Annons: Shoppa min stil

Tröja
Skjorta
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Blå klänning
Skjorta
Boots
Klänning
Slacks
Slipover
Kofta
Väska
T-shirt
Blus
Skjorta
Väska
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
Tröja
T-shirt
Väska
Kjol
Väska
Kofta
Kjol
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kofta
Skjorta
Klänning
Stövel
Kjol
Svarta jeans
Kappa
Pullover
Grön klänning
Slipover
Väska
Plisserad kjol
Plisserad kjol
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Byxor
Cape
T-shirt
Kappa
Klänning
Väska
Tröja
Vit blus
Kjol
Klänning
Sandaler
Klänning
Kavaj
Slipover
Kavaj
Sneakers
Kofta
Väska
Blus
Pullover
Body
Slingbacks
Knytblus
Kavaj
Linne
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Klännning
Väst
Väska
Kofta
Satinkjol
Kofta
Väska
Bag
Slipover
Linne
Blus
Blus
Klänning
Cape
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Byxor
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Klännning
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Kofta
Pullover
Satinkjol
Klänning
Grå kavaj
Kjol
Gucciskärp
Väska
Väska
Cardigan
Blå knytblus
Linne med spets
Slipover vit
Kavaj
Kavaj
Linne
Skjortklänning
Kjol
Väska
Basker
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Kappa
Halsduk
Topp
Manolo Blahnik
Kappa
Knytblus
T-shirt
Kappa
Kappa
Skjorta
Väska
Kjol
Jeans
T-shirt
Skinnkjol
T-shirt
Byxor
Skjorta
Cardigan
Ankelboots
Kjol
Pullover
Kavaj
Kofta
Knytblus
Klänning
Kofta
T-shirt

En kväll med Thalia på Malmö Opera

En kväll med Thalia på Malmö Opera

Hej fina. Hoppas att allt är bra idag och att ni haft en bra helg! Jag har haft en mysig helg med både bio och Malmö opera. Tänk så länge man inte kunde gå på bio, opera, teater, konserter och så vidare. Det börjar kännas som att man fått livet tillbaka nu när man kan komma ut och uppleva kultur och nöje igen, såklart med fortsatt försiktighet. Underbart!

Jag och Anna hade bokat in oss på föreställningen En kväll med Thalia på Malmö Opera i lördags. Bara känslan att kliva in på Malmö Opera igen, äntligen. Vi började med att hämta ut våra biljetter och drack sedan varsitt glas bubbel innan vi gick in till våra platser. Och vi hade verkligen superbra platser, på fjärde raden så vi kunde se allt riktigt bra.

 

En kväll med Thalia – en operettgala

Vad är då en Kväll med Thalia? jo, det är en så kallad operettgala med bland andra Loa Falkman och Rickard Söderberg. En operett förknippas med lättsam underhållning med musik, dans, glamour, humor, kostymer med extra allt och storslagen avslutning. Och man kan verkligen säga att vi fick allt det där och ännu mer galafeeling från En kväll med Thalia på Malmö Opera.

Thalia härstammar från den grekiska mytologin där hon var komedins musa. Sedan 1700-talet har hon fått symbolisera scenkonst. Gillade verkligen föreställningen. Så professionella medverkande artister som bjöd på en massa skratt, dramatik, dans, underbar sång. Kvällen gick väldigt snabbt och föreställningen hade gärna fått fortsätta ytterligare någon time. Så bra verkligen!

Nu ser jag fram emot en höst och vinter med mer kultur. En kväll med Thalia spelas året ut, till och med den 31 december, och vill ni uppleva en underhållande operett och en fantastisk show rekommenderar jag verkligen att se den! Ni kan läsa mer och hitta biljetter på Malmö Operas hemsida: En kväll med Thalia på Malmö Opera

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?