Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Blus
Cardigan
Jeans
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Ankelboots
T-shirt
Kappa
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Halsduk
Väska
Väska
Sneakers
Kofta
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Tröja
Kofta
Slipover
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Kappa
Knytblus
Väska
T-shirt
Body
Manolo Blahnik
Kavaj
T-shirt
Väska
Väst
Byxor
Plisserad kjol
Tröja
Blus
Kjol
Kjol
Boots
Kavaj
Skjorta
Väska
Slipover
Bag
Klänning
Blå klänning
Linne
Skjorta
Knytblus
Pullover
Skjorta
Kjol
Kappa
Klänning
Cardigan
Slipover vit
Väska
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Skjorta
Klännning
Kappa
Kavaj
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Klännning
Skjorta
Knytblus
Blå knytblus
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Kappa
Skinnkjol
Linne
Kavaj
Väska
Slipover
Satinkjol
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kofta
Stövel
Kavaj
Byxor
Topp
Slingbacks
Tyllkjol
Cape
Kjol
Kofta
Kofta
Vit blus
Slacks
Väska
Väska
Pälsjacka
Kofta
T-shirt
Grå kavaj
Skjorta
Väska
Byxor
Väska
Kofta
Tröja
Skjorta
Linne
Klänning
Svarta jeans
Byxor
Gucciskärp
Rosa kostymbyxor
Sandaler
Kjol
Kavaj
Cape
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Pullover
Skjorta
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Kofta
Pullover
Väska
Slipover
Linne med spets
Kofta
Blus
Kofta
Kappa
Klänning
Grön klänning
Pullover
Kjol
Basker
T-shirt
Blus
Väska

Min långhelg i bilder

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag har verkligen njutit av en långhelg och passade på att pausa lite på sociala medier / blogg också. Nu är jag i alla fall tillbaka här och nu ska det nog kunna bli lite bättre rutiner för bloggandet. Har ju fått in rutinen under vardagarna när jag jobbar men när jag är ledig kommer jag ur det lite. Det får nog vara så helt enkelt. Men här kommer en liten update om helgen.

I torsdags hade jag en väldigt lugn och skön dag här hemma. Kom ut på en lång promenad då det vat jättefint väder. Passade även på att luncha med Carl på Lokal17 då han jobbade hemma. Ja han jobbar ju i Danmark och var därmed inte ledig.

I fredags passade jag på att handla lite smink som jag behövde och sedan hade jag date med Anna. Äntligen fick vi tid att umgås. Vi hade en massa att prata om då vi inte setts ordentligt på länge. Vi började med kaffe på Espresso House, sedan strosade vi lite i butiker och avslutade kvällen med sushi. Vi hade blivit galet hungriga och beställde därför galet mycket mat. Haha.

I lördags och söndags tog vi det väldigt lugnt här hemma. Vädret var lite sisådär. La pussel, tog ett bad. Vi passade också på att checka av några grejer vi haft på to do-listan ett tag. Sedan gjorde vi pizza till middag både i lördags och söndags. Carl har hittat ett glutenfritt mjöl som man kan göra supergoda pizzor på.

Nu börjar en vanlig jobbvecka och efter jobbet idag ska jag till min redovisningskonsult för att lämna in alla papper för 2021. Ska bli spännande att se hur det gått 2021, har inte alls varit lite aktiv med samarbeten och annat då jag fokuserat på annat som t.ex mitt bröllop :).

Ha en underbar måndag!


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?