Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Kofta
Boots
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Kjol
Knytblus
Linne med spets
Kavaj
Klänning
T-shirt
Blus
Tweedkavaj
Väska
Byxor
Knytblus
Slipover
Pälsjacka
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Blus
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Pullover
Bag
Kofta
Svarta jeans
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Body
Skjorta
Grå kavaj
Tröja
Väska
Kjol
Kjol
T-shirt
Kostymbyxa
Slipover vit
Väska
Skjorta
Byxor
Jeans
Sandaler
Topp
Kavaj
Skjorta
Klänning
Cape
Kofta
Väska
Pullover
Slipover
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Byxor
Kavaj
Gucciskärp
Linne
Kofta
Cape
Kappa
T-shirt
Skjorta
Basker
Satinkjol
Skjorta
Kappa
T-shirt
Blå knytblus
Kavaj
Skjorta
Väska
Blus
Pullover
Klännning
Kjol
T-shirt
Knytblus
Pullover
Klänning
Cardigan
tröja
Slacks
Kjol
T-shirt
Väska
Kappa
Kavaj
Jacka
Kavaj
klänning
Väska
Linne
Sneakers
Slingbacks
Tröja
Väska
Stövel
Plisserad kjol
Väst
Linne
Kofta
Kappa
Tröja
T-shirt
Slipover
Linne
Rosa kostymbyxor
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Kjol
Kofta
Tweedklänning
Blus
Kofta
Vit blus
Kofta
tröja
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Grön klänning
Trench coat
Väska
Topp
Knytblus
Satinkjol
Slipover
Klänning
Kappa
Väska
Stickad klänning
Kjol
Halsduk
Tröja
Kappa
Klännning
T-shirt
Skjorta
Kjol
Blå klänning
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
Klänning
Byxor
Kjol
Väska
Kavaj
Plisserad kjol
Blus
Linne

Helg med SPA, restaurang, brunch och barnvagnsspaning

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Det här har verkligen varit en lugn och skön helg. I fredags kväll var vi hemma. Lagade risotto och såg en film. Perfekt. I lördags hade Carl bokat in oss på dagsspa på The Lodge. Så himla mysigt! Vi har faktiskt inte varit så mycket på SPA då vi båda alltid känt att vi är lite för rastlösa för det. Men den här gången njöt vi båda verkligen till fullo.

Vi hade bokat The Lodge Honulele Retreat dagsspa med Aloha spa ritual. Gillade verkligen den ritualen. Man guidades mellan olika stationer där man var cirka 10 minuter på varje station. Det var fotbad, tvagning, bastu, ångbastu och annat skönt. Som avslutning på spadagen fick man fritt röra sig i deras öppna spa och vi valde att hänga i utomhuspoolen som var skönt uppvärmd och hade fin utsikt. Beställde även dryck vi kunde dricka där. Alkoholfritt bubbel för mig.

Så skönt att komma iväg, släppa jobbet helt och bara fokusera på tid med varandra och slappna av. På kvällen hade vi bokat bord på restaurang SOHO Malmö som är en asian-fusion restaurang på Davidshall. Vi var faktiskt inte så hungriga och vi var trötta så vi beställde varsin huvudrätt och störde oss lite på den höga ljudvolymen. Men maten var god. Framför allt fick man stora portioner och fick typ rulla hem.

I söndags hade vi bokat in brunchdate med Marie och Jocke som bott över på Clarion Malmö live. Vi joinade dem på brunch med buffé och då det var ett tag sedan vi sågs passade vi på att ta igen massor. Mycket trevligt!

Efter brunchen tog vi tåget till Svågertorp för att besöka Babyworld. Spanade lite på barnvagn, de hade bland annat en från Thule som vi spanat lite extra på online. Den var väldigt skön och praktisk på många sätt. Får se vad vi bestämmer oss för till slut. Ingen brådska än egentligen. Vi gick även till IKEA och handlade lite smått och gott.

Idag är det Alla hjärtans dag och Carl har planerat en överraskning till mig. Så himla gulligt. Det enda jag vet är att vi kommer att sova borta men vara i stan så jag kommer enkelt kunna ta mig till jobbet imorgon.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?