Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Skjorta
Slipover
Väska
Linne
Knytblus
Body
Klänning
Kjol
Klänning
Blå knytblus
Klänning
Slipover
Kavaj
Pullover
Ankelboots
Blå klänning
Kjol
Klännning
Linne
Skjorta
Kappa
Cape
Kjol
Stickad klänning
Skjortklänning
Knytblus
Kavaj
Kofta
Jacka
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kjol
Stövel
Väst
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Tweedklänning
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Slipover
Slacks
Klänning
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Väska
Sandaler
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Tröja
Byxor
Kofta
Byxor
Knytblus
Skjorta
Klänning
Svarta jeans
Kjol
Väska
Kjol
Kofta
Kjol
Kappa
tröja
Trench coat
Väska
Tröja
tröja
Kavaj
Kjol
Kappa
Cape
Klänning
Klännning
T-shirt
Skjorta
Blus
Grå kavaj
Sneakers
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Topp
Pullover
Boots
Kappa
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Tröja
T-shirt
Väska
Plisserad kjol
Slingbacks
Kappa
Byxor
klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Plisserad kjol
Kofta
Kostymbyxa
Kjol
Kavaj
Kofta
T-shirt
Knytblus
Slipover vit
T-shirt
Linne
Tröja
Kappa
Kavaj
Linne
Klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
Kavaj
Bag
Tweedkavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Klänning
Skjorta
Klänning
Vit blus
Kofta
Väska
Väska
Linne med spets
Topp
Byxor
T-shirt
Grön klänning
Pullover
Klänning
Kjol
Klänning
Kjol
Kappa
Blus
Väska
Klänning
Kofta
Linne
Blus
Cardigan
Kavaj
Pullover
Knytblus
Cardigan
Blus
Pälsjacka
Klänning
Jeans
Kjol
T-shirt
Kavaj
Blus
Basker
Gucciskärp
Stickad klänning
Slipover
Kofta
Klänning
Tröja

Väntar vi en flicka eller pojke? Se svaret här!

Hej fina. Hoppas ni mår bra. I torsdag var det äntligen dags för rutinultraljud. Jag som varit så orolig för min lilla bebis då jag varit sjuk och fortfarande inte kan känna några rörelser. Så skönt att komma dit och se att allt såg bra ut! Bebisen växer och utvecklas bra, hjärtat och övriga organ såg bra ut, det var en rörlig bebis som levde runt där inne. Så himla skönt och roligt att se. Blev helt tagen även denna gång. Vi sa att vi ville veta könet om hon kunde se och utöver alla mätningar av organ och andra kroppsdelar såg hon till att kolla könet.

”DÄR! We got HER” sa hon. Vi väntar alltså en flicka. Jag började gråta när hon sa det. Det spelade såklart ingen roll om det var en pojke eller flicka men det var som att man verkligen lärde känna sin bebis mer när vi fick veta vad det var för kön. En flicka alltså, jag som trodde på pojke men vi ska alltså få en liten tjej. Så glad för det <3.

Det händer ju att man får fel kön presenterat på ultraljud, det hände bl.a min kollega. Hon fick först veta att de väntade en flicka men i vecka 37 visade det sig att det var en pojke. Så riktigt säker kan man ju inte vara, men nu väljer jag att tro att det är en flicka i alla fall. Barnmorskan gick ändå igenom olika delar på könet hon såg så det borde ju vara rätt hehe.

Jag mår fortsatt bra i min graviditet. Fick veta att jag har moderkakan i bakvägg vilket kan innebära att man känner rörelser tidigare men jag har inte känt något än, tror jag. Härom morgonen tyckte jag att jag kände något men det kan lika gärna ha varit att jag var hungrig hehe. Man såg i alla fall att hon levde runt där inne så jag är inte orolig längre. Barnmorskan sa att det kunde ta några veckor till innan jag kände något tydligt.

Ha en underbar lördag fina ni!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?