Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Klänning
Slipover vit
Blus
Kavaj
Knytblus
Kjol
Body
Satinkjol
Väska
Plisserad kjol
Stövel
Kofta
Pullover
Kofta
Slipover
Sandaler
Klänning
T-shirt
Skjorta
Klänning
Pälsjacka
T-shirt
Linne
Byxor
Kavaj
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Linne
Kjol
T-shirt
Kjol
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Grön klänning
T-shirt
Topp
Väska
Kofta
Kavaj
Tröja
Kavaj
Blus
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Boots
Slipover
Kappa
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Kjol
Tröja
Grå kavaj
Klännning
Skjorta
Sneakers
Svarta jeans
Tröja
Kostymbyxa
Kavaj
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
Cardigan
Väst
Väska
Blus
Byxor
Kofta
Kofta
T-shirt
Klänning
Pullover
Väska
Knytblus
Skjorta
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Byxor
Tyllkjol
Pullover
Klännning
Väska
Blå knytblus
Väska
Skjorta
T-shirt
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Halsduk
T-shirt
Slacks
Kjol
Gucciskärp
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Kjol
Klänning
Kjol
Vit blus
Cape
Klänning
Klänning
Skjorta
Slipover
Väska
Väska
Skjorta
Byxor
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Basker
Klänning
T-shirt
Kappa
Bag
Satinkjol
Linne med spets
Kavaj
Slipover
Kappa
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Manolo Blahnik
Kofta
Väska
Blus
Kofta
Klänning
Cardigan
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjortklänning
Kjol
Skjorta
Cape
Väska
Jeans
Knytblus
Klänning
Kofta
Kofta
Ankelboots
Blå klänning
Kappa
Linne
Kavaj

Helg med SPA, restaurang, brunch och barnvagnsspaning

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Det här har verkligen varit en lugn och skön helg. I fredags kväll var vi hemma. Lagade risotto och såg en film. Perfekt. I lördags hade Carl bokat in oss på dagsspa på The Lodge. Så himla mysigt! Vi har faktiskt inte varit så mycket på SPA då vi båda alltid känt att vi är lite för rastlösa för det. Men den här gången njöt vi båda verkligen till fullo.

Vi hade bokat The Lodge Honulele Retreat dagsspa med Aloha spa ritual. Gillade verkligen den ritualen. Man guidades mellan olika stationer där man var cirka 10 minuter på varje station. Det var fotbad, tvagning, bastu, ångbastu och annat skönt. Som avslutning på spadagen fick man fritt röra sig i deras öppna spa och vi valde att hänga i utomhuspoolen som var skönt uppvärmd och hade fin utsikt. Beställde även dryck vi kunde dricka där. Alkoholfritt bubbel för mig.

Så skönt att komma iväg, släppa jobbet helt och bara fokusera på tid med varandra och slappna av. På kvällen hade vi bokat bord på restaurang SOHO Malmö som är en asian-fusion restaurang på Davidshall. Vi var faktiskt inte så hungriga och vi var trötta så vi beställde varsin huvudrätt och störde oss lite på den höga ljudvolymen. Men maten var god. Framför allt fick man stora portioner och fick typ rulla hem.

I söndags hade vi bokat in brunchdate med Marie och Jocke som bott över på Clarion Malmö live. Vi joinade dem på brunch med buffé och då det var ett tag sedan vi sågs passade vi på att ta igen massor. Mycket trevligt!

Efter brunchen tog vi tåget till Svågertorp för att besöka Babyworld. Spanade lite på barnvagn, de hade bland annat en från Thule som vi spanat lite extra på online. Den var väldigt skön och praktisk på många sätt. Får se vad vi bestämmer oss för till slut. Ingen brådska än egentligen. Vi gick även till IKEA och handlade lite smått och gott.

Idag är det Alla hjärtans dag och Carl har planerat en överraskning till mig. Så himla gulligt. Det enda jag vet är att vi kommer att sova borta men vara i stan så jag kommer enkelt kunna ta mig till jobbet imorgon.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?