Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kofta
Slacks
Cardigan
Kofta
Kavaj
klänning
Kofta
Bag
Tröja
Väska
Kofta
Skjortklänning
Knytblus
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Skjorta
T-shirt
Väska
Kofta
Knytblus
Boots
Kjol
Cape
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Cape
Kappa
Kappa
Body
Halsduk
Kjol
Vit blus
Blus
Kjol
Kappa
Kostymbyxa
Byxor
Pullover
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Tweedklänning
Väska
Kjol
Knytblus
Kavaj
Blå klänning
Kappa
Jacka
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Väska
Kavaj
Jeans
Klänning
Kavaj
Tröja
Klänning
Väska
Skjorta
tröja
Linne
Tröja
Linne
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Klännning
Väska
Väska
Kofta
Topp
Slipover
Linne med spets
Klänning
Slipover
Tweedkavaj
Kappa
Kavaj
Grön klänning
Stickad klänning
Kappa
Väska
Klänning
Trench coat
Linne
tröja
Väst
Kavaj
Cardigan
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Kjol
Klänning
Skinnkjol
T-shirt
Kjol
Kofta
Kofta
Stövel
Kofta
Pullover
Satinkjol
Kavaj
Tröja
Väska
Slingbacks
Ankelboots
Klänning
Blus
Kavaj
Plisserad kjol
Manolo Blahnik
Väska
Kavaj
Slipover
Satinkjol
Topp
Kjol
Kofta
Byxor
Blus
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Kjol
Basker
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Blus
Pälsjacka
Linne
Skjorta
Kavaj
Gucciskärp
Kappa
Tröja
T-shirt
Sandaler
Klänning
Kofta
Klänning
Slipover
Klänning
T-shirt
Klänning
Blå knytblus
Skjorta
Kjol
Kofta
Kjol
Kavaj
Klännning
Byxor
Kappa
T-shirt
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Linne
Svarta jeans
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Slipover vit
Knytblus
Sneakers
T-shirt
Pullover
Väska
Klänning
Kjol
Byxor
Pullover

Min långhelg i bilder

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag har verkligen njutit av en långhelg och passade på att pausa lite på sociala medier / blogg också. Nu är jag i alla fall tillbaka här och nu ska det nog kunna bli lite bättre rutiner för bloggandet. Har ju fått in rutinen under vardagarna när jag jobbar men när jag är ledig kommer jag ur det lite. Det får nog vara så helt enkelt. Men här kommer en liten update om helgen.

I torsdags hade jag en väldigt lugn och skön dag här hemma. Kom ut på en lång promenad då det vat jättefint väder. Passade även på att luncha med Carl på Lokal17 då han jobbade hemma. Ja han jobbar ju i Danmark och var därmed inte ledig.

I fredags passade jag på att handla lite smink som jag behövde och sedan hade jag date med Anna. Äntligen fick vi tid att umgås. Vi hade en massa att prata om då vi inte setts ordentligt på länge. Vi började med kaffe på Espresso House, sedan strosade vi lite i butiker och avslutade kvällen med sushi. Vi hade blivit galet hungriga och beställde därför galet mycket mat. Haha.

I lördags och söndags tog vi det väldigt lugnt här hemma. Vädret var lite sisådär. La pussel, tog ett bad. Vi passade också på att checka av några grejer vi haft på to do-listan ett tag. Sedan gjorde vi pizza till middag både i lördags och söndags. Carl har hittat ett glutenfritt mjöl som man kan göra supergoda pizzor på.

Nu börjar en vanlig jobbvecka och efter jobbet idag ska jag till min redovisningskonsult för att lämna in alla papper för 2021. Ska bli spännande att se hur det gått 2021, har inte alls varit lite aktiv med samarbeten och annat då jag fokuserat på annat som t.ex mitt bröllop :).

Ha en underbar måndag!


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?