Annons: Shoppa min stil

Väska
Manolo Blahnik
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väst
Kjol
Boots
Kavaj
Klännning
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Tröja
Jeans
Väska
Pullover
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
Blus
Klänning
Kjol
Topp
Knytblus
Slipover
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Slingbacks
Topp
Pullover
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Byxor
Klänning
Linne
Klänning
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Knytblus
Bag
Väska
Väska
Kjol
Plisserad kjol
Blus
Tröja
Väska
Kjol
Knytblus
Halsduk
Trench coat
Väska
T-shirt
Skjorta
Stövel
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Linne
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kjol
tröja
T-shirt
Ankelboots
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
Kappa
Kostymbyxa
Linne
Stickad klänning
Skinnkjol
Väska
Klänning
Kofta
Tröja
Kavaj
Slipover vit
Gucciskärp
Kofta
Satinkjol
Klänning
Klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Kofta
Klänning
Klännning
Väska
Väska
Svarta jeans
Kofta
Kavaj
Tröja
Klänning
Kavaj
Linne
Kavaj
Kavaj
Klänning
Cardigan
Grön klänning
Kofta
Jacka
Knytblus
Klänning
Blå knytblus
Kjol
Basker
Kappa
tröja
Kappa
Kofta
Skjorta
Kavaj
Blå klänning
Kjol
Kjol
T-shirt
Skjorta
Blus
Kavaj
Kappa
T-shirt
T-shirt
Byxor
Klänning
Kappa
Kavaj
Kappa
Slipover
Klänning
Satinkjol
Skjorta
Väska
Stickad klänning
Blus
Linne med spets
Slacks
Cape
Skjorta
Kofta
Klänning
Kjol
Skjorta
Byxor
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
klänning
Kofta
Linne
Skjortklänning
Kavaj
Sandaler
T-shirt
Kofta
Tröja
Blus
Cardigan
Grå kavaj
Kjol
Pullover
Slipover
Plisserad kjol
Kofta
Byxor
Sneakers
Vit blus
Klänning
Kjol
Tweedkavaj
Body
Tweedklänning
Pälsjacka
Klänning
Slipover
Cape

Gravid vecka 21 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu har jag varit gravid i mer än 21 veckor, häftigt! Vecka 21 var den vecka då jag på riktigt började känna fosterrörelser, en sådan lättnad och underbar känsla. Jag har mått bra men kanske börjat känna mig mer trött på kvällar och morgnar. Uppdateringar från min graviddagbok och gravidapp nedan :). Vi har även varit hos barnmorskan och allt såg bra ut.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 21

Den här veckan visade vågen att jag gått upp nästan 5 kilo sedan jag fick veta att jag var gravid. Har även känt mig mer kissnödig och det kan bli akut haha. Min nya craving är frukost i form av Pauluns müssli med vaniljyoghurt. I fredags var första gången jag på riktigt var säker på att jag kände fosterrörelser, nästan som små sparkar. Jag var hemma själv på kvällen och låg i soffan och såg en serie. Då kände jag att det liksom puffade till i magen. Kunde till och med fånga det på film och skicka till Carl, det syntes liksom på utsidan. Sedan har det fortsatt så.

Även Carl kan känna rörelserna när han håller på magen när hon håller på :). Underbart. Jag tror aldrig jag kommer klaga på sparkar då jag ser det som ett tecken från henne, att hon mår bra där inne. Mitt streck på magen blir tydligare och tydligare.

Jag har även försökt bli mer noga med mina tänder men mår illa när jag borstar dem, får kvälvningar när jag borstar längst in. Igår var vi hos barnmorskan och fick lyssna på vår bebis hjärta. Underbart. Det tickade på i bra takt. Även jag fick göra lite prover och det visade sig att mitt järnvärde börjat sjunka även om det fortfarande ligger inom referens. Jag ska köpa nya järntillskott. Jag fick med mig mitt moderskapsintyg också som behövs för diverse praktiska grejer.

Sedan visade det sig att vår flicka har fått Carls blodgrupp så hon och jag har olika. Jag är RH negativ och hon positiv så jag kommer behöva ta sprutor. Det ska inte vara någon fara med första barnet så jag är inte så orolig.

 

Noteringar från appen gravid vecka 21

Fostret är ca 24-26 cm långt och väger omkring 350 gram. Typ halva längden hon kommer vara när hon kommer ut alltså! Häftigt. Fostrets rörelser blir mer avancerade och fostret kan nu göra kullerbyttor där inne. Förutom ögonlock finns nu även ögonfransar och ögonen kan reagera på ljus. När fostret ligger i magen behöver det inte använda lungorna men tränar dem ständigt genom att svälja fostervatten. För blivande mamman är det vanligt att extra järn behövs sättas in i form av tillskott.

 
 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?