Annons: Shoppa min stil

Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Slipover
Kjol
Slacks
Väska
Väst
Grön klänning
Kappa
Knytblus
Skjorta
Pullover
Knytblus
Slipover
Klänning
Klänning
Tröja
Väska
Topp
Kavaj
Kavaj
Linne
Skjorta
Skjorta
Bag
Kavaj
Blus
Satinkjol
Klänning
Blus
Väska
Pullover
Kofta
tröja
Kappa
T-shirt
Väska
Tröja
Kjol
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Linne
Klänning
Kappa
Klänning
Klännning
Svarta jeans
Väska
Kavaj
Byxor
Kappa
Kappa
Väska
Pullover
Blå klänning
Vit blus
Linne
Knytblus
Kofta
Kofta
Boots
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
Kjol
Cardigan
Linne
Kappa
Kavaj
Kjol
Jeans
Kofta
Topp
Kofta
Skjorta
Klänning
Kjol
Kofta
Slingbacks
Kofta
Tweedkavaj
Kjol
Knytblus
Klänning
Cape
Klänning
Pullover
klänning
Blus
Byxor
Kavaj
Gucciskärp
Väska
Halsduk
Stövel
T-shirt
Kofta
Kjol
Kavaj
Tröja
Sneakers
Knytblus
T-shirt
Grå kavaj
Kofta
Klänning
Tweedklänning
Linne med spets
Klänning
Väska
Blå knytblus
Stickad klänning
Kavaj
Kofta
Kjol
Kavaj
Basker
Linne
Klänning
Kjol
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Jacka
Klänning
Body
Byxor
Väska
Byxor
Kavaj
Slipover
Slipover
T-shirt
Klänning
T-shirt
Trench coat
Cape
Skjorta
Väska
Klänning
T-shirt
Blus
Stickad klänning
Tröja
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Kappa
Cardigan
Kofta
Kjol
Klänning
Kappa
Slipover vit
Plisserad kjol
Klännning
Pälsjacka
Sandaler
Ankelboots
Klänning
Plisserad kjol
Skjorta
Skjorta
Kofta
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Tröja
Kavaj
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
tröja
Skjortklänning
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Blus
Satinkjol

Noun 1906 – modebutik i Lund

Noun 1906 – modebutik i Lund

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår efter jobbet åkte jag till Lund då jag fått en inbjudan till Noun 1906, en modebutik i centrala Lund. På torsdagar har de öppet extra länge och bjuder på bubbel och godis. Så trevligt initiativ! Dessutom perfekt för mig som jobbar kontorstider att hinna med ett besök efter jobb. Det gör man för det mesta inte då de flesta stänger 18. Blir så glad när butiker har öppet längre.

Noun 1906 erbjuder en massa mode från högkvalitativa varumärken som Ahlvar Gallery, Gestuz, Just Female, Pillowtalk och Samsoe Samsoe. Flera av mina absoluta favoriter. Butiken är kanske inte jättestor till ytan men vilka skatter som finns där inne. De har även vintagesmycken och antika möbler i butiken så där ryms lite av allt för oss som gillar mode, vintage och design.

 

Personlig service i butik

Marianne och Stefan som driver butiken är oerhört trevliga och hjälpsamma. Det märks att de verkligen brinner för mode och att driva butik, de gör verkligen det lilla extra för kunden. Jag provade en massa olika plagg och fastnade till slut för två blusar, en från Just Female och en från Gestuz som jag helt enkelt inte kunde hålla mig från att köpa med mig. Jag vill ju bli bättre på att bära färg och dessa blå nyanser kändes så läckra och jag bara var tvungen att ha dem.

Jag personligen älskar att gå i butiker och få den där personliga kontakten och service från de som jobbar där. Man älskar ju att komma till en sådan här butik som känns så genuin och där varumärken och plagg verkligen är handplockade. Det var nog därför jag kände att jag liksom ville ha allt.

Det finns även en avdelningen med herrkläder hos Noun 1906 så någon dag får jag gå dit med Carl. Kommer ni förbi Lund rekommenderar jag verkligen ett besök i butiken, kanske just en torsdagskväll då de har öppet till 20 och bjuder på bubbel medan man spanar/shoppar :). Besök butikens hemsida här och Instagramkonto här.

 

Bilder: Noun 1906 – modebutik i Lund

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?