Annons: Shoppa min stil

Jacka
Tröja
Linne
Väska
Slipover
T-shirt
Knytblus
T-shirt
Kofta
Plisserad kjol
Kavaj
Linne
tröja
Skjorta
Kappa
Blus
Kjol
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Boots
Stickad klänning
Kappa
klänning
Skjorta
Tröja
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Väst
Väska
Blus
Knytblus
Stickad klänning
Kjol
Slipover
Grön klänning
tröja
Väska
Sandaler
Cardigan
Klännning
Klänning
Vit blus
Cardigan
Väska
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Linne
Tweedklänning
Gucciskärp
Klännning
Byxor
Pullover
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Tröja
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Topp
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Svarta jeans
Kappa
Kjol
Kavaj
Klänning
Pullover
Pullover
Klänning
Ankelboots
Klänning
Kappa
Halsduk
Skjorta
Byxor
Kavaj
Klänning
Pullover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Knytblus
Klänning
Byxor
Skjorta
Satinkjol
Blå klänning
Kofta
Kavaj
Basker
Kappa
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Tröja
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Topp
Trench coat
Blus
Linne med spets
Skjortklänning
Klänning
Cape
Tweedkavaj
Kofta
Slacks
Knytblus
Linne
Slipover
Jeans
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
T-shirt
Slipover
Väska
Pälsjacka
Väska
Klänning
Stövel
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
T-shirt
Blå knytblus
Byxor
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
Kjol
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Kjol
T-shirt
Kjol
Blus
Slipover vit
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kostymbyxa
Kofta
Kjol
Plisserad kjol
Kappa
Väska
Kjol
Cape
Blus
T-shirt
Knytblus
Klänning
Slingbacks
Kjol
Bag
Sneakers
Tröja
Kofta
Body
Kavaj
Väska
Kappa
Linne

Gravid vecka 18 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Här kommer en graviduppdatering för vecka 18, 2-8 februari. Även den här veckan var jag ju sjuk ons, tors, fre så det var mycket tid i sängen med poddar och fortsatt mycket oro för min bebis. Alla gravidinlägg finns här.

 

Mina dagboksanteckningar gravid vecka 18

Fortfarande sjuk och så less på att febern inte ger med sig (ons-lör). Ingen Covid enl nytt pcr-test. På lördagen grät jag väldigt mycket på grund av oro för min bebis. Carl var väldigt snäll på mig, försökte lugna mig. Är så svårt att hålla sig från att googla diverse och jämföra sig med andra gravida i gravidgrupperna. Vill ju att min bebis ska ge mig tecken, små rörelser, så jag kan känna att han/hon har det bra.

Under helgen kollade vi barnvagn för första gången. Det finns en butik nära där vi bor som vi gick till. De hade Bugaboo och Britax barnvagnar. En Bugaboo Fox 3 blev favoriten just där men vi tänker att vi ska kika lite till och prova fler märken och modeller innan vi köper. Det är ju inte jättebråttom för oss att slå till. Men det var en rolig upplevelse att titta.

På söndagen mådde jag mycket bättre psykiskt. Magen kändes spänd hela dagen, vi kom ut på en promenad. På kvällen kändes magen hård och stor. Denna vecka köpte lite söta babykläder, häftigt att se hur små de är de där första kläderna för bebis. Testade även Cola Zero koffeinfri som var god, smakade som vanlig cola zero. Vet att coca cola inte innehåller jättemycket koffein (jämfört med kaffe t.ex) men kan man undvika det så mycket som möjligt tänker jag att det är bra.

En annan häftig grej är att mitt jobb lagt ut jobbannonsen för föräldravikariatet för mig. Det är verkligen på riktigt nu. Det var skönt att börja jobba i måndags. I tisdags var jag till och med på kontoret och det var SÅ härligt att träffa kollegor igen. Tror inte jag kände oro för min bebis på hela dagen då.

 

Noteringar från appen gravid vecka 18

Fostret är ca 18-20 cm långt och väger omkring 170 gram. Stor som en sötpotatis! Den har fått mer barnliknande proportioner. Ögonbryn och ögonfransar fortsätter att växa. Ögonen är fortsatt slutna men har blivit större. Fosterfett bildas för att fostret ska klara av att ligga i vatten under hela graviditeten utan att skada huden. Det är vanligt med snuva och även näsblod för den gravida kvinnan.

 

 

 

Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Looking for Something?