Annons: Shoppa min stil

Tweedkavaj
T-shirt
tröja
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
Satinkjol
Gucciskärp
Kappa
Skjorta
Kofta
Grå kavaj
Klänning
Pullover
Cape
Linne
Kappa
Cape
Linne
Tröja
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kofta
Jeans
Kavaj
Byxor
Bag
T-shirt
Slipover
Tröja
Blus
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Klännning
Kappa
Stövel
Linne
Kappa
Väska
Kjol
Kavaj
Kjol
Väska
Kappa
Kappa
Pälsjacka
Klänning
Väska
Byxor
Väska
Kavaj
tröja
Tröja
Cardigan
Väska
Sandaler
Klänning
Väst
Klänning
Ankelboots
Väska
Slipover
Kjol
Kavaj
Tweedklänning
T-shirt
Skinnkjol
Byxor
T-shirt
Grön klänning
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Kjol
Jacka
Linne
Kjol
Stickad klänning
Trench coat
Kjol
Klänning
Klänning
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Klänning
Sneakers
Klänning
Knytblus
Cardigan
Slacks
Topp
Klänning
Kofta
Blå klänning
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Kjol
Slipover
Kavaj
Skjortklänning
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Topp
Linne
Blus
Väska
Väska
Väska
Plisserad kjol
Linne med spets
Kofta
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Vit blus
Kjol
Kofta
Knytblus
Blå knytblus
Body
Skjorta
Kofta
Basker
Kappa
Väska
Blus
Knytblus
Klänning
Byxor
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Kostymbyxa
Kappa
Blus
Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
T-shirt
Satinkjol
Tröja
Klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
Svarta jeans
Skjorta
Pullover
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Slipover vit
Kavaj
Tröja
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Knytblus
Boots
Väska
Väska
Pullover
klänning
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Väska
Klännning
Slipover

Noun 1906 – modebutik i Lund

Noun 1906 – modebutik i Lund

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår efter jobbet åkte jag till Lund då jag fått en inbjudan till Noun 1906, en modebutik i centrala Lund. På torsdagar har de öppet extra länge och bjuder på bubbel och godis. Så trevligt initiativ! Dessutom perfekt för mig som jobbar kontorstider att hinna med ett besök efter jobb. Det gör man för det mesta inte då de flesta stänger 18. Blir så glad när butiker har öppet längre.

Noun 1906 erbjuder en massa mode från högkvalitativa varumärken som Ahlvar Gallery, Gestuz, Just Female, Pillowtalk och Samsoe Samsoe. Flera av mina absoluta favoriter. Butiken är kanske inte jättestor till ytan men vilka skatter som finns där inne. De har även vintagesmycken och antika möbler i butiken så där ryms lite av allt för oss som gillar mode, vintage och design.

 

Personlig service i butik

Marianne och Stefan som driver butiken är oerhört trevliga och hjälpsamma. Det märks att de verkligen brinner för mode och att driva butik, de gör verkligen det lilla extra för kunden. Jag provade en massa olika plagg och fastnade till slut för två blusar, en från Just Female och en från Gestuz som jag helt enkelt inte kunde hålla mig från att köpa med mig. Jag vill ju bli bättre på att bära färg och dessa blå nyanser kändes så läckra och jag bara var tvungen att ha dem.

Jag personligen älskar att gå i butiker och få den där personliga kontakten och service från de som jobbar där. Man älskar ju att komma till en sådan här butik som känns så genuin och där varumärken och plagg verkligen är handplockade. Det var nog därför jag kände att jag liksom ville ha allt.

Det finns även en avdelningen med herrkläder hos Noun 1906 så någon dag får jag gå dit med Carl. Kommer ni förbi Lund rekommenderar jag verkligen ett besök i butiken, kanske just en torsdagskväll då de har öppet till 20 och bjuder på bubbel medan man spanar/shoppar :). Besök butikens hemsida här och Instagramkonto här.

 

Bilder: Noun 1906 – modebutik i Lund

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?