Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Pullover
Manolo Blahnik
Slipover
Väst
Kofta
Kjol
Vit blus
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Slipover
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Cape
Cape
Skjorta
Body
Väska
Tyllkjol
Tröja
Knytblus
Kofta
Sneakers
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
Linne
Väska
Kappa
Linne
Klänning
Kappa
Skjorta
Boots
Skjorta
T-shirt
Klännning
Tröja
Skinnkjol
Cardigan
Väska
Blus
Ankelboots
Blus
Gucciskärp
Pullover
Kavaj
Väska
Kjol
Kavaj
Stickad klänning
Basker
Stickad klänning
Kofta
Skjorta
Stövel
Byxor
Kofta
Blå knytblus
Kofta
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Slipover vit
Byxor
Klänning
T-shirt
Jeans
Kappa
Klänning
Cardigan
Skjorta
Plisserad kjol
Topp
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Pullover
Tröja
T-shirt
Kappa
Väska
Väska
Slacks
Väska
T-shirt
Kofta
Knytblus
Kjol
Bag
Blå klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Byxor
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Klänning
Slipover
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Slipover
Väska
Svarta jeans
Kofta
Kjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Kjol
Grå kavaj
Väska
Pullover
Byxor
Kappa
Klänning
Halsduk
Kostymbyxa
Blus
Plisserad kjol
Väska
Kavaj
Klännning
Grön klänning
Kavaj
T-shirt
Blus
Kofta
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kappa
Kappa
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Knytblus
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Sandaler
Klänning
Slingbacks
Linne med spets
Satinkjol
Satinkjol
Linne
Väska

Noun 1906 – modebutik i Lund

Noun 1906 – modebutik i Lund

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår efter jobbet åkte jag till Lund då jag fått en inbjudan till Noun 1906, en modebutik i centrala Lund. På torsdagar har de öppet extra länge och bjuder på bubbel och godis. Så trevligt initiativ! Dessutom perfekt för mig som jobbar kontorstider att hinna med ett besök efter jobb. Det gör man för det mesta inte då de flesta stänger 18. Blir så glad när butiker har öppet längre.

Noun 1906 erbjuder en massa mode från högkvalitativa varumärken som Ahlvar Gallery, Gestuz, Just Female, Pillowtalk och Samsoe Samsoe. Flera av mina absoluta favoriter. Butiken är kanske inte jättestor till ytan men vilka skatter som finns där inne. De har även vintagesmycken och antika möbler i butiken så där ryms lite av allt för oss som gillar mode, vintage och design.

 

Personlig service i butik

Marianne och Stefan som driver butiken är oerhört trevliga och hjälpsamma. Det märks att de verkligen brinner för mode och att driva butik, de gör verkligen det lilla extra för kunden. Jag provade en massa olika plagg och fastnade till slut för två blusar, en från Just Female och en från Gestuz som jag helt enkelt inte kunde hålla mig från att köpa med mig. Jag vill ju bli bättre på att bära färg och dessa blå nyanser kändes så läckra och jag bara var tvungen att ha dem.

Jag personligen älskar att gå i butiker och få den där personliga kontakten och service från de som jobbar där. Man älskar ju att komma till en sådan här butik som känns så genuin och där varumärken och plagg verkligen är handplockade. Det var nog därför jag kände att jag liksom ville ha allt.

Det finns även en avdelningen med herrkläder hos Noun 1906 så någon dag får jag gå dit med Carl. Kommer ni förbi Lund rekommenderar jag verkligen ett besök i butiken, kanske just en torsdagskväll då de har öppet till 20 och bjuder på bubbel medan man spanar/shoppar :). Besök butikens hemsida här och Instagramkonto här.

 

Bilder: Noun 1906 – modebutik i Lund

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?