Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Blus
Kavaj
Väst
Basker
Kavaj
Klänning
T-shirt
Cape
Topp
Väska
Skjorta
Kappa
Sneakers
Klänning
Klänning
Väska
Boots
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Jeans
Knytblus
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Byxor
Pullover
Kavaj
Body
Tröja
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Väska
Grön klänning
Slacks
Stövel
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Halsduk
Linne med spets
Stickad klänning
Linne
Väska
Tyllkjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Skjortklänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Byxor
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Byxor
Slipover
Kappa
Slipover
Blus
Skjorta
Kofta
Byxor
Kappa
Väska
Gucciskärp
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Kofta
Svarta jeans
Kavaj
Slipover
Kjol
Tröja
Kjol
Skjorta
Väska
Ankelboots
Linne
T-shirt
Tröja
Blå knytblus
Väska
Pullover
Satinkjol
Kavaj
Klännning
Väska
Väska
Väska
Kofta
Cape
Klännning
Kjol
T-shirt
Klänning
Skjorta
Cardigan
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Cardigan
Pälsjacka
Kofta
Skjorta
Knytblus
Väska
Blus
Kofta
Kappa
Plisserad kjol
Kostymbyxa
Slipover
Klänning
Kjol
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Kjol
Slingbacks
Väska
Bag
Kavaj
Skjorta
Plisserad kjol
Pullover
Kavaj
Kjol
Knytblus
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Blus
Kavaj
Kofta
Väska
Slipover vit
Klänning
Väska
Sandaler
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Vit blus
Kavaj
Kjol
Pullover
T-shirt
Blå klänning
Kavaj
309   880
45   270
44   325
41   312
59   402

Min långhelg i bilder

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag har verkligen njutit av en långhelg och passade på att pausa lite på sociala medier / blogg också. Nu är jag i alla fall tillbaka här och nu ska det nog kunna bli lite bättre rutiner för bloggandet. Har ju fått in rutinen under vardagarna när jag jobbar men när jag är ledig kommer jag ur det lite. Det får nog vara så helt enkelt. Men här kommer en liten update om helgen.

I torsdags hade jag en väldigt lugn och skön dag här hemma. Kom ut på en lång promenad då det vat jättefint väder. Passade även på att luncha med Carl på Lokal17 då han jobbade hemma. Ja han jobbar ju i Danmark och var därmed inte ledig.

I fredags passade jag på att handla lite smink som jag behövde och sedan hade jag date med Anna. Äntligen fick vi tid att umgås. Vi hade en massa att prata om då vi inte setts ordentligt på länge. Vi började med kaffe på Espresso House, sedan strosade vi lite i butiker och avslutade kvällen med sushi. Vi hade blivit galet hungriga och beställde därför galet mycket mat. Haha.

I lördags och söndags tog vi det väldigt lugnt här hemma. Vädret var lite sisådär. La pussel, tog ett bad. Vi passade också på att checka av några grejer vi haft på to do-listan ett tag. Sedan gjorde vi pizza till middag både i lördags och söndags. Carl har hittat ett glutenfritt mjöl som man kan göra supergoda pizzor på.

Nu börjar en vanlig jobbvecka och efter jobbet idag ska jag till min redovisningskonsult för att lämna in alla papper för 2021. Ska bli spännande att se hur det gått 2021, har inte alls varit lite aktiv med samarbeten och annat då jag fokuserat på annat som t.ex mitt bröllop :).

Ha en underbar måndag!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?