Annons: Shoppa min stil

Väska
Slipover vit
Klänning
Väst
Skjorta
Knytblus
Klänning
Kappa
Tröja
Kappa
Kappa
Kjol
Klänning
Kjol
Väska
T-shirt
Linne
Kavaj
Kappa
Kappa
T-shirt
Väska
Väska
Basker
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Knytblus
Sandaler
Topp
Kofta
T-shirt
Pullover
T-shirt
Tröja
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Byxor
tröja
T-shirt
Klänning
Slacks
Väska
Kofta
Blå knytblus
Väska
Pullover
Skjorta
Klänning
Tweedkavaj
Pullover
Blus
Kjol
Skinnkjol
T-shirt
Bag
Boots
Jeans
Klänning
Klänning
Linne med spets
Slipover
Blus
Kavaj
Klänning
Grön klänning
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Trench coat
Väska
Byxor
Kavaj
Kappa
Slipover
Väska
Linne
tröja
Kavaj
Kavaj
Klänning
Vit blus
Kavaj
Klänning
Skjorta
Slipover
Rosa kostymbyxor
Jacka
Väska
Tröja
Kofta
T-shirt
Kappa
Klänning
Kjol
Byxor
Kofta
Tweedklänning
Klänning
T-shirt
Manolo Blahnik
Blå klänning
Klännning
Kavaj
Linne
Skjorta
Klänning
Skjorta
Byxor
Satinkjol
Cape
Kofta
Väska
Cape
Väska
Kofta
Skjorta
Knytblus
Kostymbyxa
Pälsjacka
Skjortklänning
Body
Väska
Kjol
Kjol
Halsduk
Kofta
Väska
Kofta
Klännning
Knytblus
Kofta
Stickad klänning
klänning
Klänning
Satinkjol
Kjol
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Sneakers
Kappa
Väska
Stövel
Linne
T-shirt
Kavaj
Pullover
Blus
Kavaj
Cardigan
Kofta
Väska
Kjol
Tröja
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kofta
Svarta jeans
Kofta
Klänning
Ankelboots
Plisserad kjol
Slingbacks
Klänning
Väska
Gucciskärp
Linne
Kofta
Plisserad kjol
Knytblus
Kavaj
Blus
Slipover
Kofta
Kofta
Tröja
Cardigan
Blus
Topp
Kjol

Gravid vecka 21 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu har jag varit gravid i mer än 21 veckor, häftigt! Vecka 21 var den vecka då jag på riktigt började känna fosterrörelser, en sådan lättnad och underbar känsla. Jag har mått bra men kanske börjat känna mig mer trött på kvällar och morgnar. Uppdateringar från min graviddagbok och gravidapp nedan :). Vi har även varit hos barnmorskan och allt såg bra ut.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 21

Den här veckan visade vågen att jag gått upp nästan 5 kilo sedan jag fick veta att jag var gravid. Har även känt mig mer kissnödig och det kan bli akut haha. Min nya craving är frukost i form av Pauluns müssli med vaniljyoghurt. I fredags var första gången jag på riktigt var säker på att jag kände fosterrörelser, nästan som små sparkar. Jag var hemma själv på kvällen och låg i soffan och såg en serie. Då kände jag att det liksom puffade till i magen. Kunde till och med fånga det på film och skicka till Carl, det syntes liksom på utsidan. Sedan har det fortsatt så.

Även Carl kan känna rörelserna när han håller på magen när hon håller på :). Underbart. Jag tror aldrig jag kommer klaga på sparkar då jag ser det som ett tecken från henne, att hon mår bra där inne. Mitt streck på magen blir tydligare och tydligare.

Jag har även försökt bli mer noga med mina tänder men mår illa när jag borstar dem, får kvälvningar när jag borstar längst in. Igår var vi hos barnmorskan och fick lyssna på vår bebis hjärta. Underbart. Det tickade på i bra takt. Även jag fick göra lite prover och det visade sig att mitt järnvärde börjat sjunka även om det fortfarande ligger inom referens. Jag ska köpa nya järntillskott. Jag fick med mig mitt moderskapsintyg också som behövs för diverse praktiska grejer.

Sedan visade det sig att vår flicka har fått Carls blodgrupp så hon och jag har olika. Jag är RH negativ och hon positiv så jag kommer behöva ta sprutor. Det ska inte vara någon fara med första barnet så jag är inte så orolig.

 

Noteringar från appen gravid vecka 21

Fostret är ca 24-26 cm långt och väger omkring 350 gram. Typ halva längden hon kommer vara när hon kommer ut alltså! Häftigt. Fostrets rörelser blir mer avancerade och fostret kan nu göra kullerbyttor där inne. Förutom ögonlock finns nu även ögonfransar och ögonen kan reagera på ljus. När fostret ligger i magen behöver det inte använda lungorna men tränar dem ständigt genom att svälja fostervatten. För blivande mamman är det vanligt att extra järn behövs sättas in i form av tillskott.

 
 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?