Annons: Shoppa min stil

Kavaj
T-shirt
Knytblus
Klänning
Skjorta
Kappa
Väst
Skjorta
Linne
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Skjorta
Boots
T-shirt
Kofta
Väska
Slipover
Byxor
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Ankelboots
Väska
Kofta
Knytblus
Byxor
Väska
Kavaj
T-shirt
Pälsjacka
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Blus
Kofta
Väska
Klänning
Slipover
Cape
Skjorta
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klännning
Bag
Pullover
Kjol
Kjol
Body
Klänning
Skjorta
Knytblus
Satinkjol
Svarta jeans
Vit blus
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Sneakers
Sandaler
Tyllkjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Cape
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Plisserad kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Pullover
Slipover vit
Halsduk
Kjol
Kavaj
Manolo Blahnik
Blus
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Väska
Kappa
Slingbacks
Klänning
Tröja
Tröja
Kjol
Slipover
T-shirt
Kavaj
Byxor
Klänning
Pullover
Väska
Skjortklänning
Linne
Väska
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Skjorta
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Grön klänning
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Blus
Kofta
Byxor
T-shirt
Slacks
Kofta
Blus
Blå klänning
Klänning
Linne
Topp
Stövel
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Väska
Cardigan
Kofta
Cardigan
Klänning
Kjol
Basker
T-shirt
Kjol
Blå knytblus
Tröja
Kappa
Väska
Kofta
Slipover
Linne med spets
Pullover
Klännning
Skjorta
Jeans
Kofta
Väska
18   227
47   253
38   271
49   288
46   262

Hur man väljer utemöbler i tre enkla steg

Varmt väder är precis runt hörnet och nu är den perfekta tiden att planera hur man får ut det mesta av sitt utomhusutrymme med utemöbler. Om du undrar var du ska börja, här är några utomhusdesigntips om vad du bör tänka på innan du väljer dina utemöbler.

STEG ETT: Lär känna dina vanliga uteplatsdimensioner

Innan du fattar beslut om vilka utemöbler du vill köpa är det viktigt att ta reda på uteplatsens mått. I ett större utomhus- och uteplatsutrymme kan du låta fantasin springa vilt! Du har plats för din uteplats för upp till tolv gäster, eller om du bor i en stad en liten vrå för två personer. Din uteplats kan utformas med en accentmatta, trädgårdskonst, belysning eller växter. Möjligheterna är oändliga, oavsett storleken på ditt utrymme.

Om du har ett litet utomhusutrymme kan du fortfarande göra din bakgård, balkong eller lilla uteplats till en magisk atmosfär. Vi föreslår att du väljer ett bord med fyra överdelar med stapelbara stolar, eller en enkel bistro som innehåller två stolar och ett bord. Om du har en liten balkong med plats för några bitar, skulle vi föreslå en soffa utomhus, eller två små stolar med ett litet stående bord med några vackra utomhusplaner eller en liten grönsaksträdgård.

STEG TVÅ: Lär dig mer om de olika typerna av utemöbler

När du ser dig själv utomhus är det bäst att tänka på vad du ser dig själv göra. Det finns faktiskt olika sorters utemöbler du kan framhäva din uteplats med, vilket allt beror på hur du planerar att använda ditt utomhusutrymme.

Uteplatsmöbler för underhållande:

Underhåller du med mat? Kanske planerar du att ha folk över för att grilla eller festa? Om så är fallet bör du överväga att skaffa utemöbler eller matplats så att gästerna har både sittplatser och inställningar för sina tallrikar och koppar.

Utomhuspoolmöbler:

Om du ser dig själv göra mer slappna av och koppla av, är en chattuppsättning ett bra alternativ. Överväg även lyftstolar för enkel avslappning och rörelse. Att ligga vid poolen hela dagen är så avkopplande, varför stolar är bra för sin lätta konstruktion och starka material. Betrakta kärleksstolar och soffalternativ som ett sätt att göra en loungekrok runt din ovan mark eller pool i marken.

Eldbordssatsar för eldbord:

En av fördelarna med att lägga till ett eldbord i din lounge är att du kan förlänga din utomhussäsong till hösten och bäst njuta av svala kvällar. Elddukar är perfekta för utomhusaktiviteter året om, oavsett årstid.

STEG TRE: Tänk på väderbeständiga utemöbler

Helst kommer du att njuta av dina utemöbler i regn eller sken, varför du bör överväga bra väderbeständiga utemöbler. Till exempel kan ditt utomhusutrymme få lite för mycket sol, vilket betyder att din uteplats behöver skugga eller bara ett paraply utomhus. Tänk på våra andra två väderbeständiga alternativ.

Vattentäta utemöbler:

Säsongsmässigt kommer du att ha lite regn de soliga dagarna, så ett tips för att bäst bevara dina kuddar är att se till att du har en förvaringslåda eller köper vattentäta uteplatsdynor som är motståndskraftiga mot regn.

Tunga utemöbler:

Och slutligen, glöm inte vinden. Vissa nybyggda hem kan ha vindarea utan träd eller staket för att bryta vindbyarna. Vi föreslår att du skaffar tunga bord och stolar som inte kommer att blåsa bort.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?