Annons: Shoppa min stil

Vit blus
Kofta
Väska
Pullover
Kavaj
Kappa
Pullover
Blus
Klänning
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjorta
Grå kavaj
Grön klänning
T-shirt
Ankelboots
Kavaj
Kjol
T-shirt
Skjorta
Väska
Blus
Tröja
Linne
Kofta
Klänning
Skjorta
Blus
Linne
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Cardigan
Väska
tröja
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Linne
Kjol
Kofta
Bag
T-shirt
Kjol
Body
Väska
Klänning
Klännning
Kavaj
Kappa
Kofta
Kavaj
Kofta
Tweedklänning
Cape
Klänning
Blå klänning
Knytblus
Väst
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Cardigan
T-shirt
Satinkjol
Gucciskärp
T-shirt
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
T-shirt
Jeans
Väska
Kofta
Basker
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
tröja
Knytblus
klänning
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kofta
Slipover
Kavaj
Kostymbyxa
Manolo Blahnik
Slipover
Kavaj
Kofta
Tröja
Trench coat
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Skjortklänning
Knytblus
Tweedkavaj
Blå knytblus
Klänning
Slacks
Byxor
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Tröja
Kappa
Byxor
Cape
Väska
Skjorta
Kappa
Kjol
Kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Halsduk
Väska
Kjol
Klänning
Slipover vit
Skjorta
Kappa
Topp
Kjol
Klänning
Blus
Väska
Väska
T-shirt
Tröja
Klänning
Klänning
Tröja
Väska
Kofta
Linne
Topp
Kjol
Klänning
Klänning
Svarta jeans
Väska
Slingbacks
Kofta
Kappa
Kjol
Kappa
Kappa
Klänning
Stickad klänning
Stövel
Kavaj
Klänning
Knytblus
Boots
Byxor
T-shirt
Blus
Klänning
Knytblus
Linne
Slipover
Slipover
T-shirt
Skinnkjol
Jacka
Linne med spets
Byxor
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Sandaler
Kjol
Klänning
Sneakers
Klänning
Klännning
Skjorta

En kväll med Thalia på Malmö Opera

En kväll med Thalia på Malmö Opera

Hej fina. Hoppas att allt är bra idag och att ni haft en bra helg! Jag har haft en mysig helg med både bio och Malmö opera. Tänk så länge man inte kunde gå på bio, opera, teater, konserter och så vidare. Det börjar kännas som att man fått livet tillbaka nu när man kan komma ut och uppleva kultur och nöje igen, såklart med fortsatt försiktighet. Underbart!

Jag och Anna hade bokat in oss på föreställningen En kväll med Thalia på Malmö Opera i lördags. Bara känslan att kliva in på Malmö Opera igen, äntligen. Vi började med att hämta ut våra biljetter och drack sedan varsitt glas bubbel innan vi gick in till våra platser. Och vi hade verkligen superbra platser, på fjärde raden så vi kunde se allt riktigt bra.

 

En kväll med Thalia – en operettgala

Vad är då en Kväll med Thalia? jo, det är en så kallad operettgala med bland andra Loa Falkman och Rickard Söderberg. En operett förknippas med lättsam underhållning med musik, dans, glamour, humor, kostymer med extra allt och storslagen avslutning. Och man kan verkligen säga att vi fick allt det där och ännu mer galafeeling från En kväll med Thalia på Malmö Opera.

Thalia härstammar från den grekiska mytologin där hon var komedins musa. Sedan 1700-talet har hon fått symbolisera scenkonst. Gillade verkligen föreställningen. Så professionella medverkande artister som bjöd på en massa skratt, dramatik, dans, underbar sång. Kvällen gick väldigt snabbt och föreställningen hade gärna fått fortsätta ytterligare någon time. Så bra verkligen!

Nu ser jag fram emot en höst och vinter med mer kultur. En kväll med Thalia spelas året ut, till och med den 31 december, och vill ni uppleva en underhållande operett och en fantastisk show rekommenderar jag verkligen att se den! Ni kan läsa mer och hitta biljetter på Malmö Operas hemsida: En kväll med Thalia på Malmö Opera

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?