Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väst
Kappa
Stickad klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
Tröja
Kjol
Kofta
Skinnkjol
Skjorta
Topp
Skjorta
Grön klänning
Body
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Klänning
Blå knytblus
Blus
Kofta
T-shirt
Pullover
Blå klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Sneakers
Cape
T-shirt
Kofta
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Väska
Byxor
Klänning
Linne med spets
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Kjol
Skjorta
Vit blus
Kofta
Ankelboots
Väska
Väska
Slacks
Kofta
Kavaj
Stövel
Väska
Kavaj
Klänning
Cape
Kjol
Kjol
Skjorta
Kappa
Klännning
Kappa
Tröja
Klänning
Klänning
Blus
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Slipover vit
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Plisserad kjol
Kjol
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Svarta jeans
Slipover
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Slipover
Slipover
Halsduk
Byxor
Kofta
Kavaj
Byxor
Kofta
Skjortklänning
Kappa
Väska
Kofta
T-shirt
Manolo Blahnik
Basker
Klänning
Skjorta
Bag
Kostymbyxa
Kavaj
Skjorta
Pullover
Satinkjol
Väska
Väska
Väska
Kappa
Väska
Väska
Sandaler
Rosa kostymbyxor
Slipover
Pullover
Klänning
Blus
Kjol
Cardigan
Väska
Kavaj
Linne
Väska
Klännning
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Plisserad kjol
Knytblus
Cardigan
Blus
Pälsjacka
Tröja
Pullover
Linne
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Jeans
Kavaj
Boots
Väska
Klänning
Linne

Gravid vecka 18 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Här kommer en graviduppdatering för vecka 18, 2-8 februari. Även den här veckan var jag ju sjuk ons, tors, fre så det var mycket tid i sängen med poddar och fortsatt mycket oro för min bebis. Alla gravidinlägg finns här.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 18

Fortfarande sjuk och så less på att febern inte ger med sig (ons-lör). Ingen Covid enl nytt pcr-test. På lördagen grät jag väldigt mycket på grund av oro för min bebis. Carl var väldigt snäll på mig, försökte lugna mig. Är så svårt att hålla sig från att googla diverse och jämföra sig med andra gravida i gravidgrupperna. Vill ju att min bebis ska ge mig tecken, små rörelser, så jag kan känna att han/hon har det bra.

Under helgen kollade vi barnvagn för första gången. Det finns en butik nära där vi bor som vi gick till. De hade Bugaboo och Britax barnvagnar. En Bugaboo Fox 3 blev favoriten just där men vi tänker att vi ska kika lite till och prova fler märken och modeller innan vi köper. Det är ju inte jättebråttom för oss att slå till. Men det var en rolig upplevelse att titta.

På söndagen mådde jag mycket bättre psykiskt. Magen kändes spänd hela dagen, vi kom ut på en promenad. På kvällen kändes magen hård och stor. Denna vecka köpte lite söta babykläder, häftigt att se hur små de är de där första kläderna för bebis. Testade även Cola Zero koffeinfri som var god, smakade som vanlig cola zero. Vet att coca cola inte innehåller jättemycket koffein (jämfört med kaffe t.ex) men kan man undvika det så mycket som möjligt tänker jag att det är bra.

En annan häftig grej är att mitt jobb lagt ut jobbannonsen för föräldravikariatet för mig. Det är verkligen på riktigt nu. Det var skönt att börja jobba i måndags. I tisdags var jag till och med på kontoret och det var SÅ härligt att träffa kollegor igen. Tror inte jag kände oro för min bebis på hela dagen då.

 

Noteringar från appen gravid vecka 18

Fostret är ca 18-20 cm långt och väger omkring 170 gram. Stor som en sötpotatis! Den har fått mer barnliknande proportioner. Ögonbryn och ögonfransar fortsätter att växa. Ögonen är fortsatt slutna men har blivit större. Fosterfett bildas för att fostret ska klara av att ligga i vatten under hela graviditeten utan att skada huden. Det är vanligt med snuva och även näsblod för den gravida kvinnan.

 

 

 

Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Looking for Something?