Annons: Shoppa min stil

Kjol
Byxor
Klänning
Kavaj
Skjortklänning
Kofta
Kappa
Blus
Skinnkjol
Väska
Klänning
Svarta jeans
Väska
Pullover
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Linne
Jeans
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Linne med spets
Byxor
Skjorta
Kjol
Gucciskärp
Kavaj
Body
Grön klänning
Kavaj
Kofta
Slipover vit
Väska
Linne
Boots
Kavaj
Knytblus
Pälsjacka
T-shirt
Klännning
Kofta
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Slipover
Kavaj
Slingbacks
Kofta
Manolo Blahnik
Kappa
T-shirt
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Kofta
Pullover
Grå kavaj
Kappa
Cape
Cape
Vit blus
Halsduk
Klänning
Knytblus
Cardigan
Cardigan
Satinkjol
Slacks
Kappa
Sandaler
Topp
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väst
Pullover
Blus
Kjol
Satinkjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Skjorta
Kappa
T-shirt
Kjol
Kjol
Linne
Kofta
T-shirt
Knytblus
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Slipover
Skjorta
Skjorta
Slipover
Skjorta
Tyllkjol
Kavaj
Blå knytblus
Väska
Blus
Kavaj
Kavaj
Pullover
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Byxor
Kavaj
Kavaj
Klänning
Sneakers
T-shirt
Blå klänning
Skjorta
Basker
Kappa
Klänning
Klänning
Blus
Slipover
Tröja
Klänning
Väska
Kjol
Tröja
Kofta
Kofta
Bag
Kostymbyxa
Kjol
Tröja
Kavaj
Väska
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Stövel
T-shirt
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Klänning
Kofta
Klännning
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Väska
Väska
Väska
Klänning

Gravid vecka 21 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu har jag varit gravid i mer än 21 veckor, häftigt! Vecka 21 var den vecka då jag på riktigt började känna fosterrörelser, en sådan lättnad och underbar känsla. Jag har mått bra men kanske börjat känna mig mer trött på kvällar och morgnar. Uppdateringar från min graviddagbok och gravidapp nedan :). Vi har även varit hos barnmorskan och allt såg bra ut.

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 21

Den här veckan visade vågen att jag gått upp nästan 5 kilo sedan jag fick veta att jag var gravid. Har även känt mig mer kissnödig och det kan bli akut haha. Min nya craving är frukost i form av Pauluns müssli med vaniljyoghurt. I fredags var första gången jag på riktigt var säker på att jag kände fosterrörelser, nästan som små sparkar. Jag var hemma själv på kvällen och låg i soffan och såg en serie. Då kände jag att det liksom puffade till i magen. Kunde till och med fånga det på film och skicka till Carl, det syntes liksom på utsidan. Sedan har det fortsatt så.

Även Carl kan känna rörelserna när han håller på magen när hon håller på :). Underbart. Jag tror aldrig jag kommer klaga på sparkar då jag ser det som ett tecken från henne, att hon mår bra där inne. Mitt streck på magen blir tydligare och tydligare.

Jag har även försökt bli mer noga med mina tänder men mår illa när jag borstar dem, får kvälvningar när jag borstar längst in. Igår var vi hos barnmorskan och fick lyssna på vår bebis hjärta. Underbart. Det tickade på i bra takt. Även jag fick göra lite prover och det visade sig att mitt järnvärde börjat sjunka även om det fortfarande ligger inom referens. Jag ska köpa nya järntillskott. Jag fick med mig mitt moderskapsintyg också som behövs för diverse praktiska grejer.

Sedan visade det sig att vår flicka har fått Carls blodgrupp så hon och jag har olika. Jag är RH negativ och hon positiv så jag kommer behöva ta sprutor. Det ska inte vara någon fara med första barnet så jag är inte så orolig.

 

Noteringar från appen gravid vecka 21

Fostret är ca 24-26 cm långt och väger omkring 350 gram. Typ halva längden hon kommer vara när hon kommer ut alltså! Häftigt. Fostrets rörelser blir mer avancerade och fostret kan nu göra kullerbyttor där inne. Förutom ögonlock finns nu även ögonfransar och ögonen kan reagera på ljus. När fostret ligger i magen behöver det inte använda lungorna men tränar dem ständigt genom att svälja fostervatten. För blivande mamman är det vanligt att extra järn behövs sättas in i form av tillskott.

 
 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?