Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Blus
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Cape
Kavaj
Skjorta
Cape
Kjol
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kavaj
Slipover
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Skjorta
Svarta jeans
Kjol
Kavaj
Tröja
Kjol
Topp
Väska
Skjorta
Klänning
Vit blus
Kofta
T-shirt
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Blus
Kofta
Klänning
Kavaj
Slacks
Kavaj
Väska
Väst
Skjorta
Plisserad kjol
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
T-shirt
Gucciskärp
Skjortklänning
Kavaj
Kjol
Byxor
Sneakers
Klänning
Klänning
Klännning
Kavaj
Linne
Blus
Grå kavaj
Klänning
Linne med spets
Tröja
Jeans
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Kjol
Pälsjacka
Kappa
Klänning
Knytblus
Kjol
Kofta
Boots
Kjol
Kofta
Klänning
Klännning
Väska
Pullover
Kavaj
Knytblus
Kofta
Klänning
Ankelboots
Kjol
Kappa
Blå knytblus
Pullover
Väska
Slipover
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Väska
Bag
Väska
Kostymbyxa
Väska
T-shirt
Plisserad kjol
Slipover
Linne
Byxor
Stövel
Skinnkjol
Tröja
Klänning
Byxor
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Slipover
Pullover
Slipover vit
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kappa
Väska
Kofta
Kofta
Basker
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pullover
Klänning
Kofta
Väska
Linne
Väska
Slingbacks
T-shirt
Blus
Klänning
Body
Kavaj
Cardigan
Sandaler
Skjorta
Stickad klänning
Cardigan
T-shirt
Manolo Blahnik
Blå klänning
Knytblus
Halsduk
Klänning
Klänning
Grön klänning

Hur man väljer utemöbler i tre enkla steg

Varmt väder är precis runt hörnet och nu är den perfekta tiden att planera hur man får ut det mesta av sitt utomhusutrymme med utemöbler. Om du undrar var du ska börja, här är några utomhusdesigntips om vad du bör tänka på innan du väljer dina utemöbler.

STEG ETT: Lär känna dina vanliga uteplatsdimensioner

Innan du fattar beslut om vilka utemöbler du vill köpa är det viktigt att ta reda på uteplatsens mått. I ett större utomhus- och uteplatsutrymme kan du låta fantasin springa vilt! Du har plats för din uteplats för upp till tolv gäster, eller om du bor i en stad en liten vrå för två personer. Din uteplats kan utformas med en accentmatta, trädgårdskonst, belysning eller växter. Möjligheterna är oändliga, oavsett storleken på ditt utrymme.

Om du har ett litet utomhusutrymme kan du fortfarande göra din bakgård, balkong eller lilla uteplats till en magisk atmosfär. Vi föreslår att du väljer ett bord med fyra överdelar med stapelbara stolar, eller en enkel bistro som innehåller två stolar och ett bord. Om du har en liten balkong med plats för några bitar, skulle vi föreslå en soffa utomhus, eller två små stolar med ett litet stående bord med några vackra utomhusplaner eller en liten grönsaksträdgård.

STEG TVÅ: Lär dig mer om de olika typerna av utemöbler

När du ser dig själv utomhus är det bäst att tänka på vad du ser dig själv göra. Det finns faktiskt olika sorters utemöbler du kan framhäva din uteplats med, vilket allt beror på hur du planerar att använda ditt utomhusutrymme.

Uteplatsmöbler för underhållande:

Underhåller du med mat? Kanske planerar du att ha folk över för att grilla eller festa? Om så är fallet bör du överväga att skaffa utemöbler eller matplats så att gästerna har både sittplatser och inställningar för sina tallrikar och koppar.

Utomhuspoolmöbler:

Om du ser dig själv göra mer slappna av och koppla av, är en chattuppsättning ett bra alternativ. Överväg även lyftstolar för enkel avslappning och rörelse. Att ligga vid poolen hela dagen är så avkopplande, varför stolar är bra för sin lätta konstruktion och starka material. Betrakta kärleksstolar och soffalternativ som ett sätt att göra en loungekrok runt din ovan mark eller pool i marken.

Eldbordssatsar för eldbord:

En av fördelarna med att lägga till ett eldbord i din lounge är att du kan förlänga din utomhussäsong till hösten och bäst njuta av svala kvällar. Elddukar är perfekta för utomhusaktiviteter året om, oavsett årstid.

STEG TRE: Tänk på väderbeständiga utemöbler

Helst kommer du att njuta av dina utemöbler i regn eller sken, varför du bör överväga bra väderbeständiga utemöbler. Till exempel kan ditt utomhusutrymme få lite för mycket sol, vilket betyder att din uteplats behöver skugga eller bara ett paraply utomhus. Tänk på våra andra två väderbeständiga alternativ.

Vattentäta utemöbler:

Säsongsmässigt kommer du att ha lite regn de soliga dagarna, så ett tips för att bäst bevara dina kuddar är att se till att du har en förvaringslåda eller köper vattentäta uteplatsdynor som är motståndskraftiga mot regn.

Tunga utemöbler:

Och slutligen, glöm inte vinden. Vissa nybyggda hem kan ha vindarea utan träd eller staket för att bryta vindbyarna. Vi föreslår att du skaffar tunga bord och stolar som inte kommer att blåsa bort.

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?