Annons: Shoppa min stil

Slipover
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Slipover
Svarta jeans
Kjol
Ankelboots
Cardigan
Slipover
Klänning
Halsduk
Linne
Satinkjol
Kofta
Klänning
Blus
Knytblus
Väska
Blus
Kavaj
Plisserad kjol
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Klännning
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Tyllkjol
Kavaj
T-shirt
Topp
Kappa
Väska
Jeans
Vit blus
Boots
Kjol
Tröja
T-shirt
Kofta
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Kappa
Tröja
Klänning
Kjol
Kavaj
Grön klänning
Kofta
Pullover
Pullover
T-shirt
Väska
Skjorta
T-shirt
Bag
Skjorta
Blå knytblus
Kjol
Klänning
Pullover
Kofta
Klännning
Klänning
Väska
Klänning
Byxor
Blå klänning
Kofta
Kjol
Body
Cardigan
Skjorta
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Cape
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Sneakers
Kofta
Kjol
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Skjorta
Stickad klänning
Linne
Slipover vit
Basker
Kofta
Väska
T-shirt
Pälsjacka
Klänning
Kappa
Kjol
T-shirt
Skjortklänning
Kavaj
Blus
Skjorta
Byxor
Kavaj
Kofta
Kappa
Knytblus
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Väst
Väska
Kavaj
Väska
Manolo Blahnik
Linne
Pullover
T-shirt
Kavaj
Blus
Kofta
Stövel
Linne med spets
Gucciskärp
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Byxor
Cape
Knytblus
Slacks
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Väska
Sandaler
Väska
Kjol
Kappa
Tröja
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Slipover
Kavaj
Väska
40   185
37   230
48   266
46   257
22   269

En kväll med Thalia på Malmö Opera

En kväll med Thalia på Malmö Opera

Hej fina. Hoppas att allt är bra idag och att ni haft en bra helg! Jag har haft en mysig helg med både bio och Malmö opera. Tänk så länge man inte kunde gå på bio, opera, teater, konserter och så vidare. Det börjar kännas som att man fått livet tillbaka nu när man kan komma ut och uppleva kultur och nöje igen, såklart med fortsatt försiktighet. Underbart!

Jag och Anna hade bokat in oss på föreställningen En kväll med Thalia på Malmö Opera i lördags. Bara känslan att kliva in på Malmö Opera igen, äntligen. Vi började med att hämta ut våra biljetter och drack sedan varsitt glas bubbel innan vi gick in till våra platser. Och vi hade verkligen superbra platser, på fjärde raden så vi kunde se allt riktigt bra.

 

En kväll med Thalia – en operettgala

Vad är då en Kväll med Thalia? jo, det är en så kallad operettgala med bland andra Loa Falkman och Rickard Söderberg. En operett förknippas med lättsam underhållning med musik, dans, glamour, humor, kostymer med extra allt och storslagen avslutning. Och man kan verkligen säga att vi fick allt det där och ännu mer galafeeling från En kväll med Thalia på Malmö Opera.

Thalia härstammar från den grekiska mytologin där hon var komedins musa. Sedan 1700-talet har hon fått symbolisera scenkonst. Gillade verkligen föreställningen. Så professionella medverkande artister som bjöd på en massa skratt, dramatik, dans, underbar sång. Kvällen gick väldigt snabbt och föreställningen hade gärna fått fortsätta ytterligare någon time. Så bra verkligen!

Nu ser jag fram emot en höst och vinter med mer kultur. En kväll med Thalia spelas året ut, till och med den 31 december, och vill ni uppleva en underhållande operett och en fantastisk show rekommenderar jag verkligen att se den! Ni kan läsa mer och hitta biljetter på Malmö Operas hemsida: En kväll med Thalia på Malmö Opera

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?