nu som gravid. Så avkopplande och skönt att bada i varma pooler. Får en del kommentarer om att man inte ska bada bubbelpool som gravid med det är inget man längre avråder från.

Noteringar från appen gravid vecka 22

Fostret är ca 26 cm långt och väger drygt 400 gram. Hon kan reagera på ljud och ljus och sover ca 16 timmar per dygn. Fostret rör sig fritt i fostervattnet och man kan ofta känna små sparkar nere vid blygdbenet och omkring naveln. Vid den tiden kan det börja läcka vätska från blivande mammans bröstvårtor då kroppen förbereder sig på att kunna amma det kommande barnet. Detta är inget jag upplevt ännu.

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?