Annons: Shoppa min stil

Sandaler
Rosa kostymbyxor
Kjol
Blus
Slingbacks
Ankelboots
Kappa
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Jeans
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Klännning
Kofta
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Vit blus
Kappa
Pullover
Slipover vit
T-shirt
Klänning
Kappa
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Grön klänning
Manolo Blahnik
Kjol
Skjortklänning
Gucciskärp
Knytblus
Skjorta
Skjorta
Kostymbyxa
Byxor
Cardigan
Topp
Basker
Plisserad kjol
Kofta
Satinkjol
Skinnkjol
Kappa
T-shirt
Väska
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Tröja
Kjol
Kofta
Trench coat
Linne
Plisserad kjol
Skjorta
Klänning
T-shirt
Slipover
Kofta
Slipover
Kofta
Tweedkavaj
Väska
Skjorta
Grå kavaj
Klännning
Stövel
klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Väska
Tröja
Skjorta
Byxor
Kofta
Boots
Kjol
Satinkjol
T-shirt
tröja
Bag
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Pullover
Kofta
Blå klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Halsduk
T-shirt
Väska
Slipover
Blus
Väst
Tweedklänning
Pälsjacka
Kjol
Linne med spets
Kavaj
Byxor
Kjol
Kjol
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Jacka
T-shirt
Blus
Knytblus
Body
Blå knytblus
Klänning
Kjol
tröja
Slipover
Knytblus
Väska
Klänning
T-shirt
Kappa
Pullover
Sneakers
Kofta
Pullover
Väska
Tröja
Linne
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Svarta jeans
Kofta
Kavaj
Tröja
Skjorta
Linne
Byxor
Slacks
Blus
Linne
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Linne
Topp
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Väska
Cardigan
Kjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Cape
Cape
Skjorta
Tröja
Kofta
Väska
Kjol

Gravid vecka 18 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Här kommer en graviduppdatering för vecka 18, 2-8 februari. Även den här veckan var jag ju sjuk ons, tors, fre så det var mycket tid i sängen med poddar och fortsatt mycket oro för min bebis. Alla gravidinlägg finns här.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 18

Fortfarande sjuk och så less på att febern inte ger med sig (ons-lör). Ingen Covid enl nytt pcr-test. På lördagen grät jag väldigt mycket på grund av oro för min bebis. Carl var väldigt snäll på mig, försökte lugna mig. Är så svårt att hålla sig från att googla diverse och jämföra sig med andra gravida i gravidgrupperna. Vill ju att min bebis ska ge mig tecken, små rörelser, så jag kan känna att han/hon har det bra.

Under helgen kollade vi barnvagn för första gången. Det finns en butik nära där vi bor som vi gick till. De hade Bugaboo och Britax barnvagnar. En Bugaboo Fox 3 blev favoriten just där men vi tänker att vi ska kika lite till och prova fler märken och modeller innan vi köper. Det är ju inte jättebråttom för oss att slå till. Men det var en rolig upplevelse att titta.

På söndagen mådde jag mycket bättre psykiskt. Magen kändes spänd hela dagen, vi kom ut på en promenad. På kvällen kändes magen hård och stor. Denna vecka köpte lite söta babykläder, häftigt att se hur små de är de där första kläderna för bebis. Testade även Cola Zero koffeinfri som var god, smakade som vanlig cola zero. Vet att coca cola inte innehåller jättemycket koffein (jämfört med kaffe t.ex) men kan man undvika det så mycket som möjligt tänker jag att det är bra.

En annan häftig grej är att mitt jobb lagt ut jobbannonsen för föräldravikariatet för mig. Det är verkligen på riktigt nu. Det var skönt att börja jobba i måndags. I tisdags var jag till och med på kontoret och det var SÅ härligt att träffa kollegor igen. Tror inte jag kände oro för min bebis på hela dagen då.

 

Noteringar från appen gravid vecka 18

Fostret är ca 18-20 cm långt och väger omkring 170 gram. Stor som en sötpotatis! Den har fått mer barnliknande proportioner. Ögonbryn och ögonfransar fortsätter att växa. Ögonen är fortsatt slutna men har blivit större. Fosterfett bildas för att fostret ska klara av att ligga i vatten under hela graviditeten utan att skada huden. Det är vanligt med snuva och även näsblod för den gravida kvinnan.

 

 

 

Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Looking for Something?