Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Väska
Skjorta
Skjorta
Jeans
Pälsjacka
Kofta
Plisserad kjol
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Ankelboots
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Byxor
Tröja
Kappa
Slipover
Skjortklänning
T-shirt
Byxor
Kofta
Vit blus
Blå klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Blus
Sandaler
Slacks
T-shirt
Klänning
Klännning
Kofta
Slingbacks
Klänning
Pullover
Kavaj
Byxor
Gucciskärp
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Pullover
Topp
Plisserad kjol
Blus
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Halsduk
Tröja
Väska
Tyllkjol
Väska
Väska
Slipover
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
Skjorta
Kappa
Byxor
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kappa
Boots
Klänning
Skjorta
Basker
Blus
Väska
Kappa
Väska
Cape
Väska
Kavaj
Svarta jeans
Klännning
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Bag
Klänning
Knytblus
Klänning
Tröja
Kappa
Kjol
Slipover
Linne
Grön klänning
Blå knytblus
Klänning
Linne
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Väst
Kavaj
Sneakers
Klänning
Cardigan
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Linne med spets
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Cardigan
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kjol
Knytblus
Stickad klänning
Blus
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Kjol
Kavaj
Manolo Blahnik
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Cape
Kjol
T-shirt
Stövel
Slipover vit
Skjorta
Kjol
T-shirt
Skjorta
Slipover
Body
Kjol
Kavaj
Väska

Gravid vecka 20 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Tänk att mer än halva graviditeten passerat, så häftigt. Det största som hände gravid vecka 20 var såklart ultraljudet där vi fick veta att vår bebis mår bra och att det är en flicka vi väntar. Så stort. Bläddra lite längre ner för att läsa inlägget jag skrev strax efter besöket.

Något annat stort är att jag tror att jag äntligen börjat känna lite rörelser där inne! Det är ju svårt att veta 100% men det känns lite som fladder / små vindpustar där inne på något sätt.

Jag har mått fortsatt bra under vecka 20. Har varit hos tandläkaren tre gånger (!) för att bli kvitt all tandsten jag byggt upp under Corona när jag inte kunnat gå till tandläkaren och kanske slarvat med tandtråd…

Mina dagboksanteckningar från vecka 20 nedan :).

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 20

Den här veckan har magen känts väldigt spänd, särskilt längst ner på magen och det är som mest på kvällarna. Jag ser även att min navel tagit en ny form, den är mer avlång eller vad man säger. Har haft en del uppstötningar och känt av en klump i halsen/bröstkorgen som jag inte riktigt vet om det är psykiskt eller fysiskt egentligen. Det har varit rätt jobbigt och jag har behövt gå upp mitt i natten för att dricka vatten och spotta.

Vågen visar att jag gått upp 4 kg. Jag vägde mig i söndags men bara de senaste dagarna känner jag att jag blivit tyngre. När jag gick hem från jobbet i måndags kände jag att jag fick typ håll, men det kan jag väl ändå inte få av bara en promenad? Är säkert något med livmodern som ger mig de känslorna. Foglossning säger vissa men jag är osäker.

Känner som sagt av en del puffar i min mage och jag tänker att det måste vara vår lilla flicka som visar att hon finns. Så härligt! Jag hoppas det fortsätter så jag kan känna mig säker på att det är det. Barnmorskan säger att det kan dröja lite till innan jag känner men jag tror och hoppas att det är lite rörelser jag känner nu.

Något jag märkt är att jag fåt mer hår på min mage och det där strecket från bröst längs ner över hela magen är tydligare. Har även fått bebishår på huvudet.

 

Noteringar från appen gravid vecka 20

Fostret är nu lika stort som en kronärtskocka, ca 22-24 cm långt och 300 gram tungt. Den får ett allt mer barnansikte för varje vecka som går. Armar och ben har rätt proportioner till varandra och resten av kroppen. Nervsystemet blir allt mer utvecklat och fostret kan röra sig mer medvetet. Du som gravid kommer med stor sannolikhet uppleva att din mage växer väldigt mycket just nu, i snabbare takt. Det är möjligt att känna livmodern med handen.

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?