Annons: Shoppa min stil

Kappa
Cardigan
Kappa
Kofta
Kappa
Jeans
Väska
Väst
Slipover
Linne med spets
Halsduk
Väska
Blå knytblus
Kjol
Väska
Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Slipover vit
Kavaj
Väska
Pullover
Basker
Klänning
Satinkjol
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Slipover
Linne
Kavaj
Klänning
Kofta
Satinkjol
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Pullover
Slingbacks
Klännning
Väska
Byxor
Plisserad kjol
Pullover
Tröja
Kjol
Topp
Kavaj
Plisserad kjol
T-shirt
Body
Kappa
Kavaj
Linne
Kappa
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Stövel
Klänning
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Slipover
Blus
Blå klänning
Kofta
Tröja
Klänning
Skjorta
Kavaj
Cape
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
Skjorta
Linne
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Sandaler
Kavaj
Klännning
Kjol
Skjorta
Väska
Byxor
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Byxor
T-shirt
T-shirt
Slipover
T-shirt
Kostymbyxa
Väska
Stickad klänning
Kofta
Grön klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Tröja
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
Skjortklänning
Pullover
Boots
Kjol
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Blus
Bag
T-shirt
Slacks
Knytblus
Cape
Pälsjacka
Blus
Sneakers
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Skinnkjol
Vit blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Tyllkjol
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Cardigan
Kofta
Svarta jeans
Kjol
18   226
47   252
38   271
49   288
46   262

Noun 1906 – modebutik i Lund

Noun 1906 – modebutik i Lund
Annons för Noun 1906

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår efter jobbet åkte jag till Lund då jag fått en inbjudan till Noun 1906, en modebutik i centrala Lund. På torsdagar har de öppet extra länge och bjuder på bubbel och godis. Så trevligt initiativ! Dessutom perfekt för mig som jobbar kontorstider att hinna med ett besök efter jobb. Det gör man för det mesta inte då de flesta stänger 18. Blir så glad när butiker har öppet längre.

Noun 1906 erbjuder en massa mode från högkvalitativa varumärken som Ahlvar Gallery, Gestuz, Just Female, Pillowtalk och Samsoe Samsoe. Flera av mina absoluta favoriter. Butiken är kanske inte jättestor till ytan men vilka skatter som finns där inne. De har även vintagesmycken och antika möbler i butiken så där ryms lite av allt för oss som gillar mode, vintage och design.

 

Personlig service i butik

Marianne och Stefan som driver butiken är oerhört trevliga och hjälpsamma. Det märks att de verkligen brinner för mode och att driva butik, de gör verkligen det lilla extra för kunden. Jag provade en massa olika plagg och fastnade till slut för två blusar, en från Just Female och en från Gestuz som jag helt enkelt inte kunde hålla mig från att köpa med mig. Jag vill ju bli bättre på att bära färg och dessa blå nyanser kändes så läckra och jag bara var tvungen att ha dem.

Jag personligen älskar att gå i butiker och få den där personliga kontakten och service från de som jobbar där. Man älskar ju att komma till en sådan här butik som känns så genuin och där varumärken och plagg verkligen är handplockade. Det var nog därför jag kände att jag liksom ville ha allt.

Det finns även en avdelningen med herrkläder hos Noun 1906 så någon dag får jag gå dit med Carl. Kommer ni förbi Lund rekommenderar jag verkligen ett besök i butiken, kanske just en torsdagskväll då de har öppet till 20 och bjuder på bubbel medan man spanar/shoppar :). Besök butikens hemsida här och Instagramkonto här.

 

Bilder: Noun 1906 – modebutik i Lund

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?