Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Tyllkjol
Väska
Stövel
Svarta jeans
Grå kavaj
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Byxor
Väska
Kavaj
Kappa
Cardigan
Väska
T-shirt
Bag
Kavaj
Jeans
Cape
Skjorta
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Väska
Slipover
Väska
Klännning
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Blus
Slingbacks
Klänning
Kjol
Blå knytblus
Skjorta
Tröja
Väska
Klänning
Slipover
Grön klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Skjorta
Byxor
Manolo Blahnik
Klänning
Stickad klänning
Väska
Sneakers
Kofta
Kjol
Plisserad kjol
Kjol
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Byxor
Klänning
Knytblus
Kjol
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Kjol
Skjorta
Kofta
Blus
Gucciskärp
Skjorta
Kofta
Slipover
Topp
Kappa
T-shirt
Kavaj
Pullover
T-shirt
Kavaj
Väst
Linne
Klänning
Blå klänning
Klänning
T-shirt
Kappa
Vit blus
Sandaler
Tröja
Plisserad kjol
Klänning
Pullover
Väska
Klänning
Boots
Ankelboots
Klänning
Blus
T-shirt
Kjol
Body
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Slipover vit
Blus
Kavaj
Cape
Pälsjacka
Skjorta
Slipover
Satinkjol
Klänning
Linne med spets
Väska
Väska
Slacks
Kofta
Klänning
Kofta
Kappa
Linne
Klänning
Byxor
Knytblus
Väska
T-shirt
Kjol
Kavaj
Halsduk
Linne
Kostymbyxa
Kappa
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kofta
Cardigan
Kofta
Klännning
Väska
Basker
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Pullover
Klänning
Väska
Skjortklänning
Stickad klänning
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kjol
Skjorta
Tröja

Väntar vi en flicka eller pojke? Se svaret här!

Hej fina. Hoppas ni mår bra. I torsdag var det äntligen dags för rutinultraljud. Jag som varit så orolig för min lilla bebis då jag varit sjuk och fortfarande inte kan känna några rörelser. Så skönt att komma dit och se att allt såg bra ut! Bebisen växer och utvecklas bra, hjärtat och övriga organ såg bra ut, det var en rörlig bebis som levde runt där inne. Så himla skönt och roligt att se. Blev helt tagen även denna gång. Vi sa att vi ville veta könet om hon kunde se och utöver alla mätningar av organ och andra kroppsdelar såg hon till att kolla könet.

“DÄR! We got HER” sa hon. Vi väntar alltså en flicka. Jag började gråta när hon sa det. Det spelade såklart ingen roll om det var en pojke eller flicka men det var som att man verkligen lärde känna sin bebis mer när vi fick veta vad det var för kön. En flicka alltså, jag som trodde på pojke men vi ska alltså få en liten tjej. Så glad för det <3.

Det händer ju att man får fel kön presenterat på ultraljud, det hände bl.a min kollega. Hon fick först veta att de väntade en flicka men i vecka 37 visade det sig att det var en pojke. Så riktigt säker kan man ju inte vara, men nu väljer jag att tro att det är en flicka i alla fall. Barnmorskan gick ändå igenom olika delar på könet hon såg så det borde ju vara rätt hehe.

Jag mår fortsatt bra i min graviditet. Fick veta att jag har moderkakan i bakvägg vilket kan innebära att man känner rörelser tidigare men jag har inte känt något än, tror jag. Härom morgonen tyckte jag att jag kände något men det kan lika gärna ha varit att jag var hungrig hehe. Man såg i alla fall att hon levde runt där inne så jag är inte orolig längre. Barnmorskan sa att det kunde ta några veckor till innan jag kände något tydligt.

Ha en underbar lördag fina ni!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?